Granada

Vælg datoer

Seværdigheder i Granada

De 7 bedste steder i Granada

Den smukke, charmerende by Granada ligger ved foden af bjergkæden, Sierra Nevada. Granada byder på mange spændende seværdigheder, her har du en række af de bedste.

 • Alhambra

  1. Alhambra

  Alhambra-paladset er Granadas vigtigste turistattraktion. Paladset er et praktfuldt syn og et af de bedste eksempler på spansk-maurisk arkitektur, det bærer på over 1000 års historie.

 • Generalife

  2. Generalife

  De smukke haver som omgiver Generalife-paladset er et must, når du besøger Alhambra. Hvis du virkelig vil på opdagelse i haverne, er der mulighed for guidede ture.

 • Albaicin

  3. Albaicin

  Albaycin er på UNESCOs Verdensarvsliste og kvarteret, med de snoede mauriske middelaldergader, giver dig fornemmelsen af hele områdets historie.

 • Granadas domkirke

  4. Granadas domkirke

  Domkirken imponerer med sin fantastiske arkitektur både indvendig og udvendig. Den kaldes desuden Inkarnationskatedralen og den er bestemt et besøg værd.

 • Karl 5.s palads

  5. Karl 5.s palads

  Engang herskede den navnkundige romerske kejser over dette renæssanceslot. Det er især den flotte runde gårdhave, der er oplevelsen værd.

 • Mirador de san Nicolas

  6. Mirador de san Nicolas

  Hvis du vil have panoramaudsigt over Alhambra og Sierra Nevada, skal du besøge dette udsigtspunkt. Selvom stedet tiltrækker mange turister, er der altid en dejlig stemning, især ved solnedgang.

 • Federico García Lorca-parken

  7. Federico García Lorca-parken

  Garcia Lorca parken, er skabt til minde om den spanske digter, Frederico García Lorca. Den er det perfekte sted at slappe af efter dagens oplevelser.

Planlæg dit besøg

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i Granada?

  Det kan anbefales at booke mindst 2 overnatninger, for at opleve den smukke historiske by. Men book hellere 3 overnatninger, så du kan nyde Granada i et afslappet tempo.

 • Book billetter til Alhambra i forvejen

  Det er en god ide at booke billetter i forvejen, så du undgår ventetid og er sikker på at komme ind. Der er et begrænset antal billetter, og sommetider er der udsolgt.

Praktisk information

 • Sprog
  Spanish
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +34
 • Bedste tid at tage dertil
  De mest behagelige årstider er forår og efterår med varme og solskin!

Andre seværdigheder i Granada

Vil du se alle oplevelser i Granada? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Granada

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 50.724 anmeldelser

Vel tilrettelagt tur. Nem at bestille on line. Nemt at parkere tæt på og at finde mødested med guiden. Audio udstyr fungerede optimalt. Vi kunne høre guiden hele tiden. Selve Alhambra komplekset var en fantastisk oplevelse, storslået. Guiden, Vanessa, formåede at formidle mange års historie og kultur på en spændende og letforståelig måde. I Granada er der, pga beliggenheden, koldt om morgenen. Vær obs på at der er koldt inde i paladserne. Tag varme tøj på til morgenturen - i hvert fald i vinter/ forårs månederne. Så snart solen får magt, bliver det varmt.

This sunset tour of Albaicin and Sacromonte really exceeded my expectations, I’m glad I joined and learned a little about Alhambra and this area of Granada. The sunset in Sierra Nevada was amazing, so was Alhambra in the spotlights. And the tour-guide was great...

Det var en rigtig god guide vi havde, Guillermo Lopez Capelli. Han var meget vidende om Alhambras kultur og historie og talte et meget forståeligt engelsk. Han var omsorgsfuld og påmindede os hele tiden om trappetrin mens han fortalte om seværdighederne.

It was a really nice and variated hike, first in the canyon along the river, after that in the hills. The quietness was like therapy, what a way to spend a day. The guide was super and the pick-up from and return to Granada were smooth and on time.

Behagelig bustur gennem det spanske landskab, hvor vi så både appelsin og oliven marker. Hyggelige timer i Granada med mulighed for at se lidt af byen på egen hånd. Imponerende bygningsværker i Alhambra og storslående udsigter fra paladserne.