Hamborg
Sightseeingture

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 1.614 anmeldelser

En helt speciel oplevelse - vi var meget imponerede over det enorme arbejde, der ligger bag for få såvel det arkitektoniske og en perfekt musikalsk oplevelse til at gå op i en højere enhed. Det er et must! Havde gerne set koncertsalen, men forstår, hvorfor ej muligt. Et ønske kunne være flere muligheder for rundvisninger på engelsk.

Turen var meget interessant - vi så bl. a. ét af verdens største containerskibe, ikke fra Mærsk, men fra Cosco, det kinesiske statsrederi med plads til 21.000 TEW/20-fodscontainerækvivalenter. Og halvanden times sejlads rundt i en havn, der er så kæmpestor, at det er svært at forstå, specielt da den ligger så langt fra havet.

Rigtig fin tur. Vi havde bestilt med engelsk audioguide, men valgte ikke at bruge dem, da vi følte at vi fik mere ud af den tyske guide ( selvom vi ikke forstod alt ). Audioguiden var for svær at høre / koncentrere sig om og beskrivelserne virkede for lange i forhold til hvor man sejlede. Den tyske guide var dog ganske god

God oplevelse med en masse historisk viden hvis man vil læse sig til det. Man skal lige forstå hvordan spillet fungerer før det giver mening. Endeligt kan det klart anbefales i godt vejr, da turen kan være ret så koldt om vinteren.

Det var en rigtig fin tur.. det går stærkt med og se store dele af byen.. gør det en af de første dage så kan man finde tilbage til de flotte viste steder de efterfølgende dage