Tilføj datoer

Ting at foretage sig Grasse

Topaktiviteter

Tilgængelige aktiviteter

30 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 2

Andre seværdigheder i Grasse

Vil du se alle oplevelser i Grasse? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Grasse

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 709 anmeldelser

Turen er perfekt til at få et lille overblik over de smukke bjerglandsbyer i regionen. Gruppen var sød og lille, og guiden var også meget flink. At hente dig fra hotellet fungerede godt, og alle vigtige oplysninger kom via e-mail eller SMS. Den eneste ulempe: vi havde bestilt en tysk guide, men hun talte kun engelsk. Det var nu ikke dårligt, for vi forstod stadig alt, men det var måske ikke så rart for andre. Skal vi kommunikere bedre? Men jeg/vi var meget begejstrede for turen og vil anbefale den til alle, der endnu ikke er bekendt med regionen. Tiden i landsbyerne er lidt kort, men det er nok til et første overblik og kan du lide det, kommer du måske en anden gang. forfra.

Turen oversteg mine forventninger. Med undtagelse af Grasse, hvor vi kun boede på Fragonard, var de andre stop hurtige, men rentable. Guiden var fremragende, super opmærksomme. Punktlig transport. Jeg kan kun anbefale. Vi besøgte smukke steder.

Meget god og vores chauffør var meget venlig. Han gav os meget god information. Varevognen var meget komfortabel. Jeg anbefaler stærkt frem for at leje en bil, køre på de små snoede veje og administrere parkeringspladsen. Lad dig rive med!

En af de bedste aktiviteter, jeg gjorde med min partner! Vi skabte en parfume til vores kommende baby pige, der lugter super godt, takket være nogle gode råd fra eksperten. Jeg kan varmt anbefale!

I Think it was a very Nice tour with a very inde and polite guide. Very relaxing tour with Beautiful sights.