Hamborgs fiskemarked

Vælg datoer

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage dertil?

  Hamborgs fiskemarked er åbent hver søndag morgen, og hvis du kan stå op ved daggry, eller måske har taget del i nattelivet, betaler det sig at komme tidligt til markedet. Du får ikke bare helt friskfanget fisk direkte fra bådene, men kan desuden nyde den vidunderlige udsigt over solopgangen over vandet.

 • Tjek vejrudsigten

  Vær opmærksom på, at fiskemarkedet ligger under havniveau, så det kan blive oversvømmet, i kraftigt stormvejr. Tag enten et par gummistøvler på eller kom tilbage når vejret er bedre.

Praktisk information

 • Hvornår skal man tage dertil?
  Hamborgs fiskemarkeds åbningstider er hver søndag fra april til oktober, fra kl. 05.00 til kl. 09.30. November til marts fra kl. 07.00 til kl. 09.30.
 • Hvad er prisen?
  Besøget på Hamborgs fiskemarked er gratis, men husk lidt penge til snacks og øl.
 • Får jeg brug for en guide?
  Der findes mange guider, som kan vise dig rundt på fiskemarkedet, andet har du ikke brug for.
 • Hvordan kommer jeg derhen?
  Tag S1 eller S3 til Reeperbahn, U3 til Landungsbrücken eller buslinje 112 til Fischmarkt.

Andre seværdigheder i Hamborgs fiskemarked

Vil du se alle oplevelser i Hamborgs fiskemarked? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hamborgs fiskemarked

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 4.855 anmeldelser

Turen var fantastisk! Ja, kommentaren er på tysk (som beskrevet), og vores guide lavede et rimeligt antal vittigheder, som måske er sværere at forstå for en mindre dygtig taler. De fleste fakta (havnens størrelse, antal containere osv.) I havnen burde imidlertid være lettere at forstå. Du får en dejlig runde gennem floddelen og industrisektionen af havnen og ser enorme containerskibe, værfter, genbrugsstationer og tørdokter. Anbefaler bestemt den 2 timers tur i stedet for kun 1 time!

Godt kombinationstilbud, men ikke på en dag. Vi gjorde Alster-turen næste dag, alt var super. Det er en skam, at du er nødt til at bære "masken" på cabriolet skibet på trods af den tilstrækkelige afstand.

Det var meget interessant, talsmanden om bord, der bestemt måtte fortælle turisterne den samme ting for hundrede tusindste gang, fik det ikke som en vittighed, men med god humor.

Super god oplevelse. Underholdende og interessant guidet havnefart rundt i Hamborg.

Store bådmand. Han fortryllede os med Hamburger Schnack