Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Granadaprovinsen

Vores mest anbefalede ting at gøre i Granadaprovinsen

Granada: Alhambra og Nasrid-paladserne Indgangsbillet

1. Granada: Alhambra og Nasrid-paladserne Indgangsbillet

Med din dags-entrébillet kan du udforske Alhambra, Generalife og Nasridernes palads. Oplev Nasridernes paladskompleks, residens for Granadas konger. Udforsk Alcazaba, Generalife-villaen, Karl 5.s palads, badene i moskéen og de spektakulære omkringliggende haver. Lad dig betage af den strålende arkitektoniske stil i Alhambras fæstning og paladser. Alhambra fungerede både som et slot, en fæstning og et citadel. Det blev oprindeligt bygget i år 889 e.v.t. og husede i sin tid mauriske konger og sultaner. Det var også bolig for topembedsmænd, retstjenere og kongelige vagter.

Granada: Alhambra & Nasrid-paladserne - tur med billetter

2. Granada: Alhambra & Nasrid-paladserne - tur med billetter

Oplev Alhambra, det vigtigste og mest fascinerende monument i det muslimske Spanien og en af de mest besøgte seværdigheder i Spanien. Alhambra viser arven fra Nasrid-dynastiet, som du kan opleve, mens du udforsker Alcazaba, Comares-paladset og Generalife-haverne. Benyt lejligheden til at besøge Alhambra ledsaget af en officiel privat guide, som vil forklare kompleksets hemmeligheder, historier og kunstneriske detaljer. Mød din guide ved Alhambra for at begynde denne vandretur. Turen starter med at besøge det ommurede citadel, de første levn, før det blev sæde for de nasridiske emirer af Granada. Fortsæt til Alcazaba, det ældste område i Alhambra og militærområde. Oplev de imponerende Torres Bermejas og tag et billede på toppen af Torre de la Vela, hvor du kan få den bedste udsigt over Albaicín-kvarteret. Besøg hjertet af Alhambra, Nasridpaladserne. Patioer i maurisk stil og det kongelige kvarter. Din guide vil afsløre al historien og legenderne om, hvordan de overdådige paladser blev bygget til de islamiske herskere. Som afslutning på besøget kan du nyde Generalife-haverne, hvor byens konger hviler. Se dens arkitektur, dekorationer og haver.

Granada: Flamenco-show i La Alboreá: Granada: Granada

3. Granada: Flamenco-show i La Alboreá: Granada: Granada

Dyk ned i den spanske tradition med et spændende flamenco-show i Granada. Nyd reserverede pladser med fremragende udsigt over forestillingen, og vælg at forkæle dig selv med et iberisk udvalg af skinke og chorizo og et glas vin. Nyd et magisk flamenco-show, der er perfekt for hele familien, og som opføres på et sted i centrum af Granada. Nip på et glas velsmagende spansk vin sammen med traditionelle spanske snacks, hvis du vælger denne mulighed. Du kan nyde godt af et reserveret siddepladsområde og et stort udvalg af lokale vine (kan købes). Mærk passionen, der vibrerer fra dansernes kroppe, og gør dig klar til at tilbringe en perfekt kulturel aften med et professionelt flamenco-show, en tradition, hvis popularitet begyndte at vokse i det 18. århundrede.

Granada: Billet til Alhambra-haverne og Generalife

4. Granada: Billet til Alhambra-haverne og Generalife

Oplev de imponerende Alhambra-haver i dit eget tempo. Gå gennem Alhambras fascinerende haver, der er fyldt med springvand, hængende planter og asfalterede stier. Adgang til Nasrid-paladserne er ikke inkluderet i denne billet. Lad dig indhylle i den mauriske kulturs atmosfære, og nyd vegetationen omkring fæstningen. Beundr den dekadente arkitektur i Generalife, paladset overfor Alhambra, som engang var hjemsted for de granadinske konger. Spadser hen til det militære område, Alcazaba, og se de befæstede sandfarvede tårne. Fortsæt din rejse gennem komplekset og mød Charles V's palads, moskeens bad og skjulte gangstier i haverne.

