Ting at foretage sig
Houston

Udover det ikoniske rumcenter kan du også udforske masser af museer og et livligt centrum.

Vores mest anbefalede ting at gøre i Houston

Houston: Space Center Houston Admission Ticket

1. Houston: Space Center Houston Admission Ticket

Udforsk Space Center Houston med sine 400 rumgenstande samt permanente og omrejsende udstillinger. Oplev attraktioner og teatre med relation til den spændende fremtid og den bemærkelsesværdige fortid for USA's rumflyvningsprogram for mennesker, alt sammen for én entrépris. Se verdens største samling af månesten og måneprøver til offentlig fremvisning. Gå bag kulisserne og se NASA Johnson Space Center (afhængigt af tilgængelighed). Lær om det verdensberømte hjemsted for NASA Mission Control, International Space Station Mission Control og astronauttræning. Oplev den nyeste permanente udstilling, SpaceX Falcon 9-raketten, der er udstillet uden for centret. Gå rundt om og under den første trin booster, der spænder mere end 156 fod lang. Se den eneste Falcon 9-raket, der er offentligt udstillet uden for SpaceX' hovedkvarter, og som er den samme type raket, der opsendte NASA-astronauterne Robert Behnken og Douglas Hurley på SpaceX' Crew Dragon-rumfartøj den 30. maj i forbindelse med Demo-2-missionen. Det var første gang siden 2011, at astronauter blev opsendt fra amerikansk jord.Det var første gang siden 2011, at astronauter blev opsendt fra amerikansk jord.

Houston: Generel adgangsbillet til Museum of Natural Science

2. Houston: Generel adgangsbillet til Museum of Natural Science

Fordyb dig i naturvidenskabens fascinerende verden med en adgangsbillet til Houston Museum of Natural Sciences, et af USA's mest besøgte museer. Se spektakulære mineralprøver, dinosaurskeletter, rumstationsmodeller og meget mere. Se på snesevis af forhistoriske bæster i Morian Hall of Paleontology, der bringes til live i livlige udstillinger, der animerer deres kamp for at overleve. Se en blå topaskrystal på mere end 2.000 karat i Cullen Hall of Gems and Minerals. Fejr mangfoldigheden af Amerikas oprindelige folk i John P. McGovern Hall of the Americas. Stå ansigt til ansigt med dyrelivets økologi i Frensley Graham Hall of African Wildlife, eller lær om skalvidenskab og studiet af bløddyr i Strake Hall of Malacology.

Houston: Guidet byrundtur i en panoramabus med åben top

3. Houston: Guidet byrundtur i en panoramabus med åben top

Se de historiske højdepunkter og kulturelle lækkerier i Houston på denne panoramabustur. Nyd uhindret udsigt fra dit sæde, og lyt til informative kommentarer fra din guide. Krydstogt forbi vigtige vartegn som det historiske rådhus, Market Square, Heritage Society og Graffiti Park. Start din sightseeingtur på et besøgscenter med cowboy-tema med texanske arveartefakter og fotomuligheder. Sid ved kaffebaren eller køb souvenirs, inden du går ombord på bussen. Gå til Toyota Center, hjemsted for det professionelle NBA-basketballhold Houston Rockets. Se den smukke bypark Discovery Green, der ligger i hjertet af Convention Center-området. Næste stop er Houston Graffiti Park fyldt med levende gadekunst og vægmalerier. Se den seneste udstilling af gademalerier arrangeret af Street Art for Mankind non-profit. Oplev Minute Maid Park, hjemsted for 2022 World Series-mestrene, Houston Astros. Gå til Market Square Park i byens Downtown Historic District for at se den gamle Union-togstationsbygning. Endelig kan du beundre de sidste originale bygninger på Main Street Square i centrum. Forundres over art deco-arkitekturen i Houstons rådhusbygning foran Hermann Square. Se den langsomt flydende Buffalo Bayou River, hvor John og Augustus Allen grundlagde Houston i 1836. Fortsæt derefter til Tranquility Park, som blev bygget til minde om Apollo 11's månelanding i juli 1969. Se Downtown Aquarium, Sam Houston Park, der er dedikeret til bygninger og kultur fra byens fortid, og Heritage Society museum og park.

