Hamborg
Museer og udstillinger

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Hamborg Museer og udstillinger

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Hamborg end Museer og udstillinger?

Disse andre ting at gøre i Hamborg må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Museet er indrettet i en 8-9 etagers høj flot restaureret pakhusbygning med sektionsopdelig af emner på hver etage. Udstillingen spænder meget vidt indenfor søfart med emner fra tidernes morgen og op til dagens Shipping aktiviteter. Som perler kan bl.a. nævnes de flotte marine malerier på 5 etage, hvor de danske klassiske søfartsmalere er flot repræsenteret. Afsnittet om 2. Verdenskrig er ligeledes uhyre spændende med flotte modeller af de mest navnkundige såvel tyske som allierede flådeskibe (Bismarck, Tirpitz, Hood og mange mange flere). Vi besøgte museet i 4 timer, men man bliver aldrig færdig her. Samlingen er imponerende stor og overskuelig, opstillet med vanlig tysk grundighed. Den appelerer vel først og fremmest til ‘drengene’ - både de unge og de gamle, men pigerne bør ikke lade sig snyde. Bare se at komme af sted allesammen.

Simpelthen en fantastisk tur fra start til slut, især hjulpet på vej af en fantastisk guide (Anna B). Stor ros til hende! Hele chokoladerejsen er fortalt på en sjov, interaktiv måde, og overraskende nok er der smagsprøver ved nærmest hver “station”. Meget lærerigt og langt bedre end jeg måske forventede. Klart noget jeg kunne finde på at gøre igen.

Godt gjort. Desværre er bygningen for lille, og der er få tal. Stadig en dejlig oplevelse for vores to børn (10 og 14). Skal se om du er i Hamborg!

Rigtig god idé. Var meget sjovt. Vi elskede det. Vi anbefaler.

du skal tage meget tid - ikke bare gøre det på en dag