Tilføj datoer

Heathrow Lufthavn

Heathrow Lufthavn: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

LHR London Heathrow Lufthavn: Plaza Premium Lounge

1. LHR London Heathrow Lufthavn: Plaza Premium Lounge

Undgå menneskemængderne og kaoset i den offentlige afgangshall og slap af med stil før dit fly fra London Heathrow Lufthavn. Vælg mellem et ophold på 3 timer eller 6 timer, og sæt dig derefter til rette i en af de førsteklasses lounger i Terminal 2 (afgang), Terminal 3 (ankomst), Terminal 4 (afgang og ankomst) og Terminal 5 (afgang). I loungen kan du nyde muligheden for at slappe af før dit fly og slappe af på de komfortable siddepladser, mens du ser tv'et, der er udstyret med Sky Sports. Du kan også gøre brug af loungernes ubegrænsede højhastigheds-WiFi og spise et udvalg af frisk tilberedt sæsonbestemt mad samt drikkevarer fra en fuldt serviceret bar.

London: Express-togtransport til/fra Heathrow lufthavn: London: Express-togtransport til/fra Heathrow lufthavn

2. London: Express-togtransport til/fra Heathrow lufthavn: London: Express-togtransport til/fra Heathrow lufthavn

Fjern besværet med at komme mellem det centrale London og Heathrow Lufthavn med en transfer på Heathrow Express. Sig farvel til at sidde fast i trafikken i en taxa eller bruge evigheder på Londons undergrundsbane med den hurtigste mulighed for at komme ind til London efter din flyvning eller omvendt. Hvis du til sidst skal tilbage til den oprindelige destination, kan du købe en returbillet, hvilket sparer penge og tid. På Paddington eller Heathrow Central skal du blot scanne QR-koden på din voucher ved portene for at gå ombord på det elektriske tog. Nyd gratis WiFi, HEx TV, strøm ved sædet og dedikeret bagageplads. Med afgange hvert 15. minut og en rejsetid på 15 minutter er du fremme ved din destination på ingen tid.

Tur fra Southampton til London med seværdigheder undervejs

3. Tur fra Southampton til London med seværdigheder undervejs

Turens første stop er Salisbury, der kan prale af en af Storbritanniens fineste gotiske katedraler, bygget i det 13. århundrede, og en storslået middelalderbymidte. Du tilbringer 60 minutter i Salisbury, inden du tager videre mod det mystiske Stonehenge. Køreturen fra Salisbury til Stonehenge fører dig igennem noget af Englands smukke landskab og landsbyer, forbi historiske kirker og stråtægte småhuse. Inden du ankommer til Stonehenge, fortæller din guide om de mange myter, legender og fakta, der omgiver denne forhistoriske struktur. Stonehenge er blevet beskrevet som et af den forhistoriske verdens største mysterier. Var det et tempel, et ur, en gravplads eller noget helt andet? Når du ankommer, har du tid til et besøg og en audioguidet tur til de verdensberømte sten (adgangsbilletten er ikke med i prisen) eller tid til at gå på opdagelse i gavebutikken. Efter 90 minutter ved Stonehenge, går turen videre til Royal Windsor, hvor der er planlagt ankomst ved frokosttid. Her har du tid til at udforske byen og slottet. Windsor Castle er det største kontinuerligt beboede slot i verden, og din guide vil fortælle om dets historie fra William the Conqueror til den nuværende dronning (entré er ikke inkluderet). Vælger du ikke at besøge Windsor, kan du nyde en guidet byvandring igennem den gamle bydel og Eton. Bussen tager afsted fra Windsor kl. 16.00, og passagerer bliver sat af ved større hoteller i Heathrow fra 16.45. Husk at fortælle os, på hvilket hotel og ved hvilken terminal, du skal afsættes, hvis muligt. Afsætning er også muligt ved terminal 1-5. Næste stop er en køretur til London, mindre end 1 time fra Heathrow. Guiden planlægger afsætningerne, hvor yderligere køretøjer eller taxaer kan inddrages (med i prisen), for at sikre, at afsætningen på hoteller foregår så hurtigt som muligt. Afsætninger tilbyes på 250 hoteller og udvalgte store togstationer i London.

