Hamborg
Familievenlige aktiviteter

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Hamborg Familievenlige aktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Hamborg end Familievenlige aktiviteter?

Disse andre ting at gøre i Hamborg må du ikke gå glip af:

Hvilke Hamborg Familievenlige aktiviteter har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Museet er indrettet i en 8-9 etagers høj flot restaureret pakhusbygning med sektionsopdelig af emner på hver etage. Udstillingen spænder meget vidt indenfor søfart med emner fra tidernes morgen og op til dagens Shipping aktiviteter. Som perler kan bl.a. nævnes de flotte marine malerier på 5 etage, hvor de danske klassiske søfartsmalere er flot repræsenteret. Afsnittet om 2. Verdenskrig er ligeledes uhyre spændende med flotte modeller af de mest navnkundige såvel tyske som allierede flådeskibe (Bismarck, Tirpitz, Hood og mange mange flere). Vi besøgte museet i 4 timer, men man bliver aldrig færdig her. Samlingen er imponerende stor og overskuelig, opstillet med vanlig tysk grundighed. Den appelerer vel først og fremmest til ‘drengene’ - både de unge og de gamle, men pigerne bør ikke lade sig snyde. Bare se at komme af sted allesammen.

Simpelthen en fantastisk tur fra start til slut, især hjulpet på vej af en fantastisk guide (Anna B). Stor ros til hende! Hele chokoladerejsen er fortalt på en sjov, interaktiv måde, og overraskende nok er der smagsprøver ved nærmest hver “station”. Meget lærerigt og langt bedre end jeg måske forventede. Klart noget jeg kunne finde på at gøre igen.

Det var en behagelig og afslappet tur. Vi lærte meget om Speicherstadt og det omkringliggende område. Guiden henvendte sig til alle aldersgrupper og formidlede information til børnene på en måde, der var let at forstå.

Vi nød den lette tur meget, meget informativ og interessant. At se de enorme containerskibe og læssepunkter i umiddelbar nærhed er meget imponerende. Jeg kan kun anbefale det!

Det koste 1650kr ved indgang men vi gik på nettet og efter 2min var vores billetter kommet via mail til 1.100kr totalt, lige til at Scan og vi gik ind