Tilføj datoer

Heathrow Lufthavn

Heathrow Lufthavn

Heathrow Lufthavn: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

LHR London Heathrow Lufthavn: Plaza Premium Lounge

1. LHR London Heathrow Lufthavn: Plaza Premium Lounge

Undgå menneskemængderne og kaoset i den offentlige afgangshall og slap af med stil før dit fly fra London Heathrow Lufthavn. Vælg mellem et ophold på 3 timer eller 6 timer, og sæt dig derefter til rette i en af de førsteklasses lounger i Terminal 2 (afgang), Terminal 3 (ankomst), Terminal 4 (afgang og ankomst) og Terminal 5 (afgang). I loungen kan du nyde muligheden for at slappe af før dit fly og slappe af på de komfortable siddepladser, mens du ser tv'et, der er udstyret med Sky Sports. Du kan også gøre brug af loungernes ubegrænsede højhastigheds-WiFi og spise et udvalg af frisk tilberedt sæsonbestemt mad samt drikkevarer fra en fuldt serviceret bar.

London: Express-togtransport til/fra Heathrow lufthavn: London: Express-togtransport til/fra Heathrow lufthavn

2. London: Express-togtransport til/fra Heathrow lufthavn: London: Express-togtransport til/fra Heathrow lufthavn

Fjern besværet med at komme mellem det centrale London og Heathrow Lufthavn med en transfer på Heathrow Express. Sig farvel til at sidde fast i trafikken i en taxa eller bruge evigheder på Londons undergrundsbane med den hurtigste mulighed for at komme ind til London efter din flyvning eller omvendt. Hvis du til sidst skal tilbage til den oprindelige destination, kan du købe en returbillet, hvilket sparer penge og tid. På Paddington eller Heathrow Central skal du blot scanne QR-koden på din voucher ved portene for at gå ombord på det elektriske tog. Nyd gratis WiFi, HEx TV, strøm ved sædet og dedikeret bagageplads. Med afgange hvert 15. minut og en rejsetid på 15 minutter er du fremme ved din destination på ingen tid.

London: Ubegrænset internet i Storbritannien med eSIM-mobildata

3. London: Ubegrænset internet i Storbritannien med eSIM-mobildata

Nyd dit ubegrænsede dataabonnement med eSIM-adgang til internettet i hele Storbritannien. Undgå dyre dataroamingafgifter eller at oprette forbindelse til usikre offentlige internetsteder. Spar dig selv for tid og besværet med at lede efter gratis WiFi, hver gang du har brug for en internetforbindelse. Få gavn af en tjeneste, hvor du ikke behøver at skifte simkort eller købe et nyt under din ferie. Nyd roen i sindet med en ubegrænset pakke med virkelig 4G/LTE-hastighed, som er sikker og virker overalt i Storbritannien. Hold kontakten med familie og venner derhjemme uden hastighedsbegrænsninger på alle niveauer af dataforbrug. Se film, spil spil, foretage onlineopkald, stream dine afspilningslister, del dine minder, brug live-navigation og meget mere. Følgende enheder understøtter eSIM-produktet: Apple iPhone 11 iPhone 11 Pro iPhone 11 Pro Max iPhone 12 mini iPhone 12 iPhone 12 Max iPhone 12 Max Pro iPhone 13 mini iPhone 13 iPhone 13 Pro iPhone 13 Pro Max iPhone 14 iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro iPhone 14 Pro Max iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR iPhone SE (2020) iPad Air (3. generation) iPad Pro (3. generation) iPad Mini (5. generation) Samsung Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy S20 Samsung Galaxy S20+ Samsung Galaxy S20 ultra Samsung Galaxy Z Flip Samsung Note 20+ Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21+ 5G Samsung Galaxy S21+ Ultra 5G Samsung Galaxy Fold Samsung Galaxy Z Fold2 5G Samsung Galaxy Z Fold3 5G Google-enheder, der understøtter eSIM Google Pixel 3 og 3 XL Google Pixel 3a og 3a XL Google Pixel 4 og 4 XL Google Pixel 4A 5G Google Pixel 2 & 2 XL Google Pixel 5 Google Pixel 5a Google Pixel 6 Google Pixel 6 Pro Motorola Motorola Razr 2019 Huawei Huawei P40 Huawei P40 Pro Huawei P50 Pro Huawei Mate 40 Pro

London: Heathrow Lufthavn til/fra Southampton Bustransfer

4. London: Heathrow Lufthavn til/fra Southampton Bustransfer

Slap af på vej til din ferie med en billig bustransport fra Heathrow Lufthavn og Southampton City Center. Med regelmæssige afgange hele dagen kan du læne dig tilbage og nyde den bekvemme og prisvenlige rejse. Busser af høj kvalitet kører dig direkte fra lufthavnsdøren til Southampton centrum. Slap af i lædersæder med nakkestøtter, ryglænsborde, rigelig benplads, toiletter, aircondition, WiFi og stikkontakter. Med din GetYourGuide-kupon kan du gå om bord på din specifikke bus uden at skulle bekymre dig. Pålidelige, moderne og komfortable køretøjer vil få dig til og fra Southampton uden besvær.