Fra London: Southamptons krydstogtsterminal via Stonehenge

4. Fra London: Southamptons krydstogtsterminal via Stonehenge

Rejs i luksusbus fra London til krydstogtskibsterminalen i Southampton via Stonehenge på denne 6-timers ekskursion. Stonehenge er et af den forhistoriske verdens største mysterier og er blevet beskrevet som et tempel, et ur og af nogle som et gravsted. Nyd et besøg med audioguide til de verdensberømte sten. Efter 90 minutter ved Stonehenge, går turen videre på en 1-times køretur til Southampton. Når du ankommer til krydstogtskibsterminalen, er det eneste, du behøver at gøre, at udpege din baggage til portørerne og at tjekke ind, for at begynde dit krydstogt. Med i turprisen får du transport i luksusbus, adgang til Stonehenge, turleder-service og afsætning ved krydstogtskibsterminalen i Southampton.

London: Envejsbustransport fra Heathrow Lufthavn til Southampton

5. London: Envejsbustransport fra Heathrow Lufthavn til Southampton

Slap af på vej til din ferie med en billig bustransport fra Heathrow Lufthavn og Southampton City Center. Med regelmæssige afgange hele dagen kan du læne dig tilbage og nyde den bekvemme og prisvenlige rejse. Busser af høj kvalitet kører dig direkte fra lufthavnsdøren til Southampton centrum. Slap af i lædersæder med nakkestøtter, ryglænsborde, rigelig benplads, toiletter, aircondition, WiFi og stikkontakter. Med din GetYourGuide-kupon kan du gå om bord på din specifikke bus uden at skulle bekymre dig. Pålidelige, moderne og komfortable køretøjer vil få dig til og fra Southampton uden besvær.

London: Ubegrænset britisk internet med Pocket WiFi

6. London: Ubegrænset britisk internet med Pocket WiFi

Nyd en bærbar Wi-Fi-udlejningstjeneste og få adgang til internettet i hele Storbritannien med London Heathrow Airport afhentnings- og afleveringsmuligheder. Undgå dyre dataroaming-takster eller oprettelse af forbindelse til usikrede offentlige internetpunkter, og vigtigst af alt spar dig selv for tid og besvær med at lede efter gratis WiFi, hver gang du har brug for en internetforbindelse. Med denne service behøver du ikke at skifte dit sim-kort under din ferie eller købe en dyre datapakke på forhånd. Dette er en ubegrænset pakke med ægte 4G/LTE-hastighed, som er sikker og fungerer overalt i Storbritannien. Der er ingen hastighedsbegrænsninger på noget niveau af dataforbrug. Se film, spil spil, foretag onlineopkald, stream dine afspilningslister, del dine minder, brug livenavigation og meget mere.

Heathrow lufthavn til Central London Private Transfer

7. Heathrow lufthavn til Central London Private Transfer

Bliv mødt af din chauffør i ankomsthallen i den relevante terminal, hvor de venter på dig med et skilt med dit navn på. Flyvninger overvåges, og chaufførens oplysninger gives på forhånd. Rejs komfortabelt og bekvemt fra Heathrow lufthavn til det centrale London, med aflevering til din foretrukne destination. Undgå besværet med at navigere i offentlig transport og ankomme til din destination hurtigt og problemfrit.