Granada: Alhambra, Nasrid-paladser og Generalife Guidet tur

5. Granada: Alhambra, Nasrid-paladser og Generalife Guidet tur

Ingen tur til Granada er komplet uden at se Alhambra, det eneste tilbageværende fæstningskompleks fra byens islamiske periode - så benyt dig af denne rundvisning med en erfaren guide. Du vil blive forelsket i dette monumentale kompleks: se fæstningen (Alcazaba), Nasridpaladserne (valgfrit), Generalife-haverne og -paladset og flere smukke steder spredt rundt omkring i dette kompleks. Træd ind på disse utrolige steder og indånd Nasridkongedømmets historie og kunst. Din officielle guide vil forklare oprindelsen og udviklingen af et af de mest besøgte monumenter i verden og begejstre dig med dets udsøgte sammensmeltning af andalusisk kunst og kultur. Hvis du vælger denne mulighed, inkluderer din billet adgang til alle stederne, herunder Nasridpaladserne. Vælg desuden transportmuligheden for at reducere rejsestress og få mest muligt ud af dit besøg i dette unikke og fantastiske monumentkompleks.

Fra Malaga: Heldagstur til Granada med Alhambra

6. Fra Malaga: Heldagstur til Granada med Alhambra

Nyd en guidet rundvisning i Alhambra-monumentet, herunder et besøg i Nazari-paladserne. Tag af sted fra Malaga til Granada og oplev den livlige by uden at skulle bekymre dig om billetter eller transfer. Efter at have set paladset kan du udforske Generalife-haverne med en guide. Få afhentet fra Malaga med en komfortabel bustransport og find dig selv i den smukke by Granada. Når du er der, kan du udforske det verdensberømte Alhambra-palads med prioriteret adgang og uden at skulle stå i kø. Besøg Nasridpaladserne, Generalife, Alcazaba og Karl V-paladset med en guide, og bliv forbløffet over de innovative vandinstallationer og arkitekturen i haverne. Mens du går, kan du lære den unikke historie om det muslimske Spaniens sidste forpost. Efterfølgende kan du slentre gennem det historiske centrum af Granada og nyde den betagende udsigt over Granada-regionen. Nyd lidt fri tid i byens centrum til at besøge katedralen, spise frokost på en lokal restaurant eller blot slentre gennem gader og pladser. Tag en pause på en af Granadas berømte tapasbarer, inden du sætter dig på bussen tilbage til Malaga.

Granada: Alhambra guidet tur med Nasrid paladser og haver

7. Granada: Alhambra guidet tur med Nasrid paladser og haver

Få en billet til Alhambra, Nasrid-paladset, Alcazaba og Generalife-haverne uden kø til at springe køen over. Hør alt om Granadas historie og kultur fra din guide. Mød din guide ved Alhambra for at deltage i denne vandretur rundt i Granada. Gå først ind i Alhambra og beundr den middelalderlige arkitektur fra den mauriske besættelse. Bedøm dette UNESCO-verdensarvsområde, der startede sit liv som et muromkranset citadel, før det blev det overdådige sæde for Granadas Nasrid-emirer. Fortsæt til Alcazaba, en fæstning, der er en af de ældste dele af Alhambra, og udforsk de fantastiske sølvfarvede tårne (Torres Bermejas). Dyk ned i Alcazaba. Sørg for at tage et foto på toppen af klippen, da du vil fange udsigten over Albaicín-kvarteret. Næst skal du besøge Nasridpaladserne. Se de Moriske gårdhaver, receptionshaller og kongelige kvarterer er hjertet af Alhambra. Hør din guide fortælle dig alt om de antikke trælofter, de farvestrålende fliser og historien om dette smukke palæ, der blev bygget til de spanske muslimske herskere. Sidst besøger du Generalife-haverne, som tidligere var et fritidsområde for kongerne af Granada, hvor de kunne slappe af fra paladsets officielle anliggender. Afslut dagen på en god måde og slap af og slap af i haverne. Beundr den storslåede arkitektur, de fascinerende dekorationer, haverne, springvandene og gårdhaverne.

