Tilføj datoer

Granada Domkirke

Granada Domkirke

Granada Domkirke: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Granada: Alhambra guidet tur med Nasrid paladser og haver

1. Granada: Alhambra guidet tur med Nasrid paladser og haver

Få en billet til Alhambra, Nasrid-paladset, Alcazaba og Generalife-haverne uden kø til at springe køen over. Hør alt om Granadas historie og kultur fra din guide. Mød din guide ved Alhambra for at deltage i denne vandretur rundt i Granada. Gå først ind i Alhambra og beundr den middelalderlige arkitektur fra den mauriske besættelse. Bedøm dette UNESCO-verdensarvsområde, der startede sit liv som et muromkranset citadel, før det blev det overdådige sæde for Granadas Nasrid-emirer. Fortsæt til Alcazaba, en fæstning, der er en af de ældste dele af Alhambra, og udforsk de fantastiske sølvfarvede tårne (Torres Bermejas). Dyk ned i Alcazaba. Sørg for at tage et foto på toppen af klippen, da du vil fange udsigten over Albaicín-kvarteret. Næst skal du besøge Nasridpaladserne. Se de Moriske gårdhaver, receptionshaller og kongelige kvarterer er hjertet af Alhambra. Hør din guide fortælle dig alt om de antikke trælofter, de farvestrålende fliser og historien om dette smukke palæ, der blev bygget til de spanske muslimske herskere. Sidst besøger du Generalife-haverne, som tidligere var et fritidsområde for kongerne af Granada, hvor de kunne slappe af fra paladsets officielle anliggender. Afslut dagen på en god måde og slap af og slap af i haverne. Beundr den storslåede arkitektur, de fascinerende dekorationer, haverne, springvandene og gårdhaverne.

Granada City Train 1- eller 2-dages Hop-On Hop-Off-billet

2. Granada City Train 1- eller 2-dages Hop-On Hop-Off-billet

Opdag Granadas mest fascinerende seværdigheder med bytoget. Sammensæt din egen rejseplan, hop af og tilbage igen, når du har tid, og oplev en af Spaniens smukkeste byer. Hop på Alhambra-ruten i løbet af dagen for at besøge de vigtigste steder i byen. Kom tæt på det imponerende monument Alhambra, nyd udsigten fra Mirador de San Cristóbal, eller forundres over bl.a. Granada-katedralen. Vælg mellem de to billetmuligheder, der tilbydes, og tag en enkelt tur i én retning eller nyd oplevelsen med at hoppe på og af så mange gange, du vil, ved et af vores stop. Se byen og oplev de seværdigheder, der ligger i nærheden af stoppestederne. Alhambra-ruten (Green Line) kører med tog hvert 30. - 45. minut: 1A Alhambra Generalife/Taquillas 1B Alhambra Palacios Nazaríes/Puerta Justícia 2 Cuesta Gomérez 3 Plaza Nueva 4 Paseo de los Tristes 5 Mirador de San Cristóbal/Albaicín 6 Monasterio de la Cartuja 7 Plaza de Toros 8 Catedral/Plaza Romanilla 9 Calle Alhóndiga/Recogidas 10 Plaza Mariana Pineda/El Corte Inglés 11 Calle Molinos/Campo del Príncipe 12 Hotel Alhambra Palace/Carmen de los Mártires

Fra Malaga og Costa Del Sol: Dagstur til Granada

3. Fra Malaga og Costa Del Sol: Dagstur til Granada

Få mest muligt ud af din ferie på Costa del Sol med en dagstur til en af Andalusiens mest symbolske byer, Granada. Bliv hentet fra et af de bekvemme mødesteder og sat af i byens centrum, så du kan udforske i dit eget tempo. Når du er blevet hentet fra dit valgte mødested i Malaga, Torremolinos, Benalmadena eller Fuengirola, kan du begynde rejsen til Granada. Nyd udsigten over Sierra Nevada-bjergkæden og stop for morgenmad undervejs (ikke inkluderet i turens pris). Når du ankommer til Granada, kan du nyde op til fem timers fritid til at udforske byen i dit eget tempo. Du kan beundre renæssancearkitekturen i Granadas katedral eller besøge de marokkanske teforretninger på Calle Elvira for at få en mynte- eller limonade-te. Alternativt kan du bruge dagen på at udforske Granadas berømte tapasbarer. Gaderne omkring Plaza Nueva og Calle Elvira er fulde af traditionelle barer, hvor der serveres en gratis tapa til hver drink. Hvis Alhambra står på din bucket list, kan du bruge din fritid til at besøge Nasridpaladserne og Generalife. Du kan også vandre gennem gaderne i Albaicin og nyde panoramaudsigten fra Mirador San Nicolas eller fare vild i gaderne i Sacromonte, sigøjnerkulturens vugge, og lytte til lyden af flamenco-musik, der flyder ned ad bakkerne. I slutningen af dagen mødes du med din guide tilbage på mødestedet og hopper tilbage på bussen for at køre tilbage til dit afhentningssted.