Houston Museum of Natural Sciences: Planetarium billet

4. Houston Museum of Natural Sciences: Planetarium billet

Dyk ned i rummets uendelighed på Burke Baker Planetarium i Houston Museum of Natural Science. Nyd det opgraderede planetarium, der har verdens førende digitale planetariumsoftware og projektionssystem. Lad dette digitale projektionssystem give dig mulighed for at træde ud af verden og ind i det større univers. Udforsk planeter og asteroidefelter. Se projektioner af planeter, stjerner og hele galakser. Udvid din viden om universet med forskellige kuppelshows som "Lamps of Atlantis", "Are We Really Alone?", "Black Holes", "Starry Night Express", "Dark Side of the Moon" og "Passport to the Universe". Dagens sidste show er kl. 17.

Houston: NASA Space Center med entré

5. Houston: NASA Space Center med entré

Udforsk rumfartens vidundere på en uforglemmelig tur, der omfatter en minibustur rundt i Houston og tur-retur til NASA/Johnson Space Center. Nyd interaktive udstillinger og aktiviteter, rør ved en månesten, tag en tur med sporvogn til NASA's kontrolcenter og se en kopi af rumfærgen på Independence Plaza. Begynd din dag med rumforskning på landjorden, når du får en kort sightseeingtur i Houston, hvor du kan se nogle af de vigtigste vartegn. Følg derefter 25 miles fra centrum af Houston til Space Center Houston og oplev USA's eventyr i rummet på første hånd. Space Center Houston er besøgscenter for NASA's Johnson Space Center. Det er en separat facilitet, der indeholder aktiviteter og udstillinger, som er designet i fællesskab af NASA og Disney Imagineering. Få en chance for at køre en halv times sporvognstur, der går til den gigantiske International Space Station Assembly Building og til NASA's kontrolcenter. Både børn og voksne vil nyde de interaktive udstillinger. Må du ikke gå glip af Starship Gallery Artifact Museum, hvor du kan røre ved en månesten eller prøve simulatoren, der lader dig lande måneskibet.

Houston: CityPASS® med billetter til 5 topattraktioner

6. Houston: CityPASS® med billetter til 5 topattraktioner

Besøger du Houston? Oplev 5 must-see attraktioner, håndplukket og pakket sammen til en besparelse på 50% med Houston CityPASS®-billetter. Brug mindre tid på planlægning og mere tid på at udforske. Besøg attraktionerne i dit eget tempo og i vilkårlig rækkefølge. Gyldig i 9 på hinanden følgende dage inklusive den første brugsdag. Køb online for øjeblikkelig levering på mobilen. Få adgang til 5 attraktioner. Inkluderer: -Space Center Houston- Generel adgang, inklusive Independence Plaza og NASA sporvognstur Vælg desuden 4 af følgende: -Downtown Aquarium- Generel adgang til Aquarium Adventure Exhibit (forlystelser og spil ikke inkluderet) Forlystelser kan være midlertidigt utilgængelige. -Houston Zoo - almindelig adgang (gælder ikke for Zoo Lights) -Houston Museum of Natural Science - almindelig adgang -Kemah Boardwalk All-Day Ride Pass- All-Day Ride Pass (Stingray, Boardwalk Beast og Iron Eagle er ikke inkluderet) -Children's Museum Houston - Generel adgang. For at komme ind på museet skal din gruppe ledsages af et barn. -Museum of Fine Arts, Houston - ALL ACCESS-billet, inklusive adgang samme dag til alle specialudstillinger og MFAH's permanente samlinger.

