Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Hallstatt

Vores mest anbefalede ting at gøre i Hallstatt

Wien: Hallstatt & Alpine Peaks dagstur med Skywalk Lift

1. Wien: Hallstatt & Alpine Peaks dagstur med Skywalk Lift

Udforsk den fantastiske region Salzkammergut, der er på Unesco's verdensarvsliste, på en guidet tur. Se det snehvide slot, de smukke alpeområder, byen Hallstatt og meget mere. Nyd en bekvem afhentning direkte fra dit centralt beliggende hotel i Wien, eller vælg at tage til et centralt mødested, hvis du bor på et hotel uden for afhentningsområdet eller i en anden indkvartering, f.eks. en lejlighed. Bær om bord på din bus og afsted til den fantastiske region Salzkammergut. Dit første stop er Schloss Ort, et snehvidt slot, hvor utallige par drømmer om at fejre deres bryllup. Benyt lejligheden til at tage nogle billeder på den berømte træbro. Fortsæt til hjertet af Salzkammergut-regionen, den fabelagtige by Hallstatt, der ligger ved bredden af en azurblå sø. Gå op til Skywalk for at nyde den betagende udsigt over byen, søen og bjergene. Du vil have lidt fritid til frokost eller til at vandre rundt i byens smalle gader. Beundr det uforglemmelige naturlandskab i området, inden du fortsætter til Wien, hvor din tur slutter ved Wien Statsopera.

Fra Salzburg: Halvdagstur til Hallstatt

2. Fra Salzburg: Halvdagstur til Hallstatt

Bort på en halvdags naturskøn tur gennem Salzkammergut til Hallstatt. Se byen Hallstatt på en guidet rundvisning, og udforsk den derefter i dit eget tempo. Beundre Mullbach-vandfaldet og Bone House. Start turen fra Salzburg med en køretur gennem det berømte Salzkammergut på vej til Hallstatt, der er kendt som Salzkammergutets perle. Ruten vil føre dig gennem en række charmerende landsbyer, mens du lytter til en introduktion til Hallstatt og Salzkammergut. Hvis du ønsker at tage Hallstatt Skywalk, skal du selv arrangere det og også overveje en time tidsmæssigt fra dit 2,5 timers ophold i Hallstatt. Ved ankomsten til Hallstatt kan du nyde 2,5 timers fritid til at nyde seværdighederne. Gå en afslappet tur langs søen, og forundres over, hvordan husene over dig synes at klamre sig fast til bjergsiden. Kig forbi Mullbach-vandfaldet og besøg det lokale museum. En attraktion, som du ikke må gå glip af, er Bone House bag den katolske kirke, som giver dig et interessant indblik i det lokale familieliv (entré ikke inkluderet). Herefter begynder du hjemturen via Abtenau og Russbach til Gosau, hvor du kan se Gosau-søen og beundre udsigten over Dachtsein-bjergene.

Fra Wien: Heldagstur til Hallstatt og Salzkammergut

3. Fra Wien: Heldagstur til Hallstatt og Salzkammergut

Flyv fra Wien og rejs med bus ind i de østrigske alper for at udforske Salzkammergut, der er på Unesco's verdensarvsliste, og som er berømt for sine smukke søer, kalkstensbjerge og historiske slotte. Fortsæt til den smukke landsby Hallstatt ved Hallstätter See, og få mere at vide om landsbyens udvikling og dens saltproduktionsindustri, der går helt tilbage til forhistorisk tid. Næst går du om bord på en båd og sejler over det rolige vand i Hallstätter See (kun om sommeren). Få lidt fritid til at udforske landsbyen på egen hånd, inden du kører tilbage til Wien.

