Tilføj datoer

Hohensalzburg-fæstningen

Hohensalzburg-fæstningen

Hohensalzburg-fæstningen: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Salzburg: Entrébillet til Hohensalzburg-fæstningen

1. Salzburg: Entrébillet til Hohensalzburg-fæstningen

Dit besøg på Salzburg-fæstningen starter med enten en smuk 20-30 minutters gåtur eller en hurtig og komfortabel tur på Østrigs ældste kabelbane (afhængigt af den valgte turmulighed). I dag finder du et ultramoderne jernbanesystem i stedet for den originale kabelbane, som blev drevet af vand og transporterede folk op og ned ad bakken allerede i 1892. Når du ankommer til toppen af bakken, kan du opleve en enestående udsigt over ærkebiskoppens by og det betagende landskab i Salzburgs bjerge. Nyd naturen, tag billeder, og fortsæt derefter dit besøg med at gå på opdagelse i det middelalderlige befæstningskompleks, der repræsenterer 900 års bygningshistorie. Under dit selvguidede besøg, kan du udforske alle de forskellige dele af slottet og se hvorfor det var ubesejret i mere end 1000 år. Interager med modeller der fremviser de forskellige typer af angreb og forsvar som blev praktiseret på middelalderborgen. Nyd et andet højdepunkt når du besøger Prinsens kammer, der rangerer blandt de bedst bevarede verdslige bygninger fra den gotiske periode. Når du går gennem komplekset, vil du hele tiden se en ny udsigt over byen og finde mange skjulte hjørner af slottet der bare venter på at blive opdaget.

Salzburg: Best of Mozart Fortress-koncert og middag

2. Salzburg: Best of Mozart Fortress-koncert og middag

Nyd ankomst og afgang med kabelbanen for at høre det klassiske stykke "Eine Kleine Nachtmusik", mens du nyder en romantisk middag og koncert i Salzburg. Beundre udsigten fra Mozart-fæstningen. Begynd aftenen med en romantisk 3-retters middag. Oplev en helt exceptionel atmosfære på den 900 år gamle fæstning. Spis i den eksklusive Panorama Restaurant, som ligger på fæstningen og har udsigt over den gamle bydel i Salzburg. Hør derefter Mozarts mest elskede værk samt andre mesterværker af den berømte klassiske komponist, fortolket af internationalt anerkendte solister. Efter koncerten kan du opleve Mozarts by i tusmørket, når aftenen går på hæld. Klassisk middagsmenu - Miniruller med 2 forskellige slags pålæg - Consommé af oksekød med semulje-knödel - Suprême af majskyllingebryst med trøffelkartoffelmos og frugtsauce - Mozart dessert VIP-menu til middag - Miniruller med 2 forskellige slags pålæg - Hvidvinssuppe med ristede marcona-mandler - Sous vide-tilberedt short ribs af lokalt oksekød på trøffelærtemos og grillet "tomato de Roma" eller - Salzburger ørredfilet "Müllerin Art" med parlsey-kartofler - Salzburger Nockerl - luftig æggesoufflé med vaniljecreme og bær *Vegetariske/veganske/allergiske ønsker bedes rettet direkte til personalet i restauranten. Menuer med forbehold for ændringer! Salzburger Mozart Ensemble Uddrag fra programmet W.A.MOZART: "LIDT NATMUSIK" W.A.MOZART: Klaverkvartet J. HAYDN: Strygekvartet W.A.MOZART: Klarinetkvintet F.SCHUBERT: Forellekvintet A.DVORAK: Valse J.STRAUSS: Valse, Polka og meget mere Mozart Kammerorchester Salzburg Maj til oktober hver torsdag, fredag, lørdag "Mozart - Strauss Orchestra Concerts" finder sted i det mest storslåede rum i byen - Den Gyldne Sal i den 900 år gamle fæstning Hohensalzburg - og er unikke for Salzburg. Mozart Chamber Orchestra of Salzburg er et yderst professionelt og internationalt efterspurgt kammerorkester, som spiller i en række, der regelmæssigt skifter størrelse. Orkesteret er dybt forankret i traditionen og opfører hovedsageligt Wolfgang Amadeus Mozarts og Johann Strauss' musikalske skatte. Uddrag af programmet: W. A. MOZART: "LIDT NATMUSIK" W. A. MOZART: Symfoni KV 138 W. A. MOZART: Klaverkoncert J.S. BACH: Koncert for 2 violiner J. STRAUSS: Valse, polka og meget mere Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Fra München: Heldagstur til Salzburg med tog

