Grundlæggerens mindesmærke, Abu Dhabi: Ture og aktiviteter

Grundlæggerens mindesmærke, Abu Dhabi: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

1. Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Udforsk Abu Dhabi i dit eget tempo med et 24-timers adgangskort til byens bedste åbne, klimakontrollerede sightseeingbus. Om bord lærer du om De Forenede Arabiske Emiraters hurtige udvikling og kulturhistorie via digitale kommentarer på 8 sprog. 2 ruter til at opdage betagende udsigter over de majestætiske paladser, rige museer, historiske steder, offentlige strande og gamle souker, der starter fra Abu Dhabi Mall samt det ikoniske Louvre Museum of Abu Dhabi. Billetterne inkluderer en returbus til Sheikh Zayed Grand Mosque, et skinnende arkitektonisk vidunder og ikon for Abu Dhabi, der kan rumme op til 40.000 tilbedere. Ved ankomsten kan du deltage i en guidet tur i moskeen på engelsk.

Abu Dhabi: 4-timers byrundtur med Sheikh Zayed-moskeen

2. Abu Dhabi: 4-timers byrundtur med Sheikh Zayed-moskeen

Abu Dhabi City Tour giver dig mulighed for at besøge et udvalg af nøje udvalgte højdepunkter i UAE's dejlige hovedstad og fra dens bemærkelsesværdige bygninger med noget af den mest fantastiske arkitektur, der findes overalt, til glimt af fortiden. Du får mulighed for at smage Abu Dhabis unikke blanding af kultur og fin traditionel kunst og kunsthåndværk på de orientalske markeder og i kunsthåndværkscentret. 1. 4-timers sightseeingtur i Abu Dhabi med en ekspertguide. 2. Se de største attraktioner i Abu Dhabi, og lær om fortiden og fremtiden i UAE's hovedstad. 3. Besøg Sheikh Zayed-moskeen med dens skinnende hvide kupler og minareter. 4. Gå tilbage i tiden i Abu Dhabi Heritage Village med en kopi af en gammel ørkenbosættelse. 5. Gå rundt i beduinteltene, shop i souken, se håndværksdemonstrationer og meget mere. 6. Gå på opdagelse på det travle dadelmarked med stabler af friske dadler og søde sager. 7. Beundre skyskraberne, corniche-haverne og strandene fra en bus med aircondition.

Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

3. Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Abu Dhabi er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater, hvor arabisk charme blander sig med futuristisk fantasi. Hop på denne tur og oplev den rige tradition i Grand Mosque og Heritage Village og den moderne majestæt i Louvre. Udforsk Abu Dhabi i dit eget tempo og efter din egen tidsplan med et 24- eller 48-timers adgangskort til byens bedste åbne, klimakontrollerede sightseeingbus. Om bord lærer du om De Forenede Arabiske Emiraters hastige udvikling og kulturhistorie via digitale kommentarer på 8 sprog. 2 ruter til at opdage betagende udsigter over de majestætiske paladser, rige museer, historiske steder, offentlige strande og gamle souker, der starter fra Abu Dhabi Mall. Alle billetter inkluderer en returtransport til Sheikh Zayed Grand Mosque, et strålende arkitektonisk vidunder og ikon for Abu Dhabi, der kan rumme op til 40.000 tilbedere. Ved ankomsten kan du deltage i en guidet tur i moskeen på engelsk. Forlæng din tid med Explore Ticket, og udnyt muligheden for at se Qaṣr Al-Waṭan, Abu Dhabis præsidentpalads. Paladset er et must på grund af dets indviklede design og udsmykning.

