Houses of Parliament

Vælg datoer

Andre seværdigheder i Houses of Parliament

Vil du se alle oplevelser i Houses of Parliament? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Houses of Parliament

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 10.922 anmeldelser

Første gang at tage Themsen krydstogt til Greenwich, skuffede ikke. Fra de meget klare instruktioner givet med e-billetterne om, hvor man skal møde båden, til det rene, velholdte fartøj og den venlige, informative turinformation undervejs. Vi gik ikke af borde ved Greenwich, men blev ombord og vendte tilbage til Westminster Pier efter at have nydt vores to timer på floden.

Det var det hele værd. Ville vi booke igen - også i andre byer! En handel til London! Tjenesten var meget rart, maden var lækker og udsigten var fantastisk. Det var fantastisk at opdage London fra dobbeltdækkerbussen - maden var virkelig velsmagende og drinksene var heller ikke for dyre. For London-priser var aftenen en tyveri i betragtning af, hvad du får for den.

Jeg var ikke sikker på, om jeg ville nyde det i starten, da jeg altid er bange for vand. Men jeg må indrømme, at dette er det bedste øjeblik i mit eventyr indtil videre. Jeg vil anbefale det tusinde gange til nogen. Nydelsen får mig faktisk til at glemme min frygt for vand.

Had a nice trip around the city, visiting some of the major must see spots.

Very Nice trip. Enjoying, relaxing and we were told a lot af history.