Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Grasse

Vores mest anbefalede ting at gøre i Grasse

Molinard Parfumefabrik: Workshop med design af din egen duft

1. Molinard Parfumefabrik: Workshop med design af din egen duft

Skab din egen parfume på den familiedrevne parfumefabrik La Maison Molinard, der blev grundlagt i 1849, hvilket gør den til en af de ældste parfumeproducenter i Frankrig. Lær hvordan Grasse blev verdens hovedstad for parfume, og opdag hvordan Molinard-fabrikken fortsætter traditionerne for ekspertise i dag. Udforsk, hvordan parfume destilleres fra råvarer, og vælg derefter en af noterne fra et udvalg af 90 forskellige essenser for at lave din egen individuelle duft. Få hjælp fra en Creation Molinard-ekspert, så din fantasi bliver til virkelighed. Tag af sted med en 50 ml flaske af din unikke duft. Kom venligst til tiden til din session, enhver forsinkelse på mere end 10 minutter kan resultere i aflysning.

Grasse: Parfumeværksted

2. Grasse: Parfumeværksted

La Maison Molinard blev oprettet i 1849 og er en familievirksomhed, der gennem årene har videregivet sin entusiasme og høje standarder. I Grasse, verdens parfumehovedstad, har fem generationer i træk overleveret deres hemmeligheder. Anerkendt som en hyldest til sin sjældne og forfædres knowhow, genopfinder virksomheden sig selv hver dag med sin passion for at skabe. Efter dit besøg på den historiske fabrik, lav din egen parfume. En moderne og sjov måde at skabe din egen parfume på i nogle få vigtige stadier. I denne workshop kan du opdage 3 baser og 6 essenser og skabe din egen 30 ml flaske parfume.

Fra Nice: Afslappende tur på landet og til Grasse

3. Fra Nice: Afslappende tur på landet og til Grasse

Oplev middelalderborge og charmerende byer, mens du rejser rundt i landskabet omkring Nice. Besøg Grasse og lær om historien om fransk parfume, udforsk de brostensbelagte gader i Saint Paul de Vence, og stop ved Gorges du Loup-vandfaldet. Efter afhentning rejser du til den gamle bydel i Grasse, det historiske centrum for fransk parfumeri siden slutningen af det 18. århundrede. Du vil have mulighed for at besøge Fragonard parfumeri. Fortsæt til Gourdon, en af Frankrigs smukkeste aborrelandsbyer, og beundre en panoramaudsigt over Rivieraen fra Alperne over kysten. Du vil besøge slottet, bygget i det 9. århundrede, og dets overdådige have, dissekeret af Lenotre. Nyd et stop for at besøge vandfaldet 40 meter højt i Gorges du Loup. Næste stop er middelalderlandsbyen Tourette Sur Loup, der ligger på en klippestøtte, overhængende afgrunde. Også kendt som Cite des Violettes, blev denne landsby et mødested for musikere, malere, forfattere og digtere i midten af 1920'erne. I dag gør mere end tredive værksteder og gallerier landsbyen til et højtstående sted for kunst og håndværk på Rivieraen. Din sidste destination vil være Saint Paul de Vence, en ekstraordinær skat i Provence, der med tiden er blevet mange malers have.

Fra Nice: Provence og dens middelalderlandsbyer Heldagstur

4. Fra Nice: Provence og dens middelalderlandsbyer Heldagstur

Start i Grasse, en by med parfume siden det 17. århundrede, i dag verdens hovedstad for parfumeri. Den kaldes også "hovedstaden for blomster og parfume". Det er en typisk by i Provence. Du tilbydes et besøg i den gamle bydel eller Fragonard-parfumeriet. Fortsæt derefter til Gourdon, hvor du kan slentre rundt i den smukke middelalderlandsby og beundre et betagende landskab fra toppen af denne befæstede lille by. På vejen kan du beundre de meget maleriske vandfald i Saut du Loup med smaragdfarvede bassiner. Derefter Tourrettes-sur-Loup, en charmerende middelalderlandsby, der kaldes "violernes by". I gaderne finder du værksteder med keramikere, malere, skulptører, læderhåndværkere og vævere. Som afslutning på turen skal du besøge en af de bedst bevarede befæstede landsbyer i Sydfrankrig, nemlig St. Når du går gennem de smalle, snoede gader, hvælvede gyder og arkader, vil du blive transporteret tilbage til middelalderen.

