Tilføj datoer

Henri Coandă Internationale Lufthavn

Henri Coandă Internationale Lufthavn: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

1. Storbritannien/Europa: eSim mobildataabonnement

Gør din rejse problemfri med din praktiske eSIM. Hold forbindelsen på dine rejser med højhastighedsdækning i de 42 mest besøgte regioner i Europa og Storbritannien. Køb og installer din eSIM når som helst og hvor som helst, og vælg mellem en række datapakker, gyldighedsindstillinger og dækning i yderligere lande. Du skal blot scanne eSIM QR-koden for at få adgang til alle dine vigtige apps på din rejse. Undgå besværet med at administrere flere SIM-kort med denne nul-affaldsløsning. Få ét eSIM pr. enhed, og fyld op ved blot at købe og aktivere yderligere eSIM-planer, når du er på farten. Når de er aktiveret, begynder din dækning i henhold til din valgte varighed. Dækning i Østrig, Albanien, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Gibraltar, Gibraltar, Island, Irland, Island, Irland, Italien (herunder San Marino og Vatikanet), Jersey Island, Kasakhstan, Letland, Litauen, Kroatien, Liechtenstein, Luxembourg, Letland, Litauen, Liechtenstein, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Også Malta, Nederlandene, Nordmakedonien, Norge, Portugal, Polen, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Ukraine, Usbekistan, Nordirland, Det Forenede Kongerige og Nordirland er omfattet. Alle iPhone-modeller, der lanceres efter iPhone XS, kan understøtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, skal du tjekke med vejledende foto for berettigelse. APN (Access Point Name): internet Lokal operatørinformation: UK: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Billig lufthavnstransport Bukarest: Alle områder

2. Billig lufthavnstransport Bukarest: Alle områder

Bestil denne envejs, 40-minutters lufthavntransport på forhånd for at sikre, at din Bukarest ankomst eller afrejse er problemfri. Prisen er for en transport til en gruppe på op til 3 passagerer. For transport ved ankomst vil en repræsentant vente på dig i lufthavnen, med et skilt med dit navn på. Du vil snart være på vej til din indkvartering eller et andet udpeget sted. For transport ved afgange vil en repræsentant møde dig i din hotellobby eller et andet udpeget sted i byen, på det aftalte tidspunkt. Alle virksomhedens repræsentanter taler engelsk og nogle taler også spansk, italiensk eller fransk. Transportudbyderens mål er at levere den højeste kvalitet af personlig service til sine kunder.

Bukarest Lufthavn Transfer

3. Bukarest Lufthavn Transfer

Du behøver ikke at bekymre dig om at komme fra lufthavnen til dit hotel eller kontor i Bukarest! Den venlige, engelsktalende chauffør vil vente ved ankomstområdet med dit navn på et stykke papir eller tablet. De vil give dig en hånd med din bagage og vise dig til bilen, der tager dig til din destination. Hvis dit fly er for sent eller tidligt, er der ingen grund til bekymring, da chaufføren vil tjekke uanset. Han skal temperaturen justeres? Vil du have musikken højere eller slukket? Har du lyst til at chatte eller tværtimod? Alt er op til dig! Nyd den jævne tur, som er den perfekte start på dit besøg i Rumæniens hovedstad.

Bukarest privat lufthavnstransport

4. Bukarest privat lufthavnstransport

Du behøver ikke at bekymre dig om at komme fra lufthavnen til dit hotel eller kontor i Bukarest! En venlig, engelsktalende chauffør vil vente ved ankomstområdet med dit navneskilt, før han giver dig en hånd med din bagage og viser dig til minivanen, for op til 8 personer, som vil tage dig til din destination. Hvis dit fly er sent eller tidligt, er der ingen grund til bekymring, da din chauffør vil tjekke opdateringer før din afhentning. Skal temperaturen justeres? Vil du have musikken højere eller slukket? Har du lyst til at chatte eller har du brug for fred og ro? Alt er op til dig! Nyd den glatte tur, den perfekte start på dit besøg i Rumæniens hovedstad.

Bukarest: Lufthavnstransport

5. Bukarest: Lufthavnstransport

Vi tilbyder lufthavnstransport i Bukarest-området fra lufthavnen til indkvarteringen og også fra indkvarteringen til lufthavnen. Fra lufthavnen til overnatningsstedet vil en chauffør vente på dig i ankomsthallen med dit navn som skilt. Du vil også få chaufførens kontaktnummer. Vi har kun professionelle chauffører, der kører sikkert, engelsktalende chauffører, rene biler, gratis vand, barnesæde er gratis, men du skal informere os, hvis du har brug for det. Den tid, du vil bruge i bilen, vil være omkring 30 minutter til hotellet. For indkvartering til lufthavnen med 5 minutter tidligere hele tiden vil vores chauffører vente på dig. Vi råder dig til at kræve transporttjenesten med 2 og en halv time, indtil dit fly tager af. Dette vil også tage 30 minutter til lufthavnen, og du vil have de samme tjenester inkluderet.

