Ting at foretage sig
Haag

Oplev historiske bygninger, hollandske kunstmuseer og forstadsstrande i Den Internationale Domstols hjemby.

Vores mest anbefalede ting at lave i Haag

Den Haag: Indgangsbillet til Mauritshuis

Den Haag: Indgangsbillet til Mauritshuis

Forkæl kunstelskeren i dig på Mauritshuis, der er hjemsted for de bedste hollandske malerier fra guldalderen. Udforsk en af de mest ikoniske bygninger i Haag, som ligger ved siden af parlamentet. Kig ud af vinduerne og få udsigt over dammen. Oplev kunstmuseets kompakte, men verdenskendte samling. Se mere end 200 mesterværker, såsom "The Anatomy Lesson of Dr. Nicolaes Tulp" af Rembrandt, "The Goldfinch" af Fabritius og "The Bull" af Potter, som er permanent udstillet. Værdsæt samlingens rige variation med genremalerier af Jan Steen, landskaber af Jacob van Ruisdael, stilleben af Adriaen Coorte og portrætter af Rubens. Beundr det historiske, men intime interiør i monumentet fra det 17. århundrede med silkebeklædte vægge, funklende lysekroner og monumentale malede lofter. Bliv, så længe du vil, og besøg museet i dit eget tempo. Beregn ca. 1,5 time, som er den gennemsnitlige besøgstid. Besøg restauranten og kaffebaren, køb nogle souvenirs, eller besøg den midlertidige udstilling. Fra 16. februar til 9. juni vil vores Latterdreng være udlånt til Rijksmuseum til Frans Hals-udstillingen. Frans Hals er en af de mest berømte og bemærkelsesværdige malere fra det hollandske 17. århundrede. Alle hans malerier viser, at Hals var i stand til at bruge farver og brede penselstrøg som ingen anden til at "bringe sine malerier til live". Selv om vores mest populære Hals er bortrejst, er der stadig fire andre storslåede malerier af ham, du kan se på Mauritshuis. Fra 6. februar til 20. maj 2024 vil Roelant Savery's Wondrous World med over 40 malerier og tegninger, herunder værker udlånt fra museer i Holland og udlandet, introducere de besøgende til denne meget alsidige kunstner. Han var en pioner på mange områder og introducerede flere nye temaer i hollandsk maleri. Han lavede Hollands første blomsterstilleben og var den mest bemærkelsesværdige maler af den legendariske (uddøde) dront. Han var også den første kunstner, der gik ud på gaden for at tegne almindelige mennesker. Hans malede landskaber er ofte som et eventyr med gamle ruiner og vidunderlige udsigter. Og hans dyremalerier omfatter så mange arter, at det ville være en underdrivelse at beskrive dem som "overfyldte".

Den Haag: Kanalrundfart i byen

Den Haag: Kanalrundfart i byen

Gå om bord på denne kanalrundfart og få en afslappende og informativ tur gennem Haags kanaler. Din guide vil vise dig alle sider af byen fra det fornemme til det beskedne, både arbejderklassens og overklassens dele af Haag. Båden er meget komfortabel, og din kyndige guide vil fortælle dig alt, hvad du nogensinde kunne ønske at vide om byen. På denne sejltur får du mulighed for at lære om Haags historie og se dens seværdigheder fra et andet perspektiv. Mens du sejler på kanalerne, kan du se mange af seværdighederne i denne internationale by for fred og retfærdighed. Bemærk venligst, at ikke alle kanalrundfarter foregår på engelsk. Guiden taler 1 sprog pr. tur. Der kan udleveres materiale på hollandsk, engelsk, tysk, fransk og spansk. Bemærk også, at der i år vil blive brugt en anden rute på grund af arbejde på og omkring ruten. Vi vil tilbyde dig et godt og informativt alternativ.

