Hurghada
Dagsture

Vælg datoer

Hurghada: Pozostałe atrakcje

Chcesz poznać wszystkie atrakcje w miejscu Hurghada? Kliknij tutaj.

Det synes rejsende om Hurghada

Samlet bedømmelse

4.3 / 5

baseret på 14.058 anmeldelser

It was a wonderful tour and a fantastic experience. Our guide Mohammed was extremely serviceminded and took very good care of our group and made us feel safe and secure at all times. He had great knowledge about Egypts history and was an educated Archaeologist and Egyptologist. Also he told us a lot about the Egyptian way of living today and culture. It was great to both have time to walk around with the guide and also have time to go off on our own. Our guide gave us good info regarding what we should explore and pinpointed the must sees. Only negative was the bus that was a bit old and some of the seats were broken but even this couldn't ruin our great experience!

Efter en ruf tur igennem ørkenen, kom vi til beduinerne. Vi fik te, derefter en tur på kamel. Tilbage i lejren, fik vi info om stjernekiggeri. BBQ blev serveret som buffet, så man kunne vælge selv, hvad man ville spise. Der manglede ikke noget, det var fint lave til os. Da mørket faldt på, gik vi til teleskopet og så stjerner og månen. Vores guide fortalt om stjernerne, hvor langt de var væk og om stjernebillederne. En tur jeg sagtens kan anbefale, for dem som er interesseret i stjerner, bare ikke for dem med dårlig ryg eller gangbesværet. En god oplevelse, væk fra hoteller og by.

Meget spændende og velorganiseret tur. Guiden var god til at fortælle om seværdighederne. Turarrangøren burde gøre opmærksom på, at der skulle betales ekstra for sejlads på Nilen. Selvom der stod i turbeskrivelsen, at sejlads på Nilen var valgfrit, så fremgik det ikke, at der skulle betales ekstra for sejladsen. Vi bad om en kvittering for kontant betaling for sejladsen men fik at vide af guiden, at det ikke var muligt at få en kvittering.

En meget veltilrettelagt tur med passende pauser og tid til seværdighederne. Både tysk og engelsk guide, der fortæller lidt forskelligt om de samme ting. Tilkøb af felukka sejltur tværs over Nilen, er en super oplevelse. Vi havde også billet til Tutankamons gravkammer, virkelig en oplevelse. Kan kun anbefale aktiviteten.

Top tur selvom køreturen fra hurgahda var lang. Guiden var meget informativ om stort og småt og meget venlig. Hjalp os også med at handle gode priser på souvenirs. Vi tilkøbte en bådtur På nilen til banana island Hvor der blev serveret frisk lækker frugt for 200 egyptiske pund ekstra. Pengene værd.