Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Hersonissos

Vores mest anbefalede ting at gøre i Hersonissos

Heraklion: Dia Island sejlbådskrydstogt med svømning og måltid

1. Heraklion: Dia Island sejlbådskrydstogt med svømning og måltid

Sejl med os til den eksotiske ø Dia på vores store og komfortable sejlbåde. Vores rejse begynder i Heraklions gamle venetianske havn. Når vi starter, passerer vi den prægtige Koules-fæstning, som er bygget lige ved indgangen til marinaen. Et par minutter senere forlader vi Heraklions hovedhavn, og vi sætter sejl mod vores destination. Mens du beundrer det smukke kretensiske hav og nyder følelsen af at sejle, vil vores besætning fortælle dig om legenden om øen Dia og dens historie. Cirka 1 time senere ankommer vi til den første bugt på Dia. Der kan du nyde det krystalklare turkise vand og vores mange vandaktiviteter som snorkling, fiskeri, paddle boarding og meget mere. Mens vi ligger for anker i bugten, vil vores besætning med glæde tilbyde dig udstyr til vores vandaktiviteter og servere rigeligt med drikkevarer for dig, så tøv ikke med at bede dem om det. Ca. 1 time senere serveres vores lækre middelhavsmenu, som omfatter græsk salat og flere appetitvækkere, mens hovedretten er rejepasta (vi tilbyder også vegetariske og glutenfri versioner af menuen efter anmodning). Du kan også ledsage dit måltid med den fineste vin, øl, iste eller læskedrikke. Cirka 30 minutter senere sejler vi til en anden bugt på øen, hvor du kan slappe af og nyde det krystalklare vand og vores forfriskende frugtsalat fuld af tropiske og lokale frugter. Der har du omkring 30-60 minutter, før vi igen sætter sejl mod Heraklion og siger farvel til det smukke landskab fuld af glæde og gode minder. Du kan vælge mellem morgen- eller eftermiddagskrydstogt med udsigt til solnedgangen. *Hvis vejret ikke tillader det, eller der ikke er tid nok til et besøg i den anden bugt, vil der være ekstra tid i den første, og frugtsalaten vil blive serveret der. Vi ser frem til at byde dig velkommen om bord til en uforglemmelig dag!

Heraklion-området: Entrébillet til CRETAquarium

2. Heraklion-området: Entrébillet til CRETAquarium

Udforsk havets dybde med en 1-dags entrébillet til CRETAquarium. CRETAquarium er et af Europas største akvarier med over 2.000 havdyr og 60 forskellige levesteder. Dyk ind i hulerne og sprækkerne i Middelhavet, hvor pigrokker og stenlignende skorpionfisk snor sig omkring. Tag ud i det åbne hav, hvor truende hajer cirkler, mens de venter på at blive fodret. Kom tæt på vandmænd og flokke af levende tropiske klovnfisk gennem lavvandede vandtanke uden tag, som tillader et nyt perspektiv på velkendte arter. Frem for alt: Få en ny forståelse for den uendelige mangfoldighed i verdens mest mystificerende miljø. Når du er mættet af at se på havets beboere, hvorfor så ikke tage en dukkert? CRETAquarium ligger direkte ned til stranden.

Kreta: Dagstur til Agios Nikolaos og Spinalonga Island

3. Kreta: Dagstur til Agios Nikolaos og Spinalonga Island

Bort på en heldagsudflugt med guide til det nordøstlige Kreta og tag på en bådtur til øen Spinalonga. Besøg Agios Nikolaos med sin berømte sø, og udforsk den maleriske landsby Elounda. Begynd dagen med et besøg i Agios Nikolaos, og se Mirabello bugtens kyst. Udforsk byen, der er berømt for søen i centrum og for sine butikker og caféer. Giv dig tid til en gåtur for at nyde udsigten, gå på shopping eller få en drink på en af de mange caféer omkring søen. Udforsk et friluftsmarked om onsdagen. Gå videre til Elounda by, en tidligere fiskerby på øens nordlige kyst. Tag af sted fra Elounda til krydstogt til Spinalonga Island. Lær om øens pulserende historie, fra et hjem for venetianere og tyrkere til et sted, hvor man isolerede sig for spedalske syge. Oplev øen, der er blevet mere populær efter den historiske roman "Øen" fra 2005, der handler om, hvordan spedalske mennesker levede på Spinalonga. Slut dig til de hundredvis af mennesker, der hver dag kommer til øen for at besøge den og lære dens historie.

