Hamborg
Vælg datoer
Nogle ture og attraktioner på stedet er midlertidigt lukkede på grund af COVID-19-udbruddet. Se seneste nyt på vores rejseopdateringsside. Lær mere

De bedste attraktioner i Hamborg

Se alle oplevelser i Hamborg

Topseværdigheder i Hamborg

10 højdepunkter i Hamborg

Hamborg er et pulserende overflødighedshorn af forskelligartet kultur og rigdom, takket være to århundreders succesfuld søhandel. Uanset om du bliver en weekend eller en uge vil du falde for byens uimodståelige charme. Hvad end du vælger, så gå ikke glip af disse 10 højdepunkter!

St. Pauli

St. Pauli

Lad ikke St. Paulis dødningehoved og krydsede knogler afskrække dig. Det traditionelle arbejderkvarter er blevet et af Hamborgs mest kulturelt mangfoldige og levende kvarterer.

Reeperbahn

Reeperbahn

Reeperbahn var oprindeligt Hamborgs red-light district og kaldes også for "den syndfulde mil". I dag er det et summende og populært område, hvor du finder byens bedste natteliv.

Hamburg Dungeon

Hamburg Dungeon

Oplev den mørke side af Hamborgs historie på en sjov og interaktiv tur - men tag dig i agt! Hamburg Dungeon er ikke for sarte sjæle.

Alstersøerne

Alstersøerne

Disse 2 smukke søer ligger omringet af parker og er det perfekte sted at holde en pause. Hold skovtur, spadser langs vandet eller tag ud på en bådtur. Ved Alstersøerne glemmer du, at du befinder dig midt i en storby.

Hamborgs havn

Hamborgs havn

Hamborgs havn spiller en central økonomisk rolle for byen og er stadig en af verdens travleste havne. Gå en tur langs Tysklands smukke og historiske port ud mod verden og rund oplevelsen af med en snack fra det berømte fiskemarked.

Speicherstadt-museet

Speicherstadt, Hamborgs pakhuskvarter, er på UNESCOS Verdensarvsliste. Speicherstadt-museet er bestemt et besøg værd og giver et fascinerende indblik i byens rige handelshistorie.

Hamborgs zoo (Tierpark Hagenbeck)

Hamborgs zoo (Tierpark Hagenbeck)

Uanset hvor gammel du er, vil du falde pladask for denne zoologiske have, hvor der er gjort meget ud af, at dyrene skal føle sig hjemme. Akvariet ved siden af er ligeså imponerende.

Finkenwerder

Hvis du er på jagt efter en fiske- og skaldyrsmidag, så tag til dette maleriske kvarter ved vandet. Restaurant Landungsbrucken Finkenwerder har i lang tid været den lokale farvorit.

Herbertstraße

Denne afgrænsede gade er helt og aldeles dedikeret til lovlig prostitution og beklædt med de klassiske "vinduer". Hvis Reeperbahn ikke tilfredsstillede din nysgerrighed, så vil Herbertstraße helt sikkert gøre det.

Landungsbruecken

Landungsbruecken

Gå en tur langs Landungsbruecken og se bådene sejle ind og ud. Hop på en færge og nyd den billige og maleriske tur over vandet mod din næste destination.

Planlæg dit besøg i Hamborg

Spar penge på transport

Hvis du har planer om at opleve mange sider af Hamborg, kan det i den grad betale sig at købe flere billetter ad gangen. Priserne afhænger af hvor langt dit ophold er, men du er helt sikker på at spare penge, fremfor at købe enkeltbilletter hver gang. Vælger du et af tilbuddene med flere billetter, gælder billetten desuden til færgerne, som er den billigeste måde at opleve byen på fra vandet.

Vent til foråret

Hamborg er berømt for sine kolde og grå vintre. Planlæg din rejse mellem april og september, hvis du kan. Lige så snart vejret bliver bedre, forvandler byen sig - stemningen letter, udendørscafeerne bliver fyldt op og parkerne og søerne bliver endnu engang livlige samlingssteder.

Spis som de lokale uden at gå bankerot

Erikas Eck er kendt for sine gigantiske portioner og meget rimelige priser. Restauranten ligger tæt på Schlachthof og har været en farvorit blandt lokale og turister i over 30 år. Det er det perfekte sted at spise traditionel tysk husmandskost og hvis du er ude i byen, så kom forbi efter midnat og prøv en af deres berømte 1 EUR-sandwiches - de kan købes indtil kl. 09.00 om morgenen!

Praktisk information

 • Sprog
  Tysk
 • Valuta
  EUR (€)
 • Tidszone
  UTC (+01:00)
 • Landekode
  +49
 • Bedste tid at tage dertil
  Forår, sommer.

Oplevelser i Hamborg

De mest populære seværdigheder i Hamborg

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Excellent trip! We didn’t speak very good German and therefore were expecting a trip where we would only see and not hear so much, due to the lack of English-speaking guides at the moment. But fortunately for us there was a trainee on her 5. Tour, how were supposed to observe the other guide. She spoke very good English and gave us the perfect tour and explanation thrue the Reeperbahn. So thank you Patricia Best regards from The women from Denmark and Sweden

Verdens største modeljernbane er et must, og i stadig udvikling, og som man aldrig får set færdig. Fantastiske landskaber og bygninger, krydret med masser af små pudsigheder, som man kan bruge mange timer på at få øje på. Prioritetsentréen gør, at man uden problemer springer køen og den til tider lange ventetid over - super. Vi kommer naturligvis igen.

Miniatur Wunderland: Prioritetsentré Anmeldt af Kenn, 09/11/2020

Stedet er noget at finde frem til, men det lykkes, når man spørger sig for. Naturligvis er stedet imponerende bygget op, men samtidig meget forvirrende, da de forskellige lande kun har spredte udpluk med. Ikke konsekvendt lavet. Flot at se, men hurtigt glemt

Miniatur Wunderland: Prioritetsentré Anmeldt af JØRGEN, 09/22/2020

Fanstastisk oplevelse, vi brugte 2,5 time der inde men kunne nemt bruge en time mere men måtte gå pga vi havde parkering af bil på tid. Kan kun varmt anbefale Det og prisen på 185kr er givet godt ud.

Miniatur Wunderland: Prioritetsentré Anmeldt af Mogens, 07/30/2020

Det var en rigtig fin tur.. det går stærkt med og se store dele af byen.. gør det en af de første dage så kan man finde tilbage til de flotte viste steder de efterfølgende dage

Hamborg: 3,5-times cykeltur Anmeldt af Anonym, 09/19/2020