Den Haag: Hop-on Hop-off gammeldags kulturarv-sporvognstur

Den Haag: Hop-on Hop-off gammeldags kulturarv-sporvognstur

Se højdepunkterne i Haag med heldagsadgang til Hop-on Hop-off-sporvognen. Hop på og af sporvognen, så meget du vil, og stop ved parlamentsbygningen, fredspaladset, stranden i Scheveningen og meget mere. Du kan starte din rejse ved et hvilket som helst af Hop-on Hop-off-sporvognens 14 stoppesteder: - Stop 1 (pluskode 38H5+5H Den Haag): Gravenstraat (kl. 10.15, derefter hvert 30. minut indtil kl. 16.45) - Stop 2 (plus kode 38H7+5Q Den Haag): Centrum (kl. 10:17, derefter hvert 30. minut indtil kl. 16:47) - Stop 3 (plus kode 38JF+87 Den Haag): Centraal Station (kl. 10:22, derefter hvert 30. minut indtil kl. 16:52) - Stop 4 (plus kode 38M8+FWQ Den Haag): Malieveld (kl. 10:24, derefter hvert 30. minut indtil kl. 16:54) - Stop 5 (plus kode 37XX+PX Den Haag): Madurodam (kl. 10:29, derefter hvert 30. minut indtil kl. 16:59) - Stop 6 (plus kode 474Q+WR Den Haag): Nieuwe Duinweg (kl. 10:32, derefter hvert 30. minut indtil kl. 17:02) - Stop 7 (plus kode 477M+7C Den Haag): Kurhaus (kl. 10:34, derefter hvert 30. minut indtil kl. 17:04) - Stop 8 (plus kode 478Q+M7 Den Haag): Zwarte Pad (kl. 10:41, derefter hvert 30. minut indtil kl. 17:11) - Stop 9 (plus kode 473G+JP Den Haag): Keizerstraat (kl. 10:47, derefter hvert 30. minut indtil kl. 17:17) - Stop 10 (plus kode 37WP+FC Den Haag): World Forum (kl. 10:51, derefter hvert 30. minut indtil kl. 17:21: de sidste to sporvogne har endestation i centrum) - Stop 11 (plus kode 37PX+VF Den Haag): Vredespaleis / Fredspaladset (kl. 10:54, derefter hvert 30. minut indtil kl. 17:24: de sidste to sporvogne ender i centrum) - Stop 12 (pluskode 38M4+VG Den Haag): Mauritskade (kl. 10:57, derefter hvert 30. minut indtil kl. 17:27: de sidste to sporvogne ender i centrum) - Stop 13 (pluskode 38J5+5R Den Haag): Kneuterdijk (kl. 10:59, derefter hvert 30. minut indtil kl. 17:29: de sidste to sporvogne ender i centrum) - Stop 14 (pluskode 38H5+33 Den Haag): Kerkplein (kl. 10:14, derefter hvert 30. minut indtil kl. 16:44)

Fra Amsterdam: Guidet dagstur til Rotterdam, Delft og Haag

Fra Amsterdam: Guidet dagstur til Rotterdam, Delft og Haag

Se det bedste af Holland på en dagstur, der omfatter et besøg i Rotterdam og den gamle havn med de charmerende gule huse. Tag på et flodkrydstogt, besøg fødevaremarkedet, stop i Delft og besøg Haag. Begynd din tur med en køretur til Rotterdam, der er berømt for sin moderne arkitektur. Under byrundturen kan du køre langs bredden af floden Maas, til den gamle havn og de bemærkelsesværdige gule kubehuse. Gå ombord på en fantastisk 1 times flodkrydstogt og besøg derefter det berømte madmarked. Fortsæt til Delft til frokost (ikke inkluderet) og et besøg på Royal Delft Manufactory, den sidste tilbageværende hollandske keramikfabrik fra det 17. århundrede. Tag en byrundtur i Haag i bus, hvor du kan se det smukke parlamentshus, den hollandske konges arbejdspalads og fredspaladset. Det sidste stop, inden turen går tilbage til Amsterdam, bliver i miniaturebyen Madurodam.