Heraklion: Sejlbådscruise til øen Dia

4. Heraklion: Sejlbådscruise til øen Dia

Spark skoene af, og kom ombord på en elegant yacht på en sejltur med os. Tag på et privat krydstogt eller en grupperejse til Dia Island fra Heraklion, og udforsk denne barske ø med masser af tid til at svømme, snorkle eller slappe af på de uberørte kyster. Nyd et glas vin eller en forfriskning. Du kan blive hentet på dit hotel eller i din lejlighed, og så kan du slappe af på en times sejltur til Dia Island på en luksusyacht sammen med din familie eller dine venner. Efter at have kastet anker i den romantiske Sankt Georgsbugt kan du bruge dagen på at opdage et idyllisk sted med stor historie, såsom den gamle minoiske havn under vandet, som var en af opdagelsesrejsende Jacques-Yves Cousteaus yndlingsdestinationer. Nyd at fiske, svømme i det krystalklare vand, gå en tur blandt øens cedertræer eller bare slappe af i den rolige bugt med udsigt over Heraklion. Den opmærksomme besætning stiller snorkel- og fiskeudstyr til rådighed for din komfort og bekvemmelighed sammen med ubegrænsede forfriskninger og årstidens frugt.

Kreta: Rethimno, Chania og Kournas-søen dagstur

5. Kreta: Rethimno, Chania og Kournas-søen dagstur

Første stop er byen Rethimno, den tredjestørste by på Kreta vest for Heraklion på Kretas nordkyst. Her findes arkæologiske monumenter fra den osmanniske og venetianske æra side om side. Nyd en spadseretur i den gamle bys gyder, et besøg til de tyrkiske minareter og de venetianske fæstninger eller en kop kaffe på den storslåede havn. Næste stop er Chania by, den næststørste by på Kreta på nordkysten vest for Rethymno. Byen Chania er opdelt i den gamle bydel med den smukke havn og den nye bydel uden for de venetianske fæstningsværker. Den gamle bydel er en af de smukkeste byer i Middelhavet og kaldes "Østens Venedig". Du kan finde tyrkiske minareter og moskeer, muslimske kvarterer, venetianske fæstninger, havneværfter, springvand, pladser, buer, palæer, loggia og fyrtårnet. Besøg den berømte Agora (marked), som huser traditionelle små butikker og taverner. Dagens sidste stop er Kournas-søen, et smukt habitat med naturligt ferskvand, en af de eneste på Kreta. Hele Kournas-området er beskyttet under "Natura 2000", da det er et udpeget vådområde. Store grønne områder, stejle hulrum mellem bakkerne og sjældne fiske- og fuglearter gør Kournas til det ideelle sted at nyde en tidlig eftermiddagstur.

Kreta: Offroad Quad Safari med hoteltransfers og frokost

6. Kreta: Offroad Quad Safari med hoteltransfers og frokost

Kør ud på en selvkørende quad-safari, og udforsk det kretensiske landskab med en guidet tur med hoteltransport fra Malia, Heraklion, Sisi og de omkringliggende steder. Kør til Milatos, hvor der er klippehuler og en lille strand. Besøg en olivenoliefabrik, og oplev paladset i Malia. Før du starter din quad tour-oplevelse, skal du gøre dig bekendt med dit ATV-køretøj, inklusive lektioner for begyndere, af en instruktør. Begynd med at gå op ad bakke på off-road terræn for at nå dit første stop, profeten Elias kapel, hvor du vil blive mødt af panoramaudsigt over omgivelserne. Når du kommer ned gennem dette frodige sted, skal du ud på en offroad-rute mellem vinmarker og olivenlunde for at udforske den kretensiske natur i al sin pragt. Stop ved en olivenoliefabrik for at se, hvordan de lokale udvinder olivenolie, efterfulgt af en kort smagning. Fortsæt ad grusvejene til Milatos for at udforske en række huler, der er hugget ind i klipper, omgivet af bjerge, rig flora og fauna. Dette er din chance for at samle nogle lokale urter og være ét med naturen. Efter vandreturen på stien til Milatos-grotten kan du tage en svømmetur til Milatos-stranden. Derefter er det tid til en safaritur ved havet gennem de smalle gader i de maleriske fiskerlandsbyer Milatos og Sissi. Derefter kører vi gennem imponerende off road rundt i det maleriske landskab, hvor det arkæologiske sted Malia-paladset engang lå. Til sidst kan du slappe af over frokosten efter en hel dag med eventyr på Kreta.

