Hop-on hop-off-tur

Hamborg: Hop-on hop-off-sightseeingbustur til linje A

Hamborg: Hop-on hop-off-sightseeingbustur til linje A

Aktivitetsudbyder: Hamburger Stadtrundfahrt -

Fra 137,50 DKK pr. person

Oplev Hamborgs højdepunkter med en 1-dags hop-on hop-off-sightseeingtur. Kør med dobbeltdækkerbus, stig af ved nogle af turens 20 stoppesteder langs linje A, og tag på opdagelse i byen. Oplev Speicherstadt, HafenCity, Reeperbahn og meget mere.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag. Find ud af mere
Varighed 1.5 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Audioguide inkluderet
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk, Spansk, Portugisisk, Japansk, Russisk, Kinesisk, Arabisk, Dansk

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Oplev Hamborgs seværdigheder fra en dobbeltdækkerbus
 • Nyd lydspor om bord på 11 forskellige sprog
 • Se havnen og de storslåede villaer langs Alster-søerne
 • Udforsk Reeperbahn, der er byens berygtede red light district
 • Besøg det berømte, historiske pakhuskompleks og den nye HafenCity
Beskrivelse

Nyd en guidet tur på dobbeltdækker Line A-sightseeingbussen i Hamborg. Rejs langs Speicherstadt (lagerbyen) og havnebyen til byens shoppingområder. Få værdifuld indsigt i byen og dens historie med livekommentarer fra din guide.

Hop ombord med din dagsbillet, der giver dig mulighed for at hoppe på og af ved 20 busstoppesteder. Se de vidunderlige villaer i Harvestehude, den ydre Alster-sø, rådhuset, museer, den berømte Reeperbahn og havnen.

Få information på dit eget sprog med et GPS-styret lydsystem, der tilbyder krystalklar fortælling på 11 sprog via headset. Læn dig tilbage og nyd udsigten hele vejen rundt. I godt vejr går bussen åbent for at give dig uhindret udsigt.

Inkluderet
 • 1-dagsbillet til sightseeing bustur
 • Hovedtelefoner på bussen
 • Tysk rejseleder på linje A
 • Adgangsbilletter til monumenter
Covid-19-forholdsregler
Krav til deltagere
 • Du skal medbringe og bruge maske

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Hop ombord på bussen ved Hovedbanegården/Kirchenallee, St. Pauli Landungsbrücken 1-2 eller et af de 20 andre stop på turen. Se efter den røde Hamburger Stadtrundfahrt-dobbeltdækkerbus.

Se stedet i Google Maps ⟶
Vigtig information

Det skal du vide

 • Start fra Hauptbahnhof/Kirchenallee eller St. Pauli Landungsbrücken 1-2, eller et af de andre 20 busstoppesteder på linje A
 • Linje A-sightseeingturene foregår med livekommentarer på tysk fra en certificeret guide. Derudover tilbydes yderligere sprog i nogle busser gennem et GPS-styret lydsystem og hovedtelefoner: engelsk, fransk, russisk, italiensk, spansk, dansk, japansk, kinesisk, arabisk og portugisisk. Hovedtelefoner leveres gratis i bussen
 • Afgange fra 10. januar 2022: søndag til fredag mellem kl. 10.05 og 14.55
 • Afgang fra 10. januar 2022: lørdag mellem kl. 09.55 og 15.05
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,6 /5

baseret på 1697 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Transport
  4,6/5
 • Værdi for pengene
  4,4/5
 • Sikkerhed
  4,6/5
 • Service
  4,4/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Vi gik med Andreas. Det var en fantastisk tur med en masse humor. Vi sad en del af turen ovenpå: Jeg anbefaler et tørklæde og hue, det blæste meget trods 17°. Vi satte os ned resten af turen og var stadig i stand til at se og nyde alting uden vinden.

20. april 2022

Generelt godt

Hop til og fra buspersonalet fortalte mig, at jeg ikke kan bruge en mobilbillet. Hvis jeg rejser, hvor skal jeg så finde en printer til at udskrive billetterne? Dette afskrækker folk meget fra at købe online. Der var en anden operatør, der lod mig på bussen for at gå til hovedstationen for at ændre min billet til papirform. Dette er sådan en besvær. Derfor gav jeg det en minus 1 stjerne. Senere fandt jeg ud af, at det er billigere at købe personligt end at købe online. Dette fraråder mig meget at købe online igen til denne turné. Trods det var det godt at gå rundt i byen. Jeg ville ønske, at jeg gjorde det den første dag, jeg var her, så jeg ved, hvad der var i byen for at udforske yderligere. Da jeg gjorde det midtvejs, gik jeg allerede til flere steder, hvor bussen stoppede ved. Det var ikke så tiltalende. Det er generelt en god metode til at se byen

Se mere

10. juni 2019

En dejlig måde at lære byen at kende

Du kan nemt nå alle vigtige steder i byen. Tidsplanen er godt planlagt, og du kan komme hurtigt videre. På vej til næste stop får du interessant information. Da du kan bruge billetten hele dagen, kan du også køre nogle sektioner flere gange og altid lære nye detaljer. Det er ikke en kedelig lydguideturné, men den vil være live, og derfor med forskellige fokus, rapporteret om seværdighederne. Absolut værd, interessant og underholdende.

Se mere

1. april 2019

Produkt-ID: 25814