Hamborg
Billetter

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 31.980 anmeldelser

Verdens største modeljernbane er et must, og i stadig udvikling, og som man aldrig får set færdig. Fantastiske landskaber og bygninger, krydret med masser af små pudsigheder, som man kan bruge mange timer på at få øje på. Prioritetsentréen gør, at man uden problemer springer køen og den til tider lange ventetid over - super. Vi kommer naturligvis igen.

Det er en helt fantastisk oplevelse at se dette anlæg. Sikke en fantasi og kæmpe arbejde, der er lagt i projektet, som jo hele tiden udbygges. Man bliver ved at se detaljer, som de har indlagt. Og man tænker over, hvor megen udregning der ligger til grund for alle bilernes og togenes køren rundt.

Stedet er noget at finde frem til, men det lykkes, når man spørger sig for. Naturligvis er stedet imponerende bygget op, men samtidig meget forvirrende, da de forskellige lande kun har spredte udpluk med. Ikke konsekvendt lavet. Flot at se, men hurtigt glemt

Fanstastisk oplevelse, vi brugte 2,5 time der inde men kunne nemt bruge en time mere men måtte gå pga vi havde parkering af bil på tid. Kan kun varmt anbefale Det og prisen på 185kr er givet godt ud.

Stor oplevelse, troede det var mest for børn, men vi var meget begejstret. Så mange detaljer at man bliver helt opslugte og glemmer tid og sted. Framragende lavet.