Oplevelser i
Hamborg

Fra det UNESCO-beskyttede pakhusområde til Reeperbahn er der noget for enhver smag i denne maritime hansestad.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Hamborg

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Hamborg?

De topattraktionerne der skal opleves i Hamborg er:

10 højdepunkter i Hamborg

Hamborg er et pulserende overflødighedshorn af forskelligartet kultur og rigdom, takket være to århundreders succesfuld søhandel. Uanset om du bliver en weekend eller en uge vil du falde for byens uimodståelige charme. Hvad end du vælger, så gå ikke glip af disse 10 højdepunkter!

 • St. Pauli

  1. St. Pauli

  Lad ikke St. Paulis dødningehoved og krydsede knogler afskrække dig. Det traditionelle arbejderkvarter er blevet et af Hamborgs mest kulturelt mangfoldige og levende kvarterer.

 • Reeperbahn

  2. Reeperbahn

  Reeperbahn var oprindeligt Hamborgs red-light district og kaldes også for "den syndfulde mil". I dag er det et summende og populært område, hvor du finder byens bedste natteliv.

 • Hamburg Dungeon

  3. Hamburg Dungeon

  Oplev den mørke side af Hamborgs historie på en sjov og interaktiv tur - men tag dig i agt! Hamburg Dungeon er ikke for sarte sjæle.

 • Alstersøerne

  4. Alstersøerne

  Disse 2 smukke søer ligger omringet af parker og er det perfekte sted at holde en pause. Hold skovtur, spadser langs vandet eller tag ud på en bådtur. Ved Alstersøerne glemmer du, at du befinder dig midt i en storby.

 • Hamborgs havn

  5. Hamborgs havn

  Hamborgs havn spiller en central økonomisk rolle for byen og er stadig en af verdens travleste havne. Gå en tur langs Tysklands smukke og historiske port ud mod verden og rund oplevelsen af med en snack fra det berømte fiskemarked.

 • 6. Speicherstadt-museet

  Speicherstadt, Hamborgs pakhuskvarter, er på UNESCOS Verdensarvsliste. Speicherstadt-museet er bestemt et besøg værd og giver et fascinerende indblik i byens rige handelshistorie.

 • Hamborgs zoo (Tierpark Hagenbeck)

  7. Hamborgs zoo (Tierpark Hagenbeck)

  Uanset hvor gammel du er, vil du falde pladask for denne zoologiske have, hvor der er gjort meget ud af, at dyrene skal føle sig hjemme. Akvariet ved siden af er ligeså imponerende.

 • 8. Finkenwerder

  Hvis du er på jagt efter en fiske- og skaldyrsmidag, så tag til dette maleriske kvarter ved vandet. Restaurant Landungsbrucken Finkenwerder har i lang tid været den lokale farvorit.

 • 9. Herbertstraße

  Denne afgrænsede gade er helt og aldeles dedikeret til lovlig prostitution og beklædt med de klassiske "vinduer". Hvis Reeperbahn ikke tilfredsstillede din nysgerrighed, så vil Herbertstraße helt sikkert gøre det.

 • Landungsbruecken

  10. Landungsbruecken

  Gå en tur langs Landungsbruecken og se bådene sejle ind og ud. Hop på en færge og nyd den billige og maleriske tur over vandet mod din næste destination.

Planlæg dit besøg

 • Spar penge på transport

  Hvis du har planer om at opleve mange sider af Hamborg, kan det i den grad betale sig at købe flere billetter ad gangen. Priserne afhænger af hvor langt dit ophold er, men du er helt sikker på at spare penge, fremfor at købe enkeltbilletter hver gang. Vælger du et af tilbuddene med flere billetter, gælder billetten desuden til færgerne, som er den billigeste måde at opleve byen på fra vandet.

 • Vent til foråret

  Hamborg er berømt for sine kolde og grå vintre. Planlæg din rejse mellem april og september, hvis du kan. Lige så snart vejret bliver bedre, forvandler byen sig - stemningen letter, udendørscafeerne bliver fyldt op og parkerne og søerne bliver endnu engang livlige samlingssteder.

 • Spis som de lokale uden at gå bankerot

  Erikas Eck er kendt for sine gigantiske portioner og meget rimelige priser. Restauranten ligger tæt på Schlachthof og har været en farvorit blandt lokale og turister i over 30 år. Det er det perfekte sted at spise traditionel tysk husmandskost og hvis du er ude i byen, så kom forbi efter midnat og prøv en af deres berømte 1 EUR-sandwiches - de kan købes indtil kl. 09.00 om morgenen!

Praktisk information

 • Sprog
  Tysk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +49
 • Bedste tid at tage dertil
  Forår, sommer.

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 69.828 anmeldelser

Simpelthen en fantastisk tur fra start til slut, især hjulpet på vej af en fantastisk guide (Anna B). Stor ros til hende! Hele chokoladerejsen er fortalt på en sjov, interaktiv måde, og overraskende nok er der smagsprøver ved nærmest hver “station”. Meget lærerigt og langt bedre end jeg måske forventede. Klart noget jeg kunne finde på at gøre igen.

Båden havde glastag med solcellerne og godt udkig indefra. Der var også mulighed for at sætte sig udenfor i det fri bagerst på båden. Smuk tur, hvor man fik set Hamborg fra en lidt anden side, og hvor man fik hvilet fødderne. En time på Alster søerne var helt perfekt tidsmæssigt.

Super fin oplevelse. Dejlig tur rundt i havnen, 3 meget generøse glas vin og 3 slags lækre oste, som der var meget af. Absolut pengene værd.

Vores guide Christa var i godt humør og vidende om den planlagte tur lige fra starten.

Super god oplevelse. Underholdende og interessant guidet havnefart rundt i Hamborg.