Ho Chi Minh City: Madtur på scooter med elleve smagsprøver
Smag på de bedste 11 fødevarer, som Saigons lokale madboder tilbyder. Kør rundt i byen på ryggen af en scooter og oplev skjulte perler og meget mere. Prøv mad som Banh xeo og Banh mi, der er lavet for øjnene af dig. Vælg din afgangstid: kl. 8 (morgen), 13 (eftermiddag), 17.30, 18.00, 18.30 eller 19.00 (aften). Vi kan tage os godt af vegetarer, diætbegrænsninger, seniorer og børn. *Detaljeret rejserute: Efter afhentning på hotel med scooter zoomer du afsted til dit første stop for en appetitvækker. Sid som en lokal ved madboden og spis 1#banana sticky rice, før du deltager i et lille madlavningskursus, hvor du laver dine egne 2#Banh xeo (små salte, sprøde pandekager), rullet sammen med 3#grillet oksekød pakket ind i betelblade. Gå derefter en tur rundt i street food-himlen i District 10 for at smage 4#strimlet svinekød med sprøde ris og 5#stegte bao-boller. Ved næste stop kan du fordybe dig i Saigons største blomstermarked og prøve den bedste 6#vietnamesiske pizza, 7#grillede kiks og udfordre dig selv med 8#snegle fyldt med svinekød. Gå derefter ind i det ældste lejlighedsområde for at nyde sukkerrørsjuice og 9#Hue-nudelsuppe med oksekød, før du stopper for at spise fantastisk 10#Banh mi. Til sidst er der 11#dessert med karameller og geléer med forskellig smag, før I kører tilbage til jeres hotel. Især dine guider (også dine chauffører) er lokale studerende, som er fremragende chauffører med licens, veluddannede og taler flydende engelsk. *11 smagsprøver på menuen: 1. mini sydende velsmagende pandekage (Bánh xèo): Ingredienser: Rismel, kokosmælk, æg og gurkemejepulver Fyld: Rejer og svinekød, bønnespirer og mungbønner Serveres med sennepsgrønt, salat og krydderurter som f.eks: Thai-basilikum, lilla mynte, ampelblad, fiskesauce 2. grillet oksekød svøbt i betelblad (Bò lá lốt): Serveres med: Vermicelli, rispapir, grøn banan, stjernefrugt, fiskesauce med ananas 3. stegte bao-boller (Bánh bao chiên): Ingredienser: Hvedemel, gær, bagepulver, mælk, sukker Fyld: Skovsvampe, hakket svinekød, vagtelæg, forårsløg 4. sprøde ris med strimlet svinekød (Cơm Cháy Chà Bông): Ingredienser: Sprøde ris, strimlet svinekød, rejeflager 5. klistrede ris med grillet banan (Chuối nếp nướng): Ingredienser: Modne bananer, klistrede ris, kokosmælk, sesamfrø 6. nudelsuppe med oksekød fra Hue (Bún Bò Huế): Ingredienser til bouillon: Okseknogler, citrongræs, rejepasta, ananas Andre ingredienser: Oksespidsbryst, krabbepølse, forårsløg 7. vietnamesisk pizza (Bánh tráng nướng): Ingredienser: Grillet rispapir, vagtelæg, majs, svinekødspølse, rejeflager 8. snegle fyldt med svinekød (Ốc nhồi thịt): Ingredienser: Snegle, hakket svinekød, citrongræs, peber, skalotteløg,... 9. grillet rispapirkage (Bánh phồng nướng): Ingredienser: Rismælk, hvedemel, kokosmælk,... 10. Saigons signaturbaguette (Bánh Mì): Fyld: Svinekødspølse, paté, smør, pickles, krydderurter, agurk, chili,... 11.Dessert: Karamelkager, gelé eller yoghurt i mange forskellige smagsvarianter -Drikkevarer: Vand på flaske, iste og sukkerrørsjuice med kumquat eller lokal øl