Fra Dubai: Privat Abu Dhabi-dagstur med Etihad Tower

4. Fra Dubai: Privat Abu Dhabi-dagstur med Etihad Tower

Har du nogensinde tænkt på at udforske Abu Dhabi fuldt ud på en privat guidet tur? Så vær klar til at gøre denne drøm til virkelighed, når vores køretøj henter dig fra dit hotel i Dubai. Få en chance for at træde ind i den overdådige Sheikh Zayed Grand Mosque, den største moské i De Forenede Arabiske Emirater. Mens du nyder moskéens åndelige ro, kan du stoppe ved den største bønnehal for at se verdens største håndvævede tæppe og Swarovski-krystallysekronen i krystal. Gå ud fra moskéens fredfyldte atmosfære og nyd en tur langs den naturskønne Abu Dhabi Corniche, hvor du kan nyde de smukke seværdigheder i byen. Oplev storheden ved Emirates Palace, mens du passerer forbi, og hold kameraerne klar til at fange det på dit kamera. Gør dig klar til at få øjnene bedøvet ved den næste destination, Etihad-tårnene, et tårnhøjt bygningskompleks, der også er det bedste eksempel på luksus. Beløn dig selv med den smukke panoramaudsigt over byen fra dens observationsdæk. Sørg for at fastfryse øjeblikket på dit kamera og klik et af de bedste billeder i dit liv fra dækket. Nyd en pause fra dagens sjove oplevelser, når vi stopper ved Marina Mall, hvor du kan få dig en frokost eller bruge tid på at slappe af. Forelsk dig i den arabiske kultur og arkitektur på Qasr Al Watan Palace. Oplev dets smukke haver, fantastiske arkitektur og generelle overdådighed, og udforsk dets store haller for at lære mere om De Forenede Arabiske Emiraters historie og fremtid. Kig forbi Founder's Memorial, som er en smuk hyldest til den afdøde Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan. Få et indblik i sheikens liv, arv og værdier, mens du går rundt. Med nogle minder, som du kan beholde hele livet, kan du køre tilbage til din indkvartering.

Ikonisk byrundtur i Abu Dhabi

5. Ikonisk byrundtur i Abu Dhabi

Oplev Abu Dhabis rige kulturelle tapet på en fængslende tur, der tager dig gennem nogle af byens mest betydningsfulde vartegn og attraktioner. Eventyret begynder med en bekvem afhentning på hotellet, der sætter scenen for en dag med udforskning. Første stop er den ærefrygtindgydende Sheikh Zayed Grand Mosque, et symbol på åndelig betydning i De Forenede Arabiske Emirater. Når du træder indenfor, skal du være forberedt på at blive tryllebundet af de indviklede detaljer i den indre gårdhave, den skyhøje minaret og de fascinerende designmotiver af Naskhi, Thuluth og kufisk kalligrafi. Din rejse begynder med et besøg på det berømte Louvre Abu Dhabi, et kunstmuseum, der ligger på Saadiyat Island. Her vil du blive fordybet i en verden af kunst, kultur og historie. Forundres over de udsøgte samlinger, hvor hvert værk er et vidnesbyrd om menneskelig kreativitet og opfindsomhed. Museets arkitektur er et mesterværk i sig selv, der sømløst blander tradition og modernitet. Dernæst vil du blive inspireret af Abrahamic Family House, et symbol på enhed og tværreligiøs harmoni. Denne unikke struktur huser en moské, en synagoge og en kirke, alt sammen i det samme kompleks. Når du går på opdagelse, vil du blive vidne til styrken ved sameksistens og fejringen af forskellige trosretninger på ét sted. Du fortsætter din rejse med en kunstnerisk og interaktiv udforskning af Sheikh Zayeds vision og værdier ved The Founder's Memorial. Dette vartegn er en hyldest til afdøde Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, den visionære grundlægger af De Forenede Arabiske Emirater. Gennem kunst, natur, ord, historier og multimedieoplevelser vil du få en dyb forståelse af hans vedvarende indflydelse på De Forenede Arabiske Emirater og verden. Wahat Al Karama, på en dybt berigende rejse, der hylder UAE's helte og giver et unikt indblik i nationens kultur og lederskab. Denne tur er et vidnesbyrd om afdøde Sheikh Khalifa Bin Zayed Al Nahyans vision og understreger de ofre, som UAE's helte har bragt i tjeneste for deres land. Din udforskning begynder ved det storslåede Qasr Al Watan, et palads, der overskrider sin rolle som kongelig residens. Det står som en tidløs hyldest til UAE's helte og inviterer verden til at tage del i landets rige kultur, viden og inspirerende rejse. Men Qasr Al Watan er ikke bare et palads; det er en moderne skattekiste af interaktive oplevelser. Når du bevæger dig rundt i salene, vil du opdage en fordybende rejse, der dykker ned i områder som regeringsførelse, viden og håndværk. Her vækkes UAE-folket og dets ledere til live og deler deres bemærkelsesværdige historie med de besøgende. Denne tur er en ekstraordinær mulighed for at få en dyb forståelse af UAE's historie, værdier og de varige bidrag fra deres helte. Det er en rejse, der vil efterlade dig inspireret og beriget og med en dyb forståelse for De Forenede Arabiske Emirater og deres bemærkelsesværdige kulturelle og ledelsesmæssige arv.

