Ting at foretage sig
Hallein

Hallein

Vores mest anbefalede ting at lave i Hallein

Salzburg: Hop-on Hop-off byrundtur

Salzburg: Hop-on Hop-off byrundtur

Se alle de vigtige seværdigheder i Salzburg på en fleksibel 24-timers, 48-timers eller 72-timers hop-på og hop-af bustur. Rejs i luksuriøse busser med aircondition og nyd en informativ lydkommentar på op til 13 sprog med et gratis headset til hvert sæde. Med din billet er følgende linjer tilgængelige for dig: Gul linje: Lær byen at kende på en time ved at tage en non-stop tur, eller hop af ved et af de 10 stoppesteder for at opdage Salzburgs attraktioner. Turen starter ved Mirabellplatz 2, ved siden af Mirabell Gardens og University Mozarteum, og du kan stå af ved et af følgende stoppesteder: - Mirabellplatz/Mozarteum - Hanusch-Platz - Herbert-von-Karajan-Platz - Schloss Leopoldskron - Hellbrunn-paladset - Kleingmain/Gwandhaus - Nonntal - Mozartsteg/Imbergstraße - Mirabellplatz/St. Andrä - Salzburg hovedbanegård - Mirabellplatz/Mozarteum Blå linje: Oplev meget mere end Salzburg med vores blå hop-on og hop-off linje, og kryds grænsen til Tyskland til Berchtesgaden sammen med os. Startpunktet er også på Mirabellplatz 2, og du kan bruge følgende stoppesteder: - Salzburg Mirabellplatz - Salzburg Hellbrunn-slottet - St. Leonhard Untersberg jernbane - Hallein gamle bydel/keltisk museum - Hallein/Pernerinsel - Salzburg Salt Worlds & Celtic.Experience.Mountain - Bad Dürrnberg Zinkenlifte - Dokumentation Obersalzberg: Kehlsteinhaus (Dokumentation Obersalzberg er lukket på grund af byggearbejde indtil efteråret 2023). Bussen fra stoppestedet Obersalzberg til Ørnereden skal bestilles separat. - Berchtesgaden marked - Königssee/ Kongesøen - Berchtesgaden saltmine - Leonhard Untersberg Jernbane - Salzburg Hellbrunn Slot - Salzburg Mirabell-Platz

Salzburg: Entrébillet til saltminen

Salzburg: Entrébillet til saltminen

Rejsen ind i bjerget er en rejse gennem tiden - nærmere bestemt gennem 2600 års saltminedrift på Dürrnberg. Iført hvide minearbejderdragter begiver du dig ud på jagt efter det hvide guld - gennem hele fire epoker af menneskets historie: Din vej begynder med moderne minedrift og saltproduktion, som den foregår i dag. Derefter går den gennem den dunkle middelalder og ender til sidst hos de keltiske minearbejdere i jernalderen. En tømmerflådetur over en mystisk saltsø tryllebinder dig midt i barokken i Salzburg. Når rejsen er slut, vil du have en ægte forståelse af, hvorfor salt faktisk betragtes som livets essens. Og vi må ikke glemme at nævne det: På turen krydser du den underjordiske grænse mellem Østrig og Tyskland, kører med et minetog og glider ned ad to minegange dybere og dybere ned i bjerget. Det er virkelig et stort eventyr! Besøg saltfabrikken på det keltiske bjerg, hvor du har en enestående mulighed for at se et ekstraordinært salt blive skabt. Bad Ischler Salzzart er ekstraordinær af flere grunde: Her, i Østrigs eneste udstillingssaltværk og under en saltmagermesters skarpe blik, føder den naturlige saltlage fra Dürrnberg pyramideformede saltkrystaller. Kig denne håndværker over skulderen, mens han dygtigt udfører sit arbejde.

