Tilføj datoer

Houses of ParliamentSommeraktiviteter

Vores mest anbefalede Houses of Parliament Sommeraktiviteter

London: Bådtur på Themsen fra Westminster til Greenwich

1. London: Bådtur på Themsen fra Westminster til Greenwich

Beundr udsigten over Londons mest ikoniske seværdigheder med en bådtur på Themsen. Se Londons historiske monumenter fra floden, mens du sejler mod Greenwich. Rejs forbi kendte seværdigheder som parlamentsbygningen (Houses of Parliament), Tower Bridge og Tate Modern. Vælg mellem enten en envejs- eller tur-returbillet med skip køen-adgang, og undgå køerne ved billetkontoret, når du går direkte ombord på båden. Lyt til live-audiokommentaren, mens du nyder komforten i et moderne, men traditionelt fartøj. Beundr The Shard's pyramidestruktur, og se andre monumenter fra Londons historiske vandveje. Gå ud på det åbne dæk for at opleve panoramaudsigten over Londons vartegn. Stop ved Embankment Mole, Festival Mole og Tower Bridge Quay, inden du ankommer til Greenwich Mole. Du er velkommen til at udforske charmerende Greenwich på egen hånd, og se seværdigheder såsom Greenwich Market, Cutty Sark, National Maritime Museum, Greenwich Park og Royal Observatory; alle er inden for gåafstand fra molen.

London: Westminster-byvandring med Churchill’s War Rooms

2. London: Westminster-byvandring med Churchill’s War Rooms

Udforsk Anden Verdenskrigs historie i Londons Westminster-kvarter, og opdag den hemmelige bunker, premierminister Winston Churchill og hans regering brugte under de tyske bombardementer. Westminster, som husede hemmelige baser - ofte i undergrunden - for eksilregeringer, led især under Blitzen og var fyldt med spionage. Din unikke tur begynder med en gåtur til nogle af Londons mest historiske seværdigheder, såsom Downing Street 10, Houses of Parliament og Westminster Abbey. Turen slutter ved Cenotaph, der blev bygget som et mindesmærke for Første Verdenskrig og nu er Storbritanniens primære nationale krigsmindesmærke . Undervejs vil du se statuen af Sir Winston Churchill og monumentet for kvinderne i Anden Verdenskrig, høre om regeringer og monarker, der blev tvunget i eksil i London, da Tyskland invaderede Europas nationer og meget mere. Så er det tid til bunkeren med Churchill War Rooms. Besøg Churchill Museum, og lær mere om labyrinten af underjordiske rum, der blev brugt til at plotte og planlægge krigsstrategier. Selvom din guide ikke vil ledsage dig indenfor, vil du kunne se krigsværelserne på egen hånd og høre fascinerende fakta fra din audioguide, mensdu vandrer rundt. Oplev, hvordan livet var for dem, der arbejdede i de mørke rum, og hvordan de tydede fjendtlig kommunikation og skabte kort over hærens bevægelser. Lær mere om de primitive solarier, der blev brugt til at få tilstrækkelige niveauer af D-vitamin, og hvordan selv familierne til dem, der arbejdede der, ikke vidste, hvad de arbejdede med. Udforsk arven fra Sir Winston Churchill, og hør autentiske optagelser af hans inspirerende krigstidstaler. Oplev fascinerende historier om Churchills private og offentlige liv, fra hans kærlighed til sin kone til hans særlige forhold til præsident Roosevelt. Du vil endda se den oprindelige dør til 10 Downing Street, som han gik igennem, da han blev statsminister. Krigsværelserne er blevet bevaret præcis som de var, da lysene blev slukket i 1945, med tegn, der indikerede vejret udenfor. Når du går dybere ind i labyrinten, vil du opdage, hvordan livet fortsatte under jorden, fra tophemmelige samtaler mellem Churchill og Roosevelt i Transatlantic Telephone Room, til simple hjemlige bekymringer i Churchills køkken.

London: Bådtur med eftermiddagste på Themsen

3. London: Bådtur med eftermiddagste på Themsen

Oplev en engelsk tradition med stil på denne sejltur t/r med eftermiddagste i London ombord på et komfortabelt flodfartøj. Stig ombord på båden ved Tower Pier, tæt på Tower of London, og begiv dig ned ad floden forbi seværdigheder såsom Shakespeares Globe, den spritnye skyskraber Shard, der lige nu Europas højeste bygning, London Eye og Houses of Parliament. Mens du ser seværdighederne passere forbi, får du serveret en bred vifte af velsmagende sandwich, scones med 'clotted cream' (flødeskum) og jordbærsyltetøj, og et udvalg af traditionelle kager. Der er ubegrænset te og kaffe til dit måltid. Hvis du har lyst, så forkæl dig selv og køb et glas mousserende champagne. Baren er åben under hele bådturen, og der bydes på et udvalg af drikkevarer både med og uden alkohol. Få indsigt i nye fakta om London og dets monumenter fra en sightseeingguide, mens fra dit sæde ved ringsiden fra Old Father Thames.

