Privat rundvisning

Hamborg: 3-timers limousinetur i byen med chauffør/guide

Hamborg: 3-timers limousinetur i byen med chauffør/guide

Aktivitetsudbyder: Hamburg Erlebniswelt e.K

Fra 929,50 DKK pr. person

Nyd en 3-timers køretur igennem Hamborg i en komfortabel limousine enten med en lille gruppe af interessante mennesker fra hele verden eller i en privat gruppe. Oplev de mest fascinerende områder i byen, og nyd et lokalt "Fischbrötchen".

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag. Find ud af mere
Varighed 3 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Spring billetkøen over
Guide
Tyrkisk, Engelsk, Tysk
Afhentning inkluderet
Afhentning efter aftale fra dit mødested i Hamborg.
Kørestolsvenlig
Privat gruppe

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Se alle Hamborgs seværdigheder på kun 3 timer
 • Smag en autentisk og lokal "Fischbrötchen"
 • Kør igennem havnen, som giver dig en fantastisk udsigt fra Köhlbrandbrücke.
 • Oplev højdepunkter som Michel og Elbphilharmonie
Beskrivelse
Spænd sikkerhedsselen i et luksuskøretøj, og gør dig klar til en uforglemmelig tur rundt i Hamborg. Du vil skabe nogle underholdende historier og fortællinger om dine sightseeingoplevelser i Hamborg. Det er ingen hemmelighed, at Hamborg er en vidunderlig, unik og spændende destination, så hvilken bedre grund behøver du for at opleve byen fra en limousine? Denne personlige og underholdende Hamborg-sightseeingtur, kørt af din egen professionelle chauffør og kvalificerede guide, vil introducere dig til de velkendte områder i Hamborg. Du kan høre historierne bag de genkendelige steder som havnen, Reeperbahn, hjertet af byen, den ældste del af Hamborg herunder rådhuset, den ældste shoppinggade og Hamborgs milepæl "Michel", Jungfernstieg, Alster og det smukke Elbphilharmonie. Bliv underholdt, og få sjove historier, der vil vække din interesse, lede til spørgsmål og underholde samt forbløffe dig. Din velvidende, entusiastiske og lidenskabelige guide vil fortælle dig alt, hvad der er værd at vide, imens du ser velkendte steder og skjulte perler i byen. Du vil ikke blot udforske de ikoniske steder men også skjulte perler, som de fleste turister aldrig kommer til at opleve. Hamborgturen kan tages året rundt og omfatter det bedste "Fischbrötchen" i byen og ikkealkoholiske drikkevarer under turen.
Inkluderet
 • Limousine (størrelsen på køretøjet afhænger af størrelsen på gruppen, med et maksimum på 6 personer)
 • Chauffør/guide
 • Fischbrötchen og ikke-alkoholholdige drikkevarer
 • Drikkepenge (valgfrit)
Covid-19-forholdsregler
Sikkerhedstiltag
 • Alle områder, som kunder berører, bliver hyppigt rengjort
Krav til deltagere
 • Du skal medbringe og bruge maske

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Vigtig information

Det skal du vide

 • Turen gennemføres i al slags vejr
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,8 /5

baseret på 36 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  4,9/5
 • Transport
  4,9/5
 • Værdi for pengene
  4,8/5
 • Sikkerhed
  5/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Meget interessant tur med indblik i de riges Hamborgkvarterer, men også Wilhelmsburg, den nye Hafen City, St. Pauly-Reeperbahn (det behøver du ikke at have), middelklassekvarterer som Eppendorf, Jungfernstieg med Alsterhaus , og og og. Derudover en kompetent guide med anekdoter og en portion Hamborg-humor. En vidunderlig ny Mercedes S Class lang som et køretøj. Konklusion: GYG kan anbefales igen og igen.

Se mere

18. maj 2022

Det var en rigtig hyggelig dag med professionel vejledning. Historierne om den vidunderlige hansestad Hamborg blev fortalt af vores guide (sandsynligvis lederen af virksomheden) med stor sans for detaljer. Ved vores næste besøg i byen ønsker vi at besøge Elbphilharmonie og Speicherstadt med ham eller hans kone. Det var en uforglemmelig, interessant dag. Mange tak og gerne igen for os!!

Se mere

1. november 2019

Vi blev hentet punktligt på hotellet med en Mercedes limousine. Turen var booket i 3 timer, hvilket endte med at blive næsten 4 timer. Guiden Ayhan er fantastisk, sjov og ved virkelig alt om Hamborg! Selv efter det 5. ophold lærte vi en masse interessante og nye ting. Stop ved rådhuset og Michel var planlagt. Vi besluttede dog at stoppe ved den gamle Elbentunnel, hvilket ikke var et problem. Vi tog til steder, du ellers ikke ville komme til, og følte os meget komfortable. Højdepunktet var dog besøget på skibsmissionen, inklusive en bockwurst og en cola. Tak Ayhan....!!! Jeg anbefaler virkelig denne tur til alle! :)

Se mere

8. oktober 2019

Produkt-ID: 189765