3. Fra München: Heldagstur til Salzburg med tog

Besøg Wolfgang Amadeus Mozarts hjemby på en heldagstur fra München. Rejs med tog og i den kejserlige by, besøg hans fødested (valgfrit), hans bopæl, gaderne, han gik, og caféerne, han drak i. Salzburg er også en af de mest populære set-jetting-destinationer i verden af en simpel grund, "The Sound of Music". Besøg steder, du vil huske fra lærredet, såsom den smukke Mirabelle-have, hvor Julie Andrews og børnene blev filmet syngende "Do-Re-Mi." En ekspertguide tager dig med på en togtur fra München til Østrig. Du vil blive forsynet med et kort og få en 1,5-timers orienteringstur gennem de store steder. Udforsk en af de finest bevarede middelalderlige gamle byer i Europa, på kryds og tværs af romantiske snoede shoppinggader og ærværdige markedspladser prydet med fremragende arkitektoniske monumenter fra den senere baroktid. Se piazzaer og springvand, den fantastiske Domkirche-katedral, lysthaver, paladser og kirker, klostre og katakomber og konditorier og konditorier. Du vil også gå til den ældste restaurant på kontinentet. Du vil derefter have 3 timer til at udforske byen for dig selv, før du møder op til hjemrejsen. I din fritid kan du besøge den betagende 900 år gamle fæstning Festung Hohensalzburg, det storslåede bygningsværk, der dominerer byens skyline, selv indrammet af den spektakulære omkransning af bjerge, der strækker sig ind i horisonten.

Salzburg: 'Best of Mozart'-koncert

4. Salzburg: 'Best of Mozart'-koncert

Nyd en opførelse af det klassiske stykke "Eine kleine Nachtmusik" over hustagene i Mozartbyen Salzburg. Hør Mozarts mest elskede værk samt andre mesterværker af den berømte klassiske komponist, fortolket af internationalt anerkendte solister. Hør en af de over 300 "Best of Mozart"-koncerter, der hvert år afholdes i de smukkeste haller i provinsen Salzburg, som f.eks. den gyldne sal. I advents- og juletiden vil du også blive fortryllet af traditionelle Salzburg-julesange. Oplev en helt exceptionel atmosfære på den 900 år gamle fæstning og nyd en enestående udsigt over byen Salzburg og dens omgivelser. Efter koncerten kan du opleve Mozartbyen i skumringen, når aftenen slutter. Salzburger Mozart Ensemble Uddrag af programmet W.A.MOZART: "A LITTLE NIGHT MUSIC" W.A.MOZART: Klaverkvartet J. HAYDN: Strygekvartet W.A.MOZART: Klarinetkvintet F.SCHUBERT: Ørredkvintet A.DVORAK: Valser J.STRAUSS: Valser, polka og mere Mozart Kammerorchester Salzburg maj til oktober hver torsdag, fredag og lørdag "Mozart-Strauss-orkesterkoncerterne", der finder sted i byens mest storslåede rum - den gyldne sal i den 900 år gamle fæstning Hohensalzburg - er unikke for Salzburg. Mozart Chamber Orchestra of Salzburg er et yderst professionelt og internationalt efterspurgt kammerorkester og spiller i en besætning, der regelmæssigt skifter i størrelse. Det er dybt forankret i traditioner og opfører fortrinsvis Wolfgang Amadeus Mozarts og Johann Strauss' musikalske skatte. Uddrag fra programmet: W. A. MOZART: "EN LILLE NATMUSIK" W. A. MOZART: Symfoni KV 138 W. A. MOZART: Klaverkoncert J.S. BACH: Koncert for 2 violiner J. STRAUSS: Valser, polka og mere Programmet kan ændres.