London: 3,5-times Classic Gold-cykeltur

4. London: 3,5-times Classic Gold-cykeltur

Tag på en 3,5-times cykeltur rundt til Londons klassiske seværdigheder for at se mange af byens mest historiske steder. Mød din guide, og start derefter turen ved det fantastiske Big Ben. Bliv imponeret af Houses of Parliament på den anden side af floden, og fortsæt forbi Lambeth Palace for at krydse Lambeth Bridge. Cykl gennem gader med små røde murstenshuse, som står i fortryllende kontrast til de imponerende, historiske monumenter. Sæt pris på klokketårn på Westminster Abbey. Cykl derefter over til St. James’s Park. Se pomp og pragt under et vagtskifte foran Buckingham Palace. Tag derefter tilbage til centrum af London, og gå sikkert over Trafalgar Square, hvor Lord Nelson kigger ned fra sin søjle. Derefter cykler I over til Covent Garden. Hold en pause, og se gadeteater på markedets centrale plads. Hop derefter tilbage på cyklen, og kør gennem Londons Legal District til farverige Leather Lane Market og Smithfield’s Market, Londons livlige kødmarked. Kør forbi Wrens fantastiske St. Paul’s Cathedral og tilbage til Themsens sydlige bred på den berømte Westminster Bridge, hvor turen slutter.

London: Westminster i 2. verdenskrig og Churchill War Rooms Entrance

5. London: Westminster i 2. verdenskrig og Churchill War Rooms Entrance

Det er på tide at gå tilbage til 1940'erne. Big Ben lyder ikke længere. Luftangrebssirener er normen. De tyske bombeangreb kommer i ly af mørket. Befolkningen lever med rationer og restriktioner. Mange briter giver deres liv i Europa og andre steder. Sammen med din lokale ekspertguide vil du bevare roen og fortsætte, lære om briternes beslutsomhed og få indsigt i sandheden bag Westminster i krigstid på denne vandretur forbi vigtige monumenter som Houses of Parliament, Westminster Abbey, Cenotaph, krigsministeriet, Downing Street 10 og Whitehall. Efter din lille gruppeoplevelse i Westminster skal du sige farvel til din nyfundne ven og guide og gå ned i War Rooms. I dit eget tempo kan du gå på opdagelse i de kilometerlange strategiske bunkere, hvor Winston Churchill og hans kabinet skulle spille deres rolle i 2. verdenskrig. Dette uforglemmelige sted er frosset i tiden og er klar til at blive opdaget igen.

London: Bådtur på showboat med middag, show og sightseeing

6. London: Bådtur på showboat med middag, show og sightseeing

Tag på en afslappende aftenbådtur gennem hjertet af London, og se byens berømte seværdigheder oplyst om aftenen. I sommermånederne kan du også nyde solnedgangen fra vandet inden byens lys tændes. Den 3 timer lange bådtur, som sejler fra Westminster til Thames Barrier og tilbage igen, indledes med en velkomstdrink, når du går ombord. Din cocktail efterfølges af en lækker 4-retters middag og liveunderholdning med en sanger. Denne middagsbådtur fra hjertet af London kombinerer et skønt måltid med cabaret og dans. Sejl forbi de moderne vartegn O2 Arena, Canary Wharf og City Hall, og fortsæt helt til den imponerende dæmning Thames Barrier, hvorefter du sejler tilbage til Houses of Parliament. Efter middagen, når mørket falder på, vil en cabaretsanger optræde med nye og gamle sange fra West End Shows og anden popmusik. Du kan danse både under og efter denne caraberetoptræden, eller bare læne dig tilbage og nyde musikken og de oplyste seværdigheder. Menu Skotsk røget laksemousse med sennep og dild i midten, rejer med citron- og mesclun-salat Tomat, ristet peberfrugt og basilikumsuppe Stegt kyllinge-supreme indpakket i parmaskinke, serveret med dauphinoise-kartofler og svampe med timian og rødvinssauce med sæsonens grøntsager Trøffelkage med hvid, mørk og mælkechokolade med hindbærsauce Te eller kaffe, pebermyntebolsjer vegetarisk menu Salat med feta, valnødder, grønne bønner, cherrytomater, stegt peberfrugt, græskar og oliven med honningdressing Tomat, stegt peberfrugt, og basilikumsuppe Lasagne med artiskokker, spinat, sauté af blandede svampe og gedeost med sæsonens grøntsager Trøffelkage med hvid, mørk og mælkechokolade med hindbærsauce Te eller kaffe, pebermyntebolsjer

London: Bådtur på Themsen

7. London: Bådtur på Themsen

Tag på en bådtur på Themsen i selskab med kyndige guider, der vækker byen til live. Nyd udsigten fra vandet, mens du passerer nogle af Londons mest berømte vartegn. Båden sejler i en cirkel har både en overdækket terrasse og siddepladser i solen. Der er afgang fra London Eye Pier, der ligger lige under London Eye. Bådturen går helt ud til Tower Bridge, og vender tilbage 40 minutter senere efter at have passeret Houses of Parliament, St. Pauls Cathedral, Tower of London, Shakespeares Globe samt Westminister, Millenium og Tower Bridges.