Fra Wien: Dagstur til Wachau, Melk, Hallstatt og Salzburg

4. Fra Wien: Dagstur til Wachau, Melk, Hallstatt og Salzburg

Flygt fra travlheden i Wien, og forkæl dig selv med en dagsudflugt til Østrigs bjerge og romantiske landskab. Lær om den lokale historie og kultur af din guide, mens du beundrer seværdigheder som Mozarts fødeby Salzburg. Du bliver hentet på dit hotel i Wien og kørt til dit første stop i byen Durnstein. Beundr dens charmerende arkitektur og naturskønne beliggenhed ved Donau-floden i Wachau-dalen. Gør dig derefter klar til at beundre det berømte Melk Abbey med et inkluderet kirkebesøg. Tag derefter videre til maleriske Hallstatt. Nyd landsbyens seværdigheder, og få lidt fritid til at udforske på egen hånd. Derefter kan du lade dig imponere af Dachstein-bjergenes og gletsjernes fantastiske landskab, mens du rejser til Salzburg, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Tag med på en vandretur til de vigtigste seværdigheder og perler uden for alfarvej. Smag noget af Mozarts berømte "Kugeln"-chokolade, og få tid til at udforske byen på egen hånd. Til sidst kører vi tilbage til Wien, hvor du bliver afleveret på dit hotel.

Fra Wien: Dagstur til Melk, Hallstatt og Salzburg

5. Fra Wien: Dagstur til Melk, Hallstatt og Salzburg

Tag med på "Complete Austria Tour", en omhyggeligt sammensat rejse fra Wien til Hallstatt, der udfolder Østrigs rige gobelin. Fordyb dig i Salzburgs kulturelle symfoni, forundres over Melks arkitektoniske pragt og oplev Hallstatts betagende skønhed, der væver en uforglemmelig historie om Østrigs mangfoldige tiltrækningskraft. Dette er ikke blot en rejse; det er en fordybende odyssé, der indfanger essensen af Østrig i hvert øjeblik og sikrer, at din oplevelse bliver intet mindre end ekstraordinær.

Fra Wien: Dagstur med guide til Hallstatt

6. Fra Wien: Dagstur med guide til Hallstatt

Hop på vognen, og start en utrolig rejse gennem nogle af Østrigs mest maleriske steder. Kør gennem Nieder- og Oberösterreich, indtil du når frem til det vidunderlige søområde. Før du kommer til Hallstatt, skal du gøre flere stop i Salzkammergut (søområdet), som er kendt for den berømte film "The Sound of Music". Gilgen, den lille landsby, der blandt sine attraktioner tæller Wolfgang Amadeus Mozarts moders fødehjem. Når du først er i Hallstatt, føler du dig som i et filmsæt: en sø med blåt vand, alpine bjerge, smalle gader, gamle historiske bygninger, charmerende hjem og caféer. Mød din lokale ekspertguide ved ankomsten, og nyd en informativ guidet vandretur, der omfatter de mest bemærkelsesværdige seværdigheder i byen. Oplev Hallstatts skjulte hemmeligheder på egen hånd i din fritid efter sightseeingturen. Når dit besøg i alpebyen er slut, skal du blot slappe af, læne dig tilbage og nyde den bekymringsfrie transport i minibus tilbage til Wien. Turen slutter med en aflevering på dit hotel eller din private lejlighed.

Hallstatt: 2-timers guidet vandretur med fotograf

7. Hallstatt: 2-timers guidet vandretur med fotograf

Når du mødes med din guide, får du nogle generelle oplysninger og historiske fakta om denne lille østrigske landsby. Derefter går turen til Badeinsel, en kunstig ø med en fantastisk udsigt over søen og det historiske centrum. Tag utrolige billeder, der vil imponere din familie, venner og følgere på sociale medier. Tag derefter en tur op langs Salzberg stien til Mühlbach vandfaldet, indtil du når til byens historiske centrum. Besøg Hallstatt Bone House og lær om de unikke traditioner for begravelser i regionen. Rund turen af med en ikonisk postkort udsigt over vandet og byen. Din guide tager gratis billeder under hele turen, som derefter redigeres og uploades til en privat Dropbox-mappe samme dag, som turen finder sted.