Haag: SkyView-billet med drikkevarer og snack

Haag: SkyView-billet med drikkevarer og snack

SkyView de Pier er det første pariserhjul, der er bygget over havet i Europa. Det blev bygget på molen i Scheveningen og er en fantastisk mulighed for at se byen Haag fra oven. Flyv til en højde på 50 meter og nyd den fantastiske udsigt over Nordsøen, stranden og hvis du er heldig, kan du måske endda se Rotterdam. Benyt dig af en lukket klimakontrolleret gondol og nyd turen sammen med dine venner og familie. Nyd en friskbagt æbletærte eller muffin med te eller kaffe, som du kan tage med på turen.

The Hague: Madurodam Miniature Park Entrébillet

The Hague: Madurodam Miniature Park Entrébillet

Madurodam er et must-see, når du besøger Holland. Denne storslåede miniatureby er Haags attraktion nummer 1. I denne familievenlige forlystelsespark vil du opdage højdepunkterne og arven fra Holland i Madurodam gennem vores indendørs oplevelser, bemærkelsesværdige historier, hundredvis af miniaturer og masser af interaktive aktiviteter. Oplev Hollands ikoner Madurodam har 338 miniaturer, 21 interaktive installationer og 6 indendørs oplevelser. Udforsk Lille Amsterdam, lær om hollandsk vandforvaltning, træd i en verdensberømt DJ's sko, få et glimt af parlamentsbygningen i Haag, eller oplev et travlt hollandsk ostemarked. Alt i vores miniatureverden er nedskaleret til 1:25, inklusive mennesker, vindmøller, tog, biler og både, som alle kommer til live, når de bevæger sig rundt... Oplev vores indendørs oplevelser Lær om typiske hollandske og berømte historier gennem indendørs multisensoriske oplevelser. Vær vidne til den utrolige bedrift at forvandle vand til land, sving dig på Vermeers perle, gå ombord på et Dakota-fly på en spændende rejse, og udforsk historien om New Amsterdam. Du vil opdage Holland som aldrig før. Vores nyeste attraktion Hav dit livs oplevelse i de hollandske mestres verden: beundr de store mestres kunst, og oplev den også! Afslør hemmelighederne bag den mystiske Vermeer, bliv en del af Rembrandts Nattevagten og træd ind i Mondrians rytmiske rektangler. De hollandske mestre er stedet, hvor kunsten kommer til live. Fordyb dig i den farverige verden af Vincent van Gogh, Piet Mondrian, Johannes Vermeer, Judith Leyster og Rembrandt van Rijn. En palet af eventyr venter - det er et ægte must! * Siden 1952 * Nummer 1 attraktion i Haag * Kun 40 minutter væk fra Amsterdam Schiphol Airport * 6 indendørs oplevelser * Naturskønhed * Hollands kultur og arv * Familievenlig * Åbent 365 dage om året * Restauranter * Butik med hollandske souvenirs som træsko, tulipaner og meget mere

Haag: Oranjehotel World War II Prison Entrance Ticket

Haag: Oranjehotel World War II Prison Entrance Ticket

Oplev historien om Nederlandenes nazistiske besættelse på Oranjehotel. For over 250 fanger var dette deres endelige destination: de blev dømt til døden og henrettet af en henrettelsespeloton. Med hjælp fra din audioguide kan du lytte til fangernes imponerende historier, der illustreres af dokumenter og fotografier og fortælles i interviews og lydfragmenter. Hør bevægende historier om uretfærdighed, sult og usikkerhed, men også historier om håb, solidaritet og tro på frihed. Under dit besøg kan du lære om bygningens historie og om modstandskampens opståen. Oplev, hvordan livet virkelig var for fangerne, og bliv klogere på de forstyrrelser, som deres familier blev udsat for, og de konsekvenser, det havde efter krigen.

