Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Haag

Oplev historiske bygninger, hollandske kunstmuseer og forstadsstrande i Den Internationale Domstols hjemby.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Haag

Den Haag: Indgangsbillet til Mauritshuis

1. Den Haag: Indgangsbillet til Mauritshuis

Forkæl kunstelskeren i dig på Mauritshuis, der er hjemsted for de bedste hollandske malerier fra guldalderen. Udforsk en af de mest ikoniske bygninger i Haag, som ligger ved siden af parlamentet. Kig ud af vinduerne og få udsigt over dammen. Oplev kunstmuseets kompakte, men verdenskendte samling. Se mere end 200 mesterværker, såsom "The Anatomy Lesson of Dr. Nicolaes Tulp" af Rembrandt, "The Goldfinch" af Fabritius og "The Bull" af Potter, som er permanent udstillet. Værdsæt samlingens rige variation med genremalerier af Jan Steen, landskaber af Jacob van Ruisdael, stilleben af Adriaen Coorte og portrætter af Rubens. Beundr det historiske, men intime interiør i monumentet fra det 17. århundrede med silkebeklædte vægge, funklende lysekroner og monumentale malede lofter. Bliv, så længe du vil, og besøg museet i dit eget tempo. Beregn ca. 1,5 time, som er den gennemsnitlige besøgstid. Besøg restauranten og kaffebaren, køb nogle souvenirs, eller besøg den midlertidige udstilling. Fra 16. februar til 9. juni vil vores Latterdreng være udlånt til Rijksmuseum til Frans Hals-udstillingen. Frans Hals er en af de mest berømte og bemærkelsesværdige malere fra det hollandske 17. århundrede. Alle hans malerier viser, at Hals var i stand til at bruge farver og brede penselstrøg som ingen anden til at "bringe sine malerier til live". Selv om vores mest populære Hals er bortrejst, er der stadig fire andre storslåede malerier af ham, du kan se på Mauritshuis. Fra 6. februar til 20. maj 2024 vil Roelant Savery's Wondrous World med over 40 malerier og tegninger, herunder værker udlånt fra museer i Holland og udlandet, introducere de besøgende til denne meget alsidige kunstner. Han var en pioner på mange områder og introducerede flere nye temaer i hollandsk maleri. Han lavede Hollands første blomsterstilleben og var den mest bemærkelsesværdige maler af den legendariske (uddøde) dront. Han var også den første kunstner, der gik ud på gaden for at tegne almindelige mennesker. Hans malede landskaber er ofte som et eventyr med gamle ruiner og vidunderlige udsigter. Og hans dyremalerier omfatter så mange arter, at det ville være en underdrivelse at beskrive dem som "overfyldte".

Fra Amsterdam: Guidet dagstur til Rotterdam, Delft og Haag

2. Fra Amsterdam: Guidet dagstur til Rotterdam, Delft og Haag

Se det bedste af Holland på en dagstur, der omfatter et besøg i Rotterdam og den gamle havn med de charmerende gule huse. Tag på et flodkrydstogt, besøg fødevaremarkedet, stop i Delft og besøg Haag. Begynd din tur med en køretur til Rotterdam, der er berømt for sin moderne arkitektur. Under byrundturen kan du køre langs bredden af floden Maas, til den gamle havn og de bemærkelsesværdige gule kubehuse. Gå ombord på en fantastisk 1 times flodkrydstogt og besøg derefter det berømte madmarked. Fortsæt til Delft til frokost (ikke inkluderet) og et besøg på Royal Delft Manufactory, den sidste tilbageværende hollandske keramikfabrik fra det 17. århundrede. Tag en byrundtur i Haag i bus, hvor du kan se det smukke parlamentshus, den hollandske konges arbejdspalads og fredspaladset. Det sidste stop, inden turen går tilbage til Amsterdam, bliver i miniaturebyen Madurodam.

Den Haag: Kanalrundfart i byen

3. Den Haag: Kanalrundfart i byen

Board this canal cruise for a relaxing and informative tour through the canals of The Hague. Your guide will show you all sides of the city from the posh to the modest, both the working-class and upper-class parts of The Hague. The boat is very comfortable and your knowledgeable guide will tell you all that you could ever want to know about the city. During this cruise, you'll be able to learn about the history of The Hague and see its sights from a different perspective. While cruising the canals, you can take in many sights of this international city of Peace and Justice. Please note that not all of the canal cruises are conducted in English. The guide speaks 1 language per tour. Handouts can be provided in Dutch, English, German, French, and Spanish. Please also note that this year, due to work on and around the route, a different route will be used. We will offer you a nice and informative alternative.

