Haulover Sandbar, Miami

Haulover Sandbar, Miami

Haulover Sandbar, Miami: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Miami: 4-timers ø-hop-bådtur med vandlegetøj

1. Miami: 4-timers ø-hop-bådtur med vandlegetøj

Denne halvdagstur er en perfekt mulighed for familier og venner, der ønsker en sjov dag på vandet. Din kaptajn vil gøre sejladsen sikker og fornøjelig for at skabe sjove minder, og tilbringe en dag med ultimativ afslapning om bord på denne højtydende båd. Besøg populære destinationer, der omfatter Haulover Sandbar, Sandspur Island og Monument Island. Udflugt til en af restauranterne ved vandet i området og/eller rundvisning på nogle af Miamis populære destinationer og seværdigheder (efter anmodning). Forkæl dig selv, dine venner og din familie med en dag på vandet på en kraftfuld 23-fods Custom Formula Thunderbird på 23 fod. Dette er en fantastisk båd til cruising, solbadning eller blot tilbringe dagen forankret ved en sandbanke. Formula Thunderbird vil ikke skuffe dig! Det er en af de mest pålidelige og hurtigste både på markedet, samtidig med at den tilbyder komfort om bord og masser af plads. Kom og mærk vinden, når du kører på denne fantastiske maskine.

Miami Beach: Privat yachtudlejning med kaptajn og champagne

2. Miami Beach: Privat yachtudlejning med kaptajn og champagne

Tag på en unik tur langs Miamis kyst på en 45 fod lang yacht. Lad din kaptajn styre dit fartøj forbi seværdigheder som Biscayne Bay, palæerne i Indian Creek og de rige og berømtes huse. Tag på en fornøjelig og glamourøs nautisk oplevelse, mens du sejler fra Miami Beach. Nyd godt af, at en kaptajn, der er certificeret af den amerikanske kystvagt, har ansvaret for fartøjet, hvor alt du skal gøre er at læne dig tilbage, slappe af og nyde seværdighederne og solen. Lær kysten ud for Miami at kende, når du oplever Biscayne Bay, Indian Creek og dens palæer samt Bal Harbor. Hold pause for at svømme eller snorkle, når båden går for anker ved Haulover Sandbar, eller læn dig blot tilbage og solbade på dækket. Hold øje med delfiner og andre former for havliv. Sejl forbi millionærernes huse og få et glimt af de rige og berømtes livsstil. Nyd den spektakulære udsigt over Miamis centrum og dets ikoniske skyline. Medbring et festmåltid af din egen mad og drikke. Gør brug af det gratis vand, champagne og is, der er til rådighed om bord. Giv din oplevelse lyd ved at afspille dit eget valg af musik via yachtens Bluetooth-lydsystem.

North Miami: Jetskiudlejning til Haulover Sandbar & Bal Harbor

3. North Miami: Jetskiudlejning til Haulover Sandbar & Bal Harbor

Lej en jetski fra en bekvem beliggenhed i North Miami, og deltag i det sjove ved Miamis bedste fest i og omkring Haulover Sandbar. Dette er Miamis mest berømte fest i vandet med flydende restauranter, luksusyachter og ubeboede øer, som du kan udforske på din egen jetski. Når du har tjekket ind, kan du stifte bekendtskab med de nye Yamaha og Seadoo jetski fra en professionel instruktør. Så tag afsted for at opdage glæderne ved jetski på egen hånd, og nyd friheden til at rejse i dit eget tempo. Gå sydpå på det glatte vand i Intercoastal, og oplev spændingen ved fart, når du passerer boligerne for de rige og berømte såvel som naturen i Oleta State Park. Hold øje med delfiner, djævlerokker, havskildpadder, søkøer og andet havdyr. Book den længere 2-timers lejemulighed, hvis du gerne vil tilbringe tid med de lokale på at hænge ud i og omkring den populære Haulover Sandbar, eller gå længere sydpå til Bal Harbor.

