Tilføj datoer

Hue Aktiviteter i lille gruppe

  • Guidede ture
  • Heldagsture
  • Andre oplevelser
  • Flerdagesture
  • Vandaktiviteter
Vi fandt 20 aktiviteter
Sorter efter:
Side 1 af 2

Ofte stillede spørgsmål om Hue

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Hue?

Hvad er de bedste dagsture og -udflugter fra Hue?

De bedste dagsture og -udflugter fra Hue er:

Hoi An

Andre seværdigheder i Hue

Vil du se alle oplevelser i Hue? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hue

Denne tur er et must, hvis du besøger Vietnam! Vores guide (Ms. Thach) talte flydende engelsk og havde stor viden om krigen + DMZ + historien om Vietnam. Vi lærte meget og kunne nemt følge hendes ord. Kommunikationen med Indokina Company (især Ms. Anh) var også let og venlig. Begge var altid tilgængelige på telefonen og til tiden. Tak for det! 4 stjerner fordi det er dyrt + du skal bruge lang tid i bilen. Men det er ikke virksomhedens problem. Det er fordi du simpelthen skal køre så lang tid fra interessepunkt til POI. Det kan blive kedeligt, især hvis du rejser med små eller en, der ikke er så interesseret i selve turen. Frokost var lækker (lokal mad)! Information til læserne: husk på, at ikke alle interessepunkter ser ud i krigstiden. mange veje er blevet bygget. træer voksede osv. Jeg ligner ikke en vietnam slagmark. nogle museumsgenstande er replikaer, men placeringerne er de rigtige.

Vi bookede først aftenen før kl.18 og fik en fin bekræftelse direkte via whatts app. Turen med hr. thý var en utrolig imponerende oplevelse. Vi blev hentet rettidigt på hotellet i den gamle bydel og fik en meget flot velkomst. Vi modtog utroligt meget information om Vietnam, DMZ, folks holdninger og forbindelser på super godt engelsk. Frokosten var bare en utrolig stor og lækker oplevelse. bilen og chaufføren var pæne, sikre og meget forsigtige.... ville bestille igen!! Vi var tilbage på hotellet ved 18.30-tiden.

Vi var meget glade efter en hel dag i DMZ-zonen. Vores guide var en krigsveteran, hvilket gjorde det endnu mere interessant. Han var meget god og gav os en masse historie fra alle stop. Februar er en god måned, hvor der ikke er så mange turister. Vi var nede i Vinh Moc-tunnelerne, og vi var de eneste turister der lige dengang, hvilket var rigtig godt. Tilsyneladende er der normalt mange turister i april-juni sæsonen.

Spændende udflugt, meget god guide.

Udflugt, som du absolut skal tage på i Vietnam for at forstå historien bedre. Vores guide Vinh gav os et godt indblik og viste og forklarede også andre interessante punkter på vejen til EMZ. Der var også et godt måltid i Dong Ha.

Udflugten var meget interessant, imponerende og rørende.

Udflugten kan varmt anbefales. Med Jack havde vi en utrolig flink guide, som fortalte os en masse. Når som helst!