Grand Canyon

Nyd svimlende udsyn og utallige udendørsaktiviteter midt i et af verdens største naturvidundere.

Andre seværdigheder i Grand Canyon

Vil du se alle oplevelser i Grand Canyon? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Grand Canyon

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 9.894 anmeldelser

Som altid var booking gennem GetYourGide ekstremt let, når du først ved, hvad du vil have. Vejledningen var korrekt, og arrangørerne "Maverick-Helikopters" havde allerede vores reservation. Vi skulle bare identificere os selv. Der var ingen afhøring, tøven eller afvisning af værdibeviset. Selve turen var forrygende, selvom omfanget og ruten skulle ændres på grund af dårligt vejr, var helikopterflyvningen over Grand Canyon en oplevelse. Jeg stolede absolut på vores pilot, han virkede ikke en smule nervøs. Han siger ikke så meget, men den hollandske familie, der fløj med ham, havde fablet nok om, hvad der skete over høretelefonerne. Tilbagebetalingen for den forkortede flyvning blev i øvrigt behandlet uden problemer med den anvendte betalingsmetode. Tak for den helt store uforglemmelige oplevelse!

Det var en én gang i livet oplevelse, som vi anbefaler til enhver Grand Canyon besøgende. Maverick var et godt valg og professionel i enhver henseende. Det fantastiske indtryk af Grand Canyon fra et fugleperspektiv vil forblive i vores hukommelse i lang tid. Takket være heliens nyrensede vinduer har vi også perfekte billeder. ;)

Vi havde en fantastisk oplevelse med denne naturskønne flyvning over Grand Canyon. Vores pilot Andrew har vedhæftet yderligere oplysninger ud over lydguiden. Desværre havde vores medrejsende det ikke så sjovt med at flyve, som vi gjorde, så du burde være i stand til at rejse med et lille fly. Men vi anbefaler det stærkt.

Mega fin tur. Piloten var fantastisk til at fortælle om hvad vi så. Og vi var kun 6 Pers i hver helikopter. Vi så alt det lovede. Og havde god tid til det vi ville se. Super fed tur.

The tour was really great! And the guide was so good