Tilføj datoer

Ting at gøre Hervey Bay

Tilgængelige aktiviteter

  • Vandaktiviteter
  • Flerdagesture
  • Heldagsture
  • Private rundvisninger
Vi fandt 20 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 2

Andre seværdigheder i Hervey Bay

Vil du se alle oplevelser i Hervey Bay? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hervey Bay

Samlet bedømmelse

4.7 / 5

baseret på 1.756 anmeldelser

Havde en vidunderlig tur over Fraser Island. En meget smuk ø med mange smukke og specielle steder at se. Turene på stranden er virkelig specielle, og vores guide Hayden var en fremragende chauffør, som virkelig vidste meget om øen og derfor kunne fortælle. Vi nød virkelig.

Turen var meget flot, Peter og Caisy var meget venlige og gæstfrie, de var meget opmærksomme på alles sikkerhed og gav os endda et håndklæde, da vi havde glemt det. Båden var super ren, selv med Wi-Fi-service. Strand med smukt sand!

Fantastisk bådtur på en moderne katamaran, dejligt personale og fremragende mad. Delfiner og havskildpadder blev set. Muligheder for badning med høj sikkerhedsstandard i havet og bugsering i net. Aktiviteten var meget sjov.

En meget usædvanlig dag. Man er ikke helt klar over hvad der sker. Men spændende guide fortællinger over øens historie. Fremragende dag i en bumpy tur med bus, som en del af oplevelsen. Flotte sights med klart flot vand.

Fantastisk tur med nok tid på de enkelte stationer. Tour guide Warren var den bedste, han brænder for sit job og sørgede for, at alle havde en vidunderlig to dage på Fraser Island.