Oplevelser i
Granada

Kom for at se Alhambra, og oplev den fascinerende blanding af gammel og moderne kultur.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Granada

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Granada?

De 7 bedste steder i Granada

Den smukke, charmerende by Granada ligger ved foden af bjergkæden, Sierra Nevada. Granada byder på mange spændende seværdigheder, her har du en række af de bedste.

Planlæg dit besøg

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i Granada?

  Det kan anbefales at booke mindst 2 overnatninger, for at opleve den smukke historiske by. Men book hellere 3 overnatninger, så du kan nyde Granada i et afslappet tempo.

 • Book billetter til Alhambra i forvejen

  Det er en god ide at booke billetter i forvejen, så du undgår ventetid og er sikker på at komme ind. Der er et begrænset antal billetter, og sommetider er der udsolgt.

Praktisk information

 • Sprog
  Spanish
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +34
 • Bedste tid at tage dertil
  De mest behagelige årstider er forår og efterår med varme og solskin!

Andre seværdigheder i Granada

Vil du se alle oplevelser i Granada? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Granada

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 54.956 anmeldelser

Efter at have læst de tidligere anmeldelser var jeg skeptisk over for at booke denne tur, men det var en dejlig tur med nogle hårrejsende stigninger op ad Granadas smalle gader. Jeg er glad for, at jeg havde reserveret det. Damen i kiosken, der udvekslede vores online reservationskvittering til vores billetter, var virkelig hjælpsom og behagelig, vi tog vores egne høretelefoner, men kunne have købt nogle for 1,50 €. Turen var behagelig med god udsigt hele vejen rundt. Jeg troede, at kommentaren gennem øretelefonerne kunne have været mere interessant, men koncentreret om religion snarere end nogle af de smukke seværdigheder omkring. Det er bestemt værdi for pengene.

Fantastisk oplevelse. Helt unikt. Hvis man ankommer til Granada i bil skal man sætte god tid af til parkeringen, samt at komme ind i området, og til det mødested I har billetter til.

…der var en lille forvirring i begyndelsen, man kunne ikke så let se "få din rejseleder"-logoet. Andre besøgende ledte efter billetter. ….

Det 3 timers besøg gik meget hurtigt. Beatrice er generøs med anekdoter og mestrer sit emne perfekt.

Det er en gåtur, du skal tage, hvis du er i Granada. Pepa, guiden, fremragende.