Fra Dubai: Abu Dhabi privat skræddersyet tur hele dagen

6. Fra Dubai: Abu Dhabi privat skræddersyet tur hele dagen

Stop ved: Sheikh Zayed Grand Mosque Center, Sheikh Rashid Bin Saeed Street, 5th St, Abu Dhabi United Arab Emirates Første stop ved den store moské, besøg indenfor i 1,5 time, udforsk hele historien om Sheikh Zayed-moskéen, tid til fotospots og en komplet udforskning af moskéens arkitektur. Fotostop ved: Emirates Palace Mandarin Oriental, Abu Dhabi, West Corniche Road, Abu Dhabi Forenede Arabiske Emirater Med sin unikke arabiske arkitektur betragtes Emirates Palace som et teknisk ikon. Du vil opleve arabernes unikke arkitektur og deres måde at leve på. Stop ved: Heritage Village, Dubai, Abu Dhabi Forenede Arabiske Emirater I Abu Dhabis Heritage Village kan du se en gammeldags souk (marked), en moské og en lejr samt se, hvordan traditionelt håndværk fremstilles. Stop ved: Marina Mall 18 St, Abu Dhabi Forenede Arabiske Emirater Marina Mall er en populær shopping- og spisedestination i Abu Dhabi, hvor besøgende kan shoppe og spise i en time. Stop ved: Corniche Beach, Corniche Corniche Rd, Abu Dhabi Forenede Arabiske Emirater Corniche har legepladser, separate cykel- og gangstier og den smukke, livreddede Corniche Beach, der er omgivet af caféer og restauranter. Stop ved: Grundlæggerens mindesmærke Abu Dhabi The Founder's Memorial er et sted, hvor man kan lære om Sheikh Zayed gennem kunst, natur, ord, historier og multimedieoplevelser, og det tilbyder besøgende en række personlige møder med den afdøde Sheikh Zayed som menneske og leder, så man kan få en dybere forståelse af hans store indflydelse på De Forenede Arabiske Emirater og resten af verden. Stop ved: Abu Dhabi Dates Market, Zayed Port Near Mina Market, Abu Dhabi Forenede Arabiske Emirater Besøg Abu Dhabis største daddelmarked. Disse udendørs markeder tilbyder alt fra regionale varer til tjenesteydelser. Souk Al Bawadi er et populært varemarked med en atmosfære af kulturarvsmarked, som er bedst kendt for sine næsten 50 forretninger, der sælger traditionelle artikler og souvenirs til lave priser. Stop ved: Louvre Abu Dhabi, Saadiyat Cultural District Saadiyat Island, Abu Dhabi Forenede Arabiske Emirater Louvre-museet er et af de mest berømte museer i Abu Dhabi

