Hurghada
Bus- og minivanture

Bus- og minivanture
36 aktiviteter fundet
Sorter efter:

Rejser du nu? Se, hvad der er tilgængeligt for dine datoer

Hurghada

Hurghada

Vores mest anbefalede Hurghada Bus- og minivanture

Fra Hurghada: Heldagstur til Kongernes Dal i Luxor

Fra Hurghada: Heldagstur til Kongernes Dal i Luxor

Tag på en dagsudflugt fra Hurghada for at se nogle af Egyptens fineste historiske steder i Luxor-dalen. Få gratis afhentning og aflevering og en egyptologisk guide, mens du udforsker nogle af de vigtigste vartegn i det gamle Egypten. Efter afhentning på dit hotel kører du til Luxor for at besøge de mest berømte monumenter i Egypten, herunder Karnak-templet. Slap af med frokost på en lokal restaurant, og tag derefter en traditionel egyptisk motorbåd for at krydse Nilen til den modsatte bred (valgfrit). Se de imponerende Memnon-kolosser, de sidste rester af Amenophis III's tempel. Bliv betaget af arkitekturen i Kongernes Dal, og besøg templet for Hatshepsut, en af de kvindelige herskere i det gamle Egypten. Når du har afsluttet dit program i denne historiske by, vil vores transport tage dig tilbage til hotellet i Hurghada. Hvis du planlægger at blive i Luxor og ikke komme tilbage til Hurghada, skal du vælge indstillingen (Delt gruppe med adgangsgebyrer, envejstransport til Luxor).

Hurghada: Delfin-sejltur med snorkling og frokost

Hurghada: Delfin-sejltur med snorkling og frokost

Tag på et afslappende krydstogt fra Hurghada, hvor du udforsker Rødehavets koralrev med rig mulighed for at svømme og snorkle. Hold øje med delfiner, og beundr den livlige undervandsverden. Nyd frokosten med ubegrænsede læskedrikke og varme drikke om bord, og nyd solskinnet. Bliv hentet fra dit hotel eller din bolig i en bil med aircondition og kørt til bådbroen. Når du går om bord, får du en varm velkomst af kaptajnen og besætningen, som sætter scenen for en uforglemmelig sørejse. Snorkel i Det Røde Hav, og måske får du endda chancen for at svømme med delfiner. Kaptajnen sejler båden til steder, der er velkendte for delfinspotting, og holder en respektfuld afstand. Den veludstyrede båd sejler til flere steder for at sikre tid til delfinsafari og naturskøn snorkling. Forundres over korallernes skønhed og de farvestrålende fisk. Deltag i spændende vandsportsaktiviteter, bl.a. en spændende bananbåd og en tur i sofaen, som giver din maritime oplevelse et ekstra lag af spænding. Nyd en lækker frokostbuffet serveret af besætningen om bord under krydstogtet, og husk at læne dig tilbage og have det sjovt på sejlturen. Vend tilbage til bådebroen om eftermiddagen, og nyd bekvemmeligheden ved at blive kørt tilbage til dit hotel.

Hurghada: ATV Quad Safari, kamelridning og beduinlandsbytur

Hurghada: ATV Quad Safari, kamelridning og beduinlandsbytur

Beundr de bølgende klitter på en tempofyldt quadbike-tur fra Hurghada eller nærliggende byer. Bagefter kan du nyde en mere traditionel ørkenoplevelse med en kameltur og et besøg i en beduinlandsby. Nyd en traditionel urtete, og lær om det lokale liv. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til vores private quadbike-station, hvor du får mulighed for at prøvekøre og lære alle de vigtige detaljer om køretøjet, inden du tager afsted på turen. Kom op i gear og erobr klitterne. Lad ørkenen suse forbi dig, og mærk adrenalinen suse gennem din krop. Efter cirka en time når du frem til din destination - en beduinlandsby. Her kan du slappe af, drikke sort te og opleve beduinernes livsstil samt ride på kamel, før du vender tilbage til udgangspunktet i klitterne.

Hurghada: Quad-, jeep-, kamel- og buggy-safari med grillmiddag

Hurghada: Quad-, jeep-, kamel- og buggy-safari med grillmiddag

Få en smagsprøve på beduinkulturen med denne endagstur i ørkenen ved Det Røde Hav. Tag en tur til Sahara i en jeep, der både er rummelig og har aircondition. Nyd en lækker grillmiddag, og drik beduin-te. Rejs gennem ørkenen på en kamel, og tag betagende billeder af solnedgangen mellem bjerge og Rødehavsbakker i den enorme ørken. Tag med på en spændende jeepsafari gennem ørkenen fra Hurghada. Du bliver hentet på dit hotel og kørt til Sahara. Hav det sjovt, mens du er væk fra storbyens stress og jag, og lad dig forundre over ørkenens vidundere. Oplev indbyggernes kultur og daglige liv ved at besøge en beduinlandsby. En kameltur gennem ørkensandet er også noget, du kan nyde. Se den fantastiske solnedgang over ørkenen, og beundr den betagende udsigt. Nyd en spændende tur på en ATV Quad på tværs af ørkenen, og tag derefter en buggy-tur i klitterne - spis en lækker grillmiddag og grillede delikatesser. Hør orientalsk musik og se Tanoura-dans og ildforestillinger i beduinteltet.

