Tilføj datoer

HamborgKørestolsvenlig

Vores mest anbefalede Hamborg Kørestolsvenlig

Heide Park Resort: Heldagbillet

1. Heide Park Resort: Heldagbillet

Heide Park Resort er Nordtysklands største forlystelsespark og byder på over 40 forlystelser, shows og ekstraordinære oplevelser for hele familien. Fra børnefamilier til frygtløse actionfans: afhængigt af alder og interesse kan hver gæst vælge sin egen oplevelse. Oplev mere end 30 forlystelser specielt for børn under 10 år i Heide Park, og nyd et eventyr for hele familien. Børnene kan opleve den unikke temaverden, der er baseret på DreamWorks' "Sådan Træner Du Din Drage", møde Tandløs og blive rigtige dragetrænere. Modige spøgelsesjægere fra 6 år og opefter kan slutte sig til holdet af de verdensberømte Ghostbusters i "Ghostbusters", et interaktivt indendørs eventyr i den femte dimension. Rutsjebanefans kan opleve spændingen på 7 store forlystelser. Tag en flyvetur med Tysklands eneste Wing Coaster-rutsjebane, "Flight of the Demons". Spændingssøgende bør heller ikke gå glip af en tur i "Colossos - Battle of the Giants" - den hurtigste trærutsjebane i Europa.

Hamborg: Hop-on hop-off-sightseeingbustur til linje A

2. Hamborg: Hop-on hop-off-sightseeingbustur til linje A

Linje A-sightseeingturen fører dig gennem Hamborgs højdepunkter: langs Speicherstadt og HafenCity til byens shoppingområder. Oplev de vidunderlige villaer i Harvestehude, den ydre Alster-sø, rådhuset, flere museer, berømte Reeperbahn og havnen. Med din heldagsbillet kan du hoppe af og på ved 20 stoppesteder. Alle ture med den røde dobbeltdækker er fuldt eskorterede. Derudover er der et GPS-kontrolleret audiospor på 11 andre sprog via headset: engelsk, fransk, russisk, italiensk, spansk, dansk, japansk, kinesisk, arabisk og portugisisk. Læn dig tilbage, og nyd udsigten omkring dig. Du kan endda køre uden tag, når der er godt vejr.

Hamburg Dungeon: Entrébillet

3. Hamburg Dungeon: Entrébillet

Hamburg Dungeon bringer de mørkeste perioder af byens fortid til live på en underholdende måde. De førsteklasses specialeffekter og professionelle skuespillere leverer en helt særlig slags live-underholdning. De rigtige skuespillere træder ind i historiske roller og med interaktive shows, tages du på en 600 års rejse gennem Hamborgs skumle fortid. Besøgsattraktionen i det historiske Speicherstadt-kvarter præsenterer 11 forskellige shows på en 90-minutters tur og tilbyder masser af action på 2 sjove ture. Den besøgende indleder den usædvanlige rejse med "Forbandelsens elevator". Du kan desuden opleve pestens mørke år eller forsøge at redde piraten Klaus Störtebecker fra henrettelse. Håb på inkvisitionens nåde, og mød en hvilelås ånds hævn –med et glimt i anklagerens øje og med mulighed for en masse sjov. NYT show kun indtil slutningen af august: "Cadaver Revolt"! Find ud af, hvad der ligger bag Brawn-Riots fra 1919. Besøg pakkeriet af rædsel, og lær producenten Mr. Starck at kende. Han vil servere dig de "fineste" kødprodukter i byen ... lækkert.