Abu Dhabi: 3 timers sightseeingtur i forbindelse med mellemlanding

7. Abu Dhabi: 3 timers sightseeingtur i forbindelse med mellemlanding

Nyd en privat rundvisning i De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad. Dette er den perfekte tur for folk på en mellemlanding i Abu Dhabi eller for dem, der er på besøg i en kort periode. Denne tur er specielt designet til at sikre, at alle byens største attraktioner bliver set på din 3 timers tur. Start din rundvisning i lobbyen på Premier Inn i Abu Dhabi lufthavn, Abu Dhabi Cruise Terminal eller et hvilket som helst hotel inden for Abu Dhabis bygrænser. Efter et kort møde med din chauffør hopper du ind i dit komfortable, airconditionerede køretøj og begynder din køretur. I løbet af turen vil du bevæge dig vidt omkring i byen og se så mange af byens seværdigheder som muligt. Du vil tage til byens udkanter, den nye udvikling af Saadiyat Island og Yas Island. Start med byens udkanter ved at besøge Andaz Capital Gate Hotel og Emirates Palace Hotel (med et kort stop for en fotomulighed). Kør forbi præsidentpaladset, Etihad Towers, Etihad Square og Abu Dhabis skyline ved Corniche. Fortsæt til den nye udvikling af Saadiyat Island. Her ser du Louvre-museet, og du stopper for en kort fotomulighed. Følg din køretur videre til Yas Island, hvor du kan se verdens største Ferrari-temapark. Efter at du har taget billeder af parken udefra, slutter din køretur med en tur tilbage til dit valgte afsætningssted.

8 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Grundlæggerens mindesmærke, Abu Dhabi

Grundlæggerens mindesmærke, Abu Dhabi: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Udforsk Abu Dhabi i dit eget tempo med et 24-timers adgangskort til byens bedste åbne, klimakontrollerede sightseeingbus. Om bord lærer du om De Forenede Arabiske Emiraters hurtige udvikling og kulturhistorie via digitale kommentarer på 8 sprog. 2 ruter til at opdage betagende udsigter over de majestætiske paladser, rige museer, historiske steder, offentlige strande og gamle souker, der starter fra Abu Dhabi Mall samt det ikoniske Louvre Museum of Abu Dhabi. Billetterne inkluderer en returbus til Sheikh Zayed Grand Mosque, et skinnende arkitektonisk vidunder og ikon for Abu Dhabi, der kan rumme op til 40.000 tilbedere. Ved ankomsten kan du deltage i en guidet tur i moskeen på engelsk.

Abu Dhabi: 4-timers byrundtur med Sheikh Zayed-moskeen

Abu Dhabi: 4-timers byrundtur med Sheikh Zayed-moskeen

Abu Dhabi City Tour giver dig mulighed for at besøge et udvalg af nøje udvalgte højdepunkter i UAE's dejlige hovedstad og fra dens bemærkelsesværdige bygninger med noget af den mest fantastiske arkitektur, der findes overalt, til glimt af fortiden. Du får mulighed for at smage Abu Dhabis unikke blanding af kultur og fin traditionel kunst og kunsthåndværk på de orientalske markeder og i kunsthåndværkscentret. 1. 4-timers sightseeingtur i Abu Dhabi med en ekspertguide. 2. Se de største attraktioner i Abu Dhabi, og lær om fortiden og fremtiden i UAE's hovedstad. 3. Besøg Sheikh Zayed-moskeen med dens skinnende hvide kupler og minareter. 4. Gå tilbage i tiden i Abu Dhabi Heritage Village med en kopi af en gammel ørkenbosættelse. 5. Gå rundt i beduinteltene, shop i souken, se håndværksdemonstrationer og meget mere. 6. Gå på opdagelse på det travle dadelmarked med stabler af friske dadler og søde sager. 7. Beundre skyskraberne, corniche-haverne og strandene fra en bus med aircondition.

Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Abu Dhabi: Big Bus Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Abu Dhabi er hovedstaden i De Forenede Arabiske Emirater, hvor arabisk charme blander sig med futuristisk fantasi. Hop på denne tur og oplev den rige tradition i Grand Mosque og Heritage Village og den moderne majestæt i Louvre. Udforsk Abu Dhabi i dit eget tempo og efter din egen tidsplan med et 24- eller 48-timers adgangskort til byens bedste åbne, klimakontrollerede sightseeingbus. Om bord lærer du om De Forenede Arabiske Emiraters hastige udvikling og kulturhistorie via digitale kommentarer på 8 sprog. 2 ruter til at opdage betagende udsigter over de majestætiske paladser, rige museer, historiske steder, offentlige strande og gamle souker, der starter fra Abu Dhabi Mall. Alle billetter inkluderer en returtransport til Sheikh Zayed Grand Mosque, et strålende arkitektonisk vidunder og ikon for Abu Dhabi, der kan rumme op til 40.000 tilbedere. Ved ankomsten kan du deltage i en guidet tur i moskeen på engelsk. Forlæng din tid med Explore Ticket, og udnyt muligheden for at se Qaṣr Al-Waṭan, Abu Dhabis præsidentpalads. Paladset er et must på grund af dets indviklede design og udsmykning.