Kreta: Knossos-paladset og Heraklion med rundvisning

7. Kreta: Knossos-paladset og Heraklion med rundvisning

Start din dag med afhentning fra udvalgte områder på Kreta, og kør først til Heraklion for at få en guidet tur til Knossos-paladset. Gå gennem dette minoiske palads med din guide, og find ud af, hvordan folk levede her for 4.000 år siden. Tronsalen, freskerne og de minoiske søjler vil give dig mulighed for at forestille dig, hvordan minoerne engang levede. Fortsæt mod centrum af Heraklion, hvor du kan besøge det arkæologiske museum og selve byen. Det arkæologiske museum samler fund fra hele Kreta, der dækker over 5.500 år af øens historie. Kør til Heraklions centrum og gå gennem Daidalou-gaden til Løvetorvet og det berømte Morosini-springvand fra den venetianske æra. Udforsk byens permanente udendørsmarked og Valide-moskeen, der er et levn fra tyrkiske påvirkninger. Udforsk den venetianske loggia, og gå til havet og Koules-fæstningen, inden du bliver sat af ved dit hotel igen.

Fra Kreta: Santorini-dagstur med båd og besøg i Oia og Fira

8. Fra Kreta: Santorini-dagstur med båd og besøg i Oia og Fira

Gå om bord på et højhastighedsfartøj med åbent dæk og kaffebarer, og nyd et dejligt færgekrydstogt fra Heraklion til øen Santorini (varighed: ca. 2 timer). Ved ankomsten til Santorini bliver du kørt fra havnen til den storslåede landsby Oia i den nordlige del af øen. Under transporten vil en erfaren guide på bussen fortælle mange interessante fakta om Santorini, dens historie, særpræg og hemmeligheder. I Oia har du ca. 2 timers fritid til at besøge maleriske steder og udsigtspunkter og nyde den betagende udsigt. Byen Oia er berømt verden over for sin ikoniske panoramaudsigt, kykladiske arkitektur med hvide huse og kirker med blå kupler. Efter Oia fortsætter turen til Santorinis hovedstad - byen Fira. Fira er lige så smuk som Oia med en betagende udsigt over havet og Calderaen fra gaderne. Du kan besøge den store ortodokse katedral på hovedtorvet i centrum af Fira og gå en tur gennem byen. Fira er fuld af interessante og maleriske steder og hjørner. Du har næsten 1,5 time til at udforske byen på egen hånd. Turen slutter med en transfer til Santorinis havn, hvor du tager tilbage til Kreta. Dagsturen slutter ved havnen i Heraklion eller ved dit hotel, hvis du vælger den mulighed, der inkluderer transfer til hotellet.

Hersonissos: Katamaran-tur ved solnedgang med fingermad og drinks

9. Hersonissos: Katamaran-tur ved solnedgang med fingermad og drinks

Sejlture passer bedre til nygifte og par, det kan også blive en budgetmulighed for familieferie. Vi tager snorkel- og fiskeudstyr, sup, oppustelig flamingo og enhjørning, gæsternes populære fotoobjekter, med på bådturene. Du vil dykke i krystalklart middelhavsvand. Hvid kretensisk vin og lette snacks: ost, frugt serveres om bord. Produkterne er købt på det lokale bondemarked. Krydstogtets højdepunkt - mødet med solnedgangen ved bugtens udløb. Et utroligt smukt og spændende syn.