Houston Museum of Natural Science: Cockrell Butterfly Center

7. Houston Museum of Natural Science: Cockrell Butterfly Center

Besøg Cockrell Butterfly Center på Houston Museum of Natural Science. Gå gennem et levende sommerfuglehabitat, beundr spektakulære levende og konserverede eksemplarer af nogle af verdens største og mærkeligste leddyr, og nyd interaktive spil og quizzer. Ved ankomsten går man ind i en treetagers glasbygning, der er bygget op omkring et 15 meter højt vandfald. Indenfor opdager du en simuleret tropisk regnskov fyldt med eksotiske planter og hundredvis af levende sommerfugle importeret fra sommerfuglefarme rundt om i verden. Forundres over, hvordan disse sarte skabninger flagrer gennem vegetationen, stopper op for at nippe til nektar eller frugtsaft og lejlighedsvis lander på heldige besøgende. Føl fortryllelsen fortsætte med forbløffende levende insekter, monterede eksemplarer, modeller, der er større end livet, og interaktive spil. Søg efter camouflerede skabninger, mød en fårekylling som vejrvært, lær hvordan insekter bruges til at opklare forbrydelser, se bladskærermyrer i arbejde, se kæmpe hvepsebo, få et nærbillede af nogle af Houstons største kakerlakker og meget mere. Gemt under vandfaldet og bag cenote-poolen kan du opdage, hvordan insekter er særligt vigtige for mennesker. Lyt til interviews med virkelige entomologer, og tag et kig ind i en entomologs laboratorium, hvor du kan se insektprøver helt tæt på. Dagens sidste indgang er kl. 17.30.

Houston: Buffalo Bayou Park Cistern History Tour

8. Houston: Buffalo Bayou Park Cistern History Tour

Opdag hemmelighederne bag et af Houstons mest ikoniske og historiske seværdigheder på en guidet vandretur. Hør om oprindelsen af Buffalo Bayou Park Cistern og beundr den underjordiske arkitektur, mens du oplever et meget usædvanligt rum med enorme søjler og et 17-sekunders ekko. Tjek ind på besøgscentret i Buffalo Bayou Park, Houstons oase af grønt midt i byen. Mød din guide ved indgangen til cisternen, og oplev, hvordan strukturen blev bygget i 1926 som byens oprindelige drikkevandsreservoir. Du bliver ført ind i den huleformede cisterne, der er blevet omdannet til et underjordisk offentligt rum. Beundre et indre på størrelse med 1,5 fodboldbaner, som på et tidspunkt indeholdt 15 millioner galloner drikkevand. Slip dit indre barn og leg i rummet. Prøv at råbe og hør det 17 sekunder lange ekko, når lyden af din stemme preller af på vægge og lofter. Beundre arkitekturen af monolitiske betonsøjler.

Houston: Adgangsbillet til Children's Museum Houston

9. Houston: Adgangsbillet til Children's Museum Houston

Forudbestil din adgangsbillet til Children's Museum Houston, og lad dine børn løbe, lege, udforske, lære, røre, lugte, føle og så meget mere i en række forskellige udstillinger. Udstillingerne skifter jævnligt, så det er stadig sjovt at besøge flere gange for både lokale og besøgende. Aktuelle udstillinger kan omfatte: • Tot*Spot (i alderen 0-35 måneder): Perfekt sted for de yngste gæster at lege og udvikle deres hjerner (genåbner 20. september 2022) • EcoStation (i alderen 2+): Udforsk den oprindelige plantehave, solcelledrevne forskningspavillon, skovområde og dammens habitat • Cyberchase (aldre 3+): Et matematikeventyr, hvor styrker slutter sig til CyberSquad i deres søgen efter at redde Cyberspace • FlowWorks (aldre 5+): Lær om vandets kræfter og egenskaber med bølger, strømfald, hvirvler og vandkraft • Hjerte og Seoul (i alderen 3+): Fordyb dit barn i den sydkoreanske kultur gennem livet for børn i Seoul • Inventor's Workshop (aldre 3+): Brug fantasien til at skabe ekstraordinære genstande, mekanismer og opfindelser • Genius Station (aldre 4+): Opdag dit indre genialitet med museets helt egne videnskabseksperter, der er klar til at besvare alle dine spørgsmål • Challenge Course (aldre 5+): Ved hjælp af smidighed, udholdenhed og balance afprøver børn en 7-forhindringer, low-rope-bane • Hvordan virker det (i alderen 5+): Udfør praktiske undersøgelser omkring naturvidenskabelige begreber, og hvordan de optræder i vores hverdag • Opfindelseskonvention (i alderen 5+): Slip fantasien løs i denne workshop fyldt med gadgets og dimser, som børn designer og bygger • Kidtropolis, USA (i alderen 5+): En by for børn drevet af børn, hvor børn vælger, hvad de vil være og arbejder sammen med andre børn for at få det til at fungere • Matter Factory (i alderen 5+): Udforsk stoffets byggesten, mens du fordyber dig i • det periodiske system af grundstoffer • PowerPlay (i alderen 5+): Udforsk videnskaben om ernæring, sundhed og motion • Maker Annex (8+): Vær kreativ med 3D-printere, laserskærere og mere • Power Science Lab (i alderen 8+): Tjek videnskaben bag kroppen og sindet og den generelle sundhed i et praktisk kemisk vådt laboratorium • Børnehal (alle aldre): Rejsende kunst- og kulturudstillinger fra hele verden med nye aktiviteter introduceret ugentligt • Parent Resource Library (alle aldre): En filial af Houston Public Library lige ved museet

