Ting at foretage sig
Höhenpark Killesberg

Höhenpark Killesberg

Höhenpark Killesberg: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Stuttgart 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

Stuttgart 24-timers Hop-On Hop-Off Sightseeing-bustur

Hop ombord på en hop-on-hop-off-bus med denne dagsbillet, og udforsk Stuttgart i dit eget tempo. Din 24-timers hop-on-hop-off-billet giver dig tid nok til at udforske byen, som du ønsker. Du kan vælge mellem den blå og den grønne tur. Du kan stige af og på, så ofte du vil, ved 8 stoppesteder på den blå tur og 8 stoppesteder på den grønne tur i Stuttgart-området. Alternativt kan du blive i bussen og nyde byens flair fra dit sæde. Den blå tur tager ca. 100 minutter, den grønne ca. 60 minutter. Oplev Stuttgarts mange facetter, og gør dig klar til en by fuld af overraskelser. Lær alle mulige interessante og underholdende fakta om Baden-Württembergs pulserende delstatshovedstad med audioguiden, som fås på 10 sprog (ekstra schwabisk kanal og børnekanal) i førsteklasses lydkvalitet. Med en kombinationsbillet kan du udforske den blå og den grønne tur. Bemærk venligst, at den grønne tur kun kører i sommersæsonen fra april til oktober. Blue Tour-stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) Svinemuseet 4) Mercedes Benz Museum 5) Weingenuss / Römer 6) Weinwanderung 7) Killesberg / Weissenhofmuseum 8) Linden Museum Grønne Tour-stop: 1) Turistinformation 2) Schlossplatz 3) TV-tårnet 4) 'Zacke' tandhjulsbane 5) Kabelbane 6) Marienplatz 7) Karlshöhe 8) Linden Museum

Stuttgart Killesberg Audio Rally af privatdetektiven Sir Peter Morgan

Stuttgart Killesberg Audio Rally af privatdetektiven Sir Peter Morgan

Oplev skønheden i Hohenpark Killesberg og de omkringliggende områder, mens du spiller et skattejagtsspil. Følg ledetråde og løs minispil, der sendes til din smartphone, for at lære mere om den mest varierede park i Stuttgarts indre by. Download Telegram på din smartphone, og tag til Hohenpark Killesberg på egen hånd. Når du har nået parken, skal du bruge sporene til at løse de gåder, der er sendt til din telefon. Historien vil tage dig med på gåderallyet i området omkring Höhenpark Killesberg. Under spillet kan du beundre parkens hav af blomster og vandelementer. Lær om historien og afdæk fascinerende fakta, når du gennemfører skattejagten. Du kan starte og pause spillet når som helst og tilbringe lidt tid i parken. Udforsk stedet i dit eget tempo, mens du spiller et sjovt spil med dit hold.

Stuttgart: Moderne arkitektur og natur - selvguidet gåtur

Stuttgart: Moderne arkitektur og natur - selvguidet gåtur

Denne tur er kun tilgængelig på tysk. Stuttgart er berømt for Mercedes-Benz og Porsche, men også for Weissenhofsiedlung med sin arkitektur fra 1920'erne. Anlægget består af 21 huse tegnet af kendte modernistiske arkitekter, herunder Le Corbusier, Mies van der Rohe, Walter Gropius og Bruno Taut. Det betragtes som en milepæl inden for moderne arkitektur og et banebrydende eksempel på internationalt boligbyggeri. Bebyggelsen var tænkt som et udstillingsvindue for moderne boliger og var et vigtigt skridt i retning af at skabe overkommelige og funktionelle boliger til brede dele af befolkningen. Siden 2016 har bebyggelsen endda været på UNESCO's verdensarvsliste. Denne tur starter ved busstoppestedet Kunstakademie og fører dig kyndigt gennem boligområdet, efterfulgt af en fantastisk udsigt fra Killesberg Höhenpark. Med sine panoramaterrasser, prægtige blomsterbede, en stor legeplads, dyreindhegninger, et børneteater og en historisk messe er parken et af de mest populære udflugtsmål i Stuttgart. På turens stoppesteder er der underholdende opgaver at løse og spændende spørgsmål at besvare. Hvem ved for eksempel, hvor flamingoer får deres lyserøde farve fra? Find ud af det! Turen er en fantastisk måde at komme ud og opdage nye ting på sammen med familien, vennerne eller på egen hånd. Det er som at blive vist rundt i Stuttgart-Nord af en god ven. Mange anekdoter vil berige din tur gennem byen. Du kan starte turen når som helst og så ofte, du vil, i browseren på en smartphone. På stedet eller endda hjemme fra sofaen. Nyd din tid i Stuttgart! *** Godt at vide *** Du modtager et link Du vil modtage linket til at starte turen i en e-mail direkte efter booking.

3 aktiviteter fundet
Sorter efter:

De mest populære seværdigheder i Stuttgart

Oplevelser i Höhenpark Killesberg

Byer i Tyskland

Andre seværdigheder i Höhenpark Killesberg

Vil du se alle oplevelser i Höhenpark Killesberg? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Höhenpark Killesberg

Samlet bedømmelse

4.5
(564 anmeldelser)

Var godt. Selvom vi har været i Stuttgart mange gange, lærte vi så meget mere gennem denne tur, og vi fandt oversættelsen til schwabisk virkelig fantastisk og sjov. Vi vil anbefale denne begivenhed til alle. Stor ros til arrangørerne og buschaufføren, der måtte slynge sig igennem de smalle gader med den høje trafikmængde.