London: Transfer til Southampton med besøg på Windsor Castle

8. London: Transfer til Southampton med besøg på Windsor Castle

Dagen begynder med afhentning fra din indkvartering i London eller Heathrow og fortsætter derefter mod Windsor Castle, hvor over 900 års kongelig historie venter på dig. Windsor Castle er det ældste og største slot i verden, der er blevet beboet uafbrudt, og det er den nuværende konge Charles III's officielle hjem. På slottet har du mulighed for at udforske de overdådige statslejligheder, den store receptionssal og det kongelige St George-kapel, som er tidligere kongers og dronningers hvilested og også rammen for prins Harry og Meghan Markles bryllup i 2018. Efter dit besøg på Windsor Castle begynder du den 90-120 minutter lange rejse til Southampton. Ved ankomsten til Southampton skal du gå direkte til krydstogtterminalens check-in-skranke, hvor portørerne vil tage sig af din bagage og sørge for, at den bliver leveret til din kahyt.

Southampton Cruise Terminal til London direkte overførsel

9. Southampton Cruise Terminal til London direkte overførsel

Slap af i slutningen af dit krydstogtskib med direkte transport fra Southampton krydstogtterminal til Heathrow Lufthavn, udvalgte togstationer eller hoteller i det centrale London. Spar penge med vores delte service, som er planlagt til at betjene skibe, der drives af Celebrity Cruise Lines, Royal Caribbean, Oceania, Norwegian Cruise Lines og Princess. Hvis dit skib er med et andet krydstogtselskab, kan du stadig bruge vores service ved at tage til det nærmeste skib på vores opsamlingsliste. Relax i et executive køretøj, mens vi kører dig til det valgte afsætningssted.

Privat transport mellem Heathrow Lufthavn og London centrum

10. Privat transport mellem Heathrow Lufthavn og London centrum

Slip for besværet med det offentlige transportsystem med tung bagage, og undgå at skulle bestille en taxa i sidste øjeblik, med denne ankomst- eller afgangstransport bestilt i forvejen mellem Heathrow Lufthavn og indkvarteringer i det centrale London. Nyd at have en professionel chauffør, og rejs i et behageligt køretøj med aircondition med god plads til bagage. Ved ankomsttransport bliver du budt velkommen i ankomsthallen, og din chauffør venter på dig, hvis der skulle være forsinkelser i terminalen. Vi følger dit fly, og din afhentningstid justeres i tilfælde af eventuelle forsinkelser eller tidlig landing. Chaufføren hjælper med bagagen på vej hen til køretøjet. Ved afgangstransporter vil din chauffør møde dig i receptionen på dit hotel. Tjenesten er til rådighed 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, så den passer til alle flys ankomst-og afgangstider.

Tilgængelige aktiviteter

70 aktiviteter fundet
Sortér efter:
Side 1 af 5

Andre seværdigheder i Heathrow Lufthavn

Vil du se alle oplevelser i Heathrow Lufthavn? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Heathrow Lufthavn

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 2.176 anmeldelser

Efter en ujævn flyvetur ankom vi til London Heathrow. Da vi kom til ankomsthallen, fandt vi ikke vores chauffør med det samme, fordi der var så mange sælgere der. Et telefonopkald og 5 minutter senere fandt chaufføren os (eller vi fandt ham). Afsted gik vi til parkeringspladsen i flere etager, hvor en ren 9-personers ventede os tre. Chaufføren var rolig, men venlig, da vi spurgte ham om noget, og han gjorde et godt stykke arbejde med at tage os til hotellet. Hvis returtransporten fungerer så godt, perfekt!!!

Super nem måde at kommer fra hotel og til lufthavnen. Der stod ved booking at chaufføren ville hentet os i reseptionen på hotellet men han var blevet ude på gaden, det trak lidt ned da man sidder og bliver lidt nervøs for om han ikke kommer.. Men vi fandt ham og kom godt afsted..

Chaufføren kom 30 min tidligere end der stod i mailen fra aktivitetsudbyderen, hvilket vi gerne ville have haft besked om. Fin tur, selv om chaufføren ikke sagde noget og ikke virkede så serviceminded, og så kørte han lidt stærkt/vildt.

God service. Kunne ikke finde chaufføren, men ringede til selskabet og de satte mig i kontakt med chaufføren.

Chaufføren var der til tiden og det var let at bestille.