Fra Dubai: Privat Abu Dhabi-dagstur med Etihad Tower

Fra Dubai: Privat Abu Dhabi-dagstur med Etihad Tower

Har du nogensinde tænkt på at udforske Abu Dhabi fuldt ud på en privat guidet tur? Så vær klar til at gøre denne drøm til virkelighed, når vores køretøj henter dig fra dit hotel i Dubai. Få en chance for at træde ind i den overdådige Sheikh Zayed Grand Mosque, den største moské i De Forenede Arabiske Emirater. Mens du nyder moskéens åndelige ro, kan du stoppe ved den største bønnehal for at se verdens største håndvævede tæppe og Swarovski-krystallysekronen i krystal. Gå ud fra moskéens fredfyldte atmosfære og nyd en tur langs den naturskønne Abu Dhabi Corniche, hvor du kan nyde de smukke seværdigheder i byen. Oplev storheden ved Emirates Palace, mens du passerer forbi, og hold kameraerne klar til at fange det på dit kamera. Gør dig klar til at få øjnene bedøvet ved den næste destination, Etihad-tårnene, et tårnhøjt bygningskompleks, der også er det bedste eksempel på luksus. Beløn dig selv med den smukke panoramaudsigt over byen fra dens observationsdæk. Sørg for at fastfryse øjeblikket på dit kamera og klik et af de bedste billeder i dit liv fra dækket. Nyd en pause fra dagens sjove oplevelser, når vi stopper ved Marina Mall, hvor du kan få dig en frokost eller bruge tid på at slappe af. Forelsk dig i den arabiske kultur og arkitektur på Qasr Al Watan Palace. Oplev dets smukke haver, fantastiske arkitektur og generelle overdådighed, og udforsk dets store haller for at lære mere om De Forenede Arabiske Emiraters historie og fremtid. Kig forbi Founder's Memorial, som er en smuk hyldest til den afdøde Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan. Få et indblik i sheikens liv, arv og værdier, mens du går rundt. Med nogle minder, som du kan beholde hele livet, kan du køre tilbage til din indkvartering.

