Hamborg Museum

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Hamborg Museum

Vil du se alle oplevelser i Hamborg Museum? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborg Museum

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 521 anmeldelser

det var okay

Jeg meldte mig til den engelske live tour guide, og da vi kom der, vidste tour guide ikke, at han havde brug for at tale på engelsk. Så vi spurgte, om han nogensinde skulle skifte. Det gjorde han, men han oversatte ikke alt. Han ville sige et par sætninger på tysk og derefter glemme at oversætte dem til engelsk ... så på det næste tidspunkt ville han gøre tysk og engelsk. Så dybest set var min ven, der var med os, nødt til at oversætte de dele, der blev udeladt på engelsk, så jeg kunne forstå noget. Det var ærgerligt, da jeg var virkelig begejstret for at lære alle de fede fakta i Hamburg, men følte, at jeg blev snydt. Bådtur selv var dejlig med varmelegeme indeni, da det var koldt og regnfuldt.

Pauline fortalte meget, og det var spændende. Båden var ret lille. Det var en skam, at turen ikke gik gennem Speicherstadt på grund af oversvømmelsen. Desværre finder du kun ud af under turen, at visse områder ikke kan navigeres under ebbe og strøm. Det er ikke så godt for kunden, for vi glædede os til Speicherstadt, og du betaler for det.

Hej, vi var på skattejagt med vores børn (9 + 12 år). Vi kunne alle lide det meget, tiden gik lynhurtigt. Det er også godt, at du nu og da kan afbryde skattejagten. Det eneste er, at Speicherstadt var lidt for kort til vores smag, men det forstyrrede ikke det sjove i spillet.

Vores byguide Steffen ledte os gennem Hamborg med en masse esprit, fine historier og indgående viden. Hvor det var muligt, valgte han ruter, der var nemme at cykle på, men vi følte os altid trygge og i gode hænder, selv på befærdede veje. Tak og gerne igen!

Sød og sjov guide. Hjælpsomme, når man skulle af og på. Nogle stoppesteder kunne man ikke bruge pga. havnearbejde