Det Røde Hav: Orange Bay og snorkelkrydstogt med frokost

Det Røde Hav: Orange Bay og snorkelkrydstogt med frokost

Tag på krydstogt for at udforske det farvestrålende havliv på to fantastiske destinationer, såsom Orange Bay og Giftun Islands. Nyd en lækker frokost, ubegrænsede sodavand og varme drikke samt mineralvand under dit krydstogt. Når du er blevet hentet på dit hotel, tager du på en snorkeltur, der varer en dag. Du ankommer til Marina Dock på en yacht og sejler til Orange Bay og Giftun-øerne, hvor du holder udkig efter delfiner undervejs og ser byen på afstand. Orange Island giver mulighed for at slappe af i solskinnet, tage mindeværdige billeder og snorkle, mens man svømmer i det krystalklare vand. I løbet af udflugten vil du have to fantastiske stop for snorkling, hvor du vil kunne se fantastiske koralrev, der er beboet af farverige fisk. Nyd mere adrenalin og sjov i Det Røde Hav ved at deltage i vandsportsaktiviteter og bananrunder. På vej tilbage kan du slappe af på soldækket og nyde den friske havbrise.

Hurghada: Hav og bjerge ATV Quad Bike Tour

Hurghada: Hav og bjerge ATV Quad Bike Tour

Tag på en spændende tur gennem ørkenen ved Det Røde Hav med en guidet tur på quad-cykler. Vælg mellem en morgen-, eftermiddags- eller solnedgangstur, en tur med fokus på havet og bjergene og andre muligheder. Når du er blevet hentet på dit hotel, fortsætter du til starten af turen. En flersproget professionel guide vil give dig en briefing om programmet. Du vil få hjælp til at sætte køreudstyret op sammen med dem. Fortsæt som en gruppe for at køre gennem Rødehavs-ørkenen med din guide. Nyd udsigten, mens I krydser havet, bakkerne og bjergene på denne fantastiske rute. Vælg en morgentur, hvor du kører på en enkelt eller dobbelt quad langs havet, besøger havklipper og nyder udsigten under morgensolen. Hvis du er på udkig efter en oplevelse senere på dagen, kan du booke eftermiddags- eller solnedgangsturen, som fås med enkelt- eller dobbeltquads. Se solen gå ned mellem bjergene, og tag en fotosession på stranden, før du kører til andre steder for at se korallerne fra oven.

Hurghada: Tur til højdepunkterne i Kairo og Giza med BBQ-frokost

Hurghada: Tur til højdepunkterne i Kairo og Giza med BBQ-frokost

Oplev "De tusinde minareters by" på en heldagstur til Kairo med bustransport tur-retur fra Hurghada. Slap af i komfortabelt klimaanlæg på den lange rejse fra Hurghada, mens du beundrer udsigten over Suezbugten. Du vil blive ledsaget af en transferguide, som vil ledsage dig på rejsen, indtil du møder din egyptologguide. Ved ankomsten vil din private egyptolog-guide møde dig og tage dig med til Giza-plateauet for at se det ældste af de 7 vidundere i den antikke verden. Få en betagende udsigt over pyramiderne i Giza, mens du udforsker Cheops', Chefrens og Mykerinus' gravtempler. Lær historien om, hvordan templerne blev konstrueret, og hør historierne bag deres legender. Fortsæt til Den Store Sfinks, den gigantiske statue af et liggende mytisk dyr med en løvekrop og farao Khafres ansigt. Gå til daltemplet overfor, som tilskrives farao Khafre, og forundres over den antikke ingeniørkunst. Herefter er der 30 minutters frokostpause på en lokal restaurant. Kør derefter ind til det centrale Kairo for at opleve artefakterne på det egyptiske museum på Tahrir-pladsen med hurtig adgang. Du kan også vælge at tilføje et krydstogt på Nilen og en kameltur til din tur, når du booker. Museets samlinger er designet af den franske arkitekt Marcel Dourgnon og består af mere end 120.000 mesterværker fra den præ-dynastiske til den faraoniske og græsk-romerske periode. Lær om mumificeringskunsten i det gamle Egypten, før du bliver kørt tilbage til Hurghada. Efter at have besøgt alle attraktionerne kan du shoppe, før du begynder rejsen tilbage til Hurghada.

Hurghada: Royal Seascope Submarine Cruise med snorkelstop

Hurghada: Royal Seascope Submarine Cruise med snorkelstop

Opdag Rødehavets undervandsvidundere på dette semi-ubådskrydstogt i Hurghada fra et sæde med aircondition på et observationsdæk 3 meter under havoverfladen. Nyd udsigten med fiskeøjne over det mangefarvede og fascinerende eksotiske marineliv i Rødehavet - levende rev, der vrimler med havdyr i alle former, størrelser og farver. - Vi forlader marinaen og sejler i 15 minutter til et af de bedste koralrev nær Hurghadas kystlinje. - Gå ned til et klimatiseret undervandsobservationsdæk med glasvægge for at se den ekstraordinære undervandsverden gennem store panoramavinduer fra dit eget sæde i ca. 45 minutter. - Snorkelstop i 20 minutter, og derefter sejler vi tilbage til marinaen.

