Tilføj datoer

Hungerburgbahn

Hungerburgbahn: Vores mest anbefalede ture og aktiviteter

Alpenzoo og Hungerburg: Kombineret entrébillet

1. Alpenzoo og Hungerburg: Kombineret entrébillet

Innsbrucks Alpenzoo er den eneste af sin slags i verden, da det er en zoologisk have med et alpetema. Se adskillige dyrearter, der kun kan findes i Alperne. Stedet er yderst familievenligt, men der er også et stort udvalg af aktiviteter for voksne. Det ligger på den solrige side af Inn-dalen, ved foden af Nordkette og højt oppe over Innsbrucks hustage. Med en kombineret billet er Alpenzoo let tilgængelig fra byens centrum. Det tager blot et par minutter fra Congress Station til Alpenzoo Station med Hungerburg-kabelbanen. Derfra er der blot få meter til Alpenzoos indgang. Din kombinerede billet inkluderer tur-retur-transport med Hungerburg-kabelbanen og entré til Alpenzoo.

1 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Topseværdigheder tæt på Hungerburgbahn

Andre seværdigheder i Hungerburgbahn

Vil du se alle oplevelser i Hungerburgbahn? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hungerburgbahn

Samlet bedømmelse

4.2
(82 anmeldelser)

Innsbruck Alpine Zoo er altid et besøg værd. Det er vidunderligt at gå igennem og se på dyrene. For at være retfærdig skal det bemærkes (og skal noteres på voucheren!), at voucheren KUN kan ombyttes i billetkontoret i Kongresstationen. Og kun der! Dette er ikke muligt med maskinen i Löwenhaus-stationen. Heldigvis var damen allerede forberedt på dette, og udvekslingen gik hurtigt.

Turen på Hungerburgbahn gik glat. Desværre er det meget varmt i hytterne om midsommeren, der er ingen aircondition. Zoo er virkelig smukt designet, og du kan se dyr, som du ikke kan se så godt i nogen anden zoologisk have. Vi observerede en sort spætte på arbejde. Legepladsen ved ind- og udgang er også meget flot og velholdt.

Selve oplevelsen var virkelig stor. Til alle, der bestiller kombinationsbilletten. Toget kører kun fra byen til zoologisk have. Så hvis du vil endnu højere op efter et besøg i zoologisk have, skal du bestille en ekstra billet. Ellers var turen og den zoologiske have virkelig fantastisk og en fantastisk oplevelse.

det var en vidunderlig oplevelse. Punktlig og meget komfortabel kabelbane, 5 minutters gang fra parken. Meget velholdt park fuld af dyr. Generel rengøring, især af toiletterne. Vi spiste frokost i baren/restauranten inde i parken, generøse portioner og rimelige priser. Absolut anbefalet!

Meget rart du kan fotografere nogle dyr med din mobiltelefon