Ikonisk byrundtur i Abu Dhabi

Ikonisk byrundtur i Abu Dhabi

Oplev Abu Dhabis rige kulturelle tapet på en fængslende tur, der tager dig gennem nogle af byens mest betydningsfulde vartegn og attraktioner. Eventyret begynder med en bekvem afhentning på hotellet, der sætter scenen for en dag med udforskning. Første stop er den ærefrygtindgydende Sheikh Zayed Grand Mosque, et symbol på åndelig betydning i De Forenede Arabiske Emirater. Når du træder indenfor, skal du være forberedt på at blive tryllebundet af de indviklede detaljer i den indre gårdhave, den skyhøje minaret og de fascinerende designmotiver af Naskhi, Thuluth og kufisk kalligrafi. Din rejse begynder med et besøg på det berømte Louvre Abu Dhabi, et kunstmuseum, der ligger på Saadiyat Island. Her vil du blive fordybet i en verden af kunst, kultur og historie. Forundres over de udsøgte samlinger, hvor hvert værk er et vidnesbyrd om menneskelig kreativitet og opfindsomhed. Museets arkitektur er et mesterværk i sig selv, der sømløst blander tradition og modernitet. Dernæst vil du blive inspireret af Abrahamic Family House, et symbol på enhed og tværreligiøs harmoni. Denne unikke struktur huser en moské, en synagoge og en kirke, alt sammen i det samme kompleks. Når du går på opdagelse, vil du blive vidne til styrken ved sameksistens og fejringen af forskellige trosretninger på ét sted. Du fortsætter din rejse med en kunstnerisk og interaktiv udforskning af Sheikh Zayeds vision og værdier ved The Founder's Memorial. Dette vartegn er en hyldest til afdøde Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, den visionære grundlægger af De Forenede Arabiske Emirater. Gennem kunst, natur, ord, historier og multimedieoplevelser vil du få en dyb forståelse af hans vedvarende indflydelse på De Forenede Arabiske Emirater og verden. Wahat Al Karama, på en dybt berigende rejse, der hylder UAE's helte og giver et unikt indblik i nationens kultur og lederskab. Denne tur er et vidnesbyrd om afdøde Sheikh Khalifa Bin Zayed Al Nahyans vision og understreger de ofre, som UAE's helte har bragt i tjeneste for deres land. Din udforskning begynder ved det storslåede Qasr Al Watan, et palads, der overskrider sin rolle som kongelig residens. Det står som en tidløs hyldest til UAE's helte og inviterer verden til at tage del i landets rige kultur, viden og inspirerende rejse. Men Qasr Al Watan er ikke bare et palads; det er en moderne skattekiste af interaktive oplevelser. Når du bevæger dig rundt i salene, vil du opdage en fordybende rejse, der dykker ned i områder som regeringsførelse, viden og håndværk. Her vækkes UAE-folket og dets ledere til live og deler deres bemærkelsesværdige historie med de besøgende. Denne tur er en ekstraordinær mulighed for at få en dyb forståelse af UAE's historie, værdier og de varige bidrag fra deres helte. Det er en rejse, der vil efterlade dig inspireret og beriget og med en dyb forståelse for De Forenede Arabiske Emirater og deres bemærkelsesværdige kulturelle og ledelsesmæssige arv.

Fra Dubai: Abu Dhabi privat skræddersyet tur hele dagen

Fra Dubai: Abu Dhabi privat skræddersyet tur hele dagen

Stop ved: Sheikh Zayed Grand Mosque Center, Sheikh Rashid Bin Saeed Street, 5th St, Abu Dhabi United Arab Emirates Første stop ved den store moské, besøg indenfor i 1,5 time, udforsk hele historien om Sheikh Zayed-moskéen, tid til fotospots og en komplet udforskning af moskéens arkitektur. Fotostop ved: Emirates Palace Mandarin Oriental, Abu Dhabi, West Corniche Road, Abu Dhabi Forenede Arabiske Emirater Med sin unikke arabiske arkitektur betragtes Emirates Palace som et teknisk ikon. Du vil opleve arabernes unikke arkitektur og deres måde at leve på. Stop ved: Heritage Village, Dubai, Abu Dhabi Forenede Arabiske Emirater I Abu Dhabis Heritage Village kan du se en gammeldags souk (marked), en moské og en lejr samt se, hvordan traditionelt håndværk fremstilles. Stop ved: Marina Mall 18 St, Abu Dhabi Forenede Arabiske Emirater Marina Mall er en populær shopping- og spisedestination i Abu Dhabi, hvor besøgende kan shoppe og spise i en time. Stop ved: Corniche Beach, Corniche Corniche Rd, Abu Dhabi Forenede Arabiske Emirater Corniche har legepladser, separate cykel- og gangstier og den smukke, livreddede Corniche Beach, der er omgivet af caféer og restauranter. Stop ved: Grundlæggerens mindesmærke Abu Dhabi The Founder's Memorial er et sted, hvor man kan lære om Sheikh Zayed gennem kunst, natur, ord, historier og multimedieoplevelser, og det tilbyder besøgende en række personlige møder med den afdøde Sheikh Zayed som menneske og leder, så man kan få en dybere forståelse af hans store indflydelse på De Forenede Arabiske Emirater og resten af verden. Stop ved: Abu Dhabi Dates Market, Zayed Port Near Mina Market, Abu Dhabi Forenede Arabiske Emirater Besøg Abu Dhabis største daddelmarked. Disse udendørs markeder tilbyder alt fra regionale varer til tjenesteydelser. Souk Al Bawadi er et populært varemarked med en atmosfære af kulturarvsmarked, som er bedst kendt for sine næsten 50 forretninger, der sælger traditionelle artikler og souvenirs til lave priser. Stop ved: Louvre Abu Dhabi, Saadiyat Cultural District Saadiyat Island, Abu Dhabi Forenede Arabiske Emirater Louvre-museet er et af de mest berømte museer i Abu Dhabi