Privat transfer fra Bukarest lufthavn

6. Privat transfer fra Bukarest lufthavn

Denne private lufthavnstransport fra Bukarest lufthavn er en service for personer, der ønsker en pålidelig og hurtig transport mellem OTP Lufthavn og ethvert sted i Bukarest eller omvendt. Alle biler er udstyret med gratis wi-fi, så du altid er forbundet med din virksomhed eller med dine kære derhjemme. De professionelle chauffører kontrolleres konstant for kvalitet, og de vil altid vente på dig 15 minutter før den aftalte tid med et skilt i lufthavnen eller foran dit hotel, så du er sikker på at nå din endelige destination sikkert og til tiden.

Transport til/fra hotel/lufthavn/banegård i Bukarest

7. Transport til/fra hotel/lufthavn/banegård i Bukarest

Rejser kan være stressende, og at arrangere transport til din destination fra en udenlandsk lufthavn er ofte særligt stressende. Det er ikke nogen god måde at starte sin ferie eller forretningsrejse på at tage en taxa og kommunikere med chaufføren, navigere i offentlige transportmidler eller gå til fods til hotellet eller indkvarteringen. I stedet kan du læne dig tilbage og slappe af på din vej til eller fra Bukarest lufthavn til eller fra hvor som helst i byen med personlige chauffører for enkeltpersoner og små grupper. Din chauffør vil møde dig i lufthavnen eller på mødestedet med et skilt med dit navn, og da de fleste af vores chauffører taler engelsk eller fransk, er kommunikationen normalt behagelig og nem. Gæsterne bliver derefter sat af på deres ønskede sted. Vores biler og minibusser er alle moderne, komfortable og har aircondition for at gøre din rejse så behagelig som muligt. Tag stresset ud af din rejse og ankom hurtigt, komfortabelt og sikkert til Bukarest Lufthavn!

Bukarest: Rumænien/ Europa eSIM Roaming Mobildataplan

8. Bukarest: Rumænien/ Europa eSIM Roaming Mobildataplan

Sig farvel til besværet med fysiske SIM-kort og at finde mobiloperatørens butikker med vores e-SIM-tjeneste. Efter købet modtager du en QR-kode, som du kan scanne på din kompatible enhed for at installere e-SIM'et, hvor og hvornår du har brug for det. Vælg mellem en række datamængder, gyldighedsperioder og dækningsmuligheder i forskellige lande, så du nemt kan holde forbindelsen. De fleste iPhone-modeller ud over XS understøtter e-SIM, og følg vores instruktioner i fotosessionen for at tjekke kompatibiliteten for andre enheder. Del QR-koden via AirDrop, eller scan den til en anden enhed. Installer e-SIM'et ved at oprette forbindelse til WiFi eller et netværk, og husk at slå roaming til for e-SIM'et. Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til netværket, kan du se vores guide til selvfejlfinding. Hvis du har en tilsluttet rejse i Europa, skal du blot vælge indstillingen 42 europæiske lande, som dækker:Østrig, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Italien, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Polen, Portugal, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Ukraine, Storbritannien, Aaland Islands, Isle of Man, Jersey, Den Russiske Føderation, Guernsey, Liechtenstein, Makedonien, Norge, Serbien, Gibraltar, Tyrkiet. Hvis dine data er brugt op? Det er nemt, du skal bare købe et nyt e-SIM for at fylde op. APN (Access Point Name): iboots Lokalt netværk:RCS/Vodafone/Orange

Bukarest Privat Hotel/Lufthavn Transfer

9. Bukarest Privat Hotel/Lufthavn Transfer

Drag fordel af en komfortabel og pålidelig privat lufthavnstransport til eller fra Bukarest. Tab ikke tid på at finde taxaer eller offentlig transport i en ny by, stol på vores professionalisme for at få dit fly til tiden. Bliv hentet i lufthavnen, og bliv mødt af en professionel chauffør, så du kan nå dit hotel eller din adresse i komfort. Ved transport fra hotellet kan du blive hentet fra dit hotel i Bukarest til tiden, så du kan nå lufthavnen og nå dit fly bekvemt. Læg alle bekymringer bag dig med en professionel flåde og et team, der vil overvåge eventuelle flyforsinkelser for at hjælpe dig.

Bukarest Lufthavn: Bustransport til/fra Galati

10. Bukarest Lufthavn: Bustransport til/fra Galati

Transfero tilbyder gode transportforbindelser til og fra Bukarest Henri Coanda Lufthavn til Galati. Undgå besværet med at navigere i det offentlige transportsystem før eller efter en lang rejse, men slap i stedet af og nyd udsigten fra komforten i dit sæde. Alle vores busser har plads til stor bagage og et toilet til din bekvemmelighed. Stig om bord i en moderne bus for at lægge dine bekymringer bag dig og ankomme til tiden til din destination i lufthavnen eller i byen. Hold kontakten med dine venner eller slap blot af med gratis WiFi, mediesystem og strømforsyning på hvert sæde. Bliv mødt og støttet af personale, der hjælper dig om bord.

46 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Henri Coandă Internationale Lufthavn

Andre seværdigheder i Henri Coandă Internationale Lufthavn

Vil du se alle oplevelser i Henri Coandă Internationale Lufthavn? Klik her for en fuld oversigt