Nice: Middelalderlandsbyer - guidet heldagstur

5. Nice: Middelalderlandsbyer - guidet heldagstur

Besøg de charmerende middelalderlandsbyer i Provence på denne dagstur fra Nice. Lær alt om deres historie af din guide, mens du fordyber dig i den autentiske franske atmosfære. Rejs 8 timer tilbage i tiden, vær nysgerrig og snak med en universitetsuddannet guide, 8 timers viden, middelalderhistorie, landskaber og kunst. Det er en tur, du vil huske resten af livet! Begynd dit Provence-eventyr med at besøge Grasse, som UNESCO har optaget på sin liste over menneskehedens immaterielle kulturarv for sin parfumeindustri. Spadser gennem de stemningsfulde gamle gader, der er fyldt med garveriværksteder fra middelalderen. Forkæl dig selv med et besøg på den historiske Fragonard-fabrik for at opdage processen med at forvandle blomster til parfume. Derefter går turen til den lille landsby Gourdon. Udforsk en malerisk bosættelse, der ligger 758 meter oppe mellem Alperne og Middelhavet. Beundr dens middelalderlige fæstning og Sarazin-slottet fra det 8. århundrede. Fortsæt med at komme ind under huden på det franske landsbyliv med en tur til din næste destination Tourrettes sur Loup. Gå på opdagelse i de stemningsfulde gader, og beundr voldene, der blev sat op for at beskytte de lokale mod invasion. Spadser rundt i Saint-Grégoire-kirkerne fra det 12. århundrede, og beundr og fotografer landsbyens symbolske violette blomst. Følg i kunstnernes fodspor på dit sidste stop i Saint Paul de Vence. Beundr de idylliske omgivelser på en klippe mellem Alperne og Middelhavet. Hold pause på La Colombe d'or Inn og beundr kunstneriske mesterværker af Picasso, Matisse og Miró. Gå gennem de smalle gader, og bliv hængende i nogle af de mange kunstgallerier.

Nice: Provencalsk madvandring med smagsprøver

6. Nice: Provencalsk madvandring med smagsprøver

Gør dine smagsløg klar til fænomenal mad, når du tager en tur rundt i en af verdens bedste kulinariske byer. Opdag hemmelighederne bag byens spisekultur, mens du slentrer gennem den maleriske bymidte. Mød din guide lige før frokost, og gør dig klar til at smage på alt, hvad Nice har at byde på. Bliv introduceret til lokale specialiteter som den bedste pan bagnat i byen og byens berømte socca. Nyd smagen af niçois farçis, og nyd den berømte pissaladière. Top det hele af med sød kartoffeltærte, hjemmelavet is og andre lækkerier som håndlavede makroner med lokal smag.

Fra Nice: Udflugt fra Nice til Provence på landet

7. Fra Nice: Udflugt fra Nice til Provence på landet

Nyd en dagstur i Provence, hvor du vil blive guidet rundt til nogle af områdets mest berømte landskabsattraktioner. Ankom om morgenen til Cannes, og gå en tur på den berømte Croisette Boulevard ved filmfestivalpaladset, hvor du stopper ved designerbutikker og smarte sandstrande. Derefter kører du gennem det charmerende landskab i Provence til Grasse, parfumeindustriens verdenshovedstad, hvor du får en guidet rundvisning på et parfumeri, eller du kan bruge din fritid på at besøge den gamle bydel. Du kan se alperne, dalene og den spektakulære kystlinje fra den fantastiske, højtliggende middelalderby Gourdon. Efter frokost kan du slappe af med den charmerende Loup Gorges. Slut af i St Paul de Vence, den næstmest besøgte landsby i Frankrig, hjemsted for impressionistiske malere, med gamle brostensbelagte gader, volde og kunstgallerier.

Grasse, Valbonne & Gourdon: Dagstur med vinsmagning

8. Grasse, Valbonne & Gourdon: Dagstur med vinsmagning

Tag til den maleriske by Grasse, der er kendt som verdens parfumehovedstad, på en heldagstur, der begynder med afhentning ved dit overnatningssted i Nice, Monaco eller Cannes. Du vil besøge Fragonard-parfumefabrikken og have mulighed for at udforske brostensgaderne i den gamle bydel. Den lille gruppetur fortsætter, og du vil tage langs de naturskønne veje til Valbonne, en charmerende middelalderlandsby, hvor du kan holde frokostpause på en af de hyggelige caféer. Kør langs Loup-floden forbi imponerende vandfald, og tag til den lille fæstning Gourdon for at nyde udsigten over Den Franske Riviera. Bagefter vil du stoppe ved de Belletvinmarkerne, som ligger lige udenfor Nice. Besøg Chateau de Cremat, der blev bygget i 1906, nyd den utrolige udsigt over havet, og smag deres rødvin, rosé og hvidvin.