Abu Dhabi: 3 timers sightseeingtur i forbindelse med mellemlanding

Abu Dhabi: 3 timers sightseeingtur i forbindelse med mellemlanding

Nyd en privat rundvisning i De Forenede Arabiske Emiraters hovedstad. Dette er den perfekte tur for folk på en mellemlanding i Abu Dhabi eller for dem, der er på besøg i en kort periode. Denne tur er specielt designet til at sikre, at alle byens største attraktioner bliver set på din 3 timers tur. Start din rundvisning i lobbyen på Premier Inn i Abu Dhabi lufthavn, Abu Dhabi Cruise Terminal eller et hvilket som helst hotel inden for Abu Dhabis bygrænser. Efter et kort møde med din chauffør hopper du ind i dit komfortable, airconditionerede køretøj og begynder din køretur. I løbet af turen vil du bevæge dig vidt omkring i byen og se så mange af byens seværdigheder som muligt. Du vil tage til byens udkanter, den nye udvikling af Saadiyat Island og Yas Island. Start med byens udkanter ved at besøge Andaz Capital Gate Hotel og Emirates Palace Hotel (med et kort stop for en fotomulighed). Kør forbi præsidentpaladset, Etihad Towers, Etihad Square og Abu Dhabis skyline ved Corniche. Fortsæt til den nye udvikling af Saadiyat Island. Her ser du Louvre-museet, og du stopper for en kort fotomulighed. Følg din køretur videre til Yas Island, hvor du kan se verdens største Ferrari-temapark. Efter at du har taget billeder af parken udefra, slutter din køretur med en tur tilbage til dit valgte afsætningssted.

De mest populære seværdigheder i Abu Dhabi

Oplevelser i Grundlæggerens mindesmærke, Abu Dhabi

Byer i Forenede Arabiske Emirater

Andre seværdigheder i Grundlæggerens mindesmærke, Abu Dhabi

Vil du se alle oplevelser i Grundlæggerens mindesmærke, Abu Dhabi? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Grundlæggerens mindesmærke, Abu Dhabi

Samlet bedømmelse

4.2
(207 anmeldelser)

I teorien er det en god måde at lære byen at kende, men: tag bestemt ikke turen på en fredag eftermiddag, medmindre du kan lide at sidde fast i trafikken. Vi stod bare der, for en kort tur, der gik tilbage til krydstogtterminalen, vi sad fast i en trafikprop i timevis, fremskridtene var ikke engang millimeter. Selvfølgelig forsøger enhver bil at klemme sig foran bussen selv ved den mindste lejlighed. Det er selvfølgelig ikke sjovt. Så undgå blot fredag eftermiddag for denne bustur, ellers er det en fin mulighed for at udforske byen. På vores billetter, som jeg havde bestilt med meget kort varsel, stod der, at jeg skulle bytte værdibeviserne til rigtige billetter ved en bestemt skranke i byen, i Dubai Mall. Jeg havde ikke brug for det - kuponerne blev nemt byttet til billetter i bussen - du behøver ikke at tage nogen steder - meget godt!!!

fungerer godt, busserne er til tiden. Vigtigt at vide for krydstogter: den nye krydstogtterminal ligger udenfor ved "The Palm", beregner den lange returrejse (afhængigt af trafikken 45-60 minutter pr. tur) & disse transferbusser kører kun hver time!

Som altid var det fantastisk og super nemt at booke hop on hop off-turen via getyourguide. Alt fungerede fantastisk. Jeg reserverede 5-dages premium-pakken, og det var mere end det værd. Alle buschaufførerne var super flinke!!! Altid glad.