Houston: Air-Conditioned Downtown Underground Tunnels Tour

10. Houston: Air-Conditioned Downtown Underground Tunnels Tour

Hold dig afkølet og ude af Houston-varmen inde i det mest omfattende tunnelsystem i centrum af USA på vores (airconditionerede) underjordiske tunneltur med udendørs udsigt til et dybdegående kig på den utrolige metropol under jorden i Texas' største forretningsdistrikt, herunder de mest prisbelønnede Fortune 500-skyskrabere, der huser mange af Houstons ikoniske virksomhedshovedkvarterer, klassisk art deco-arkitektur og moderne forretningsfaciliteter. Som en del af denne byrundtur besøger vi flere historiske og kunstneriske sektioner af Downtown Houstons tunneler samt de virksomhedsbygninger, der ligger oven på dem, herunder de højeste bygninger i Texas, den ældste bank i Houston, den oprindelige skyskraber i Texas og den mest prisbelønnede skyskraber i staten. Sørg for at medbringe dit smil og kamera, da vi vil give dig unikke fotomuligheder og hemmeligheder, som de fleste indfødte Houstonians ikke engang kender til! *Gør venligst alt for at møde din guide til tiden. Hvis du ikke kommer til tiden, kan det resultere i en udskudt tur afhængigt af turens tilgængelighed eller en aflyst tur, hvis vi ikke hører fra dig inden det planlagte starttidspunkt. *

Topaktiviteter

Topseværdigheder i Houston

Alle aktiviteter

Vores mest anbefalede ting at gøre i Houston

Houston: Space Center Houston Admission Ticket

Houston: Space Center Houston Admission Ticket

Udforsk Space Center Houston med sine 400 rumgenstande samt permanente og omrejsende udstillinger. Oplev attraktioner og teatre med relation til den spændende fremtid og den bemærkelsesværdige fortid for USA's rumflyvningsprogram for mennesker, alt sammen for én entrépris. Se verdens største samling af månesten og måneprøver til offentlig fremvisning. Gå bag kulisserne og se NASA Johnson Space Center (afhængigt af tilgængelighed). Lær om det verdensberømte hjemsted for NASA Mission Control, International Space Station Mission Control og astronauttræning. Oplev den nyeste permanente udstilling, SpaceX Falcon 9-raketten, der er udstillet uden for centret. Gå rundt om og under den første trin booster, der spænder mere end 156 fod lang. Se den eneste Falcon 9-raket, der er offentligt udstillet uden for SpaceX' hovedkvarter, og som er den samme type raket, der opsendte NASA-astronauterne Robert Behnken og Douglas Hurley på SpaceX' Crew Dragon-rumfartøj den 30. maj i forbindelse med Demo-2-missionen. Det var første gang siden 2011, at astronauter blev opsendt fra amerikansk jord.Det var første gang siden 2011, at astronauter blev opsendt fra amerikansk jord.

Houston: Generel adgangsbillet til Museum of Natural Science

Houston: Generel adgangsbillet til Museum of Natural Science

Fordyb dig i naturvidenskabens fascinerende verden med en adgangsbillet til Houston Museum of Natural Sciences, et af USA's mest besøgte museer. Se spektakulære mineralprøver, dinosaurskeletter, rumstationsmodeller og meget mere. Se på snesevis af forhistoriske bæster i Morian Hall of Paleontology, der bringes til live i livlige udstillinger, der animerer deres kamp for at overleve. Se en blå topaskrystal på mere end 2.000 karat i Cullen Hall of Gems and Minerals. Fejr mangfoldigheden af Amerikas oprindelige folk i John P. McGovern Hall of the Americas. Stå ansigt til ansigt med dyrelivets økologi i Frensley Graham Hall of African Wildlife, eller lær om skalvidenskab og studiet af bløddyr i Strake Hall of Malacology.