Hurghada: Ørken-eventyr med stjernekig i jeep og middag

Hurghada: Ørken-eventyr med stjernekig i jeep og middag

Dyk ned i skønheden i den store ørken ved Det Røde Hav på denne stjernekiggertur fra Hurghada med hoteltransport inkluderet. Gå ombord på en jeep og tag solnedgangen, rid derefter på en kamel, spis beduin-te og en grillmiddag, og nyd stjernekiggeri med en astronom. Begynd med afhentning med jeep til turens startsted. Gå derefter 26 kilometer ind i den maleriske ørken i Hurghada. Kør gennem solnedgangsobservationsområdet, indtil du når beduinlejren. Derefter får du en kølig og forfriskende velkomstdrink samt beduin-te med urter. Fortsæt med din guide og oplev det traditionelle beduinliv, inklusive en beduinbuffet BBQ-middag. Efter middagen kan du nyde stilheden i ørkenen og de millioner af stjerner væk fra byens larm. Følg din guide på en tur for at se den fjerne Mælkevej repræsenteret gennem stjernerne.

Hurghada: Orange Island-sejltur med frokost og vandsport

Hurghada: Orange Island-sejltur med frokost og vandsport

Du bliver hentet på dit hotel i Hurghada og derefter kørt til marinaen, hvor du møder vores team. Saml dit snorkeludstyr, og tag med båden på en sejltur til den utrolige Orange Island. Når du krydser til Orange Island med færgen, vil du kunne opleve naturens skønhed og blive i to timer, hvor der er masser af krystalklart vand og hvidt sand. Derfor kan du nyde en fantastisk tid med at svømme eller slappe af på øens strand. Derefter sejler du med luksusbåden til det første snorkelsted, hvor du er garanteret en enestående oplevelse med farverige og forskelligartede fisk samt mulighed for at udforske fascinerende koralrev. Senere serverer vores team en åben frokostbuffet om bord, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt over Det Røde Hav og det fantastiske vejr. Glem ikke at tage fantastiske billeder, så du kan huske din Orange Island Tour. Senere fortsætter du til det andet snorkelsted, hvor du vil føle dig som i et akvarium, når du ser koralrev og fisk som ingen andre steder i verden. Til sidst kan du more dig med vandaktiviteter som bananbåd og sofatur på en speedbåd. Når snorkelturen er slut, kører I til marinaen og derefter tilbage til jeres hotel.

Ofte stillede spørgsmål om Hurghada Bus- og minivanture

Hvilke andre spændende ting kan du lave i Hurghada end Bus- og minivanture?

Disse andre ting at gøre i Hurghada må du ikke gå glip af:

De mest populære seværdigheder i Hurghada

Oplevelser i Hurghada

Byer i Egypten

Andre seværdigheder i Hurghada

Vil du se alle oplevelser i Hurghada? Klik her for en fuld oversigt

Det synes rejsende om Hurghada

Samlet bedømmelse

4.3
(18.110 anmeldelser)

Interessant tur I en oase i ørkenen, med rekonstruktioner af beduinernes liv, meget turistet, men nyttigt at forstå ånden i tilpasningen af disse vidunderlige ørkenbeboere. Der er flere kæledyr, geder, heste at interagere med. ABU vores guide taler godt udtalt engelsk, det er let at forstå selv for dem, der ikke er særlig fortrolige. Man skal i starten (før jeg råbte ham) påpege hensynsløs kørsel, de zigzagger mellem sig, de holder sig ikke på sikker afstand, de spiller lidt for selvsikkert. For mig skal man være mere forsigtig med kunder om bord. Den gode middag Vi fandt en meget lys nymåne og en overskyet himmel, ikke ideel til stjernekiggeri. Nattetiden i ørkenen er dog fascinerende

Det var et virkelig magisk øjeblik, folk var meget behagelige og imødekommende. Chaufførerne var fantastiske! Vi havde det rigtig sjovt i jeepen. Masser af opdagelser og smukke øjeblikke. Nasser, vores guide var fantastisk! Meget sjov og venlig, jeg elskede hans forklaringer om stjernerne og stjernebillederne. Mange tak for dette øjeblik!

Vi havde en meget god dag og en smuk aften, vores arabiske guide forklarede os en masse ting om stjernerne, det er det ideelle sted at observere dem, beduinerne er meget imødekommende, vores børn legede med deres, det var en god tid. Overførslen gik godt vores chauffør Mahmoud var meget venlig, vi blev hentet til tiden

Vi fandt turen fantastisk, og jeg vil gerne takke kollegerne Nasser og Arabi, som virkelig passede på os døgnet rundt.

Nasser var meget sjov og omsorgsfuld guide, vi havde det sjovt og nød en fantastisk oplevelse