Oplevelser i

Honolulu

I denne polynesiske hovedstad finder du masser af øaktiviteter lige fra hajdyk til smukke vandreture.

Vælg datoer

Gratis afbestilling

Annuller op til 24 timer før din aktivitet starter for at få fuld refusion.

De 10 bedste seværdigheder og aktiviteter i Honolulu

Hawaiis hovedstad er en lille by i et stort landskab. Uanset om du besøger Honolulu for at opleve de vulkanske strande, det levende dyreliv eller det hedonistiske køkken, kommer du ikke til at mangle fristende tilbud. Her er 10 af de allerbedste attraktioner og oplevelser på Honolulu.

 • Diamond Head

  1. Diamond Head

  Honolulu er et paradis for bjergvandrere og en af de mest naturskønne ruter, er den som går til Diamond Head, Waikikis karakteristiske inaktive vulkan!

 • Nuuanu Pali State Wayside

  2. Nuuanu Pali State Wayside

  Koolau er en meget særlig bjergkæde! Den resterende halvdel af den tidligere vulkan er et fantastisk syn, og den bedste udsigt er fra Nuuanu Pali State Waysides udsigtspunkt.

 • Pearl Harbor

  3. Pearl Harbor

  Angrebet på Pearl Harbor var et afgørende vendepunkt under 2. verdenskrig. Flådebasen er stadig aktiv og giver gratis rundvisninger, hvis du kommer tidligt nok til at få fat i en billet.

 • Mindesmærket over USS Arizona

  4. Mindesmærket over USS Arizona

  1177 personer blev dræbt, da USS Arizona blev sænket af japanske bomber i 1941. Dette mindesmærke er bygget hen over krigsskibet, så besøgende kan kigge ned på vraget.

 • Polynesisk Kulturcenter

  5. Polynesisk Kulturcenter

  Denne hovedattraktion har givet turister en spændende polynesisk kulturoplevelse gennem et halvt århundrede, med kopier af landsbyer, kunst, håndværk og Luaus!

 • Iolani-paladset

  6. Iolani-paladset

  Paladset er bygget af Hawaiis sidste konge, for at øen skulle tage sig imponerende og fornem ud. Rundturene i paladset giver et fascinerende indblik i det kortlivede kongedømme.

 • Bernice Pauahai Bishop Museum

  7. Bernice Pauahai Bishop Museum

  Museeet blev oprindeligt oprettet for at bevare arvestykker fra grundlæggerens hawaiianske kone, og det rummer den største samling af polynesiske artefakter og naturvidenskabelige eksemplarer.

 • Hanauma Bay

  8. Hanauma Bay

  Dette smukke naturreservat er et af de bedste steder at snorkle på Hawaii. Koralrevet, der myldrer af liv, er så populært, at det har været nødvendigt at begrænse antallet af besøgene. Så kom tidligt!

 • Honolulu Zoo

  9. Honolulu Zoo

  Den zoologiske have ligger i en del af Kapiolani-parken, der er Hawaiis største og ældste park. I haven findes over 900 dyrearter især tropiske. Husk at se de hidsige komodovaraner!

 • Waikiki Aquarium

  10. Waikiki Aquarium

  Hvis du ikke når at komme til Hanauma Bay, så tag istedet til Waikikis akvarium. Det er lille, men ikke desto mindre et fremragende sted at opleve Hawaiis lokale havdyr!

Planlæg dit besøg

 • Hvornår skal jeg tage til Honolulu?

  Der er ikke rigtigt noget dårligt tidspunkt at besøge Hawaii, men i december til marts er temperaturen mere behagelig end om sommeren, selvom der også er større chance for regn. Hvis du kan, så planlæg din rejse til Honolulu uden for skoleferierne. I lavsæsonen, med færre turister, er der god plads på Honolulus bedste strande, og du får nemmere adgang til seværdighederne.

 • Hvor mange dage skal jeg bruge i Honolulu?

  Stress ikke dig selv med alt for meget planlægning. På Hawaii kan du slappe af! Book mindst en uge i Honolulu, især hvis du gerne vil på sightseeing på resten af Oahu-øen.

Praktisk information

 • Sprog
  Engelsk
 • Valuta
  USD ($)
 • Tidszone
  UTC (-10:00)
 • Landekode
  +1
 • Bedste tid at tage dertil
  Hele året

Andre seværdigheder i Honolulu

Vil du se alle oplevelser i Honolulu? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Honolulu

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

baseret på 1.794 anmeldelser

Vi havde bestilt oplevelsen med transport fra vores hotel ved Waikiki Beach. Vi blev hentet om formiddagen og kørt til North Shore, hvor båden stod klar. Vandet var lidt uroligt, hvilket gjorde mig noget søsyg. Vi kom ud til buret, hvor der var massevis af galapagos hajer. Vi kunne se dem nede i vandet oppe fra båden, og de sværmede omkring buret. Personalet var utroligt venlige og professionelle, lige fra chaufføren der samlede os op ved hotellet til haj-crewet og kaptajnen på båden. Så på trods af bølger og søsyge, var det en utroligt god oplevelse. Alle pengene værd!