Tilføj datoer

Hamborg
Familievenlige aktiviteter

Familievenlige aktiviteter

Vores mest anbefalede Hamborg Familievenlige aktiviteter

Hamborg: 1,5 times havnekrydstogt og Speicherstadt-dagskrydstogt

1. Hamborg: 1,5 times havnekrydstogt og Speicherstadt-dagskrydstogt

Se Hamborgs havneattraktioner fra et unikt perspektiv, flyd forbi imponerende containerskibe, og oplev det historiske Speicherstadt-distrikt på et 1,5-timers krydstogt med live-kommentarer fra en tysktalende guide og et eksklusivt stop ved den ikoniske Elbphilharmonie. Start dit havneeventyr på land, når du krydser den berømte bro "Überseebrücke" for at nå molen, hvor du går om bord på en traditionel Hamburger-båd, der kaldes en Barkasse. Hør kaptajnen beslutte, hvilken rute båden skal tage, baseret på vejrforholdene, tidevandet, eller hvis der for eksempel er et virkelig spændende og interessant containerskib eller en specialbåd på besøg i havnen. Tag afsted, og glid ind i de smalle vandveje i verdens største pakhuskvarter, Speicherstadt. Se den fantastiske arkitektur med bygninger, der står på fundamenter af træpæle og egetræsstammer. Læn dig tilbage og slap af, mens du sejler forbi Hafen City. Gå på opdagelse på de åbne dæk, og mærk den kølige havbrise, mens du venter på perfekte fotomuligheder fra bådens mange udsigtspunkter. Cruise forbi rækker af massive containerskibe, mens båden sejler ind til St. Pauli Pier og Hamborg Havn. Lær historien om de mange vigtige vartegn af din tysktalende ekspertguide. Når turen er slut, kan du gå i land lige foran Elbphilharmonie, eller du kan vælge at gå i land der, hvor krydstogtet oprindeligt startede.

Hamborg: Sex og kriminalitet i St. Pauli Tur for 18 år og derover

2. Hamborg: Sex og kriminalitet i St. Pauli Tur for 18 år og derover

Oplev Hamborgs vilde side på denne sex- og kriminalitetstur i St. Pauli-distriktet. Hør interessante anekdoter og detaljer fra din guide om Red Light Districts liv og kærlighed, mens du besøger dets legendariske steder. Besøg "Zur Ritze"-baren på din tur og lær, hvordan den fik sit navn. Gå ned til bokseklubben i kælderen, hvor Mike Tyson og Klitschko-brødrene trænede. Find ud af, hvor den berømte lokale bokser forsvandt hen, og hvorfor så mange berømtheder kommer til denne rustikke bar. Se, hvordan kvinder kan gå ned ad Herbertstrasse, og lær om Nutella-banden og dens rivaler, GMBH-banden. Opdag, hvem der kontrollerer St. Pauli, som var gudfar i nabolaget, og hvordan retssystemet fungerer her. Find ud af, om Jack the Ripper eller en lignende var i Hamborg, og få adgang til en førende showklub i slutningen af den guidede tur.

Hamborg: Line A Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

3. Hamborg: Line A Hop-On Hop-Off Sightseeing Tour

Nyd en guidet tur i den dobbeltdækkede sightseeingbus på linje A i Hamborg. Kør langs Speicherstadt (lagerbyen) og havnebyen til byens butiksområder. Få værdifuld indsigt i byen og dens historie. Hop om bord med din dagsbillet, der giver dig mulighed for at hoppe på og af ved 20 stoppesteder. Se de vidunderlige villaer i Harvestehude, Outer Alster-søen, rådhuset, museer, den berømte Reeperbahn og havnen. Få information på dit eget sprog med et GPS-styret lydsystem, der tilbyder krystalklar fortælling på 11 sprog via headsets. Læn dig tilbage, og nyd udsigten hele vejen rundt. I godt vejr kører bussen med åbent tag, så du får uhindret udsigt.

