Heraklion
Bådture og rundfarter

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Heraklion

Vil du se alle oplevelser i Heraklion? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Heraklion

Samlet bedømmelse

5.0 / 5

baseret på 5 anmeldelser

Hvem der rejser til Kreta SKAL tage denne tur. Hvorfor? For her har du muligheden for at se et smukt stykke jord, der er uden sidestykke. Begge steder, Gramvousa og Balos, er ekstremt velholdte og smukke steder, der giver dig en god tid, uanset hvor længe du kan nyde dem. Svømning i Balos, unik, stranden, det krystalklare vand, utroligt smukt. Pris / ydelsesforhold for denne tur er fantastisk, transporten er pålidelig og sikker og guiden eller vejledningen :-) var en meget nacn person, der også vidste, hvordan man fortæller om landet og dets folk, hvilket gjorde de respektive ruter underholdende og interessante . Vi er meget glade for, at vi besluttede at tage denne tur og ville gøre det igen når som helst.

Alt er øverst, guiden i bussen er en historieinteresseret, der kender sit land perfekt. Organisationen mellem hver pause perfekt besøg !! For den temmelig dyre pris ville en flaske vand eller anden opmærksomhed have været mærkbar, eller afhentningen på hotellet, fordi vi måtte betale en retur taxa for 2 til 10 km 60 euro lidt overdrevet !!!! Ellers blændende santonin, fira også glad for at have set hende en gang i mit liv.

Holdet på stedet var meget imødekommende og smilende, et stort positivt punkt for at sætte begyndere som os på lethed. Under dyket var de to instruktører meget opmærksomme og meget professionelle og tøvede ikke med at give deres bedste for at animere dyket ved at få os til at tage stillinger og tiltrække fisk. Vi anbefaler denne aktivitet med dette team.

Smuk ø, vand og strand er vidunderlig, meget afslappet og ukompliceret afhentning, venlig guide. Alt gik glat og til tiden :)

Ganske fysisk krævende dag på grund af længden, men det er det hele værd.