Privat halvdagstur til den franske riviera i en veteranbil

9. Privat halvdagstur til den franske riviera i en veteranbil

Tilbring en halv dag på den franske Riviera på en tur helt efter dine ønsker om bord på den mytiske franske bil: Citroën Traction Avant. Denne bil var verdens første forhjulstrukne produktionsbil i stålmonocoque med forhjulstræk og var en succesfuld pioner for forhjulstræk på det europæiske massemarked for biler. Den blev bygget fra 1934 til 1957. Blandt de mange seværdigheder på Rivieraen kan du vælge dem, du har mest lyst til at besøge. Du kan gøre stop i de berømte byer og landsbyer eller rejse stille og roligt langs den storslåede Estérel-kystvej fra Cannes til Fréjus. Da der er tale om en privat tur for en enkelt gruppe, kan I selv bestemme, hvor lang tid I vil bruge på de enkelte steder. Hvis du er vild med et bestemt sted og beslutter dig for at blive lidt længere end oprindeligt planlagt i stedet for at besøge et andet sted, er det ikke noget problem. Hvis du desuden ikke er helt sikker på, hvad du vil se, kan du lade din lokale chauffør hjælpe dig med at beslutte, hvad der passer bedst til din gruppes interesser. Nogle eksempler på ture (du kan se på billedkortet): - Cannes (La Croisette) - Mougins (gammel landsby med kunstnere) - Grasse (parfumefabrik) - Gourdon (middelalderlig landsby) - Cannes (La Croisette) - Estérel-kostvejen indtil Fréjus (havn) - Grasse (centrum af den gamle by og parfumefabrik) - Gourdon (middelalderby) - Gorges du Loup-vej - Tourrettes sur Loup (slikfabrik) For at kommunikere din ønskede rejseplan bedes du give en detaljeret beskrivelse på bookingtidspunktet ved at efterlade en note i kommentarfeltet under checkout-processen. Hvis du ønsker noget mere tilpasset, skal du ikke tøve med at spørge. Du vil meget hurtigt modtage et svar, som vil fortælle dig, om dette er muligt i den angivne periode, eller om du skal forlænge din booking. Du kan også blot bede om et forslag til en optimeret rejseplan i det område, du ønsker at besøge.

Grasse: Privat oprettelse af parfume

10. Grasse: Privat oprettelse af parfume

Dette parfumefirma blev oprettet i 1849 og er en familievirksomhed, som gennem årene har videregivet sin entusiasme og høje standarder. I Grasse, verdens parfumehovedstad, har fem generationer i træk overleveret deres hemmeligheder. Anerkendt som en hyldest til sin sjældne og forfædres knowhow, genopfinder virksomheden sig selv hver dag med deres passion for at skabe. Design din egen personlige duft i butikken. En Molinard-skabelsesekspert vil fortolke dine fantasier og hjælpe dig med at komponere den perfekte olfaktoriske symfoni. Nyd en personlig session. Kom venligst til tiden til din session, enhver forsinkelse på mere end 10 minutter kan resultere i aflysning.

Alle aktiviteter

58 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Grasse

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Grasse?

Topattraktionerne, der skal opleves i Grasse:

Andre seværdigheder i Grasse

Vil du se alle oplevelser i Grasse? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Grasse

Samlet bedømmelse

4.6
(709 anmeldelser)

Vores datter (som er en ung voksen) ville købe parfume, mens hun var i Frankrig, så vi foreslog at tage til Grasse. Efter at have set anmeldelserne af dem, der deltog i parfumeværkstedet, spurgte jeg min datter, om hun ville forsøge at skabe sin egen duft, hvorpå hun svarede med et entusiastisk "ja". Min mand var også villig til at slutte sig til os, hvilket overraskede mig positivt. Vi havde mulighed for at vælge mellem mange forskellige dufte, dem der var behagelige for os. Vores guide hjalp os derefter med at indsnævre, hvilke i vores udvalg der ville fungere bedst sammen og mængden af hver til at bruge til at skabe vores egen parfume. Vi havde derefter mulighed for at lave vores egen duft (en til hver person) til at tage med os hjem. Vi modtog endda en unik kode for vores duft, hvis vi ønskede at bestille mere af vores egen kreation. Det var virkelig en lærerig og fornøjelig oplevelse.

Alt var perfekt! Vores guide var fantastisk! Klare forklaringer, gode råd, en rigtig proff. Vi havde en fantastisk tid mellem søstre... og elsker vores kreationer... så meget, at jeg snart vil gentage oplevelsen i det øvre område. Tak for denne oplevelse.

Det var en spændende oplevelse, jeg er så glad for at jeg gjorde det!! Jeg vil helt sikkert vende tilbage for at gøre oplevelsen igen

det var fantastisk, jeg realiserede en af mine drømme om at kunne skabe min parfume. personalet er meget søde og hjælpsomme.

Guide Perfait var rigtig god og gav os info og historiske baggrund så vi kunne nyde endnu mere.