Elbphilharmonie: Guidet tur med højdepunkter og Plaza-entré

4. Elbphilharmonie: Guidet tur med højdepunkter og Plaza-entré

Lær mere om Hamborgs nyeste vartegn på en guidet rundvisning i Elbphilharmonie. Få svar på eventuelle spørgsmål, du måtte have, om den storslåede nye bygning i HafenCity-kvarteret. Hør om, hvorfor den tog så lang tid at bygge, og hvor meget det kostede. Begynd med en gåtur rundt om bygningen, og lad dig betage af dens facade, mens du lærer om områdets fortid og nye arkitektur. Fortsæt så til Elbphilharmonie Plaza via Europas længste buede rulletrappe, og find ud af spændende detaljer om bygningen, mens du nyder udsigten over havnen. Lyt til din guide, der vil fortælle anekdoter om Hamborg og byens nye vartegn og om bygningens unikke akustik.

Hamborg: 1,5-times guidet rundvisning i Chocoversum

5. Hamborg: 1,5-times guidet rundvisning i Chocoversum

Denne tur tager dig med på opdagelse i Hamborgs chokoladeverden. Besøg Chocoversum af Hachez, et interaktivt museum, hvor alt drejer sig om den søde chokolade. Eksperter vil tage dig med på en 1,5-times fornøjelig rundvisning, hvor du følger kakaobønnens spændende rejse fra dyrkning til færdig chokoladebar. Prøv de udsøgte delikatesser i alle stadier af produktionen, og oplev selv hvordan den sarte glasur og den fine smag udvikler sig til slutproduktet. Følg alle produktionstrin nøje, og skab endda din egen chokoladebar til at tage med hjem.

Hamborg: 60-minutters bådtur på Alster-søen

6. Hamborg: 60-minutters bådtur på Alster-søen

Sejl forbi den berømte Alster-fontænen og under de lombardiske broer direkte til Ydre Alster. Se smukke boligområder og seværdigheder såsom Hotel Atlantic, Den Blå Moské, det amerikanske generalkonsulat eller Hotel Vier Jahreszeiten. Oplev en fantastisk udsigt over byens profil med kirkespir og broer samt det naturlige liv langs søen med mange vandfugle og sjældne planter.

Det Internationale Søfartsmuseum, Hamborg: Entrébillet

7. Det Internationale Søfartsmuseum, Hamborg: Entrébillet

Tag på opdagelsesrejse på 9 'dæk' i det imponerende Internationale Søfartsmuseum. Museet, der har til huse i det ældste bevarede pakhus i Hamborg, giver dig et omfattende overblik over havet og oceanerne, og hvordan kulturer har udforsket dem gennem årtusinderne. Mød pirater, find ud af, hvordan kaptajnerne mestrede navigationen, se hundredvis af søfartsuniformer, og få en forbindelse til Hamborgs vigtige søfartshistorie. Udstillingen omfatter mere end 40.000 genstande, hvilket gør den til verdens største private maritime samling. Et af museets absolutte højdepunkter er den etage, der er dedikeret til marinbiologisk forskning. Denne del af udstillingen er udviklet i samarbejde med førende videnskabelige institutioner og bliver løbende opdateret. Forskningsinstrumenter, prøver fra havbunden, film optaget af dykkende robotter, en ægte isvæg og fascinerende undervandslydprøver giver et levende indtryk af havene.

Reeperbahn: Panik City Udo Lindenberg-multimedieoplevelse

8. Reeperbahn: Panik City Udo Lindenberg-multimedieoplevelse

På Reeperbahn, lige overfor den berømte Spielbudenplatz, ligger Panik City. Denne 1,5-times multimedieoplevelse fejrer den berømte, tyske musiker og kunstner Udo Lindenbergs livsværk. Der er noget for både musikfans, tekniknørder, voksne og børn at komme efter. Tag en guidet gåtur gennem museet, der bedst kan beskrives som en smuk symfoni af kunst, kultur og medier. Følg i Udos fodspor - mal med "likörelle" og indspil et hit samtidig med, at du bliver klogere på livet i DDR og Udos rolle som fortaler for social retfærdighed. På denne farverige rejse bliver skellet mellem fortid og nutid udvisket takket være augmented og virtual reality. Turen starter på café 'Alten Liebe - die Panik Bar', hvor du mødes med din guide, som følger dig ind på museet. Undervejs på turen vil guiden forklare dig, hvordan du bruger det tekniske udstyr og guide dig gennem de forskellige faser af oplevelsen. Efter 1,5 times historie, musik og teknologi slutter turen på café 'Alten Liebe - die Panik Bar', hvor du får et gratis shot alkohol. Det er en perfekt tur for familier, musikfans og teknologientusiaster.