Granada: 3-timers rundvisning i katedralen og det kongelige kapel

4. Granada: 3-timers rundvisning i katedralen og det kongelige kapel

Et indgående indblik i Granadas kristne historie, herunder Encarnación-katedralen og det kongelige kapel. Turen slutter med at gå gennem det historiske centrum og besøge 'La Madraza', det første universitet, der blev oprettet af Yusuf I.

Granada: Katedral og det kongelige kapel: Spring køen over

5. Granada: Katedral og det kongelige kapel: Spring køen over

Hvis Alhambra er højdepunktet i den muslimske del af Granada, er katedralen hjertet i den kristne by. På denne 90-minutters vandretur med en spansktalende guide begynder du med et besøg i katedralen, som blev bygget på stedet for en moské af dronning Isabella efter erobringen af Granada. Beundr dette mesterværk i spansk renæssancestil med sine imponerende facader og fantastiske interiør, der omfatter et stort alter og flere kapeller. Carlos V, der altid respekterede mindet om sine forfædre, sørgede for, at katedralen blev bygget i overensstemmelse med de katolske kongers ønsker. Fortsæt til det kongelige kapel, som er omgivet af Granada-katedralen, kirken Sagrario og Madraza-paladset. Kapellet blev bygget mellem 1505 og 1517 i den isabellinske gotiske stil og blev dedikeret til Sankt Johannes Døberen og Sankt Johannes Evangelisten. Du kan vise din respekt for de personer, der er begravet her, herunder de katolske monarker, Joanna af Kastilien og hendes mand, Filip I af Kastilien.

Granada: Kombibillet til katedral, kongeligt kapel og 3 monumenter

6. Granada: Kombibillet til katedral, kongeligt kapel og 3 monumenter

Oplev det bedste af Granada med en kombinationsbillet og fordyb dig i byens kulturelle og arkitektoniske pragt. Nyd adgang til fem monumentale steder: den majestætiske katedral i Granada, det historisk vigtige kongelige kapel, det barokke mesterværk La Cartuja-klosteret, det spirituelle tilflugtssted Sacromonte-klosteret og det fredfyldte San Jeronimo-kloster. Lad dig forundre af katedralen i Granada, et lysende fyrtårn fra den spanske renæssance, med sin monumentale facade og indviklede altertavle. Træd ind i det kongelige kapel, hvor de katolske monarkers sidste hvilested hvisker historier om magt og hengivenhed. Gå gennem kartusianerklosteret, et mesterværk af spansk og andalusisk barokarkitektur, og lad dets vægge fortælle historier om tro og kunst. Stig op til Sacromonte-klosteret, der ligger på toppen af Valparaiso-bakken, og fordyb dig i den spirituelle atmosfære og historiske betydning. Afslut din rejse ved San Jeronimo klosteret, hvor ro møder arkitektonisk storhed og tilbyder et fredeligt tilflugtssted midt i byens travlhed. Nyd fleksibiliteten i denne kombinationsbillet, som sikrer, at du nyder hvert øjeblik og hver detalje uden at føle dig presset, når du spreder dine besøg over tre fordybende dage.