Miami Yachtudlejning med jetski, paddleboards, oppustelige fartøjer

4. Miami Yachtudlejning med jetski, paddleboards, oppustelige fartøjer

Vi forstår, at enhver rejse skal være en afspejling af dine unikke ønsker. Uanset om du søger en intim ferie for to, en mindeværdig fest med familie og venner eller et firmaarrangement, der efterlader et varigt indtryk, er vi her for at gøre dine drømme til virkelighed med vores professionelle besætningsmedlemmer, der er dedikeret til at yde enestående service på hele din rejse. Når du tager på en rejse med os, har du friheden til at udforske den betagende udsigt over Miamis centrum og vores øer, hvor de lokale samles hver weekend for at feste. Du kan vælge mellem en række forskellige steder at besøge. Vi er stolte af at levere personlige oplevelser, der er skræddersyet til dine specifikke behov. Vores team vil arbejde tæt sammen med dig for at forstå din vision og sikre, at alle detaljer bliver nøje overvejet. Fra skræddersyede rejseplaner og gourmetspisemuligheder til vandsportsaktiviteter og underholdning om bord - vi er forpligtet til at skabe en rejse, der overgår dine forventninger. Vi mener, at luksus skal være tilgængelig for alle. Med fleksible chartermuligheder og konkurrencedygtige priser stræber vi efter at give en enestående værdi, der gør yachtlivsstilen inden for din rækkevidde. Tag på en ekstraordinær rejse, og skab minder, der varer hele livet, sammen med os.

Fra North Bay Village: Privat bådfest med champagne

5. Fra North Bay Village: Privat bådfest med champagne

Nyd en velkomst med en flaske champagne ved ankomsten, inden du tager af sted. Tag til Haulover Sandbar, hvor du kan nyde det varme vand og blande dig med de lokale. Der er også madbåde, som kan levere mad i området. Undervejs kan du nyde udsigten til seværdigheder som Millionaires Row, Star Island, Porsche Tower og Fendi-bygningen. Nyd fleksibiliteten til at tilpasse din oplevelse, som du ønsker, med musik, flydende måtter, paddle boards, vandpibe, havbob, jetski og meget mere.

Lauderdale: Privat helikopter-Hard Rock Guitar-Miami Beach

6. Lauderdale: Privat helikopter-Hard Rock Guitar-Miami Beach

Opdag den fantastiske udsigt over Miami Beach på en privat helikopterflyvning fra Fort Lauderdale. Flyv fra nord til syd langs kysten og bugten, og nyd synet af det lyseblå hav og de eksklusive palæer nedenfor. Efter start fra Fort Lauderdale flyver du sydpå mod Hard Rock Guitar, Miami Beach, Pompano Beach . Hvis det er din heldige dag, kan du se delfiner, hajer, skildpadder, rokker eller søkøer i vandet nedenunder. Skyd synet af byens elegante bygninger, palæer og haver fra et fugleperspektiv. Når du har nydt masser af fotomuligheder fra dette unikke udsigtspunkt, flyver du tilbage til Fort Lauderdale.

Miami: Privat sejltur med champagne og snorkling

7. Miami: Privat sejltur med champagne og snorkling

Tur rundt langs Miamis kyst med champagne på en privat yacht. Vælg en tidsperiode og rute, der passer til dine ønsker. Benyt yachtfaciliteter som et Bluetooth-lydsystem, køkkenudstyr og et separat rum. Mød kaptajnen, og gå om bord på din yacht for at begynde at sejle langs Miamis kystlinje. Slap af i vished om, at yachten og din kaptajn er certificeret og licenseret af USCG, hvilket giver en sikker oplevelse fra start til slut. Under din yachttur sejler du på Intracoastal og ser de rige og berømtes hjem, og måske ser du nogle delfiner, søkøer og en række forskellige fisk undervejs. Sejl ind i Biscayne Bay, eller slap af på en af sandbankerne, hvor du kan grille eller slappe af ved at nippe til din yndlingsdrink. Har du mulighed for at sejle ved solnedgang eller om aftenen for at få udsigt over Miamis oplyste bybillede. Naviger forbi Fisher Island, Bayside, Key Biscayne og anker op i nærheden af Nixon Sandbar. Eller vælg at sejle op ad Intercoastal, se palæer på Indian Creek, sejl ind i Bal Harbor og ankér nær Haulover Sandbar. Lyt til din egen musik på lydanlægget, og medbring mad, drikkevarer og dekorationer for at fejre en særlig begivenhed eller blot nyde din tid på havet. Svøm, snorkel og solbader i krystalblåt vand.