Hamborg: Guidet byvandring for fans af Harry Potter og magi

9. Hamborg: Guidet byvandring for fans af Harry Potter og magi

Oplev stederne i Hamborg, der kunne have været kulisser for Harry Potter-filmen herunder byens 'Diagonalstræde'. Lær sjove fakta om de mystiske væsner, som du kan finde spredt ud over hele byen, og om legenderne bag dem.  Din guide vil vise dig mange hemmelige steder i Hamborg, som kun de lokale kender til, og også teste din viden om Harry Potter. Du vil derudover lære om Hamborgs historie og dens historie.

Fra Hamborg: Heldagstur til Helgoland

10. Fra Hamborg: Heldagstur til Helgoland

Tag på en spændende dagstur fra Hamborg til Helgoland; Tysklands eneste ø, der ikke er i nærheden af fastlandet. Øen, der er over 65 kilometer fra kysten, er kendt for sine spektakulære røde klipper, hvorpå der er hvidt sand på vidtstrakte klitter omgivet af uspoleret natur. Båden afgår tidligt fra Hamborg, og turen varer rundt regnet 3,5 timer. Sejl ned ad Elben og ud på Nordsøen på en slank, ultramoderne katamaran, hvorpå du vil passere havnene i Cuxhaven og Wedel. Drag fordel af den gratis WiFi, stir ud over det store hav fra det åbne dæk eller fra den komfortable kabine. Der er en gratis lydguide til rådighed under sejlturen, som vil lære dig sjove informationer om Elben, Nordtyskland og Nordsøen. Når du ankommer til Helgoland, vil du vandre på den fantastisk ø i rundt regnet 4 timer. Se ud over klitterne og på Nordsøen, før du går i gang med noget shopping - alt sammen skattefrit grundet øens toldfri love. Nyd områdets idylliske charme, før du hopper tilbage på den komfortable båd til din rejse tilbage til Hamborg.

78 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 5

Seværdigheder, som du ikke må gå glip af

Ofte stillede spørgsmål om Hamborg Kørestolsvenlig

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Hamborg end Kørestolsvenlig?

Disse andre ting at gøre i Hamborg må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Samlet bedømmelse

4.5 / 5

baseret på 18.522 anmeldelser

Turen var virkelig fantastisk! En blanding af Harry Potter og Hamborgs historie. Virkelig godt gået og konsekvent sjovt, spændende og interessant. Svenja er meget personlig og bragte en god stemning til gruppen. Du lagde virkelig mærke til, hvor meget hun nyder at bringe folk tættere på Hamborg på denne måde.

Turen var blevet forsinket med en time, men blev informeret i god tid, så det var OK. Især guiden, en ægte Hamburg original, var meget god og havde mange interessante detaljer. Desværre var baren, hvor vi skulle holde en "pause", fyldt, så vi gik videre. Det var ærgerligt.

Det var en fantastisk og uforglemmelig tur med Melanie! Vi opdagede store skjulte perler undervejs og havde øjnene op for dele af byen, som ellers ville forblive uopdagede for os. En stor tak til Melanie for hendes entusiasme og passion for Hamborg

Vi havde en fantastisk Reeperbahn og St.Pauli-tur! Matze fortalte meget ærligt og autentisk om historien, livet og arbejdet på Kitz! Det var spændende at lytte til ham og få et lille indblik! Turen er meget umagen værd!

Fremragende fortælling mange gode skræk effekts, eneste minus det var kun på tysk. Og det var jeg den eneste der kunne forstå