Fra München: Salzburg, St. Wolfgang og Salzkammergut

5. Fra München: Salzburg, St. Wolfgang og Salzkammergut

Rejs gennem de maleriske foden af de bayerske alper på denne dagstur fra München til Salzburg. Beundre alpine vidundere undervejs, og få fri tid til at udforske Salzburg i dit eget tempo. Hop ombord på en komfortabel og klimastyret bus på et centralt beliggende mødested i München. Slap af på køreturen og udforsk den fortryllende Chiemsee, også kaldet det "bayerske hav", da det er den største sø i Bayern. Ankom til Salzburg, Mozarts by, og har omkring 2,5 timer til at se byens imponerende bygninger, nyde udsigten og vandre gennem den barokke gamle bydel. Få tid til at nyde seværdigheder som Hohensalzburg-fæstningen og Mozarts fødested. Brug din fritid på at tjekke katedralen, Hellbrunn-slottet og springvandene. Gå en tur gennem den gamle bydel for at afsløre butikker og spisesteder, der tilbyder kulinariske delikatesser. Stig tilbage på bussen, og rejs om sommeren (fra april til november) gennem Salzkammergut til Wolfgangsee. Køb en bådtur til St. Wolfgang, Hotel zum Weißen Rössl, og se pilgrimskirken. Stop ved Mondsee, et sted for filmen "The Trapp Family." Om vinteren (fra november til april) får du i stedet for besøget i St. Wolfgang mere tid i Salzburg. I løbet af december kan du nyde farverne og aromaerne på julemarkedet på Christkindlmarket. Vend tilbage til dit mødested i München med bus i slutningen af din tur.

Salzburg: Hop-on Hop-off byrundtur

6. Salzburg: Hop-on Hop-off byrundtur

Se alle de vigtige seværdigheder i Salzburg på en fleksibel 24-timers, 48-timers eller 72-timers hop-on og hop-off-bustur. Rejs i luksuriøse busser med aircondition, og nyd en informativ lydkommentar på op til 13 sprog med et gratis headset til hvert sæde. Med din billet er følgende linjer tilgængelige for dig: Vigtig bemærkning: Den gule linje er tilgængelig i øjeblikket, mens den blå linje holder vinterpause og vil være tilbage i foråret 2024. Gul linje: Lær byen at kende på en time ved at tage en non-stop tur, eller hop af ved et af de 10 stoppesteder for at opdage Salzburgs attraktioner. Turen starter ved Mirabellplatz 2, ved siden af Mirabell-haven og Mozarteum-universitetet, og du kan stå af ved et af de følgende stoppesteder: - Mirabellplatz/Mozarteum - Hanusch-Platz - Herbert-von-Karajan-Platz - Schloss Leopoldskron - Hellbrunn-paladset - Kleingmain/Gwandhaus - Nonntal - Mozartsteg/Imbergstraße - Mirabellplatz/St. Andrä - Salzburg hovedbanegård - Mirabellplatz/Mozarteum Blå linje (holder i øjeblikket vinterpause og er tilbage i foråret 2024): Oplev meget mere end Salzburg med vores blå hop-on og hop-off-linje, og kryds grænsen til Tyskland til Berchtesgaden sammen med os. Udgangspunktet er også Mirabellplatz 2, og du kan benytte følgende stoppesteder: - Salzburg Mirabellpladsen - Salzburg Hellbrunn Slot - Skt. Leonhard Untersberg-banen - Hallein Gamle Bydel/Keltisk Museum - Hallein/Pernerinsel - Salzburg Salt Worlds & Celtic.Experience.Mountain - Bad Dürrnberg Zinkenlifte - Dokumentation Obersalzberg: Kehlsteinhaus (Dokumentation Obersalzberg er lukket på grund af byggearbejde indtil efteråret 2023). Bussen fra stoppestedet Obersalzberg til Ørnereden skal bestilles separat. - Berchtesgaden Marked - Königssee/ Kongesøen - Berchtesgaden saltmine - Leonhard Untersberg-jernbanen - Salzburg Hellbrunn Slot - Mirabellpladsen i Salzburg

