Vandaktivitet

Hamborg Havn: Sejltur med pram i byens aftenlys

Vandaktivitet

Hamborg Havn: Sejltur med pram i byens aftenlys

Aktivitetsudbyder: MARITIME CIRCLE LINE

Fra 194 DKK pr. person

Tag på en aftentur med en traditionel pram og sejl gennem den oplyste Hamborg Havn. Beundr byens romantiske lys og seværdigheder fra det funklende vand.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag.
Covid-19-forholdsregler
Der er truffet særlige sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger. Tjek din aktivitetsvoucher, når du booker, for at få alle detaljer.
Varighed 1.5 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Guide
Tysk

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev Hamborg om aftenen, og nyd byens lys fra vandet
 • Sejl gennem den historiske Speicherstadt på en traditionel pram
 • Slap af og nyd aftenstemningen, mens du lytter til kaptajnens fortællinger
 • Oplev den livlige atmosfære og trængsel ved containerterminalerne
Beskrivelse

Oplev Hamborg Havn i aftenlyset på en traditionel pram. Tag på en romantisk rundrejse gennem Hamborg Havn, og nyd en hyggelig atmosfære med byens oplyste silhuet som baggrund. Rejs gennem den historiske Speicherstadt (afhængigt af tidevandet) og langs de imponerende belyste containerterminaler. Hør interessante fortællinger om havnens historie, fortalt af kaptajnen, mens du slapper af med en drink. Alternativt kan du vælge en af de særlige ture, som kun finder lejlighedsvis. Vælg den specielle Queen Mary II sejltur for at ledsage Queen Mary II ud fra krydstogtterminalen, og derefter følge hende langs floden Elben.

Under bådturen kan du lære alt om skibet fra den professionelle guide. Ellers kan du også fejre årsdagen for Hamborg Havn ombord på en traditionel pram. Se, når festivalens åbningsparade afsløres og åbner en weekend fyldt med festligheder.

Inkluderet
 • Pram-sejltur
 • Livekommentarer
 • Kaptajn
 • Drikkepenge

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Mød op på Landungsbrücken, bro 10, og vis din voucher til en medarbejder ved den lokale partners (Maritime Circle Line) stand for at hente dit boardingkort.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Det skal du vide

 • Det anbefales, at reservere turen til et bestemt tidspunkt
 • Båden har overdækkede områder til brug i tilfælde af regn
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,5 /5

baseret på 3202 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  4,6/5
 • Transport
  4,5/5
 • Service
  4,2/5
 • Organisering
  4,4/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Meget flot tur til forskellige spændende steder i havnen i Hamborg! Desværre var guidens mikrofon meget utydelig. Ligesom der var ekko i den, så jeg som en forholdsvis veltalende tysk dansker, kunne desværre ikke forstå halvdelen, og således gik vi desværre glip af mange guldkorn og interessante oplysninger,

27. marts 2023

Turen var meget interessant - vi så bl. a. ét af verdens største containerskibe, ikke fra Mærsk, men fra Cosco, det kinesiske statsrederi med plads til 21.000 TEW/20-fodscontainerækvivalenter. Og halvanden times sejlads rundt i en havn, der er så kæmpestor, at det er svært at forstå, specielt da den ligger så langt fra havet.

27. marts 2023

Overall good experience. Beautiful view of the city from the water . Very interesting for ship/Harbour enthusiasts as there is a lot of information regarding this . Would be good if the cruise was offered in English as well . The guide was fun and made the experience enjoyable for those onboard .

27. marts 2023

Produkt-ID: 53801