Fra Wien: Hallstatt, Salzburg og Østrigs vidundere

8. Fra Wien: Hallstatt, Salzburg og Østrigs vidundere

Tag på en storslået rundtur i Østrig på en omhyggeligt sammensat dagstur fra Wien. Mærk feriestemningen, når du besøger kulturrige Salzburg, arkitektonisk fantastiske Melk og billedskønne Hallstatt i den festlige sæson. Tag afsted fra Wien og udforsk tre af Østrigs perler på en dag. Mens du kører til hver destination, vil din chauffør/guide fortælle om hvert steds historie og højdepunkter. I juletiden i Østrig har du mulighed for at udforske vidunderlige julemarkeder og se de dekorerede gader. Fordyb dig i Salzburgs kulturelle symfoni, forundres over Melks arkitektoniske pragt og oplev Hallstatts betagende skønhed, der væver en uforglemmelig historie om Østrigs mangfoldige tiltrækningskraft. Dette er ikke bare en rejse; det er en fordybende odyssé, der indfanger essensen af Østrig i hvert øjeblik og sikrer, at din oplevelse bliver intet mindre end ekstraordinær.

Fra Wien: Dagstur til Melk, Hallstatt og Salzburg

9. Fra Wien: Dagstur til Melk, Hallstatt og Salzburg

Tag med på "Complete Austria Tour", en omhyggeligt sammensat rejse fra Wien til Hallstatt, der udfolder Østrigs rige gobelin. Fordyb dig i Salzburgs kulturelle symfoni, forundres over Melks arkitektoniske pragt og oplev Hallstatts betagende skønhed, der væver en uforglemmelig historie om Østrigs mangfoldige tiltrækningskraft. Dette er ikke blot en rejse; det er en fordybende odyssé, der indfanger essensen af Østrig i hvert øjeblik og sikrer, at din oplevelse bliver intet mindre end ekstraordinær.

Fra Wien: Melk, Hallstatt og Salzburg Grand Austria Tour

10. Fra Wien: Melk, Hallstatt og Salzburg Grand Austria Tour

Tag på en guidet tur fra Wien til Hallstatt, hvor du udforsker Østrigs rige gobelin. Fordyb dig i Salzburgs kulturelle symfoni, forundres over Melks arkitektoniske pragt og oplev Hallstatts betagende skønhed, der væver en uforglemmelig historie om Østrigs mangfoldige tiltrækningskraft. Indfang essensen af Østrig i hvert øjeblik med en guide, der viser vej.

Alle aktiviteter

53 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Hallstatt

Hvad er de mest populære museer og udstillinger i Hallstatt?

Andre seværdigheder i Hallstatt

Vil du se alle oplevelser i Hallstatt? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hallstatt

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 2.104 anmeldelser

Det var fantastisk, glad for, at vi tjekkede vejret, før vi bookede en bestemt dag til denne heldagstur, solen var fremme, så vi var i stand til at se alperne klart. Glad for, at vi rejste efter den mest travle tid på året (jul og nytår), der ikke var lange køer ved Skywalk-liften, så vi har formået at nyde de 3 timers ophold på Hallstattn, og det er dyrebar frisk luft. Tip: Brug det meste af tiden på at udforske byen end Skywalk. Sophia vores guide var helt fantastisk, takket være hendes viden om Wien og Østrig lærte vi meget.

Jeg elskede denne dagstur til Hallstatt! Vær forberedt på en masse tid på bussen, men det er så det værd! De deler turen op med et rastested, Schloss Ort, og endnu et rastested på vej tilbage til Wien, så det hjælper også meget. Udsigten fra skywalken er utrolig, og byen er så sød, jeg havde en fantastisk tid.

Sophia var min første rejseleder nogensinde, og hun sætter barren virkelig højt! Hun var meget flittig til at sørge for, at alle havde det godt og trygt under hele turen, og som solorejsende fik hun turen til at føles meget rummelig

Vores tur var fantastisk. Sophia var en fantastisk rejseleder, og min søsterpartner og jeg havde en fantastisk tid. Komfortabel bus, så vi kunne også sove på bussen, da det var en lang dag!

Vores tour guide var en fornøjelse! Hallstatt er et must! Vi hyggede os! Jeg anbefaler stærkt denne tur! Ville booke igen!