Tilføj datoer

Hamburger Bahnhof

Hamburger Bahnhof

Hamburger Bahnhof: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Berlin: Sightseeing med flagskibsbåd på elektrisk motoryacht

1. Berlin: Sightseeing med flagskibsbåd på elektrisk motoryacht

Forslag fra besætningen: Hvis denne aktivitet er udsolgt, så tjek en af vores andre ture. Udforsk vartegnene langs Spree i Berlin ombord på en helelektrisk motoryacht ved navn Fitzgerald. Få mulighed for at købe forfriskninger undervejs som kølige drinks, kaffespecialiteter og snacks fra en besætning, der er glad for at tage sig af dit velbefindende. Blev budt velkommen ombord på båden af et uniformeret besætning ved anløbsbroen, der er bekvemt placeret ved Berlin-katedralen. Vælg at sidde på komfortable loungemøbler på soldækket, i et køligt skyggefuldt område på agterdækket eller i første række på fordækket. Du har en rummelig salon at trække dig tilbage til i tilfælde af regn. Krydstogt gennem regeringskvarteret, mens du lytter til fascinerende kommentarer. Sejl forbi det nye Berlin-slot, Nikolaiviertel, Tränenpalast (Tårernes Palads), Rigsdagen og det tyske kanslerkontor. Se vandudsigten over House of the World´s Cultures og Bellevue Palace, før du når Moabit Bridge. Vend om og gå tilbage til udgangspunktet, mens du lytter til chill loungemusik.

Hamburger Bahnhof: Entrébillet

2. Hamburger Bahnhof: Entrébillet

Besøg museet for moderne kunst i Berlin, som ligger i den tidligere station på jernbanelinjen mellem Hamborg og Berlin. Du kan beundre de mange udstillinger fra Staatliche Museen zu Berlin og værker fra Erich Marx' private samling. Glæd dig til en særudstilling med højdepunkter fra Friedrich Christian Flicks samling. Marx' samling har værker af Andy Warhol, Cy Twombly, Robert Rauschenberg, Roy Lichtenstein, Anselm Kiefer og Joseph Beuys. Se over 450 tegninger af Beuys og næsten 60 ark af Warhol. Udforsk den engelske kunstner Richard Longs værker og udstillinger med værker af Gerhard Merz og Dan Flavin.

Berlin: Aftensejltur med aperitif og valgfri middag

3. Berlin: Aftensejltur med aperitif og valgfri middag

Tag med på et fortryllende aftencruise med dejlig musik langs Spree-floden, og beundr Berlins vartegn, mens natten falder på. Bemærk venligst, at dette ikke er en guidet sightseeingtur, men en afslappende tur, der starter din aften i Berlin. Turen begynder ved vores landingsplads "FLAGSHIP.BERLIN", direkte ved Berlins domkirke. Her vil du blive budt velkommen om bord af vores uniformerede besætning. Derefter har du frit valg af pladser: behagelige loungemøbler venter på dig på soldækket, der er kølige skyggefulde områder på agterdækket, mens du opdager Berlin fra første række på fordækket. Skulle det regne, er der plads nok i salonen. Oplev seværdighederne med en aperitif af mousserende vin, en longdrink eller en alkoholfri drink fra vores menu i hånden, og få mulighed for at inkludere en 4-retters middag på visse datoer. Fordyb dig i Spree-flodens ro, mens vandet blidt skvulper mod båden, og se en levende og farverig atmosfære komme til live på flodbredden. Hvis du vælger at inkludere middag, nyder du din aperitif på en envejstur om bord på FITZGERALD til din endelige destination - Patio Restaurant Ship, hvor du bliver forkælet med en lækker 4-retters menu. Når du ankommer til den fortryllende atmosfære i PATIO Restaurant, venter der dig en uforglemmelig kulinarisk oplevelse: en udsøgt fireretters menu, tilberedt af vores professionelle køkkenteam, som vil glæde dine smagsløg. Eksempel på menu: (som spontant kan ændre sig afhængigt af tilgængelighed og tilbud) *** Hilsen fra Patio-kabyssen *** Røget ørred med cannelloni af syltede æbler, braiserede porrer og fløjlsblød løg-urteemulsion løg-urte-emulsion *** Confiteret økologisk kartoffel fyldt med Époisses, på en skum af grøn sauce og italiensk trøffel *** Pandestegt helleflynderfilet med smeltende skalotteløg, årstidens grøntsager i tekstur og kaffejus *** Saftig olivenkage med olivenolieis, blodappelsin- og safranmarmelade og sprød appelsintuile Denne aften vil blive husket i lang tid!