Miami Beach: Spektakulær bådtur med sandbar og skyline

8. Miami Beach: Spektakulær bådtur med sandbar og skyline

Velkommen til vores bådtur! Før vi starter vores uforglemmelige rejse, vil jeg samle jer foran båden for at give jer en sikkerhedsbriefing og forklare nogle af kystvagtens grundlæggende regler og bestemmelser. Turen kan tage 2/4/6 timer. Du kan vælge at svømme eller sejle inden for denne tidsramme. Hver mulighed har sine egne unikke fordele. Under turen vil du se følgende attraktioner: Pine Tree Drive, La Gorce, Biscayne Bay, Star Island, Bayside, Downtown og Millionaires Row. Du kan også være heldig at få øje på nogle delfiner, der elsker at hoppe rundt om båden. Om natten kan du nyde den samme rute med den ekstra skønhed fra lysene og mindre trafik på vandet. Byens magiske lys vil skabe en romantisk og afslappende atmosfære. Du får masser af muligheder for at tage billeder af alle de særlige steder, du kan lide. Jeg vil stoppe båden og hjælpe dig med dine fotografiske færdigheder. Jeg har taget millioner af billeder for vores gæster indtil nu, og jeg ved, hvordan man fanger de bedste øjeblikke.

Fort Lauderdale: Privat bådudlejning til 13 personer

9. Fort Lauderdale: Privat bådudlejning til 13 personer

Oplev den perfekte dag i Florida ombord på din private båd, hvor du kan nyde vandet og solen med dine venner og familie. Vælg den tid, du vil tilbringe i vandet, alt efter hvad der passer bedst for din gruppe - mulighederne går fra 2 til 8 timer. Båden kan føres af dig eller en anden i din gruppe, som er kvalificeret som en kompetent person, der har mindst to års erfaring med at føre fartøjer af samme type og størrelse som det planlagte fartøj, og som ikke har lidt tab til søs i de sidste ti år, ikke har haft overtrædelser/udelukkelser (inklusive bilkørsel) i de sidste fem år og aldrig er blevet dømt for kriminalitet eller har erklæret sig uberygtet. Hvis du ikke har en kvalificeret person i din gruppe, kan du anmode om at få en kaptajn (opkræves separat). Uanset hvilken løsning du vælger, er du velkommen til at medbringe drikkevarer og snacks, så din gruppe kan få nok at spise i løbet af dagen. Tilslut din telefon til bådens Bluetooth, og afspil din yndlingsplayliste, mens du sejler mellem de mange yachter og palæer på vej til den lokale sandbanke, hvor du kan ankre båden op og hoppe i vandet for at få de ultimative vibes.

Miami: Privat Boat Party på Haulover Sandbar

10. Miami: Privat Boat Party på Haulover Sandbar

Før festen til Haulover Sandbar med et privat speedbådstogt for dig og dine venner. Spil dine egne melodier med Bluetooth-højttaleren, og medbring gerne din egen køler med drikkevarer. Tag Insta-værdige billeder af dig og dine venner, der lever jeres bedste liv. Mød din kaptajn på Eden Roc Miami Beach, og tag af sted på dit eventyr. Mærk vinden i dit hår, mens din kaptajn spiller vært ved at holde din drink fuld og fange dine bedste vinkler på billeder. Nyd at have masser af plads til op til 6 gæster. Sug i solen eller slap af i skyggen fra Bimini-toppen. Hold dig frisk med brug af en ferskvandsvask og en ferskvandsbruseslange bag på båden til at skylle dig af med. Kør i en komfortabel og velholdt båd. Når du først er ved Sandbar, kan du finde op til 200 sejlere, der samles for at nyde det krystalklare vand, det bløde, rene sand og den 360-graders panoramaudsigt over Miami.

20 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Haulover Sandbar, Miami

Andre seværdigheder i Haulover Sandbar, Miami

Vil du se alle oplevelser i Haulover Sandbar, Miami? Klik her for en fuld oversigt