Vandaktivitet

Hamburg: Hamburgs havn Cruise Tour

Vandaktivitet

Hamburg: Hamburgs havn Cruise Tour

Fra 208,50 DKK pr. person

Certificeret

Oplev den unikke maritime atmosfære i Hamborgs havn på en guidet sejltur i havnen. Oplev havnens mange facetter og imponerende dimensioner, og bliv klogere på dens historie og nuværende situation.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Der er truffet særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Tjek din aktivitetsvoucher, når du booker, for at få alle detaljer.
Varighed 2 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Guide
Tysk

Det vil du opleve

Beskrivelse

Nyd den unikke maritime atmosfære og de farverige menneskemængder i Hamborgs havn på dette daglige krydstogt, der går rundt i havnen. Takket være din guide kan du lære om havnens og byens historie og tage en spændende tur gennem sluserne. Oplev denne port til verden på nært hold om bord på et lille skib, der er lige så velegnet til en flåde. Find ud af, hvor stor Hamburgs havn, den næststørste havn i Europa, er. Næppe en anden by i verden er så tæt knyttet til sin havn; Hamborg har virkelig udviklet sig på grund af den. De vigtigste seværdigheder og skyline er uløseligt forbundet med den. Oplev kontrasten mellem fortid og nutid, handel og kultur, den lille fiskerby langs Elben og de topmoderne containerkomplekser. Du vil også lære om de syndige strækninger og fiskemarkedet, gamle kuttere og massive krydstogt- og containerskibe.

Inkluderet
 • Vejledning
 • Krydstogt i Hamburgs havn
 • Audio app
 • Mad og drikkevarer
 • Hovedtelefoner til lydomvisning
Ikke egnet for
 • Kørestolsbrugere

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Mød din guide ved St. Pauli-kajen, Pier 1. Skibet sejler fra Pier 1 og mellem Pier 4 og 10.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Husk at medbringe

 • Pas eller ID-kort
 • Høretelefoner

Det skal du vide

 • Små hunde må kun medbringes om bord med snor og mundkurv
 • En lyd-app med kommentarer på engelsk kan downloades, når turen er booket. Medbring venligst dine egne hovedtelefoner
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,7 /5

baseret på 3776 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  4,7/5
 • Transport
  4,7/5
 • Service
  4,4/5
 • Organisering
  4,4/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Det var dejligt at være ude at sejle. Og spændende at se en havn, der arbejder. Men der var også et aber dabei. Højtaleranlægget gjorde ikke guiden godt. Lyden blev forvrænget, så han var vanskelig at forstå. Det hjælp så heller ikke, at han speedtalte.

27. marts 2023

Maritim havnefart var en fantastisk oplevelse. Guiden vidste hvad hun talte om. Turen rundt i containerhavnen var en speciel oplevelse. Der var masser af drivis i Hamborg havn. Flot syn. Der var et lille minus - at der skulle købes drikkevarer om bord på båden, hvis man ville opholde sig inden døre. Dette er ikke ok, når det ikke oplyses ifm køb af billetter.

Se mere

27. marts 2023

Eine tolle Hafenrundfahrt - nicht zu kurz und nicht zu lang. Der Tourguides auf dem Schiff war sehr angenehm und ein typisch Hamburgisches Original. Viele interessante Hinweise und Details, die man so selbst als Hamburger noch gar nicht kannte und wusste. Gemütliches Schiff und dank der leckeren Bewirtung hat es doppelt so viel Spaß gemacht. Schade war nur, dass man das Schiff bzw. den Treffpunkt länger suchen musste und eine deutliche Ausschilderung (Get your Guide) fehlte. Landungsbrücken 1 und dann zwischen Brücke 4 und 10 sagt noch nicht viel aus, wenn dort mehrere Schiffe der Reederei Abicht liegen und nirgends ein Hinweisschild vorhanden ist. Wir haben es aber zum Glück zeitig gefunden und der Bootsführer hat nach einer kurzen Rücksprache uns auf das richtige Schiff geholt.

Se mere

27. marts 2023

Produkt-ID: 48450