Granada
Vælg datoer

De bedste attraktioner i Granada

Se alle oplevelser i Granada

Topseværdigheder i Granada

De 7 bedste steder i Granada

Den smukke, charmerende by Granada ligger ved foden af bjergkæden, Sierra Nevada. Granada byder på mange spændende seværdigheder, her har du en række af de bedste.

Alhambra

Alhambra

Alhambra-paladset er Granadas vigtigste turistattraktion. Paladset er et praktfuldt syn og et af de bedste eksempler på spansk-maurisk arkitektur, det bærer på over 1000 års historie.

Generalife

Generalife

De smukke haver som omgiver Generalife-paladset er et must, når du besøger Alhambra. Hvis du virkelig vil på opdagelse i haverne, er der mulighed for guidede ture.

Albaicin

Albaicin

Albaycin er på UNESCOs Verdensarvsliste og kvarteret, med de snoede mauriske middelaldergader, giver dig fornemmelsen af hele områdets historie.

Granadas domkirke

Granadas domkirke

Domkirken imponerer med sin fantastiske arkitektur både indvendig og udvendig. Den kaldes desuden Inkarnationskatedralen og den er bestemt et besøg værd.

Karl 5.s palads

Karl 5.s palads

Engang herskede den navnkundige romerske kejser over dette renæssanceslot. Det er især den flotte runde gårdhave, der er oplevelsen værd.

Mirador de san Nicolas

Mirador de san Nicolas

Hvis du vil have panoramaudsigt over Alhambra og Sierra Nevada, skal du besøge dette udsigtspunkt. Selvom stedet tiltrækker mange turister, er der altid en dejlig stemning, især ved solnedgang.

Federico García Lorca-parken

Federico García Lorca-parken

Garcia Lorca parken, er skabt til minde om den spanske digter, Frederico García Lorca. Den er det perfekte sted at slappe af efter dagens oplevelser.

Planlæg dit besøg i Granada

Hvor mange dage skal jeg bruge i Granada?

Det kan anbefales at booke mindst 2 overnatninger, for at opleve den smukke historiske by. Men book hellere 3 overnatninger, så du kan nyde Granada i et afslappet tempo.

Book billetter til Alhambra i forvejen

Det er en god ide at booke billetter i forvejen, så du undgår ventetid og er sikker på at komme ind. Der er et begrænset antal billetter, og sommetider er der udsolgt.

Praktisk information

 • Sprog
  Spanish
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +34
 • Bedste tid at tage dertil
  De mest behagelige årstider er forår og efterår med varme og solskin!

Oplevelser i Granada

De mest populære seværdigheder i Granada

Byer i Spanien

Andre seværdigheder i Granada

Vil du se alle oplevelser i Granada? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Granada

Glimrende rundvisning med et strejf af humor.

Vi fik rundvisningen på engelsk (vi havde foretrukket tysk ) og spansk og kunne således koncentrere os om lokaliteterne under den spanske version af “teksten”. Rundviseren gav sig god tid, men var også afhængig af de tidsintervaller, som er nogle af stederne på Alhambra for at undgå sammenstuvning af for store grupper. Derfor får man mulighed for at se ordentligt på det, som har interesse.

God rundvisning i Alhambra og Generalife

Vi fik en dygtig guide. Dejligt med audio udstyr så alle kunne høre uden at skulle stå ved sien af guiden hele tiden. Tydeligt sprog. Vi fik en god rundvisning i et roligt tempo rundt i det flotte kompleks. Fint med oplysninger om stedet og dets historie. 5 stjerne er velfortjent.

Alhambra: Guidet tur med adgang til Generalifes haver Anmeldt af Vagn Holtegaard, 29/04/2018

Meget kompetent guide med tydeligt engelsk

Bortset fra at et glemt pas betød en meget brat afslutning af rundvisningen ved 4. kontrolpost var det ideelt. Men passet skulle have været kontrolleret, FØR rundvisningen startede, så vi kunne have hentet det. Nu gik vi helt glip af turens klimaks: paladset, ØV!

Venlig og hjælpsom modtagelse i receptionen

Stor betydning med hjælpsom reception, da vi boede i landejendom uden internet og derfor ikke kunne printe billetterne, som blev sendt dagen før. MEGET DÅRLIG ide, da ikke alle kan printe på en ferie. Har prøvet det tidligere, og altid et stort problem.

Fik aldrig billetter tilsendt på mail, måtte hente dem i Granada.

Kan ikke forstå hvorfor billetter først sendes dagen før? Havde en voucher som ikke kunne anvendes i Elhambra. Vi måtte køre retur til Granada og få billetterne. De kunne ikke sige hvorfor vi ikke modtag mails fra dem.