London: Ubegrænset britisk internet med Pocket WiFi

5. London: Ubegrænset britisk internet med Pocket WiFi

Nyd en bærbar Wi-Fi-udlejningstjeneste og få adgang til internettet i hele Storbritannien med London Heathrow Airport afhentnings- og afleveringsmuligheder. Undgå dyre dataroaming-takster eller oprettelse af forbindelse til usikrede offentlige internetpunkter, og vigtigst af alt spar dig selv for tid og besvær med at lede efter gratis WiFi, hver gang du har brug for en internetforbindelse. Med denne service behøver du ikke at skifte dit sim-kort under din ferie eller købe en dyre datapakke på forhånd. Dette er en ubegrænset pakke med ægte 4G/LTE-hastighed, som er sikker og fungerer overalt i Storbritannien. Der er ingen hastighedsbegrænsninger på noget niveau af dataforbrug. Se film, spil spil, foretag onlineopkald, stream dine afspilningslister, del dine minder, brug livenavigation og meget mere.

Southampton havn: London via Salisbury, Stonehenge og Windsor

6. Southampton havn: London via Salisbury, Stonehenge og Windsor

Efter at have kørt gennem det fantastiske landskab og landsbyerne i Wiltshire ankommer vi til et kort fotostop i den charmerende by Salisbury. Vi går gennem den middelalderlige St Ann's Gate og katedralen tæt på og ser en imponerende samling af historiske bygninger, og så tager vi os tid til at beundre det imponerende tårn og spir - på 404 fod det højeste i landet - konstrueret på kort tid fra 1220 til 1258. Derefter går vi ind i klosterkirken, der blev bygget i 1261, og som er den største i landet, for at afslutte vores gåtur. Desværre er der ikke tid nok til at gå ind i Salisbury Cathedral på denne tur. Før vi ankommer til Stonehenge, vil din guide fortælle dig om de mange myter, legender og fakta, der omgiver denne forhistoriske struktur. Stonehenge er blevet beskrevet som et af de største mysterier i den forhistoriske verden. Var det et tempel, et ur, en begravelsesplads eller noget helt tredje? Ved ankomsten har du tid til et besøg og en audioguidet tur rundt om de verdensberømte sten, eller tid til at kigge i gavebutikken. Efter 90 minutter ved Stonehenge kører du videre til Royal Windsor, hvor du efter planen ankommer i tide til en sen frokost. Derefter har du lidt tid til at udforske byen og slottet. Windsor Castle er det største kontinuerligt beboede slot i verden, og din guide vil fortælle dig om dets historie fra William Erobreren til den nuværende dronning (Windsor Castle er lukket tirsdage og onsdage). Bussen afgår fra Windsor kl. 16.00, og passagererne bliver sat af ved de store hoteller i Heathrow fra kl. 16.45. Når du booker, bedes du angive dit hotel og terminalen, hvis det er relevant. Der er også mulighed for at blive sat af ved terminal 1-5. Herefter kører vi ind til London, som ligger mindre end en time fra Heathrow. Guiden tager sig af afleveringen på hotellerne, hvor der kan bruges ekstra køretøjer eller taxaer (inkluderet i prisen) for at sikre, at afleveringen på hotellerne sker så hurtigt som muligt. Afleveringsmulighederne omfatter 250 hoteller i London og udvalgte togstationer på hovedlinjerne i London.

Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

7. Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

Gør din rejse problemfri med din praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i de 42 mest besøgte regioner i Europa og Storbritannien. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsindstillinger og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, når du er på farten. Når de er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Dækning i Østrig, Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Gibraltar, Gibraltar, Island, Irland, Island, Irland, Italien (herunder San Marino og Vatikanet), Jersey Island, Kasakhstan, Letland, Litauen, Kroatien, Liechtenstein, Luxembourg, Letland, Litauen, Liechtenstein, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Også Malta, Nederlandene, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Usbekistan, Nordirland, Det Forenede Kongerige og Nordirland er omfattet. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, skal du tjekke med vejledende foto for berettigelse. APN (Access Point Name): internet Lokal operatørinformation: UK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Fra London: Southamptons krydstogtsterminal via Stonehenge

8. Fra London: Southamptons krydstogtsterminal via Stonehenge

Rejs med executive bus fra London til krydstogtterminalen i Southampton via Stonehenge på denne 6 timers udflugt. Stonehenge er et af de største mysterier i den forhistoriske verden og er blevet beskrevet som et tempel, som et ur og af nogle som et gravsted. Nyd et besøg med en audio-guidet rundvisning rundt om de verdensberømte sten. Efter 90 minutter i Stonehenge tager du af sted på den 1 time lange køretur til Southampton. Når du ankommer til krydstogtterminalen, skal du blot identificere din bagage til portørerne og derefter tjekke ind for at begynde dit krydstogt. Prisen for turen inkluderer rejse i executive bus, adgang til Stonehenge, en rejseleder og aflevering ved Southampton Cruise Terminal.

Heathrow lufthavn til Central London Private Transfer

9. Heathrow lufthavn til Central London Private Transfer

Bliv mødt af din chauffør i ankomsthallen i den relevante terminal, hvor de venter på dig med et skilt med dit navn på. Flyvninger overvåges, og chaufførens oplysninger gives på forhånd. Rejs komfortabelt og bekvemt fra Heathrow lufthavn til det centrale London, med aflevering til din foretrukne destination. Undgå besværet med at navigere i offentlig transport og ankomme til din destination hurtigt og problemfrit.

Heathrow lufthavn: Privat transport til/fra det centrale London

10. Heathrow lufthavn: Privat transport til/fra det centrale London

Skift besværet med den offentlige transport med tunge tasker og undgå at skulle bestille en taxa i sidste øjeblik med en forudbestilt ankomst- eller afgangstransport mellem Heathrow Lufthavn og overnatningssteder i det centrale London. Drag fordel af en professionel chauffør, og rejs komfortabelt i et køretøj med aircondition og en generøs bagagemængde. Ved ankomsttransfer får du et møde og en hilsen i ankomsthallen, og du kan nyde godt af en generøs ventetid i tilfælde af forsinkelser i terminalen. Dit fly vil blive sporet, og dit afhentningstidspunkt vil blive justeret i tilfælde af forsinkelser eller tidlig landing. Få hjælp med din bagage, mens chaufføren ledsager dig til det ventende køretøj. Ved afgangstransport vil chaufføren møde dig i receptionen på dit hotel. Tjenesten er tilgængelig 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, så den passer til alle flyenes ankomst- og afgangstidspunkter.

223 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Heathrow Lufthavn

Andre seværdigheder i Heathrow Lufthavn

Vil du se alle oplevelser i Heathrow Lufthavn? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Heathrow Lufthavn

Samlet bedømmelse

4.1
(2.176 anmeldelser)

Efter en ujævn flyvetur ankom vi til London Heathrow. Da vi kom til ankomsthallen, fandt vi ikke vores chauffør med det samme, fordi der var så mange sælgere der. Et telefonopkald og 5 minutter senere fandt chaufføren os (eller vi fandt ham). Afsted gik vi til parkeringspladsen i flere etager, hvor en ren 9-personers ventede os tre. Chaufføren var rolig, men venlig, da vi spurgte ham om noget, og han gjorde et godt stykke arbejde med at tage os til hotellet. Hvis returtransporten fungerer så godt, perfekt!!!

Virkelig en god oplevelse. Chaufføren var på hotellet før tid, var høflig og henvendte sig strakt til os, da han så vi ventede. Vi havde bilen helt for os selv og han har både sød og konverserende, men ikke anmassende overhovedet. Trafikken var som den er i London, men han kørte pænt og vi fik et perfekt billlede af London eye og Big Ben på vejen, som vi aldrig ville have fået på egen hånd. Så tusind tak til Jackie for en perfekt oplevelse.

Chaufføren kom 30 min tidligere end der stod i mailen fra aktivitetsudbyderen, hvilket vi gerne ville have haft besked om. Fin tur, selv om chaufføren ikke sagde noget og ikke virkede så serviceminded, og så kørte han lidt stærkt/vildt.

God service. Kunne ikke finde chaufføren, men ringede til selskabet og de satte mig i kontakt med chaufføren.

Chaufføren var der til tiden og det var let at bestille.