Houston: Guidet byrundtur i en panoramabus med åben top

Houston: Guidet byrundtur i en panoramabus med åben top

Se de historiske højdepunkter og kulturelle lækkerier i Houston på denne panoramabustur. Nyd uhindret udsigt fra dit sæde, og lyt til informative kommentarer fra din guide. Krydstogt forbi vigtige vartegn som det historiske rådhus, Market Square, Heritage Society og Graffiti Park. Start din sightseeingtur på et besøgscenter med cowboy-tema med texanske arveartefakter og fotomuligheder. Sid ved kaffebaren eller køb souvenirs, inden du går ombord på bussen. Gå til Toyota Center, hjemsted for det professionelle NBA-basketballhold Houston Rockets. Se den smukke bypark Discovery Green, der ligger i hjertet af Convention Center-området. Næste stop er Houston Graffiti Park fyldt med levende gadekunst og vægmalerier. Se den seneste udstilling af gademalerier arrangeret af Street Art for Mankind non-profit. Oplev Minute Maid Park, hjemsted for 2022 World Series-mestrene, Houston Astros. Gå til Market Square Park i byens Downtown Historic District for at se den gamle Union-togstationsbygning. Endelig kan du beundre de sidste originale bygninger på Main Street Square i centrum. Forundres over art deco-arkitekturen i Houstons rådhusbygning foran Hermann Square. Se den langsomt flydende Buffalo Bayou River, hvor John og Augustus Allen grundlagde Houston i 1836. Fortsæt derefter til Tranquility Park, som blev bygget til minde om Apollo 11's månelanding i juli 1969. Se Downtown Aquarium, Sam Houston Park, der er dedikeret til bygninger og kultur fra byens fortid, og Heritage Society museum og park.

Houston Museum of Natural Sciences: Planetarium billet

Houston Museum of Natural Sciences: Planetarium billet

Dyk ned i rummets uendelighed på Burke Baker Planetarium i Houston Museum of Natural Science. Nyd det opgraderede planetarium, der har verdens førende digitale planetariumsoftware og projektionssystem. Lad dette digitale projektionssystem give dig mulighed for at træde ud af verden og ind i det større univers. Udforsk planeter og asteroidefelter. Se projektioner af planeter, stjerner og hele galakser. Udvid din viden om universet med forskellige kuppelshows som "Lamps of Atlantis", "Are We Really Alone?", "Black Holes", "Starry Night Express", "Dark Side of the Moon" og "Passport to the Universe". Dagens sidste show er kl. 17.

Houston: NASA Space Center med entré

Houston: NASA Space Center med entré

Udforsk rumfartens vidundere på en uforglemmelig tur, der omfatter en minibustur rundt i Houston og tur-retur til NASA/Johnson Space Center. Nyd interaktive udstillinger og aktiviteter, rør ved en månesten, tag en tur med sporvogn til NASA's kontrolcenter og se en kopi af rumfærgen på Independence Plaza. Begynd din dag med rumforskning på landjorden, når du får en kort sightseeingtur i Houston, hvor du kan se nogle af de vigtigste vartegn. Følg derefter 25 miles fra centrum af Houston til Space Center Houston og oplev USA's eventyr i rummet på første hånd. Space Center Houston er besøgscenter for NASA's Johnson Space Center. Det er en separat facilitet, der indeholder aktiviteter og udstillinger, som er designet i fællesskab af NASA og Disney Imagineering. Få en chance for at køre en halv times sporvognstur, der går til den gigantiske International Space Station Assembly Building og til NASA's kontrolcenter. Både børn og voksne vil nyde de interaktive udstillinger. Må du ikke gå glip af Starship Gallery Artifact Museum, hvor du kan røre ved en månesten eller prøve simulatoren, der lader dig lande måneskibet.

