Hamborg
Hop-on-hop-off-tur

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Hamborg Hop-on-hop-off-tur

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Hamborg end Hop-on-hop-off-tur?

Disse andre ting at gøre i Hamborg må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 1.053 anmeldelser

Turen var meget god. Desværre stemmer tidspunkterne her på Getyourguide ikke overens. Det blev oplyst til 16.45, men det er det tidspunkt, hvor den sidste tur slutter. Men folk på stedet var så venlige, fordi der var flere mennesker, der reserverede via denne portal, at fyrene pakkede bussen igen, og så gik vi. En ren affære og igen tak til teamet på stedet, der håndterede portalens fejl så sikkert ... en 6 til portalen. Brugt en gang og aldrig mere. Bedre at arrangere alt på stedet.

Vi gik med Andreas. Det var en fantastisk tur med en masse humor. Vi sad en del af turen ovenpå: Jeg anbefaler et tørklæde og hue, det blæste meget trods 17°. Vi satte os ned resten af turen og var stadig i stand til at se og nyde alting uden vinden.

Buschaufføren havde en utrolig viden om historie og aktuelle anliggender, og det var meget underholdende. Han gav insider-tips, for eksempel hvor man kunne spise godt og billigt. Jeg kan kun anbefale dette for at få et første overblik over Hamborg.

Turen er bestemt det værd. En masse information om en masse ting, som du ellers lige ville have kørt eller gået forbi. Stå af og på igen mange interessante steder. Og det i en hel dag. Uovertruffen til prisen. Top!!!

Velorganiseret tur med professionel forklaring af seværdighederne. Ledsaget af sjove anekdoter fra buschaufføren.