Tilføj datoer

Hammam Al Ándalus Granada

Hammam Al Ándalus Granada

Hammam Al Ándalus Granada: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Granada: Hammam Al Ándalus med massage

1. Granada: Hammam Al Ándalus med massage

Nyd en afslappende arabisk tradition i Granadas Hammam Al Ándalus, og oplev den forfriskende fornemmelse af autentisk varme, kolde og lune dampbade, der er fodret af termisk vand. Badningen kan afveksles med perioder i afslapningsrummet, hvor du kan nippe til myntete og slappe af til beroligende andalusisk musik. Stedet ligger for foden af Alhambra bag den oldgamle moské, der nu er kendt som kirken Santa Ana, og Hammam Al Ándalus er dedikeret til stressfri oplevelser. Du kan bevæge dig frit mellem varme, lune og kolde bade, der genskaber den oprindelige rytme fra en andalusisk hammam. Slut af med en tur i dampbadet, som du kan vende tilbage til, så ofte du vil mellem svømmeturene og afslapningen i hvilerummet.

App til selvguidet rute i Granada med flersproget audioguide

2. App til selvguidet rute i Granada med flersproget audioguide

Tag på en unik oplevelse, mens du udforsker de mest emblematiske steder i denne vidunderlige by. Vores app har en audioguide på flere sprog, så du kan fordybe dig i Granadas historie og kultur, mens du slentrer gennem gaderne. Med vores app til selvguidede ruter kan du nyde en personlig oplevelse i dit eget tempo. Den vil føre dig gennem de mest imponerende hjørner af Granada, fra Alhambras majestæt til de charmerende kvarterer Albaicín og Sacromonte. Ruten er opdelt i følgende flersprogede sektioner: - Albaicín: Den andalusiske sjæl i Granada: Denne rute indeholder 10 seværdigheder med tekst og audioguide. Den har også ruter til fods eller i bil med følgende seværdigheder: Mirador de San Nicolás, Paseo de los Tristes, Cartuja de Granada, Real Monasterio de San Jeromimo, Puerta de Elvira, Dar al, Casa del Chapiz, blandt andre... - Alhambra, det bankende hjerte i Granada: Rute med 13 seværdigheder med tekster og flersproget audioguide: Generalife, Nazari-paladserne, Karl V's palads, Hammam al Andalus, Casa de las Chirimias, Alcazaba, Partal, Alhambra-museet, blandt andre... - Uundværlig Granada: Fra hjertet til byens sjæl: En rute med 8 vigtige seværdigheder som f.eks: Cuarto Real de Santo Domingo, El Realejo, Corral del Carbon, Palacio de la Madraza, Capilla Real de Granada, Granada-katedralen, Calle de las Teterias og Jose Guerrero Center. Applikationen er meget nem at bruge. Du skal blot downloade appen, vælge den rute, du vil følge, og begynde at gå på opdagelse. Hvad venter du på? Download appen nu, og oplev Granada på en unik måde!

2 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Måske vil du også synes om...

Topseværdigheder tæt på Hammam Al Ándalus Granada

Andre seværdigheder i Hammam Al Ándalus Granada

Vil du se alle oplevelser i Hammam Al Ándalus Granada? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hammam Al Ándalus Granada

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 516 anmeldelser

Alt i alt var vi meget tilfredse, tyrkisk bad er utroligt kærligt designet, der brænder små stearinlys overalt, og det er præcis, som du forestiller dig, at Arabian Nights ville være! Lave, hyggelige værelser og meget venligt personale. Vi syntes bare det var lidt uoverskueligt med tiden hvorefter man skal forlade badeværelset.Vi blev taget til massage en efter en og så kunne vi ikke finde hinanden fordi vi skulle forlade badeværelset hver for sig. Men stadig meget afslappende og alt blev leveret, fra shampoo og endda balsam til hårtørrer og alt tilbehør. Kommer forhåbentlig tilbage!

Great experience, worth every penny. I do recommend that you call and get a traditional scrub on top of your massage, if you can. The massage was not the best, but the place makes up for it.