Heraklion
Museer og udstillinger

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Heraklion

Vil du se alle oplevelser i Heraklion? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Heraklion

Det har aircondition og især i den nuværende situation er MNB obligatorisk. Hygiejniske foranstaltninger er på plads, og kun et bestemt antal mennesker / familier har adgang. Akvariet er ikke det største og har et udvalg af marine liv, der kommer fra regionen og det omkringliggende hav. Der er store og små puljer, som du kan se. Et særligt højdepunkt er den store panorama pool, hvor du kan sidde ned og se. Hajerne er også et populært mål. Om godt 1-1,5 timer er du igennem. Besøget skal være en del af programmet for familier, børnene vil takke dig for det.

Jeg havde en vidunderlig oplevelse. Dette er et smukt sted. De var en meget avanceret civilisation, der havde mestret VVS og vandforvaltning tusinder af år, før den blev udviklet af moderne civilisationer. Denne oplevelse ville ikke have været så behagelig uden min guide Calypso. Hun havde en encyklopædisk viden om stedets historie og gjorde stedets historie levende. Jeg følte, at jeg var tilbage i tiden med minoerne.

Vejledningen til denne tur var simpelthen tankegang og som sådan sandsynligvis den bedste oplevelse, vi fik i vores ellers fremragende 2021-ferie på Kreta. Vi fik svar på de fleste hvornår, hvorfor, hvem, hvordan og hvor spørgsmål, alt relateret til de historiske, geografiske, sociale og evolutionære synspunkter set fra nutidens arkæologiske videnskabs synspunkt. Tak, Johanna!

Guiden Ioanna var fantastisk vidende, en dygtig formidler og hendes fortælling bragte stedet til live