Houston: CityPASS® med billetter til 5 topattraktioner

Houston: CityPASS® med billetter til 5 topattraktioner

Besøger du Houston? Oplev 5 must-see attraktioner, håndplukket og pakket sammen til en besparelse på 50% med Houston CityPASS®-billetter. Brug mindre tid på planlægning og mere tid på at udforske. Besøg attraktionerne i dit eget tempo og i vilkårlig rækkefølge. Gyldig i 9 på hinanden følgende dage inklusive den første brugsdag. Køb online for øjeblikkelig levering på mobilen. Få adgang til 5 attraktioner. Inkluderer: -Space Center Houston- Generel adgang, inklusive Independence Plaza og NASA sporvognstur Vælg desuden 4 af følgende: -Downtown Aquarium- Generel adgang til Aquarium Adventure Exhibit (forlystelser og spil ikke inkluderet) Forlystelser kan være midlertidigt utilgængelige. -Houston Zoo - almindelig adgang (gælder ikke for Zoo Lights) -Houston Museum of Natural Science - almindelig adgang -Kemah Boardwalk All-Day Ride Pass- All-Day Ride Pass (Stingray, Boardwalk Beast og Iron Eagle er ikke inkluderet) -Children's Museum Houston - Generel adgang. For at komme ind på museet skal din gruppe ledsages af et barn. -Museum of Fine Arts, Houston - ALL ACCESS-billet, inklusive adgang samme dag til alle specialudstillinger og MFAH's permanente samlinger.

Houston Museum of Natural Science: Cockrell Butterfly Center

Houston Museum of Natural Science: Cockrell Butterfly Center

Besøg Cockrell Butterfly Center på Houston Museum of Natural Science. Gå gennem et levende sommerfuglehabitat, beundr spektakulære levende og konserverede eksemplarer af nogle af verdens største og mærkeligste leddyr, og nyd interaktive spil og quizzer. Ved ankomsten går man ind i en treetagers glasbygning, der er bygget op omkring et 15 meter højt vandfald. Indenfor opdager du en simuleret tropisk regnskov fyldt med eksotiske planter og hundredvis af levende sommerfugle importeret fra sommerfuglefarme rundt om i verden. Forundres over, hvordan disse sarte skabninger flagrer gennem vegetationen, stopper op for at nippe til nektar eller frugtsaft og lejlighedsvis lander på heldige besøgende. Føl fortryllelsen fortsætte med forbløffende levende insekter, monterede eksemplarer, modeller, der er større end livet, og interaktive spil. Søg efter camouflerede skabninger, mød en fårekylling som vejrvært, lær hvordan insekter bruges til at opklare forbrydelser, se bladskærermyrer i arbejde, se kæmpe hvepsebo, få et nærbillede af nogle af Houstons største kakerlakker og meget mere. Gemt under vandfaldet og bag cenote-poolen kan du opdage, hvordan insekter er særligt vigtige for mennesker. Lyt til interviews med virkelige entomologer, og tag et kig ind i en entomologs laboratorium, hvor du kan se insektprøver helt tæt på. Dagens sidste indgang er kl. 17.30.

Houston: Buffalo Bayou Park Cistern History Tour

Houston: Buffalo Bayou Park Cistern History Tour

Opdag hemmelighederne bag et af Houstons mest ikoniske og historiske seværdigheder på en guidet vandretur. Hør om oprindelsen af Buffalo Bayou Park Cistern og beundr den underjordiske arkitektur, mens du oplever et meget usædvanligt rum med enorme søjler og et 17-sekunders ekko. Tjek ind på besøgscentret i Buffalo Bayou Park, Houstons oase af grønt midt i byen. Mød din guide ved indgangen til cisternen, og oplev, hvordan strukturen blev bygget i 1926 som byens oprindelige drikkevandsreservoir. Du bliver ført ind i den huleformede cisterne, der er blevet omdannet til et underjordisk offentligt rum. Beundre et indre på størrelse med 1,5 fodboldbaner, som på et tidspunkt indeholdt 15 millioner galloner drikkevand. Slip dit indre barn og leg i rummet. Prøv at råbe og hør det 17 sekunder lange ekko, når lyden af din stemme preller af på vægge og lofter. Beundre arkitekturen af monolitiske betonsøjler.