Haag: SkyView-billet med drikkevarer og snack

4. Haag: SkyView-billet med drikkevarer og snack

SkyView de Pier er det første pariserhjul, der er bygget over havet i Europa. Det blev bygget på molen i Scheveningen og er en fantastisk mulighed for at se byen Haag fra oven. Flyv til en højde på 50 meter og nyd den fantastiske udsigt over Nordsøen, stranden og hvis du er heldig, kan du måske endda se Rotterdam. Benyt dig af en lukket klimakontrolleret gondol og nyd turen sammen med dine venner og familie. Nyd en friskbagt æbletærte eller muffin med te eller kaffe, som du kan tage med på turen.

The Hague: Madurodam Miniature Park Entrébillet

5. The Hague: Madurodam Miniature Park Entrébillet

Madurodam er et must-see, når du besøger Holland. Denne storslåede miniatureby er Haags attraktion nummer 1. I denne familievenlige forlystelsespark vil du opdage højdepunkterne og arven fra Holland i Madurodam gennem vores indendørs oplevelser, bemærkelsesværdige historier, hundredvis af miniaturer og masser af interaktive aktiviteter. Oplev Hollands ikoner Madurodam har 338 miniaturer, 21 interaktive installationer og 6 indendørs oplevelser. Udforsk Lille Amsterdam, lær om hollandsk vandforvaltning, træd i en verdensberømt DJ's sko, få et glimt af parlamentsbygningen i Haag, eller oplev et travlt hollandsk ostemarked. Alt i vores miniatureverden er nedskaleret til 1:25, inklusive mennesker, vindmøller, tog, biler og både, som alle kommer til live, når de bevæger sig rundt... Oplev vores indendørs oplevelser Lær om typiske hollandske og berømte historier gennem indendørs multisensoriske oplevelser. Vær vidne til den utrolige bedrift at forvandle vand til land, sving dig på Vermeers perle, gå ombord på et Dakota-fly på en spændende rejse, og udforsk historien om New Amsterdam. Du vil opdage Holland som aldrig før. Vores nyeste attraktion Hav dit livs oplevelse i de hollandske mestres verden: beundr de store mestres kunst, og oplev den også! Afslør hemmelighederne bag den mystiske Vermeer, bliv en del af Rembrandts Nattevagten og træd ind i Mondrians rytmiske rektangler. De hollandske mestre er stedet, hvor kunsten kommer til live. Fordyb dig i den farverige verden af Vincent van Gogh, Piet Mondrian, Johannes Vermeer, Judith Leyster og Rembrandt van Rijn. En palet af eventyr venter - det er et ægte must! * Siden 1952 * Nummer 1 attraktion i Haag * Kun 40 minutter væk fra Amsterdam Schiphol Airport * 6 indendørs oplevelser * Naturskønhed * Hollands kultur og arv * Familievenlig * Åbent 365 dage om året * Restauranter * Butik med hollandske souvenirs som træsko, tulipaner og meget mere

Haag: Oranjehotel World War II Prison Entrance Ticket

6. Haag: Oranjehotel World War II Prison Entrance Ticket

Oplev historien om Nederlandenes nazistiske besættelse på Oranjehotel. For over 250 fanger var dette deres endelige destination: de blev dømt til døden og henrettet af en henrettelsespeloton. Med hjælp fra din audioguide kan du lytte til fangernes imponerende historier, der illustreres af dokumenter og fotografier og fortælles i interviews og lydfragmenter. Hør bevægende historier om uretfærdighed, sult og usikkerhed, men også historier om håb, solidaritet og tro på frihed. Under dit besøg kan du lære om bygningens historie og om modstandskampens opståen. Oplev, hvordan livet virkelig var for fangerne, og bliv klogere på de forstyrrelser, som deres familier blev udsat for, og de konsekvenser, det havde efter krigen.

Haag: Escher in The Palace Museum Billet

7. Haag: Escher in The Palace Museum Billet

Få rabat på adgang til Escher in Het Paleis, en permanent udstilling dedikeret til den verdensberømte kunstner M.C. Escher, hvis kunst overraskede millioner af mennesker over hele verden. Samlingen har til huse i den tidligere Dronningemoder Emma af Hollands tidligere vinterpalads og er den eneste offentlige bygning i Haag, hvor den oprindelige kongelige atmosfære er bevaret. Se næsten alle den hollandske kunstners værker, herunder det 7 meter lange Metamorphosis III, et enormt træsnit, der er udstillet på en utraditionel måde, hvor du kan opleve, at Escher kombinerer tid og rum som en organisk enhed. Escher indgyder en følelse af forundring og fascinerer både unge og gamle. Udstillingen omfatter berømte "umulige" tryk, såsom "Day and Night", hvor det hollandske landskab ser ud til at forvandle sig til en flok fugle, og det berømte "Climbing and Descending", der viser rækker af mennesker, der konstant går op og ned ad en trappe. På anden sal i The Palace er der den interaktive udstilling "Looking as Escher Does", hvor man kan løse nogle af Eschers mysterier med hænderne, ligesom man kan løse gåder med øjnene.

