Tilføj datoer

Hamborg Havnemuseum

  • Entrébilletter
  • Hop-on hop-off-ture
Vi fandt 3 aktiviteter
Sorter efter:

Andre seværdigheder i Hamborg Havnemuseum

Vil du se alle oplevelser i Hamborg Havnemuseum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg Havnemuseum

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 533 anmeldelser

Bustur god, havnetur unik! :)

Busturen førte gennem de vigtigste dele af Hamborg. Den unge rejseguide på bussen var forelsket i detaljerne og appellerede især til de yngre generationer. Oplysningerne var ok. Lidt historisk, men snarere tip til natteliv, shopping, finde berømtheder osv ... Havneturen rev dog alt ud! Først og fremmest har du valget mellem en lille affyring og et større passagerskib, selvom ruterne naturligvis også adskiller sig. Guiden til det store passagerskib var en rigtig hamburgergranat! :) Hans rigtig gode oplysninger blev pakket på en sjov måde, så der aldrig blev kedsomhed! :)

Vores tur kl. 9.25 stod vi i regnen uden nogen nyheder, hvis bussen skulle komme. Efter vi ringede fik vi at vide, at den første tur ville blive aflyst. Til sidst stod vi omkring 1,5 time, da bussen var der, og den var vådt og koldt udenfor fik vi at vide, at opvarmningen i bussen ikke fungerede, og sæderne på øverste etage var næsten alle våde. Men så var turen ok.

Bus tour guide var fantastisk. Informativ, underholdende, nyder sit job, og hun fik klienter til at føle sig glade og rolige. Tilføjet til det faktum, at guiden talte engelsk såvel som tysk - vi var i stand til at nyde turen 100%

Gav et godt indtryk af hvor stor Hamburg er. Det var blot irriterende at når vi brugte ørepropper med englsk tale, så blev overdøvet af den tyske udgave gennem højtalerne.

Sød og sjov guide. Hjælpsomme, når man skulle af og på. Nogle stoppesteder kunne man ikke bruge pga. havnearbejde