Hanoi

Vælg datoer

Seværdigheder i Hanoi

De 10 bedste seværdigheder og aktiviteter i Hanoi

Der er så meget at se og lave i den vietnamesiske hovedstad, at det kan være svært at vide, hvor man skal begynde. Her er vores bud på Hanois bedste oplevelser og attraktioner.

 • Cat Ba Nationalpark

  1. Cat Ba Nationalpark

  Intereserer du dig for det lokale dyreliv? Så tag en tur til Cat Ba Nationalpark. En guidet tur vil give dig et nærmere indblik i plante- og dyrelivet.

 • Tran Quoc-pagoden

  2. Tran Quoc-pagoden

  Det gamle buddistiske tempel, Trấn Quốc-pagoden i Hanoi, står højt på listen over byens seværdigheder. Vi anbefaler, at du tager dertil ved solnedgang, hvis du vil nyde en udsigt, som du vil huske resten af livet.

 • Hoan Kiemsøen

  3. Hoan Kiemsøen

  "Det genfundne sværds sø" er omgæret af mystik og legender. Det er en populær seværdighed og indimellem kan du se skildpadder, der svømmer rundt i vandet.

 • Vestsøen

  4. Vestsøen

  Vestsøen er et idyllisk sted at holde en pause, mens du er på sightseeing i Hanoi. Det er den største sø i Hanoi og søbredden og haverne rundt om er et dejligt sted at slappe af.

 • Ensøjlepagoden

  5. Ensøjlepagoden

  Ensøjlepagoden er bygget som symbol på lotusblomsten og selve synet af dette buddhistiske tempel kan måske give dig indre ro.

 • 6. Vietnams Etnologiske Museum

  Vietnams Etnologiske Museum er en populær attraktion i Hanoi og bredt anerkendt, som det bedste moderne museum i Vietnam. Husk at afsætte tid til et besøg på dette museum, når du besøger Hanoi.

 • Ho Chi Minh-museet

  7. Ho Chi Minh-museet

  Hvis du vil vide mere om Vietnams historie og landets revolutionære kamp imod fremmede magter på din rejse til Hanoi, så vil en tur med guide på Ho Chi Minh-museet være en god ide.

 • Vietnams Millitærhistoriske Museum

  8. Vietnams Millitærhistoriske Museum

  Er du vild med våben og tanks? Så kan du udforske den lange række af historiske våben på udstillingen på Vietnams Militærhistoriske Museum eller tage en tur med guide, hvis du vil vide mere.

 • Huong Tich-grotten

  9. Huong Tich-grotten

  Dette magiske sted er hele turen værd. Grotten er Parfumepagodens indre tempel og indgangen til Huong Tich-grotten er smukt udhugget, så den ligner munden på en drage.

 • Ho Chi Minh-mausoleet

  10. Ho Chi Minh-mausoleet

  Ho Chi Minh-mausoleet er et imponerende mindesmærke midt på Ba Dinh-pladsen. Den knejsende stenbygning er en vigtig seværdighed, på grund af den rolle, som den har spillet i landets historie.

Planlæg dit besøg

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i Hanoi?

  Tre til fem dage er nok til at se alle hovedattraktionerne og stadig have tid til at slappe af og nyde kulturen og det lokale køkken.

 • Hvor skal jeg bo Hanoi?

  De to mest spændende kvarterer i Hanoi er Den Gamle By og kvarteret omkring domkirken. Herfra kommer du nemt til seværdighederne og der findes gode barer og restauranter.

Praktisk information

 • Sprog
  Vietnamesisk
 • Valuta
  Vietnamesiske dong (VND)
 • Tidszone
  UTC (+07:00)
 • Landekode
  +84
 • Bedste tid at tage dertil
  Hanio er bedst i april og maj, hvis du vil undgå vinteren, hvor vejret er køligere, den varme sommer og regntiden. Men forbered dig på støvregn ind imellem.

Andre seværdigheder i Hanoi

Vil du se alle oplevelser i Hanoi? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hanoi

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 8.362 anmeldelser

A very fine trip and stay on an excellent boat. The room, the food, the service and the tours were all very good. The only complaint is that the tour-operator should inform about the expected pick up time and keep the timetable. We had to ask the tour operator about the expected pick up time but the bus showed up about one hour late.

Nogle aktiviteter blev aflyst pga coronavirus i Kina. De sagde at regeringen havde aflyst alle ture. Men vi var jo allerede på tur sammen på båden, så om vi blev på båden eller besøgte en hule giver jo det samme. Samtidig afhentede de et nyt hold turister, som de satte os af.... det virker da dumt

The place is fantastic. 500 steps to the top of the mountain is a challenge for me but worth it. Sailing in the river is very peaceful and calming, need to concentrate not to fall sleep as I want to see the beauty of the place and passing through narrow caves.

My guide, Alex, was awesome! His english was outstanding and he told me all kinds of things about the vietnamese food culture. We went 6 differentiere places for 6 different meals including egg coffee, which was surprisingly delicious.

The food was great and our guide Dan was very friendly. Besides taking us to some “hidden” restaurants, we would never have found by ourselves, he told us a lot of interesting things about Hanoi/Vietnam.