Scheveningen, Haag: adgang til Sea Life-billet

8. Scheveningen, Haag: adgang til Sea Life-billet

Der er en fascinerende rejse fra hollandske floder til havets dybde gennem 15 temazoner. Kom næse mod næse med utrolige søheste, rokker, hajer og hundredvis af tropiske fisk. Mød den legesyge odder Max og pingvinerne. Kom og se en af de dyrefodringer, der finder sted.

Den Haag: Højdepunkter Selvguidet skattejagt og rundvisning

9. Den Haag: Højdepunkter Selvguidet skattejagt og rundvisning

Lær Haag at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interager med byens vigtigste attraktioner, og find interessante fakta og legender. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobile enhed (via et link og loginoplysninger modtaget ved booking), skal du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Haags vigtigste attraktioner til fods. Ved hvert stop kan du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den korrekte kode og afsløre turens næste destination. Start aktiviteten, når du vil, og nyd fleksibiliteten til at sætte spillet på pause når som helst for at tage en pause, tage de perfekte billeder, stoppe for at spise frokost eller besøge et museum. Du kan vælge at fortsætte turen senere eller gemme resten til en anden dag. I den historiefyldte by Haag besøger du først det smukke Escher in Het Paleis. Derefter det unikke Haags Historiske Museum og så det uerstattelige Mauritshuis. Denne vidunderlige rute fortsætter til Het Plein. Som et femte stop finder du Binnenhof. Når du fortsætter din tur gennem byen, finder du det interessante Rijksmuseum de Gevangenpoort. Selvfølgelig kan Noordeinde-paladset ikke mangle på denne tur. Derudover vil du også beundre de kongelige stalde. Den næstsidste destination er den misundelsesværdige verdensfredsflamme. Prikken over i'et på denne unikke tur kunne ikke være andet end Fredspaladset.

Fra Amsterdam: Guidet tur til Rotterdam, Delft og Haag fra Amsterdam

10. Fra Amsterdam: Guidet tur til Rotterdam, Delft og Haag fra Amsterdam

Din tur begynder, når du afgår fra Amsterdam med din bus og tager til Rotterdam. Rotterdam er den næststørste by i Holland og er ret berømt for sin arkitektur og kommercielle havn. Se Rotterdams imponerende skyline, banebrydende arkitektur, havne, skibsværfter og dokker. Efter havnekrydstogtet fortsætter du din byrundtur, som inkluderer et stop ved den berømte markedshal og kubehuse. Tag derefter til den maleriske by Delft, fødestedet og sidste hvilested for den hollandske mester Johannes Vermeer. Kendt som Prinsernes By, er det også hvor utallige medlemmer af den hollandske kongefamilie har været begravet i århundreder. Nyd lidt fritid til frokost (ikke inkluderet), og oplev Delfts kanal-beklædte historiske bymidte. Det er spækket med ærefrygtindgydende historiske monumenter, herunder den gamle kirke, den nye kirke og rådhuset. Besøg De Delftse Pauw, en fabrik med speciale i håndlavet Delft Blue-keramik, som har været det mest eftertragtede porcelæn siden det 17. århundrede. Tag til Haag for en byrundtur. Ud over at være sæde for den hollandske regering, er denne by også hjemsted for den hollandske kongefamilie og er den tredjestørste by i landet. Se Haag, hvor de fleste udenlandske ambassader i Holland er placeret, samt 150 internationale organisationer, herunder Den Internationale Domstol og Den Internationale Straffedomstol. Stop og tag billeder ved Fredspaladset, Mauritshuis (med værker af Vermeer, Rembrandt og Andy Warhol) og Binnenhof (den hollandske regerings mødested). Til sidst skal du vælge at tilføje en naturskøn kanalrundfart i Amsterdam og se nogle af byens største seværdigheder, herunder kanalhuse fra guldalderen, Westerkerk og Anne Franks hus.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Haag

Alle aktiviteter

98 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Haag

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Haag?

Topattraktionerne, der skal opleves i Haag:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Haag?

De bedste dagsture og -udflugter fra Haag er:

Delft

Andre seværdigheder i Haag

Vil du se alle oplevelser i Haag? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Haag

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 4.097 anmeldelser

Kinderdijk er fortryllende! Det var så interessant at se 19 vindmøller, og hvordan denne ingeniørkunst har hjulpet med at kontrollere vandet i Holland. Vi tog også til Haag, her kendt som Den Haag, og så Den Internationale Straffedomstol, forskellige ambassader og det nærliggende strandområde, høfligt af vores guide og chauffør Theo...som var fantastisk og gav os så meget interessant information! En klar 5-stjernet tur!