Oplevelser i
Hurghada

Fra ørkenen til havet - her finder opdagelsesrejsende faraoudflugter, delfinmøder og dykning til overflod.

Vælg datoer

Ofte stillede spørgsmål om Hurghada

Hvilke topattraktioner skal man opleve i Hurghada?

De topattraktionerne der skal opleves i Hurghada er:

7 højdepunkter i Hurghada

Hurghada er et af de smukkeste og mest populære rejsemål ved Det Røde Havs kyst og det perfekte feriested hvis du elsker sol, dykning og god mad. Her er nogle ideer til oplevelser og aktiviteter i Hurghada.

 • Giftun-øen

  1. Giftun-øen

  Giftun-øen er med sine smukke koralrev og strande et af verdens bedste steder at dykke og snorkle, det skal opleves!

 • Magawish-øen

  2. Magawish-øen

  Magawishøen er det perfekte sted, hvis du vil opleve Hurghadas overflod af farverige koraller og fisk. Du kan også bare sidde på stranden og se delfinerne lege i bølgerne.

 • Mahmya-øen

  3. Mahmya-øen

  Mahmya-øen er et lille stykke af paradis, som du ikke vil fortryde, at du besøgte. Hvis du bliver træt af at slappe af på stranden, kan du udforske de fantastiske rev, der ligger en kort svømmetur fra kysten.

 • Dagsture

  4. Dagsture

  Du kan komme til seværdigheder og attraktioner, såsom Pyramiderne i Giza, Sfinxen og Det Ægyptiske Museum, på ture til Cairo med bus eller fly fra Hurghada.

 • På ørkentur i firehjulstrækker

  5. På ørkentur i firehjulstrækker

  Vil du prøve noget vildt? Book en safari gennem den ægyptiske ørken og drøn over klitterne i firehjulstrækker.

 • Svøm med delfiner

  6. Svøm med delfiner

  På en afslappet tur til Dolphin House kan du komme tættere på det lokale maritime liv. Her kan du se havets legesyge pattedyr i naturen og endda selv svømme med dem.

 • Fisketure

  7. Fisketure

  Det er en eventyrlig oplevelse at tage på fisketur på Det Røde Hav. En erfaren guide kan lære dig de lokale fiskemetoder og vise dig de bedste fiskesteder.

Planlæg dit besøg

 • Hvor skal jeg tage hen?

  Hurghada har det hele, lige meget om du søger et stille afslappet feriested med strand, god mad, pulserende natteliv, lokale kulturelle aktiviteter eller oplevelsesrejser. Alle mulighederne ligger for dine fødder, så snart du træder ud ad døren.

 • Hvor skal jeg bo?

  Der er et væld af gode hoteller og overnatningsmuligheder af enhver art i Hurghada. Det er ikke nødvendigt at booke et 5-stjernet hotel for at bo godt.

 • Hvornår skal jeg tage dertil?

  Der er smukt hele året, men hvis du vil besøge Hurghada udenfor turistsæsonen, er tiden mellem oktober og marts bedst.

 • Yderligere tips

  Valutaen i Ægypten er ægyptiske pund (EGP). Husk at følge den lokale dresscode (tildæk arme og ben og eventuelt også hovedet hvis du er kvinde).

Praktisk information

 • Sprog
  Moderne standardarabisk
 • Valuta
  Ægyptiske pund (EGP)
 • Tidszone
  UTC (+02:00)
 • Landekode
  +20
 • Bedste tid at tage dertil
  Mange ægyptere holder sommerferie i Hurghada, for at slippe for den ulidelige varme i storbyerne. Prøv at undgå juni, juli og august. Vejret er stadigt dejligt varmt i Hurghada i lavsæsonen.

Andre seværdigheder i Hurghada

Vil du se alle oplevelser i Hurghada? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hurghada

Samlet bedømmelse

4.4 / 5

baseret på 33.464 anmeldelser

Udflugten var godt organiseret. Vi blev hentet på hotellet til tiden og kørt til vores skib i havnen. Der måtte vi vente ca 1 time til alle deltagere var der, men man kunne få drinks og ligge i solen imens. Vi gjorde 2 snorkelstop undervejs. Koralrevet og fiskene der var meget flotte at se på. Selvfølgelig er du ikke alene der, men en af mange grupper i vandet, men du havde stadig plads nok til at se alt i fred. Vandtemperaturen var overraskende god (vi var her i begyndelsen af marts). Frokost var også godt for os. Øen var nu ikke særlig god, men den var fin til at hvile eller gå i vandet igen. Vi var der næsten to timer. Til sidst kunne man køre en runde bananer gratis. Det var en god ide, men det drejede sig om en køretur på 20-30 sekunder Alt i alt en god tur, som vi anbefaler.

Alt gik fint og uden problemer, lige fra bookingen til informationen via WhatsApp, når du blev hentet, hvor selve udflugten var fantastisk! Hjemturen var også nem og sikker! Vi havde betalt for meget, og guiderne kom til os og gav os en del af pengene tilbage. Vi er spændte!

En meget imponerende oplevelse! Turen var bestemt det værd. Vi havde Adel som vores guide. En meget venlig og tålmodig person. Han forklarede os alt meget godt og på en meget forståelig måde! Vi fik nok snacks og drinks.

Turen var meget umagen værd. Rejselederne er meget venlige. Maden var lækker. Det var en fantastisk gruppe - fra ung til gammel. Stemningen var fantastisk. Vi kan klart anbefale udflugten.

Det var en fantastisk tur, hvor alt var rigtigt for os