Hamborg
Køreoplevelser

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Hamborg Køreoplevelser

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Hamborg end Køreoplevelser?

Disse andre ting at gøre i Hamborg må du ikke gå glip af:

Hvilke Køreoplevelser i Hamborg er bedst?

De bedste Hamborg Køreoplevelser:

Hvilke Hamborg Køreoplevelser har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Disse Hamborg Køreoplevelser har yderligere Covid-19-foranstaltninger:

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Samlet bedømmelse

4.8 / 5

baseret på 75 anmeldelser

Fantastisk spændende tur til Hamborg og det naturskønne omegn. Fantastisk blanding: hovedsageligt karting, men også et par stop med forklaringer og synspunkter. Sikker og afslappet kørsel var garanteret til enhver tid. Derfor også en tur for folk, der ikke har siddet på en kart før. Takket være vores yderst kompetente, forsigtige og dedikerede guide. Absolut anbefaling!!!!

Fed oplevelse!

En smidig proces. Kompliment! I midten af marts er det rigtig fedt i streetkart – i to forstand. Handsker er mere end tilrådeligt - og sko og sokker skal også være varme. Selve turen er fantastisk: På landeveje op til 80 km/t, mere krævende kurver i Hamborg, Elbphilharmonie fra "nedenfra" og selvfølgelig Köhlbrand-broen. Gerne igen!

Det var meget sjovt, holdet er meget venligt og hjælpsomt. Gadekartgruppen blev ledet af ejeren i en kart og radiosendt om forhindringer eller huller. Bagerst blev gruppen sikret af hans kone med en varevogn. Et erstatningskort blev medbragt. Velorganiseret og jeg kan anbefale Hot Touristik med god samvittighed.