Höhenpark Killesberg: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Stuttgart: 24-timers hop-on/hop-off sightseeingbustur

1. Stuttgart: 24-timers hop-on/hop-off sightseeingbustur

Gå ombord på en hop-on-hop-off bus med denne dagsbillet, og udforsk Stuttgart i dit eget tempo. Din 24-timers hop-on-hop-off billet giver dig tid nok til at udforske byen, som du ønsker. Du har valget mellem den blå, den grønne eller vinturen. Du kan stige af og på så ofte du vil ved 9 stop på Blue Tour og 8 stop på Green Tour i det større Stuttgart-området. På vinturen er det muligt at stige af og på ved 9 busstoppesteder . Alternativt kan du blive på bussen og nyde byens flair fra dit sæde. Den blå tur tager cirka 100 minutter, den grønne tur cirka 60 minutter og vinturen cirka 35 minutter. Oplev det mangefacetterede Stuttgart, og gør dig klar til en by fuld af overraskelser. Lær alle slags interessante og underholdende fakta om Baden-Württembergs pulserende delstatshovedstad med lydguiden, som er tilgængelig på 10 sprog, i førsteklasses lydkvalitet. Med en kombinationsbillet kan du udforske 2 af følgende ture, den blå, den grønne og/eller vinturen. Bemærk venligst, at Green Tour og Wine Tour kører i sommersæsonen fra april til oktober. Blue Tour Stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) Svinemuseum 4) Mercedes Benz Museum 5) Wilhelma/Neckar-Käpt´n (På grund af byggearbejde er dette stop i øjeblikket aflyst) 6) Weingenuss / Römer 7) Weinwanderung 8) Killesberg / Weissenhofmuseum 9) Linde Museum Green Tour Stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) TV-tårn 4) 'Zacke' Rack Railway 5) Kabelbane 6) Marienplatz 7) Karlshöhe 8) Linde Museum Alternativt kan du vælge vinturruten ved at vælge den relevante mulighed ved kassen. Denne tur starter ved Mercedes-Benz Museum og tager dig til vingårde, Stuttgart Museum of Viniculture og det romantiske kongelige gravkapel i Württemberg. Nyd en vidunderlig tur gennem Stuttgarts smukke vinmarker.

Stuttgart park: Interactive Smartphone Scavenger Hunt Game

2. Stuttgart park: Interactive Smartphone Scavenger Hunt Game

Oplev skønheden i Hohenpark Killesberg og de omkringliggende områder, mens du spiller et skurvognsspil. Følg spor og løs minispil sendt til din smartphone for at lære mere om den mest varierede indre bypark i Stuttgart. Download Telegram til din smartphone, og tag til Hohenpark Killesberg på egen hånd. Når du har nået parken, skal du bruge ledetrådene til at løse de gåder, der er sendt til din telefon. Historien vil tage dig med på gåde-rallyet i området ved Höhenpark Killesberg. Under spillet kan du beundre havet af blomster og vandelementer i parken. Lær om historien og afslør fascinerende fakta, mens du fuldfører skurvognsjagten. Du kan starte og sætte spillet på pause når som helst og bruge lidt tid i parken. Udforsk stedet i dit eget tempo, mens du spiller et sjovt spil med dit hold.

Stuttgart: Moderne arkitektur og natur - selvguidet gåtur

3. Stuttgart: Moderne arkitektur og natur - selvguidet gåtur

Denne tur er kun tilgængelig på tysk. Stuttgart er berømt for Mercedes-Benz og Porsche, men også for Weissenhofsiedlung med sin arkitektur fra 1920'erne. Anlægget består af 21 huse tegnet af kendte modernistiske arkitekter, herunder Le Corbusier, Mies van der Rohe, Walter Gropius og Bruno Taut. Det betragtes som en milepæl inden for moderne arkitektur og et banebrydende eksempel på internationalt boligbyggeri. Bebyggelsen var tænkt som et udstillingsvindue for moderne boliger og var et vigtigt skridt i retning af at skabe overkommelige og funktionelle boliger til brede dele af befolkningen. Siden 2016 har bebyggelsen endda været på UNESCO's verdensarvsliste. Denne tur starter ved busstoppestedet Kunstakademie og fører dig kyndigt gennem boligområdet, efterfulgt af en fantastisk udsigt fra Killesberg Höhenpark. Med sine panoramaterrasser, prægtige blomsterbede, en stor legeplads, dyreindhegninger, et børneteater og en historisk messe er parken et af de mest populære udflugtsmål i Stuttgart. På turens stoppesteder er der underholdende opgaver at løse og spændende spørgsmål at besvare. Hvem ved for eksempel, hvor flamingoer får deres lyserøde farve fra? Find ud af det! Turen er en fantastisk måde at komme ud og opdage nye ting på sammen med familien, vennerne eller på egen hånd. Det er som at blive vist rundt i Stuttgart-Nord af en god ven. Mange anekdoter vil berige din tur gennem byen. Du kan starte turen når som helst og så ofte, du vil, i browseren på en smartphone. På stedet eller endda hjemme fra sofaen. Nyd din tid i Stuttgart! *** Godt at vide *** Du modtager et link Du vil modtage linket til at starte turen i en e-mail direkte efter booking.

Tilføj datoer

Ting at foretage sig
Höhenpark Killesberg

Höhenpark Killesberg
3 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Udforsk omegnen af Höhenpark Killesberg

Udforsk alle

Andre seværdigheder i Höhenpark Killesberg

Vil du se alle oplevelser i Höhenpark Killesberg? Klik her for en fuld oversigt