Kreta: Land Rover-safari med udsigt til solnedgang, middag og vin

10. Kreta: Land Rover-safari med udsigt til solnedgang, middag og vin

Udforsk de kretensiske bjerge uden for Heraklion fra en Land Rover på en guidet dagstur. Oplev en fantastisk solnedgang over Lassithi-plateauet, inden du stopper for en lokal grillmiddag med vin. Begynd din rejse med afhentning på hotellet, og kør gennem Kretas storslåede bjerge. Besøg Aposelemis-dæmningen og en gammel romersk akvædukt, mens din guide deler interessant viden. Næst gør du holdt i den maleriske landsby Kastamonitsa, der ligger i foden af Afendi-bjergene. Nyd chancen for at smage på lokale produkter som olivenolie og raki, en destilleret alkoholisk drik lavet på druer og anis. Bag i køretøjet igen, og hold dig klar, når du begiver dig ud på grusveje og følger den minoiske vej gennem bjergpas. Få spektakulære udsigter til dyreliv og utrolige landskaber, og lær om mytologi og historie undervejs. Gør en pause og slap af over et glas prosecco og en frisk frugtsalat, mens du beundrer solnedgangen. Sørg for at tage masser af billeder, som du kan dele af den fantastiske kulisse. Når du har fået appetit, kan du tage til en lokal taverna for at spise et lækkert kretensisk måltid, der vil omfatte forretter og hovedretter samt vegetariske muligheder. Skyl maden ned med ubegrænset vin, der serveres til middagen. Før tilbage ned ad bjergvejene på vej mod dit hotel, mens du beundrer udsigten over den månelysende kystlinje og de oplyste byer undervejs.

Alle aktiviteter

133 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Ofte stillede spørgsmål om Hersonissos

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Hersonissos?

Topattraktionerne, der skal opleves i Hersonissos:

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Hersonissos?

De bedste dagsture og -udflugter fra Hersonissos er:

Heraklion

Andre seværdigheder i Hersonissos

Vil du se alle oplevelser i Hersonissos? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hersonissos

Samlet bedømmelse

4.5
(1.923 anmeldelser)

Vandreturen var bestemt den lange rejse værd. Jeg hader at tage bussen, så de i alt 4 1/2 time til 5 timer til kløften fra Malia var virkelig en udfordring, syntes jeg, men til min overraskelse var det relativt behageligt, da vi blev hentet kl. 05:10 og jeg var mere end halvdelen af vejen sov jeg på vejen dertil. Kløften er smuk og imponerende. Nedstigningen i begyndelsen er meget stejl, men fuldstændig gennemførlig. Du skal være vant til at løbe, da de 16 km til enden af kløften tager tid. Du kunne flaske kildevand hver 2-3 km, hvis vandet løb tør. Fra enden af slugten er der yderligere 2-3 km til havnen (du kan også tage bussen for €2). Sørg for at have badesko på på stranden, da den er meget stenet - men vandet er virkelig en drøm! I sidste ende kan du spise i nok taverner. Vi er fysisk i rigtig god form og gik 18 km fra start til havnen på 4 1/2 time og havde stadig ca. 2 timer til hvile.

Jeg vil anbefale denne vandretur gennem Samaria-kløften til alle, hvis du er noget i form. Vi gik turen i sneakers, og det var ganske muligt. Jeg tror dog, at risikoen for skader er en del mindre med gode travesko. Busrejsen til og fra Malia tog lang tid, men efter min mening var vandringen det værd. Fin guide og behagelig buschauffør, der på trods af kun at tale græsk alligevel forsøgte at vise seværdighederne undervejs. Vi gik i slutningen af sæsonen, så der var ikke super travlt i kløften, og temperaturen var også meget bedre. Alt i alt stærkt anbefales!

Aktiviteten var fantastisk. Det oversteg mine forventninger. Jeg var ikke klar over, at vi stoppede ved steder, for eksempel en olivenoliefabrik, lokale landsbyer og for ikke at nævne at fodre gederne. Gåturen til Zeus-grotten var en udfordring for mig, men det var det værd. Hulen var spektakulær. Lassithi plateauet var fantastisk Michael min guide var fantastisk med en vidunderlig sans for humor og et godt kendskab til området.

Petra, vores guide, var en vidunderlig og varm person. Turen var varieret og fløj forbi. Landskabet og udsigten var betagende. Petra havde en utrolig viden og kunne svare på ethvert spørgsmål. Vi gjorde altid små stop for fine billeder :) maden i værtshuset var også meget velsmagende. Vi var helt tilfredse :)

Dejlig og sjov guide, transport var god og til tiden. Det var selvfølgelig meget udmattende, men det var det værd