Hanoi
Vælg datoer

De bedste attraktioner i Hanoi

Se alle oplevelser i Hanoi

Topseværdigheder i Hanoi

De 10 bedste seværdigheder og aktiviteter i Hanoi

Der er så meget at se og lave i den vietnamesiske hovedstad, at det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Her er vores bud på Hanois bedste oplevelser og attraktioner.

Cat Ba Nationalpark

Cat Ba Nationalpark

Intereserer du dig for det lokale dyreliv? Så tag en tur til Cat Ba Nationalpark. En guidet tur vil give dig et nærmere indblik i plante- og dyrelivet.

Tran Quoc-pagoden

Tran Quoc-pagoden

Det gamle buddistiske tempel, Trấn Quốc-pagoden i Hanoi, står højt på listen over byens seværdigheder. Vi anbefaler, at du tager dertil ved solnedgang, hvis du vil nyde en udsigt, som du vil huske resten af livet.

Hoan Kiemsøen

Hoan Kiemsøen

"Det genfundne sværds sø" er omgæret af mystik og legender. Det er en populær seværdighed og indimellem kan du se skildpadder, der svømmer rundt i vandet.

Vestsøen

Vestsøen

Vestsøen er et idyllisk sted at holde en pause, mens du er på sightseeing i Hanoi. Det er den største sø i Hanoi og søbredden og haverne rundt om er et dejligt sted at slappe af.

Ensøjlepagoden

Ensøjlepagoden

Ensøjlepagoden er bygget som symbol på lotusblomsten og selve synet af dette buddhistiske tempel kan måske give dig indre ro.

Vietnams Etnologiske Museum

Vietnams Etnologiske Museum er en populær attraktion i Hanoi og bredt anerkendt, som det bedste moderne museum i Vietnam. Husk at afsætte tid til et besøg på dette museum, når du besøger Hanoi.

Ho Chi Minh-museet
Foto: Adam Jones @Flickr (CC BY-SA 2.0)

Ho Chi Minh-museet

Hvis du vil vide mere om Vietnams historie og landets revolutionære kamp imod fremmede magter på din rejse til Hanoi, så vil en tur med guide på Ho Chi Minh-museet være en god ide.

Vietnams Millitærhistoriske Museum

Vietnams Millitærhistoriske Museum

Er du vild med våben og tanks? Så kan du udforske den lange række af historiske våben på udstillingen på Vietnams Militærhistoriske Museum eller tage en tur med guide, hvis du vil vide mere.

Huong Tich-grotten
Foto: mayanais @Flickr (CC BY 2.0)

Huong Tich-grotten

Dette magiske sted er hele turen værd. Grotten er Parfumepagodens indre tempel og indgangen til Huong Tich-grotten er smukt udhugget, så den ligner munden på en drage.

Ho Chi Minh-mausoleet

Ho Chi Minh-mausoleet

Ho Chi Minh-mausoleet er et imponerende mindesmærke midt på Ba Dinh-pladsen. Den knejsende stenbygning er en vigtig seværdighed, på grund af den rolle, som den har spillet i landets historie.

Planlæg dit besøg i Hanoi

Hvor mange dage skal jeg bruge i Hanoi?

Tre til fem dage er nok til at se alle hovedattraktionerne og stadig have tid til at slappe af og nyde kulturen og det lokale køkken.

Hvor skal jeg bo Hanoi?

De to mest spændende kvarterer i Hanoi er Den Gamle By og kvarteret omkring domkirken. Herfra kommer du nemt til seværdighederne og der findes gode barer og restauranter.

Praktisk information

 • Sprog
  Vietnamesisk
 • Valuta
  Vietnamesiske dong (VND)
 • Tidszone
  UTC (+07:00)
 • Landekode
  +84
 • Bedste tid at tage dertil
  Hanio er bedst i april og maj, hvis du vil undgå vinteren, hvor vejret er køligere, den varme sommer og regntiden. Men forbered dig på støvregn ind imellem.

Oplevelser i Hanoi

De mest populære seværdigheder i Hanoi

Byer i Vietnam

Andre seværdigheder i Hanoi

Vil du se alle oplevelser i Hanoi? Klik her for en fuld oversigt