Fra Costa del Sol: Granada, Alhambra & Generalife dagstur

7. Fra Costa del Sol: Granada, Alhambra & Generalife dagstur

Opdag den smukke by Granada og komplekset med Alhambra og Generalife-haverne på en dagstur fra Costa Del Sol. Start med afhentning fra centrale mødesteder på forskellige steder på Costa del Sol. Ved ankomsten til Granada kan du få mere at vide om Zoco's historie, katedralen og det kongelige kapel. Derpå kan du nyde lidt fritid til at smage nogle lækre tapas; besøg byen på egen hånd, gå på shopping eller tag nogle billeder ved de berømte monumenter i Granada. På det fastsatte tidspunkt mødes du igen med guiden og gør dig klar til Alhambra. Alhambra er erklæret for verdensarv og er den mest berømte og bedst bevarede mauriske bygning i Spanien. Når du er på stedet, kan du fordybe dig i en guidet rundvisning på det fantastiske sted og lære om Alhambras historiske betydning. Oplev de mange dekorative detaljer rundt omkring på stedet, der blev bygget i det 13. århundrede. Beundre stedets rige arkitektur, der er tilpasset alle de ændringer, som komplekset gennemgik gennem århundrederne. Gå langs Generalife-haverne, og forundres over det rekreative område paladset under Nasrid-dynastiet. Efter besøget i Alhambra vender du tilbage til din afrejseby på Costa del Sol.

Granada: Alhambra-guidet tur med Nasrid-paladser og City Pass

8. Granada: Alhambra-guidet tur med Nasrid-paladser og City Pass

Opdag det bedste af Granada på to dage med en guidet tur til Alhambra-komplekset, de historiske kvarterer Albaicín og Sacromonte, og modtag et bypas med adgangsbilletter til en lang række seværdigheder, som du kan bruge de efterfølgende dage af dit ophold. Først besøger du Alhambra med din ekspertguide og lærer alt om dets historie. Oplev alle områder af komplekset, herunder Generalife, Alcazaba, Palacio de Carlos V og Nasrid-paladserne, som er det mest berømte område i dette kompleks. Bagefter vil du modtage dit City Pass, som er gyldigt i yderligere 48 timer. Med dette pas kan du besøge katedralen, det kongelige kapel, Monasterio de la Cartuja, Monasterio de San Jerónimo, videnskabsparken, Casa de Zafra, Museo Casa de los Tiros, Fine Arts Museum og det arkæologiske museum. Med passet får du også gratis transport med den lokale bus på 9 ture, så du kan opleve det bedste af Granada under dit ophold.

Granada: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og tur

9. Granada: Selvguidet højdepunkts-skattejagt og tur

Lær Granada at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der kan afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Opklar puslespillet ved at følge ledetrådene ved hver enkelt attraktion for at finde din næste destination. Nyd udfordringen ved at bruge logik, fantasi, observation og holdånd for at gennemføre spillet. Se byen fra et nyt perspektiv ved at løse hver gåde. På hvert stop skal du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. Se byen i dit eget tempo, og lær interessante fakta om dine omgivelser. Du kan starte aktiviteten når som helst, tidsplanen er vejledende. Start din tur ved Fuente de las Granadas, i byens centrum! Besøg Básilica Ntra. Ms. de las Angustias med dens unikke arkitektur og udforsk Fuente de las Batallas med dens unikke skønhed. Tag et billede af Granada Rådhus, og forvild dig på den historiske Plaza de Bib-Rambla. Lær om historien om Granadas katedral, der blev bygget over en moské. Selv det berømte Palacio de la Madraza vil fylde din mobiltelefons hukommelse. Beundre Plaza de Isabel la Católica med sin imponerende bronzestatue. Puerta de las Granadas vil transportere dig til en anden tid, mens Pilar de Carlos V vil være prikken over i'et på denne unikke tur.

