Tilføj datoer
Hamborg

Rundvisninger til fods

  • Guidede ture
  • Private rundvisninger
Vi fandt 56 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 56

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

En rigtig god bytur med mange skjulte perler, huse og mange småting, som vi aldrig havde lagt mærke til før. Alt i fodsporene og parallellerne til Harry Potter. Meget interessant og sjov historie fortalt. Mange tak til vores gode guide for disse 2 timer. Der var endda sorteringshat og en quiz til sidst. Jeg anbefaler stærkt denne gåtur, et must selv for ikke-Harry Potter-fans.

Harry Potter -referencen var selvfølgelig delvist ved håret, men det er ikke England eller London, men Hamborg. Besøgte nogle hjørner, som du bestemt ikke ville have set uden den guidede tur. Meget af denne ubrugelige viden er blevet præsenteret, som man så elsker så meget ... Præsenteret på en meget underholdende måde. Derudover var der et tip om at spise en burger med mig.

Meget intens, lærerig og spændende oplevelse, som jeg ikke ville være foruden. Meget velorganiseret og forberedt. Vi havde det sjovt, og næsten tilfældigt sætter man sig selv i en situation som blinde og mærker, hvordan der ikke er noget at se. Fantastisk kampagne, der også stimulerer til refleksion i det daglige samspil. Meget bæredygtig oplevelse.Tak

Engageret guide (Horst) med mange interessante historier og informationer om Elbphilharmonie

Turen er helt genial og kan varmt anbefales. Ikke kun for Harry Potter-fans.