London: Guidet rundtur om aftenen i åben sightseeingbus

8. London: Guidet rundtur om aftenen i åben sightseeingbus

Londons storslåede arkitektur og livlige atmosfære er imponerende om dagen, men det er først om aftenen, at byen virkelig vækkes til live. Gør din tur i London endnu bedre, og nyd denne 90-minutters tur ombord på en åben bus. Se de berømte vartegn lyse op mod aftenhimlen. Se Tower of London og Tower Bridge stå ranke i Londons skyline, og føl suset, når du kører forbi monumentale Big Ben. Springvandene på Trafalgar Square danser af glæde fra lysene, der skinner i dem, og neonskærmene på Piccadilly Circus blænder og begejstrer. Harrods flotte lys frembringer minder om jul, selv om sommeren. Din sjove og venlige guide giver historiske informationer, når I passerer St. Paul’s Cathedral og Westminster Abbey, og fortæller underholdende historier om byen. Dette er en ekstremt sjov og informativ tur, der er passende for både familier og vennegrupper.

London: Spændende 2-timers solnedgangstur på Themsen

9. London: Spændende 2-timers solnedgangstur på Themsen

Oplev Londons glitrende vartegn på flodbredden i takt med, at solen går ned og lyset forsvinder. Start aftenen med et glas bobler i den ene hånd og kanapéer i den anden, mens du nyder live-jazz og afslappende pop. Oplev byens magi fra den store komfortable salon eller oppe fra panoramadækket under åben himmel. Se alle byens større seværdigheder ved floden på denne 2-timers bådtur, fra London Eye og Tower of London, til skyskraberne i Canary Wharf - Londons mini Manhattan - og den majestætiske og eventyrlige Tower Bridge.

Westminster Abbey: Tur med mulighed for Houses of Parliament

10. Westminster Abbey: Tur med mulighed for Houses of Parliament

Mød din guide ved indgangen til Westminster Abbey kl. 09.15, og træd så indenfor i det historiske monument, hvor du kan gå i konger og dronningers fodspor. Siden kroningen af Vilhelm Erobreren i 1066 er alle kroninger af engelske og britiske monarker blevet afholdt her i kirken, ligesom mange kongelige bryllupper er blevet det, herunder Prins William og Kate Middletons i 2011. Derefter kan du tage en panoramatur rundt om Houses of Parliament og forbi Elizabeth Tower, hvor de berømte Big Ben-klokker ringer hvert kvarter. Lær om parlamentsmedlemmerne, der sidder i House of Commons og om House of Lords' funktion. Hør om, hvordan og hvorfor Elizabeth Tower og dets storslåede ur og ikoniske klokke blev bygget. For en mere komplet oplevelse, skal du vælge den valgmulighed, der inkluderer en billet til parlamentet med en audioguidet rundvisning inde i bygningen.  Palace of Westminster (Houses of Parliaments officielle navn) kom på UNESCO's Verdensarvsliste i 1987 og byder på en prangende facade med gyldne spir og statuer af konger, der spejler sig i Themsen. Lyt, mens din guide fortæller dig om bygningens historie, fra det første middelalderklokketårn bygget i det gamle Palace of Westminster, til designet og konstruktionen af nutidens Elizabeth Tower.  

77 aktiviteter fundet
Sorter efter:
Side 1 af 5

Ofte stillede spørgsmål om Houses of Parliament Sommeraktiviteter

Hvilke andre spændende ting kan du lave i London end Houses of Parliament Sommeraktiviteter?

Disse andre ting at gøre i London må du ikke gå glip af:

Andre seværdigheder i Houses of Parliament

Vil du se alle oplevelser i Houses of Parliament? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Houses of Parliament

Fuldstændig fantastisk tur - smukt at se London fra søsiden - vejret var lunt 20 grader, så vi nød meget af turen oppe på dækket . Musikken var godt men lidt for høj Vi kan varmt anbefale denne tur

Jeg fik et sæde forrest i båden og dermed en super udsigt til det vi sejlede forbi. Havde nok ikke været så tilfreds med et sæde midt i båden... Fin og let forståelig guide.

Turen var en skøn opleves. At sidde og have fuldt vue til alle seværdighederne og nyde sin Afternoon Tea er noget ganske særligt. Kan varmt anbefales

Spændende oplevelse rundt i London for hele vores familie, super god guide

Fin aften på alle måder. God betjening, dejlig mad, godt koncept.