Haag: Escher in The Palace Museum Billet

Haag: Escher in The Palace Museum Billet

Få rabat på adgang til Escher in Het Paleis, en permanent udstilling dedikeret til den verdensberømte kunstner M.C. Escher, hvis kunst overraskede millioner af mennesker over hele verden. Samlingen har til huse i den tidligere Dronningemoder Emma af Hollands tidligere vinterpalads og er den eneste offentlige bygning i Haag, hvor den oprindelige kongelige atmosfære er bevaret. Se næsten alle den hollandske kunstners værker, herunder det 7 meter lange Metamorphosis III, et enormt træsnit, der er udstillet på en utraditionel måde, hvor du kan opleve, at Escher kombinerer tid og rum som en organisk enhed. Escher indgyder en følelse af forundring og fascinerer både unge og gamle. Udstillingen omfatter berømte "umulige" tryk, såsom "Day and Night", hvor det hollandske landskab ser ud til at forvandle sig til en flok fugle, og det berømte "Climbing and Descending", der viser rækker af mennesker, der konstant går op og ned ad en trappe. På anden sal i The Palace er der den interaktive udstilling "Looking as Escher Does", hvor man kan løse nogle af Eschers mysterier med hænderne, ligesom man kan løse gåder med øjnene.

Den Haag: Højdepunkter Selvguidet skattejagt og rundvisning

Den Haag: Højdepunkter Selvguidet skattejagt og rundvisning

Lær Haag at kende i dit eget tempo på denne interaktive skattejagtstur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interager med byens vigtigste attraktioner, og find interessante fakta og legender. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobile enhed (via et link og loginoplysninger modtaget ved booking), skal du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Haags vigtigste attraktioner til fods. Ved hvert stop kan du lære om attraktionen og løse en stedsbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når frem til det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse op for den korrekte kode og afsløre turens næste destination. Start aktiviteten, når du vil, og nyd fleksibiliteten til at sætte spillet på pause når som helst for at tage en pause, tage de perfekte billeder, stoppe for at spise frokost eller besøge et museum. Du kan vælge at fortsætte turen senere eller gemme resten til en anden dag. I den historiefyldte by Haag besøger du først det smukke Escher in Het Paleis. Derefter det unikke Haags Historiske Museum og så det uerstattelige Mauritshuis. Denne vidunderlige rute fortsætter til Het Plein. Som et femte stop finder du Binnenhof. Når du fortsætter din tur gennem byen, finder du det interessante Rijksmuseum de Gevangenpoort. Selvfølgelig kan Noordeinde-paladset ikke mangle på denne tur. Derudover vil du også beundre de kongelige stalde. Den næstsidste destination er den misundelsesværdige verdensfredsflamme. Prikken over i'et på denne unikke tur kunne ikke være andet end Fredspaladset.

Scheveningen, Haag: adgang til Sea Life-billet

Scheveningen, Haag: adgang til Sea Life-billet

Der er en fascinerende rejse fra hollandske floder til havets dybde gennem 15 temazoner. Kom næse mod næse med utrolige søheste, rokker, hajer og hundredvis af tropiske fisk. Mød den legesyge odder Max og pingvinerne. Kom og se en af de dyrefodringer, der finder sted.

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Haag

Alle aktiviteter

Ofte stillede spørgsmål om Haag

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Haag?

Topattraktionerne, der skal opleves i Haag:

Se alle seværdigheder i Haag, du ikke må gå glip af

Store seværdigheder i Haag

Ting at lave i Haag

Byer i Holland

Andre seværdigheder i Haag

Vil du se alle oplevelser i Haag? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Haag

Samlet bedømmelse

4.5
(4.097 anmeldelser)

Fantastisk, alle burde tage til Madurodam, hvis de får chancen! Fantastisk miljø, god oplevelse i de interaktive lokaler, og det henvender sig til alle aldre. Jeg kunne godt lide, hvordan jeg var i stand til at lære om andre steder i Holland, som jeg ikke kunne se personligt