Hamborg: 1-times XL-krydstogt i Hamborgs havn

4. Hamborg: 1-times XL-krydstogt i Hamborgs havn

Oplev Hamborg på et havnekrydstogt, og beundr udsigten over pakhusområdet og HafenCity. Se byen med de fleste broer i Europa, med ca. 2.400 konstruktioner over vand, kanaler, kanaler og havne. Stig om bord på båden, og oplev de mange forskellige attraktioner og seværdigheder i byen, afhængigt af tidevandet og dagens begivenheder. Udforsk den historiske Speicherstadt (pakhuskvarter) med sine kanaler, den moderne HafenCity, de mange broer over Elben, travle sluser og containerterminaler, Köhlbrand-broen og meget mere. Undervejs kan du lære mere om byen, dens historie, de indgående og udgående skibe og alt andet, der interesserer dig. Læn dig tilbage og beundr udsigten over byen på soldækket eller i den airconditionerede lounge med store panoramavinduer.

Hamburg: Adgangsbillet til Hamburg Dungeon

5. Hamburg: Adgangsbillet til Hamburg Dungeon

Hamburg Dungeon bringer de mørkeste perioder af byens historie til live på en underholdende måde. De topmoderne special effects og professionelle skuespillere giver en helt særlig form for live-underholdning. De levende skuespillere træder ind i historiske roller og tager dig med på en rejse gennem 600 år af Hamborgs dystre fortid i interaktive shows. Besøgsattraktionen i det historiske Speicherstadt-kvarter præsenterer spændende live-shows baseret på sande historier og byder på masser af action i 2 sjove forlystelser. Besøgende kan tage på en usædvanlig rejse i "Elevator of Doom". Du kan også gå på opdagelse i pestens mørke år eller forsøge at redde piraten Klaus Störtebecker fra henrettelse. Blandt andre uvenlige værter byder torturbødlen mistænkelige landsbyboere velkommen i sit pinekammer. Forsvar dig over for inkvisitionens nåde, og mød en rastløs ånds hævn - med et glimt i inkvisitorens øjne og mulighed for masser af sjov. For enden af rejsen vil de heldige overlevende tage plads i Hamborgs unikke fritfaldstårn for at undslippe fangehullets dybder - held og lykke...

Hamborg: 90 minutters havnerundfart med aftenlys

6. Hamborg: 90 minutters havnerundfart med aftenlys

Oplev Hamborg Havn i aftenlyset på en traditionel pram. Tag på en romantisk rundrejse gennem Hamborg Havn, og nyd en hyggelig atmosfære med byens oplyste silhuet som baggrund. Rejs gennem den historiske Speicherstadt (afhængigt af tidevandet) og langs de imponerende belyste containerterminaler. Hør interessante fortællinger om havnens historie, fortalt af kaptajnen, mens du slapper af med en drink. Alternativt kan du vælge en af de særlige ture, som kun finder lejlighedsvis. Vælg den specielle Queen Mary II sejltur for at ledsage Queen Mary II ud fra krydstogtterminalen, og derefter følge hende langs floden Elben. Under bådturen kan du lære alt om skibet fra den professionelle guide. Ellers kan du også fejre årsdagen for Hamborg Havn ombord på en traditionel pram. Se, når festivalens åbningsparade afsløres og åbner en weekend fyldt med festligheder.

Hamborg: 2-timers XXL-krydstogt i Hamborgs havn

7. Hamborg: 2-timers XXL-krydstogt i Hamborgs havn

Nyd den unikke maritime flair og de farverige menneskemængder i Hamborgs havn på dette daglige krydstogt, der sløjfer dokkerne. Takket være din guide kan du lære om havnens og byens historie og tage en spændende tur gennem sluserne. Oplev denne port til verden på nært hold om bord på et lille skib, der er lige så velegnet til en flåde. Find ud af, hvor stor Hamborg Havn, den næststørste havn i Europa, er. Næppe nogen anden by i verden er så knyttet til sin havn; Hamborg har virkelig udviklet sig på grund af den. De vigtigste seværdigheder og byens skyline er uløseligt forbundet med den. Oplev kontrasten mellem fortid og nutid, handel og kultur, den lille fiskerby langs Elben og de topmoderne containerkomplekser. Du vil også lære om de syndige strækninger og fiskemarkedet, gamle kuttere og massive krydstogt- og containerskibe. Vores guide om bord kommenterer live på tysk. Hvis du vil have kommentarer på andre sprog, kan du downloade appen 'Rainer Abicht' fra Apple App Store eller Google Play Store. Appen tilbyder audioture af havnerundfarten på seks forskellige sprog.