Berlin: Historisk båd-sightseeing i byens centrum

4. Berlin: Historisk båd-sightseeing i byens centrum

Træd tilbage i tiden, når du udforsker seværdighederne langs Spree i Berlin ombord på Hemingway, en historisk båd fra slutningen af 1800-tallet. Fordyb dig i bådens bohemestil, og nyd stemningen i salonen. Ved anløbsbroen bliver du mødt af en besætning, der bringer ånden fra dengang til live. Vælg at slappe af i bådens overdådige salon, der er udstyret med vintage-møbler og -indretning, eller nyd udsigten fra det åbne dæk, hvor du kan mærke brisen og se byen fra en unik synsvinkel. Sejl gennem Berlins historiske hjerte med kommentarer, der bringer byens fortid og nutid til live. Glid forbi ikoniske vartegn som det nye Berlin Slot, det charmerende Nikolaiviertel, det gribende Tränenpalast (Tårernes Palads), den imponerende Rigsdag og det moderne tyske kanslerkontor. Køb forfriskninger, herunder et udvalg af fine vine, premium øl og gourmet snacks, alt sammen serveret af en besætning, der er dedikeret til din komfort. På vej tilbage kan du lade lyden af musik supplere den tidløse rejse om bord på Hemingway.

Berlin: WelcomeCard All Inclusive

5. Berlin: WelcomeCard All Inclusive

Vælg den gyldighedsperiode, du ønsker, baseret på hvor længe du vil blive. Køb derefter dit Berlin WelcomeCard og få gratis adgang til mere end 30 attraktioner, aktiviteter og museer. Få over 150 rabatter på ture, restauranter, barer og meget mere. Kør gratis med en hop-on hop-off-bus rundt i byen. Børn rejser gratis med offentlig transport sammen med en voksen, der har et kort, så de behøver ikke deres egne billetter til offentlig transport. Få et WelcomeCard til børn, så børnene kan få gratis adgang til de samme attraktioner som de voksne. Hav det sjovt med at udforske de bedste seværdigheder i Berlin, og spar penge.

Berlin: Båd - Yacht Cruise & Fine Dining

6. Berlin: Båd - Yacht Cruise & Fine Dining

Vi starter aftenen med en luksuriøs tur på den stilfulde e-motor yacht FITZGERALD, som tager dig langs de maleriske berlinske vandveje med en lækker aperitifdrink, hvor du går om bord og fra borde ved PATIO-bådhavnen. Når du ankommer til den fortryllende atmosfære i PATIO Restaurant, venter der dig en uforglemmelig kulinarisk oplevelse: en udsøgt fireretters menu, tilberedt af vores professionelle køkkenteam, som vil begejstre dine smagsløg. -- Start: 18:00 ved PATIO-bådbroen. -- Menu omkring kl. 19.30 på PATIO. Det er vigtigt: Mødestedet er direkte ved bådkajen til vores restaurantskib PATIO, Kirchstraße 13A i 10557 Berlin. Eksempel på menu som spontant kan ændre sig afhængigt af tilgængelighed og tilbud: ********* Hilsen fra kabyssen på terrassen ********* Røget ørred med cannelloni af syltede æbler, braiserede porrer og fløjlsblød løg-urteemulsion løg-urte-emulsion ********* Confiteret økologisk kartoffel fyldt med Époisses, på en skum af grøn sauce og italiensk trøffel ********* Pandestegt helleflynderfilet med smeltende skalotteløg, årstidens grøntsager i tekstur og kaffejus ********* Saftig olivenkage med olivenolieis, blodappelsin- og safranmarmelade og sprød appelsintuile ********* Denne aften vil blive husket i lang tid! Information om afgang: - Vær der venligst 10 minutter før afgang for at sikre en rettidig start. - Medbring tøj, der passer til vejret, hvad enten det er regn, sne eller solskin. - Kom tidligt for at sikre dig din yndlingsplads. Der venter dig et hyggeligt og unikt sted, opvarmet af en pejs. PATIO Shiprestaurant er en veletableret institution blandt berlinerne og det foretrukne sted til særlige middage på Spree. Her vil besætningen og mesterkokken Christoph Kümper forkæle dig med en udsøgt 4-retters menu lavet af regionale og sæsonbestemte ingredienser.

Berlin-båd: Sightseeing på en unik Superyacht-tender

7. Berlin-båd: Sightseeing på en unik Superyacht-tender

Udforsk vartegnene langs Spree i Berlin ombord på en Superyacht tenderbåd ved navn LANDER. Oplev denne ekstraordinære båd, mens du sidder i en af de komfortable sofaer og nyder en af drinksene fra menuen. Cruise gennem regeringsdistriktet, mens du lytter til interessante kommentarer. Din tur starter direkte ved Berlins domkirke. Sejl forbi det nye Berlin-slot, Nikolaiviertel, Tränenpalast (Tårernes Palads), Rigsdagen og det tyske kanslerkontor. Nyd udsigten over vandet til House of the World´s Cultures og Bellevue-slottet, før du når Moabit-broen, hvor båden vender om. Nyd turen tilbage til udgangspunktet, mens du lytter til chill loungemusik.

8 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Hamburger Bahnhof

Andre seværdigheder i Hamburger Bahnhof

Vil du se alle oplevelser i Hamburger Bahnhof? Klik her for en fuld oversigt