Salzburg: Selv-guidet højdepunkter skattejagt & tur

7. Salzburg: Selv-guidet højdepunkter skattejagt & tur

Lær Salzburg at kende i dit eget tempo på denne interaktive scavenger hunt-tur, der afspilles på din telefon. Løs gåder, interagér med byens vigtigste attraktioner, og lås interessante fakta og legender op. En ideel udendørs aktivitet for førstegangsbesøgende, par, grupper, familier og børn. Kan bruges som en fantastisk teambuilding-aktivitet. Når du har downloadet skattejagtsturen på din mobilenhed (via et link og loginoplysninger, som du modtager ved reservationen), kan du bruge mobilappen og de integrerede kort til at nå 10 af Salzburgs vigtigste seværdigheder til fods. På hvert stop kan du lære mere om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd til at låse den korrekte kode op og afsløre den næste destination i sightseeingspillet om byen. På hvert stop skal du lære om attraktionen og løse en stedbaseret gåde, som kun kan løses, hvis du når det specifikke sted. Brug logik, fantasi, observation og holdånd for at låse den korrekte kode op og afsløre turens næste destination. Når du går gennem byen, kan du nyde fleksibiliteten til at holde pause i spillet når som helst for at tage en pause, tage de perfekte billeder, stoppe til frokost eller besøge et museum. Vælg at fortsætte turen senere, eller gem resten til en anden dag.Lær interessante oplysninger om seværdighederne og byen. Du kan begynde at spille når som helst, tidsplanen er vejledende. Start din tur fra den meget fotograferede Sankt Andreas Kirke. Besøg Mozart-residensen med den tunge historie om den store kunstner, der boede her, stadig den romantiske Marko-Feingold-Steg-bro med utallige sluser vil give dig mulighed for en unik udsigt. Tag et billede ved den imponerende Salzburg-residens med dens storslåede arkitektur, og lær om den mest berømte østriger nogensinde, Wolfgang Amadeus Mozart. Besøg Residence Square med sit unikke kunstfontæne. Du kommer også forbi Salzburg Dom med en næsten 1500 år gammel historie. Beundre Sankt Peters Kloster med sit unikke interiør. Kapitelschwemme med sin arkitektur vil fascinere dig og dit kamera! Se, gå og slap af omkring Hohensalzburg-fæstningen, som er lige som taget ud af et eventyr, og som med sin utrolige udsigt vil være prikken over i'et på denne tur!

Salzburg: Krydstogt, middag og fæstningskoncert

8. Salzburg: Krydstogt, middag og fæstningskoncert

Kombiner en middag og "Best of Mozart"-fæstningskoncert med et populært krydstogt på floden Salzach, og oplev Salzburg og omegn fra sin bedste side. Start din tur i centrum af den gamle bydel, og sejl sydpå forbi den gamle bydels imponerende sceneri. Oplev et af byens mest populære villaområder, og få et glimt af de imponerende Tennen- og Hagen-bjerge. Det 40 minutter lange krydstogt efterfølges af en udsøgt middag på Panoramarestauranten på Hohensalzburg-fæstningen. Bagefter kan du lytte til en "Best of Mozart"-koncert i fæstningens mest pragtfulde sale. Nyd denne unikke kombination kronet af en finale højt over byens tage. Klassisk middagsmenu: - Miniruller med 2 forskellige slags pålæg - Consommé af oksekød med semulje-knödel - Suverænt majskyllingebryst med trøffelkartoffelmos og frugtsauce - Mozart dessert VIP-menu til middag: - Miniruller med 2 forskellige slags pålæg - Hvidvinssuppe med ristede marcona-mandler - Sous vide-tilberedte korte ribben af lokalt oksekød på trøffelærtemos og grillet "tomato de Roma" eller - Salzburger ørredfilet, "Müllerin art" med persillekartofler - Salzburger nockerl - luftig æggesoufflé med vaniljecreme og bær Vegetariske retter er tilgængelige efter anmodning. Giv venligst udtryk for denne anmodning til servicepersonalet om aftenen. Der tages forbehold for ændringer i menuerne. Salzburger Mozart Ensemble Uddrag af programmet W.A.MOZART: "LIDT NATMUSIK" W.A.MOZART: Klaverkvartet J. HAYDN: Strygekvartet W.A.MOZART: Klarinetkvintet F.SCHUBERT: Forellekvintet A.DVORAK: Valse J.STRAUSS: Valse, Polka og meget mere Mozart Kammerorchester Salzburg Maj til oktober hver torsdag, fredag, lørdag "Mozart - Strauss Orchestra Concerts" finder sted i det mest storslåede rum i byen - Den Gyldne Sal i den 900 år gamle fæstning Hohensalzburg - og er unikke for Salzburg. Mozart Chamber Orchestra of Salzburg er et yderst professionelt og internationalt efterspurgt kammerorkester, som spiller i en række, der regelmæssigt skifter størrelse. Orkesteret er dybt forankret i traditionen og opfører hovedsageligt Wolfgang Amadeus Mozarts og Johann Strauss' musikalske skatte. Uddrag af programmet: W. A. MOZART: "LIDT NATMUSIK" W. A. MOZART: Symfoni KV 138 W. A. MOZART: Klaverkoncert J.S. BACH: Koncert for 2 violiner J. STRAUSS: Valse, polka og meget mere Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Salzburg: Byudforskningsspil og rundvisning