Hamborg: Guidet insidertur på Reeperbahn og i St. Pauli

8. Hamborg: Guidet insidertur på Reeperbahn og i St. Pauli

Oplev Hamborgs rødt lys-kvarter sammen med berømtheder og Reeperbahn-eksperter. Mød mennesker som Udo Lindenbergs legendariske bodyguard Eddy Kante eller ikoniske rød lyseksperter og dørmænd som Fabian Zahrt. Mød drag queens, som Barbie Stupid, eller historiker og lokal ekspert, Doc Eva Decker. Oplev Tysklands mest populære kvartertur med den perfekte blanding af information, underholdning, syndige stop og seværdigheder samt et vanvittigt sightseeing-show. Kom forbi den verdensberømte Herbertstraße og politistationen Davidwache, før du besøger et BDSM-fangehul eller en sexshop.

Hamborg: 1,5 times krydstogt i Grand Harbor om aftenen med lys

9. Hamborg: 1,5 times krydstogt i Grand Harbor om aftenen med lys

Udforsk Hamborgs havneområde på en afslappende aftenbådstur med livekommentar på tysk, og oplev de mest romantiske scener og Hamborgs arkitektoniske rigdom fra et helt nyt perspektiv. Start dit aftenhavneeventyr ved Landungsbrücken og kryds den berømte bro for at nå til Pier 3, hvor du går om bord på din pram. Tag af sted og glid ind i de smalle vandveje i verdens største pakhuskvarter, Speicherstadt, som er kendt som Speicherstadt. Oplev den fantastiske arkitektur og den oplyste udsigt over Hamborgs havn, der skinner i smukke blå lys. Se lysene fra Elbphilharmonie, Havnebyen, musicals, landgangsbroerne, skibene og containerbroerne, der er bestemt til at skabe en romantisk stemning. Sejl gennem kanalerne, Elbens strand og Hamborgs berømte fiskemarked, og lær historien om de mange vigtige seværdigheder af din tysktalende ekspertguide.

Hamborg: Nattevagtstur i St. Pauli på tysk

10. Hamborg: Nattevagtstur i St. Pauli på tysk

Nyd en unik byrundtur med de traditionelle nattevagter rundt i det største underholdnings- og red-light-distrikt i Europa. Din tysksprogede guide vil møde dig ved Landungsbrücken og fremvise alt, hvad St. Pauli har at byde på. Din guide vil påtage sig rollen og uniformen som den originale St. Pauli nattevagt, som repræsenterer det berygtede distrikt Hamborg. Han vil opdage Große Freiheit ("Den store frihed") med dig. Tilfredsstil din nysgerrighed og lær alle de lokale hemmeligheder. Hør om, hvordan det er inde i Davidwache Police Department, hvordan tovværksindustrien udskårede vejen Reeperbahn, Joe Cockers hændelse, den mystiske Herbertstraße og legendariske historier, der involverer Paul McCartney.

24 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Hamborg

Hamborg

Ofte stillede spørgsmål om Hamborg Familievenlige aktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Hamborg end Familievenlige aktiviteter?

Disse andre ting at gøre i Hamborg må du ikke gå glip af:

Hvilke Hamborg Familievenlige aktiviteter har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Rigtig god idé. Du lærer meget om Udo og hans liv. Meget alsidig, mange aktiviteter og underholdende. Ærgerligt hvis gruppen er større end 10 personer og beholder euroen for poserne. Det er kun én euro, men du er tvunget til at låse dine kufferter. Konklusion, men stadig bare fantastisk disse 90 minutter.

Det var en behagelig og afslappet tur. Vi lærte meget om Speicherstadt og det omkringliggende område. Guiden henvendte sig til alle aldersgrupper og formidlede information til børnene på en måde, der var let at forstå.

Turen er meget personlig og i en overskuelig gruppe. Virkelig alle kan smage og smage, en masse interessante og lækre ting præsenteres. Højdepunktet, også for børnene, er selvfølgelig at dekorere deres egen chokolade.

Interessante, interessante fakta oplevet på en underholdende måde, lækre prøver... en fantastisk oplevelse for unge og gamle. Guiden og personalet i kiosken var yderst venlige og hjælpsomme

En meget god oplevelse for alle aldre! Vi anbefaler. Vi havde det rigtig sjovt!!!