Sacromonte: Flamenco-show på Cuevas Los Tarantos Billetter

8. Sacromonte: Flamenco-show på Cuevas Los Tarantos Billetter

Fordyb dig i Granadas andalusiske flamencokultur ved en liveoptræden i et autentisk sigøjnerhulehjem. Nyd et opløftende show udført af levende dansere og musikere i et af Sacromontes hulehuse, en kalkstensbolig, der har været beboet siden det 15. århundrede. Siden Cuevas Los Tarantos blev grundlagt i 1972, har det givet lokale og besøgende fantastiske Flamenco-shows. Oplev Spaniens besjælende gave til musikkens verden i det kvarter, som Flamenco kalder hjem. Zambra er et aftenshow, der afholdes på Cuevas Los Tarantos og byder på et stort antal kunstnere, herunder prominente personer i Granadas flamencoverden. Nyd 1 gratis drink med din billet. Hvis du gerne vil tilføje til din oplevelse, kan du bestille flere drinks i baren eller spise traditionelle spanske retter for din egen regning og nyde Flamencoens pragt.

Granada City Train 1- eller 2-dages Hop-On Hop-Off-billet

9. Granada City Train 1- eller 2-dages Hop-On Hop-Off-billet

Opdag Granadas mest fascinerende seværdigheder med bytoget. Sammensæt din egen rejseplan, hop af og tilbage igen, når du har tid, og oplev en af Spaniens smukkeste byer. Hop på Alhambra-ruten i løbet af dagen for at besøge de vigtigste steder i byen. Kom tæt på det imponerende monument Alhambra, nyd udsigten fra Mirador de San Cristóbal, eller forundres over bl.a. Granada-katedralen. Vælg mellem de to billetmuligheder, der tilbydes, og tag en enkelt tur i én retning eller nyd oplevelsen med at hoppe på og af så mange gange, du vil, ved et af vores stop. Se byen og oplev de seværdigheder, der ligger i nærheden af stoppestederne. Alhambra-ruten (Green Line) kører med tog hvert 30. - 45. minut: 1A Alhambra Generalife/Taquillas 1B Alhambra Palacios Nazaríes/Puerta Justícia 2 Cuesta Gomérez 3 Plaza Nueva 4 Paseo de los Tristes 5 Mirador de San Cristóbal/Albaicín 6 Monasterio de la Cartuja 7 Plaza de Toros 8 Catedral/Plaza Romanilla 9 Calle Alhóndiga/Recogidas 10 Plaza Mariana Pineda/El Corte Inglés 11 Calle Molinos/Campo del Príncipe 12 Hotel Alhambra Palace/Carmen de los Mártires

Granada: Vandretur til fods ved solnedgang i Albaicín og Sacromonte

10. Granada: Vandretur til fods ved solnedgang i Albaicín og Sacromonte

Ingen tur til Granada er komplet uden at have besøgt Albaicín og Sacromonte. Vælg mellem en privat eller delt tur og besøg nogle af de mest symbolske kvarterer i Granada. Gå gennem Albaicín, beskyttet som et verdensarvssted af UNESCO i 1994. Også kendt som det gamle muslimske kvarter, det indeholder labyrintiske gader, hvorigennem du vil opdage den fascinerende verden af Al-Andalus, og nyde det berømte landskab i Granada fra San Nicolás ' synspunkt. Næste på din rejse, tag til Sacromonte Quarter, som indeholder mere end 3.000 huler og panoramaudsigt fra skjulte områder. Mens du er her, så sørg for at tage de bedste billeder af Granada fra denne fantastiske dal. På din tur vil du også passere gennem vigtige steder i Granda, såsom Plaza Nueva, Placeta de San Gregorio og Casa Enrique Morente, som alle er perfekt egnede til at tage nogle fantastiske billeder for at vise dine venner og familie.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Granadaprovinsen

Alle aktiviteter

384 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Granadaprovinsen

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Granadaprovinsen?

Andre seværdigheder i Granadaprovinsen

Vil du se alle oplevelser i Granadaprovinsen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Granadaprovinsen

Samlet bedømmelse

4.5
(68.853 anmeldelser)

En helt fantastisk oplevelse, selve paladset er meget imponerende med de fineste detaljer. Hele området er flot og velholdt. Sæt mindst 4 timer af til dit besøg, en fordel at besøge det fra morgenstunden, da der ikke er så mange mennesker. Husk dit id, de tjekker det op mod billetten flere gange.

Det ville være rart, hvis tour gides bedre kunne genkendes som sådan. Måske med en skjorte eller baseballkasket med getyourguide-bogstaver!!!

Vores engelsktalende guide var virkelig vidende, og god fortæller. Kunne arabisk hvilket gav god mening i rundvisningen.

Fremragende guide, inspirerende og vidende. Godt prisen værd!

Et fantastisk besøg. Pedro, vores guide, charmerende.