Ørneredetur og saltminetur fra Salzburg

Ørneredetur og saltminetur fra Salzburg

på Salzburg. Iført hvide minearbejderdragter begiver du dig ud på jagt efter det hvide guld - gennem hele fire epoker af menneskets historie: Din vej begynder med moderne minedrift og saltproduktion, som det foregår i dag. Derefter går den gennem den dunkle middelalder og ender til sidst hos de keltiske minearbejdere i jernalderen. En tømmerflådetur over en mystisk saltsø tryllebinder dig midt i barokken i Salzburg. Når rejsen er slut, vil du have en ægte forståelse af, hvorfor salt faktisk betragtes som livets essens. Og vi må ikke glemme at nævne det: På turen krydser du den underjordiske grænse mellem Østrig og Tyskland, kører med et minetog og glider ned ad to rutsjebaner dybere og dybere ned i bjerget. Det er virkelig et stort eventyr! ørnereden i Berchtesgaden, Tyskland, er et historisk sted med en mørk fortid. Her er en kort historie om Ørnereden: -Konstruktion: Ørnereden blev bygget i 1939 og var en hytte på en bjergtop og det tidligere sydlige hovedkvarter for nazistpartiet. Det var en gave fra Hitlers inderkreds til hans 50-års fødselsdag. -Design: Bygningen blev designet af Martin Bormann, og den blev bygget med præcisionsmurværk, der fremkaldte fascistisk lydighed. Hitlers besøg: Hitler besøgte sjældent Ørnereden, da han havde højdeskræk. Han besøgte det kun 14 gange -Magtsymbol: Ørnereden var et magtsymbol for det nazistiske regime, og beslutninger blev truffet der. -Overlevelse: Ørnereden var et af de få ubeskadigede monumenter fra nazitiden, da de allieredes bombardementer i slutningen af Anden Verdenskrig ikke beskadigede bygningen.

Privat rundvisning i Hallstatt

Privat rundvisning i Hallstatt

Denne tur tager dig med til nogle steder, hvor kelterne boede, arbejdede og havde mystiske steder. Vi kører med dig til landsbyen Hallstatt, hvor du har mulighed for at besøge saltminerne (kun synlige mellem april og november) og nogle andre keltiske steder i området. Derefter kører I med jer på vejen tilbage forbi det mystiske vandfald Golling, hvor allerede kelterne havde et mystisk sted, og vi kan også besøge hammerflodens kløft, som kelterne brugte som et helligt sted. Fra slutningen af november til begyndelsen af april kan du besøge saltminerne i Hallein, vandfaldene og derefter se byen Hallstatt og området omkring søen.

Privat tur i de bayerske bjerge

Privat tur i de bayerske bjerge

På denne tur kører du fra byen Salzburg til byen Hallein, Dürnberg-bjerget (mulighed for at gå ind i saltminerne (ekstra omkostninger)). Derefter vil du se Obersalzberg, hvor Hitler havde sin sommerresidens (mulighed for at besøge ørnereden (ekstra gebyr) i maj og oktober og eller dokumentationscentret for Obersalzberg og bunkeranlægget). Derefter ser du byen Berchtesgaden, hvor du har mulighed for at spise frokost. Endelig skal du se kongesøen eller hintersee og Ramsau-området i Berchtesgaden.

Ofte stillede spørgsmål om Hallein

De mest populære seværdigheder i Hallein

Oplevelser i Hallein

Byer i Østrig

Andre seværdigheder i Hallein

Vil du se alle oplevelser i Hallein? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hallein

Samlet bedømmelse

4.6
(59 anmeldelser)

Fabelagtig. Berchtesgaden var et vidunderligt stop, men du kan selvfølgelig hoppe af overalt. Denne hop on hop off-tur var fabelagtig værdi for pengene.; En hvis den bedste. Vil opfordre nogen til at gøre det. Dejligt at se østrigsk landskab og historiske steder. Busserne var fremragende og nice og cool på en varm dag

Sandt nok burde jeg have vidst, at Salzburg er en vandreby. Så du laver i det væsentlige en stor cirkel på ydersiden af byen og rundt om den anden side af bjerget. Fordelen er, at du nemt kan tage hen til disse steder – i så fald få de 48 timer

Vi var der den 30. september. i Salzburg og nød virkelig busturen kl. 13.30. Især buschaufføren var meget sød, venlig og i godt humør. En perfekt tur.