Hamborg
Billetter

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Hamborg Billetter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Hamborg end Billetter?

Disse andre ting at gøre i Hamborg må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 31.980 anmeldelser

Simpelthen en fantastisk tur fra start til slut, især hjulpet på vej af en fantastisk guide (Anna B). Stor ros til hende! Hele chokoladerejsen er fortalt på en sjov, interaktiv måde, og overraskende nok er der smagsprøver ved nærmest hver “station”. Meget lærerigt og langt bedre end jeg måske forventede. Klart noget jeg kunne finde på at gøre igen.

Det var meget sjovt, holdet er meget venligt og hjælpsomt. Gadekartgruppen blev ledet af ejeren i en kart og radiosendt om forhindringer eller huller. Bagerst blev gruppen sikret af hans kone med en varevogn. Et erstatningskort blev medbragt. Velorganiseret og jeg kan anbefale Hot Touristik med god samvittighed.

Det koste 1650kr ved indgang men vi gik på nettet og efter 2min var vores billetter kommet via mail til 1.100kr totalt, lige til at Scan og vi gik ind

Super fin oplevelse. Dejlig tur rundt i havnen, 3 meget generøse glas vin og 3 slags lækre oste, som der var meget af. Absolut pengene værd.

Hyggelig lille båd. Flere vine at vælge mellem. God ost. Fin udsyn til skønne Hamburg havn. Service fin og søde tjenere.