Hamborg
Ture med bus og minivan

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Hamborg Ture med bus og minivan

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Hamborg end Ture med bus og minivan?

Disse andre ting at gøre i Hamborg må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Hamborg

Vil du se alle oplevelser i Hamborg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 3.179 anmeldelser

Det var meget sjovt, holdet er meget venligt og hjælpsomt. Gadekartgruppen blev ledet af ejeren i en kart og radiosendt om forhindringer eller huller. Bagerst blev gruppen sikret af hans kone med en varevogn. Et erstatningskort blev medbragt. Velorganiseret og jeg kan anbefale Hot Touristik med god samvittighed.

Vi gik med Andreas. Det var en fantastisk tur med en masse humor. Vi sad en del af turen ovenpå: Jeg anbefaler et tørklæde og hue, det blæste meget trods 17°. Vi satte os ned resten af turen og var stadig i stand til at se og nyde alting uden vinden.

Buschaufføren havde en utrolig viden om historie og aktuelle anliggender, og det var meget underholdende. Han gav insider-tips, for eksempel hvor man kunne spise godt og billigt. Jeg kan kun anbefale dette for at få et første overblik over Hamborg.

Turen er bestemt det værd. En masse information om en masse ting, som du ellers lige ville have kørt eller gået forbi. Stå af og på igen mange interessante steder. Og det i en hel dag. Uovertruffen til prisen. Top!!!

Velorganiseret tur med professionel forklaring af seværdighederne. Ledsaget af sjove anekdoter fra buschaufføren.