Hamborg
Ølsmagning og bryggeriture

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Hamborg Ølsmagning og bryggeriture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Hamborg end Ølsmagning og bryggeriture?

Disse andre ting at gøre i Hamborg må du ikke gå glip af:

Hvilke Hamborg Ølsmagning og bryggeriture har yderligere Covid-19-foranstaltninger?

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Samlet bedømmelse

4.9 / 5

baseret på 195 anmeldelser

Sejlturen: vi så meget containerhavn og skipper var meget vidende omkring containere og containerskibe…., men en ok tur. Elbphilharmonie: guiden fortalte rigtig meget om bygningen og historierne bag, ok info. hvis man gerne vil ind i bygningen og tænker at man gerne vil overvære en koncert på et tidspunkt. Selve besøget i koncerthuset , er den lange rulletrappe og udkigsposten ca. midt bygningen. Cafeen var lukket ( pudsigt en højsommer i regnvejr).

fantastisk tur

Guiden var fantastisk, han havde en fantastisk måde at give os en masse viden om øl på, men på en måde, der ikke virkede som et foredrag. En restaurant var ikke så rar, fordi musikken var meget høj, og vi kunne ikke forstå det godt, det var egentlig ikke nødvendigt, fordi vi var alene. Tilsyneladende var vi meget hurtige, og så var turen forbi efter 3 timer. Jeg kan anbefale det.

Bare fantastisk

Vi er fra Hamborg, men har endnu ikke været i Elbphilharmonie. Nu har vi endelig nået det og også lært en masse om byggeriet mv. Vi anbefaler turen og ser frem til snart at se koncertsalene under en koncert. Som altid var Störtebeker øl lækker. Det smager endnu bedre deroppefra. Kan klart anbefales!

Engageret guide (Horst) med mange interessante historier og informationer om Elbphilharmonie

Meget god guide med spændende og gode fortællerevne. En tur der kan anbefales.