Denne aktivitet er automatisk oversat. Klik her for at se originalversionen på engelsk.
Guidet tur

Hamborg: Nattevagtstur i St. Pauli på tysk

Hamborg: Nattevagtstur i St. Pauli på tysk

Snart udsolgt
Snart udsolgt

Fra 149 DKK pr. person

St. Paulis helt egen nattevagt vil guide dig rundt i det største underholdnings- og red-light-distrikt i Europa, den berømte Reeperbahn. Gør dig klar til sømands charme, masser af humor og nordisk vid.

Om aktiviteten

Gratis afbestilling
Afbestil op til 24 timer i forvejen og få hele beløbet refunderet
Covid-19-forholdsregler
Særlige sundheds- og sikkerhedstiltag gælder. Lær mere
Book nu, og betal senere
Hold dine rejseplaner fleksible - book din plads uden omkostninger i dag. Find ud af mere
Varighed 1.5 timer
Tjek de ledige muligheder for at se starttidspunkter
Guide
Tysk
Kørestolsvenlig

Det vil du opleve

Højdepunkter
 • Følg i fodsporene på Joe Cocker, Sir Paul McCartney og Olivia Jones
 • Lær om den berømte Reeperbahn
 • Få et grin af sjove fakta og spændende anekdoater
 • Afslør St Paulis hemmeligheder med hjælp fra en nattevagtguide
Beskrivelse
Nyd en unik byrundtur med de traditionelle nattevagter rundt i det største underholdnings- og red-light-distrikt i Europa. Din tysksprogede guide vil møde dig ved Landungsbrücken og fremvise alt, hvad St. Pauli har at byde på. Din guide vil påtage sig rollen og uniformen som den originale St. Pauli nattevagt, som repræsenterer det berygtede distrikt Hamborg. Han vil opdage Große Freiheit ("Den store frihed") med dig. Tilfredsstil din nysgerrighed og lær alle de lokale hemmeligheder. Hør om, hvordan det er inde i Davidwache Police Department, hvordan tovværksindustrien udskårede vejen Reeperbahn, Joe Cockers hændelse, den mystiske Herbertstraße og legendariske historier, der involverer Paul McCartney.
Inkluderet
 • Traditionel nattevagtguide
 • Gå tur
 • Drikkevarer i "Ritze" bar
Ikke egnet for
 • Børn under 10 år
Covid-19-forholdsregler
Sikkerhedstiltag
 • Antallet af besøgende er begrænset for at undgå folkemængder
Krav til deltagere
 • Du skal medbringe og bruge maske

Vælg antal deltagere og en dato

Deltagere

Dato

Mødested

Mød din guide på fodgængerbroen, der ligger lige uden for hovedudgangen fra Landungsbrücken S-bahn og U-bahn station. Din guide vil være iført et nattevagt-kostume. Hvis du ankommer med tog (metro eller almindelig), bedes du bruge hovedudgangen til at gå ind på broen.

Se stedet i Google Maps ⟶
Kundeanmeldelser

Samlet bedømmelse

4,7 /5

baseret på 864 anmeldelser

Samlet oversigt

 • Guide
  4,8/5
 • Værdi for pengene
  4,6/5

Sorter efter:

Rejsetype:

Stjernevurdering:

Allround perfekt tur med nattevagt Michel. På grund af hans humoristiske karakter havde du altid noget at grine af, og udover historiske fakta hørte du også meget om den aktuelle situation. Det blev aldrig kedeligt på turen, for hver station havde noget særligt at tilbyde, Michel reagerede meget godt på hver af deltagerne og sikrede en sjov og behagelig gruppedynamik. Enhver, der tilbringer et par dage i Hamborg, bør helt sikkert tage denne tur.

Se mere

9. september 2021

Den mest geniale tur nogensinde: Natvagten Fritz imponerede os! En rigtig hamburger, der gav dig en virkelig dyb indsigt i St. Paulis verden! Vi var i stand til at tilbringe en helt særlig aften med charme, vid og stor ekspertise! mange tak for det! Forkæl dig selv med denne begivenhed! Meget anbefalelsesværdigt! Moin, kære Fritz, vi vil inkludere dig i vores nattebøn! Med venlig hilsen dine tre piger fra Vorarlberg

Se mere

29. juli 2021

Sidste lørdag aften var vi ude med nattevagten Michel, der ofte fik os til at smile med sin afslappede og åbne måde, gav mange interessante anekdoter og fakta værd at vide om St. Pauli & Co og var heller ikke for god til en hyggelig snak. Michel er ung og dynamisk og er på ingen måde ringere end sine ældre kolleger! Enhver, der deltager i en nattevagtstur med Michel, har ramt tyrens øje. Absolut anbefalelsesværdigt!

Se mere

26. juli 2021

Produkt-ID: 387661