Tilføj datoer

Heathrow Lufthavn

  • Entrébilletter
  • Andre oplevelser
  • Transport
  • Heldagsture
  • Flerdagesture
Vi fandt 28 aktiviteter
Sorter efter:
1 - 16 / 28

Andre seværdigheder i Heathrow Lufthavn

Vil du se alle oplevelser i Heathrow Lufthavn? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Heathrow Lufthavn

Samlet bedømmelse

4.1 / 5

baseret på 1.835 anmeldelser

Efter en ujævn flyvetur ankom vi til London Heathrow. Da vi kom til ankomsthallen, fandt vi ikke vores chauffør med det samme, fordi der var så mange sælgere der. Et telefonopkald og 5 minutter senere fandt chaufføren os (eller vi fandt ham). Afsted gik vi til parkeringspladsen i flere etager, hvor en ren 9-personers ventede os tre. Chaufføren var rolig, men venlig, da vi spurgte ham om noget, og han gjorde et godt stykke arbejde med at tage os til hotellet. Hvis returtransporten fungerer så godt, perfekt!!!

Vi bookede igen og igen

Vores fly startede kvart om syv om morgenen. Det betyder, at vi var nødt til at gå relativt tidligt på en søndag fra centrum til Stansted (ca. en times kørsel). Overførslen fungerede godt. Vi var seks voksne og blev hentet i en pickup så tidligt som diskuteret. Driveren kørte sikkert trods regnen og var meget venlig. Vi kan kun anbefale overførslen og vil booke den igen og igen!

I thought I had booked a shuttlebus but to my surprise, I got a private taxi. The car was very clean and new and the female driver was professionel and very kind. Such a pleasure to speak and drive with her. Will definately recommend it to everyone I know. The taxi arrived at my hotel 10 minutes before sceduled and the driver came in to pic me up. Very good service!

Den meget venlige chauffør blev udnævnt til 13:20 kl. 13:12, og bragte os sikkert gennem London, med hans tredive års erfaring, han kendte en masse stealth-ruter, og vi gjorde gode fremskridt. Meget flot, høflig og høflig og pålidelig, kun for at blive anbefalet, for prisen og den service, jeg vil altid give det en +++ vurdering

Så det værd!

Vores chauffør var hjælpsom, venlig, professionel og hurtig. Hans ankomst til vores udgang fra tolden var perfekt timet. Vi var i slutningen af vores 3 ugers tur - tunge tasker og trætte fødder gjorde denne service fra lufthavn til hotel værd at de ekstra rejseomkostninger.