Granada: Selvguidet byudforskning med smartphone-audiotur

10. Granada: Selvguidet byudforskning med smartphone-audiotur

Mange besøgende i Granada tager direkte til det imponerende Alhambra, det befæstede palads, der rejser sig op over skyline. Men denne livlige og historiske by har meget mere at byde på! At vandre gennem de brostensbelagte pladser, gyder og udsigtspunkter er den perfekte måde at suge dens rige 1.000-årige historie til sig på. På denne vandretur vil jeg vise dig den smukke fusion af maurisk, renæssance- og barokarkitektur, som du finder overalt i Granadas historiske centrum. Du starter turen på Plaza Bib-Rambla, lige i hjertet af byen, nær det charmerende net af markedsgader, Alcaicería, som ligger på stedet for den tidligere hovedbasar. Jeg viser dig den imponerende bygning, hvor man i 1600-tallet opbevarede trækul, Corral del Carbón, og Plaza Isabel La Católica, hvor du kan se statuen af Isabella I af Castilien, der møder Christoffer Columbus. Derfra guider jeg dig gennem labyrinten af smalle gader i Albaicín - det tidligere mauriske kvarter, som nu er på UNESCO's verdensarvsliste. Du vil komme til nogle af byens højdepunkter fra renæssancetiden, herunder Granadas Monasterio de San Jerónimo (Sankt Jerome-klosteret), Catedral de Granada (katedralen) og Capilla Real (det kongelige kapel), hvor Isabella I af Kastilien og Ferdinand II af Aragonien er begravet. På vores tur gennem denne århundredgamle by får du også mulighed for at: - Se berømte steder som El Bañuelo (de arabiske bade), Puente del Aljibillo - broen, der fører til Alhambra - og Palacio de la Madraza, der blev bygget som en skole for koransprog i det 14. århundrede. - Gå en tur langs Paseo de los Tristes, også kendt som de triste menneskers promenade, og gennem pladser som Plaza de la Trinidad og Plaza Nueva de Granada - Kig rundt blandt madboderne på Granadas centrale marked, Mercado de San Agustín - Nyd udsigten over Alhambra på Mirador Placeta de Carvajales - Se et af de bedst bevarede mauriske huse, Casa de Zafra, og Casa Natal de Enrique Morente, hvor flamenco-sangeren Enrique Morente er født - Find ud af mere om Peña La Platería, den kulturelle forening, der er dedikeret til flamencoens kunst Under turen får du også svar på spørgsmål som f.eks: - Hvad sker der, hvis man ringer med klokken på Alhambras Torre de la Vela den 2. januar? - Hvorfor har katedralen kun ét tårn, og hvorfor har kejser Karl V kun én arm? - Hvis spøgelse spøger i det kongelige kanslerkammer? - Hvorfor kan man ikke slentre gennem byens centrum langs Darro-floden? Giv dig selv mindst 75 minutter for at få mest muligt ud af denne rundvisning, eller bliv lidt længere tid på de steder, caféer eller barer, der falder dig i øjnene undervejs. Jeg vil fortælle dig om alt fra Granadas berømte gratis tapas til dramatiker Federico Garcia Lorca og om nogle af de mest udbredte misforståelser om aspekter af den andalusiske kultur - herunder flamenco. Og selvfølgelig vil der være masser af gode fotomuligheder!

37 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Granada Domkirke

Andre seværdigheder i Granada Domkirke

Vil du se alle oplevelser i Granada Domkirke? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Granada Domkirke

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 1.945 anmeldelser

Efter at have læst de tidligere anmeldelser var jeg skeptisk over for at booke denne tur, men det var en dejlig tur med nogle hårrejsende stigninger op ad Granadas smalle gader. Jeg er glad for, at jeg havde reserveret det. Damen i kiosken, der udvekslede vores online reservationskvittering til vores billetter, var virkelig hjælpsom og behagelig, vi tog vores egne høretelefoner, men kunne have købt nogle for 1,50 €. Turen var behagelig med god udsigt hele vejen rundt. Jeg troede, at kommentaren gennem øretelefonerne kunne have været mere interessant, men koncentreret om religion snarere end nogle af de smukke seværdigheder omkring. Det er bestemt værdi for pengene.

Kan lade sig gøre i sig selv, især til prisen og midt i sommermylderet, men et par forbedringspunkter kan være værd at overveje. Togene har benplads til folk mindre end den gennemsnitlige spanier og er ofte fyldte. Det skete for os (familie på 5) et antal gange, at der ikke var plads. Det kan selvfølgelig ske, men det var bemærkelsesværdigt ofte i de 2 dage, vi brugte denne service.

Virkelig fornøjeligt. Men chaufføren ønskede ikke at acceptere, at billetten, vi købte online, klart indeholdt omkostningerne til lydguiden og insisterede på, at vi skulle betale igen for den. Vi havde taget vores egne hovedtelefoner med, og han ville have, at vi også skulle købe disse hos ham. Til sidst havde vi ingen lyd, hvilket er en skam. Ellers vil jeg anbefale det.

Man får set en stor del af byen. Og man behøver ikke selv trave op af de mange små, stejle veje. Man må dog tage med, at bytoget larmer og bumler meget.

Tog en hel rundtur. God måde at starte en oplevelsesrig dag på. Derefter kunne vi hoppe af og på de steder, der havde mest interesse.