9. Salzburg: Byudforskningsspil og rundvisning

Kombinér spændingen ved en sightseeing-bytur med et spil sjov på denne selvguidede smartphone-vandretur i X. Find nemt attraktioner med app'ens navigationsfunktion. Download appen, og start spillet ved at gå til det første sted. Brug observation, logik, fantasi og teamwork til at løse gåden på hvert sted, gåderne er altid svære. Sæt appen på pause når som helst, hvis du vil tage en pause, drikke kaffe eller bruge lidt mere tid på at besøge en af seværdighederne. Spil spillet i dit eget tempo. Start din tur fra den meget fotograferede Andreaskirke. Besøg Mozart-residensen med den tunge historie om den store kunstner, der boede der, og den romantiske Marko-Feingold-Steg-bro med utallige sluser giver dig mulighed for en unik udsigt. Tag et billede af den imponerende Salzburg Residence med sin storslåede arkitektur, og lær om den mest berømte østriger nogensinde, Wolfgang Amadeus Mozart. Besøg Residence Square med den unikke kunstfontæne. Du kommer også forbi Salzburgs domkirke med en historie på næsten 1500 år. Beundre Petersklosteret med dets unikke interiør. Kapitelschwemme med sin arkitektur vil fascinere dig og dit kamera! Se, gå og slap af omkring Hohensalzburg-fæstningen, der er som taget ud af et eventyr, og som med sin utrolige udsigt vil være prikken over i'et på denne tur!

Salzburg: Første opdagelsesrejse og læsevandring

10. Salzburg: Første opdagelsesrejse og læsevandring

Gå gennem en smuk rute i byen, opdag skjulte perler og besøg 10+ af de vigtigste attraktioner og steder. Lær nogle indledende oplysninger om hvert sted og interessante historier om byen generelt. Download appen 'World City Trail' fra butikken, og log ind. Læs instruktionerne, og gå hen til startstedet. Lås op for billeder af stedets ydre og indre. Læs lidt information om attraktionen. Læs nogle oplysninger om attraktionen, og gå videre til næste checkpoint. Notér, hvad du kunne lide og ikke lide, og lav din bucket list til de næste dage! Start din gåtur når som helst, uden en tidsplan. Sæt den på pause til frokost, tag en drink, besøg en attraktion efter eget valg, og fortsæt senere eller endda en anden dag. Med kortfunktionen farer du aldrig vild. Start din tur fra den meget fotograferede St. Andrew's Church. Besøg Mozart-residensen med den tunge historie om den store kunstner, der boede der, og den romantiske Marko-Feingold-Steg-bro med utallige sluser giver dig mulighed for en unik udsigt. Tag et billede af den imponerende Salzburg Residence med sin storslåede arkitektur, og lær om den mest berømte østriger nogensinde, Wolfgang Amadeus Mozart. Besøg Residence Square med den unikke kunstfontæne. Du kommer også forbi Salzburgs domkirke med en historie på næsten 1500 år. Beundre Petersklosteret med dets unikke interiør. Kapitelschwemme med sin arkitektur vil fascinere dig og dit kamera! Se, gå og slap af omkring Hohensalzburg-fæstningen, der er som taget ud af et eventyr, og som med sin utrolige udsigt vil være prikken over i'et på denne tur!

31 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Hohensalzburg-fæstningen

Andre seværdigheder i Hohensalzburg-fæstningen

Vil du se alle oplevelser i Hohensalzburg-fæstningen? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hohensalzburg-fæstningen

Samlet bedømmelse

4.4
(2.451 anmeldelser)

Fabelagtig. Berchtesgaden var et vidunderligt stop, men du kan selvfølgelig hoppe af overalt. Denne hop on hop off-tur var fabelagtig værdi for pengene.; En hvis den bedste. Vil opfordre nogen til at gøre det. Dejligt at se østrigsk landskab og historiske steder. Busserne var fremragende og nice og cool på en varm dag

Vi var der den 30. september. i Salzburg og nød virkelig busturen kl. 13.30. Især buschaufføren var meget sød, venlig og i godt humør. En perfekt tur.

Vi havde en vidunderlig tid i Salzburg. Vores tour guide, Elizabeth, var fantastisk. Super venlige og meget vidende.

Melanie var en fantastisk guide. Denne dagstur er bestemt det værd, især med sejlturen.

Fantastisk dag dejligt sted, jeg ville ønske, hvis vi kan få 24 timer i det