Oplevelser i

Granada

Kom for at se Alhambra, og oplev den fascinerende blanding af gammel og moderne kultur.

Vælg datoer

De 7 bedste steder i Granada

Den smukke, charmerende by Granada ligger ved foden af bjergkæden, Sierra Nevada. Granada byder på mange spændende seværdigheder, her har du en række af de bedste.

Planlæg dit besøg

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i Granada?

  Det kan anbefales at booke mindst 2 overnatninger, for at opleve den smukke historiske by. Men book hellere 3 overnatninger, så du kan nyde Granada i et afslappet tempo.

 • Book billetter til Alhambra i forvejen

  Det er en god ide at booke billetter i forvejen, så du undgår ventetid og er sikker på at komme ind. Der er et begrænset antal billetter, og sommetider er der udsolgt.

Praktisk information

 • Sprog
  Spanish
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +34
 • Bedste tid at tage dertil
  De mest behagelige årstider er forår og efterår med varme og solskin!

Andre seværdigheder i Granada

Vil du se alle oplevelser i Granada? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Granada

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 50.506 anmeldelser

En god oplevelse. En fantastisk guide, som vi kunne mærke brændte for at fortælle historien om Alhambra. Var opmærksom på os deltagere og også lyttende ved spørgsmål. Topkarakter til guiden. Det er en lang “tur” - næsten tre en halv time så husk vand . Du skal også være indstillet på at det IKKE er en tur hvis du er gangbesværet….der er trapper og det går op og ned….. Men kan klart anbefales.

En utrolig oplevelse, alt smukt og guiden Santi til en charme gjorde besøget meget underholdende, selv for børn, om eftermiddagen besøgte vi Albaicin også med ham og det samme, vi var meget komfortable og lo meget, vi ville gentage tusind gange, en pkacer

Vi savnede meget en angivelse af hvem der var vores guide. Vi måttte gå rundt og spørge os frem og det viste sig at guiden stod ved en cafe og ikke på pladsen som angivet. Et tydeligt skilt eller tshirt ville være rart så man kunne finde guiden

Professionelt rejsebureau. Store guider, meget god organisation, luksuriøs træner. Tilbudets forhold til prisen - meget godt. Vi anbefaler!

Tredje gang jeg besøger Alhambra og Generaliffe. Guiden Ana gjorde denne gang til den absolut uovertrufne.