Houston: Adgangsbillet til Children's Museum Houston

Houston: Adgangsbillet til Children's Museum Houston

Forudbestil din adgangsbillet til Children's Museum Houston, og lad dine børn løbe, lege, udforske, lære, røre, lugte, føle og så meget mere i en række forskellige udstillinger. Udstillingerne skifter jævnligt, så det er stadig sjovt at besøge flere gange for både lokale og besøgende. Aktuelle udstillinger kan omfatte: • Tot*Spot (i alderen 0-35 måneder): Perfekt sted for de yngste gæster at lege og udvikle deres hjerner (genåbner 20. september 2022) • EcoStation (i alderen 2+): Udforsk den oprindelige plantehave, solcelledrevne forskningspavillon, skovområde og dammens habitat • Cyberchase (aldre 3+): Et matematikeventyr, hvor styrker slutter sig til CyberSquad i deres søgen efter at redde Cyberspace • FlowWorks (aldre 5+): Lær om vandets kræfter og egenskaber med bølger, strømfald, hvirvler og vandkraft • Hjerte og Seoul (i alderen 3+): Fordyb dit barn i den sydkoreanske kultur gennem livet for børn i Seoul • Inventor's Workshop (aldre 3+): Brug fantasien til at skabe ekstraordinære genstande, mekanismer og opfindelser • Genius Station (aldre 4+): Opdag dit indre genialitet med museets helt egne videnskabseksperter, der er klar til at besvare alle dine spørgsmål • Challenge Course (aldre 5+): Ved hjælp af smidighed, udholdenhed og balance afprøver børn en 7-forhindringer, low-rope-bane • Hvordan virker det (i alderen 5+): Udfør praktiske undersøgelser omkring naturvidenskabelige begreber, og hvordan de optræder i vores hverdag • Opfindelseskonvention (i alderen 5+): Slip fantasien løs i denne workshop fyldt med gadgets og dimser, som børn designer og bygger • Kidtropolis, USA (i alderen 5+): En by for børn drevet af børn, hvor børn vælger, hvad de vil være og arbejder sammen med andre børn for at få det til at fungere • Matter Factory (i alderen 5+): Udforsk stoffets byggesten, mens du fordyber dig i • det periodiske system af grundstoffer • PowerPlay (i alderen 5+): Udforsk videnskaben om ernæring, sundhed og motion • Maker Annex (8+): Vær kreativ med 3D-printere, laserskærere og mere • Power Science Lab (i alderen 8+): Tjek videnskaben bag kroppen og sindet og den generelle sundhed i et praktisk kemisk vådt laboratorium • Børnehal (alle aldre): Rejsende kunst- og kulturudstillinger fra hele verden med nye aktiviteter introduceret ugentligt • Parent Resource Library (alle aldre): En filial af Houston Public Library lige ved museet

Houston: Air-Conditioned Downtown Underground Tunnels Tour

Houston: Air-Conditioned Downtown Underground Tunnels Tour

Hold dig afkølet og ude af Houston-varmen inde i det mest omfattende tunnelsystem i centrum af USA på vores (airconditionerede) underjordiske tunneltur med udendørs udsigt til et dybdegående kig på den utrolige metropol under jorden i Texas' største forretningsdistrikt, herunder de mest prisbelønnede Fortune 500-skyskrabere, der huser mange af Houstons ikoniske virksomhedshovedkvarterer, klassisk art deco-arkitektur og moderne forretningsfaciliteter. Som en del af denne byrundtur besøger vi flere historiske og kunstneriske sektioner af Downtown Houstons tunneler samt de virksomhedsbygninger, der ligger oven på dem, herunder de højeste bygninger i Texas, den ældste bank i Houston, den oprindelige skyskraber i Texas og den mest prisbelønnede skyskraber i staten. Sørg for at medbringe dit smil og kamera, da vi vil give dig unikke fotomuligheder og hemmeligheder, som de fleste indfødte Houstonians ikke engang kender til! *Gør venligst alt for at møde din guide til tiden. Hvis du ikke kommer til tiden, kan det resultere i en udskudt tur afhængigt af turens tilgængelighed eller en aflyst tur, hvis vi ikke hører fra dig inden det planlagte starttidspunkt. *

Ofte stillede spørgsmål om Houston

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Houston?

Topattraktionerne, der skal opleves i Houston:

Se alle seværdigheder i Houston, du ikke må gå glip af

De mest populære seværdigheder i Houston

Oplevelser i Houston

Byer i USA

Andre seværdigheder i Houston

Vil du se alle oplevelser i Houston? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Houston

Samlet bedømmelse

4.5
(1.161 anmeldelser)